Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε?

joy79 με το καλο τα διδυμακια σου!Εγω την 18η εμαθα το φυλο τους αρα κοντευεις.Ενεσεις κορτιζόνης δεν εκανα και παρόλο που γεννησα αρκετα νωρις(34η εβδομαδα)δεν υπηρχε κανενα προβλημα με τα πνευμονακια τους

twins μου εγω απο το μαιευτηριο τα πηρα και τα δυο σε ενα καλαθι.Τι νομιζετε οτι θα ειναι τιποτα ντερεκια χαχαχαχα.Ομως πιο ασφαλες ειναι το καθισματακι αυτοκινητου

Δεν θυμαμαι ποια ειπε οτι το καλαθι ειναι για ενα μηνα.Εμενα ειναι 2,5 μηνων και 4500 και εχουμε μελλον για να αφησουμε τα καλαθια μας.Τα εχω βολευτει παρα πολυ

Μαρουλιτα μου περασες περιπετεια αλλα ολα καλα!!!Εδω εμεις με δυο ηταν δυσκολο φαντασου ενα παραπανω

Να σας πω μπορειτε να μην μιλατε για φαι γιατι κανω διαιτα??????Δεν λενε να φυγουν ουτε τα κιλα ουτε η κοιλια.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ.Και ημουν αδυνατη πριν ρε γαμωτο

Εμεις κοριτσια εδω εχουμε μια μονιμη γκρινια και κλαμα πολυ.Ρωτησα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοτατο.Ωρες ωρες μου ρχεται να πηδηχτω απο το παραθυρο!!Καλα να ειναι τα παιδακια μου!!!!!

Διδυμακι μου και εσεις αλλεργεια στο γαλά?Και εμεις υποαλλεργικο πινουμε.Αμαν βρε παιδι μου.Πες μας πως ειναι τα μωρουλια?Ησυχα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΟΛΓΑ79, την επόμενη Τρίτη θα πάω γυναικολόγο, και ελπίζω να δει τι είναι αυτή τι φορά!!! Για τα καλαθακια, εμενα η αδερφή μου το κράτησε πολύ λίγο. 1 με 1μιση μήνα, αλλά ήταν ένα παιδακι και γεννηθηκε 3500, άρα λογικό μάλλον. Εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός για να αρχίσω τα ψώνια, αν και περιμένω πως και πως..Και μια και λες για διαιτες..μόλις έφαγα 2 φετες τσουρέκι, και δε μου έφτανε! έβαλα και μερέντα μέσα!!!

Καλημέρα ΟΛΓΑ79, την επόμενη Τρίτη θα πάω γυναικολόγο, και ελπίζω να δει τι είναι αυτή τι φορά!!! Για τα καλαθακια, εμενα η αδερφή μου το κράτησε πολύ λίγο. 1 με 1μιση μήνα, αλλά ήταν ένα παιδακι και γεννηθηκε 3500, άρα λογικό μάλλον. Εγώ περιμένω να περάσει ο καιρός για να αρχίσω τα ψώνια, αν και περιμένω πως και πως..Και μια και λες για διαιτες..μόλις έφαγα 2 φετες τσουρέκι, και δε μου έφτανε! έβαλα και μερέντα μέσα!!!

Καλημέρα και από εμένα. Τσουρέκι με μερέντα ε? Μμμμμμμμμμμμμμ. Κορυφή...... Πολύ καλή σε βρίσκω. Πως πας? Καλά είσαι? :P

Καλημέρα στην παρέα μας!!!!!

Πολύ χαίρομαι όταν ακούω νέα από τις νέες διδυμομαμάδες! Και οι δύο είσαστε υπέροχες. Διδυμάκι, βλέπω, τα κοριτσάκια σου βάλθηκαν να σου αλλάξουν το χτένισμα ε;:P

Μπράβο βρε Όλγα που μου έδωσες τη λύση... γιατί δεν θα ήθελα να τα αποχωρηστώ ούτε στιγμή!!! Το είπα βέβαια στον καλό μου και άρχισε πάλι τα δικά του, τέλος πάντων, οψόμεθα!

Μαρουλίτα, ελπίζω τώρα όλα πια να σου πάνε καλά και η πενταπλή ευτυχία σου να δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους. Πάντως, δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους μάχη γίνεται στην κοιλίτσα σου... εδώ στη δική μου και νιώθω μερικές φορές ότι το ένα σπρώχνει το άλλο. Μάλιστα, τώρα που και που υπάρχει και κάτι σα ρυθμικό κούνημα. Μήπως είναι λόξυγγας των κλωσσόπουλων ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

Joy, ο γιατρός μας λέγεται Λουτράδης. Για τον δικό σου έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια στο φόρουμ. Άντε με το καλό να έρθεις στο σπίτι σου να πάρεις και άδεια!

Jasmini πως πάει η δίαιτα; Οι ζαλάδες; Το κοίταξες καθόλου; Γιατί το κοκτέιλ αναιμικό στίγμα- χαμηλή πίεση- ζέστη θέλει προσοχή. Μήπως χρειάζεσαι ξεκούραση;

Γιώτα τι νέα από το Ελενα; Ξεμπέρδεψες ή ακόμα περιμένεις στην ουρά; :P Ελπίζω όχι....

Και άφησα τη συν-γεννεθλιάζουσα των μωρών τελευταία... Glorr, δεν πιστεύω να είσαι πουθενα κρυμμένη και να αγχώνεσαι για τη β' επιπέδου:rolleyes:.... Φανερώσου!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμένα. Τσουρέκι με μερέντα ε? Μμμμμμμμμμμμμμ. Κορυφή...... Πολύ καλή σε βρίσκω. Πως πας? Καλά είσαι? :P

Καλά τα πάω! Διαβαζα σε ένα βιβλίο πως όταν ακούσεις τα μωρά είναι σα φτερούγισμα.. εγώ γιατι δεν καταλαβαίνω τίποτα???

Διαφημίσεις

Ποιος τρώει τσουρέκι με μερέντα και δε μου δίνει;;;;;;;;:evil: Έχε χάρη που είσαι μακριά και δεν έρχομαι να σου το κλέψω από το χέρι :P.

Αν ξαναφάω άλλη σαλάτα θα βελάσω!!!!!!!!!!!!!!

Το πως ακούγονται τα μωρα... ωωωω, είχαμε κάνει κάποτε εκτενή συζήτηση.... μάλλον καταλήγω στο ότι κάποια στιγμη νιώθεις κάτι να χορεύει στην κοιλιά σου!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

Κι εγω εφαγα τσουρεκι με νουτελλα για πρωινο!!!!!!Το μεσημερι το μενου εχει κοτοπουλο πανε με πατατες τηγανητες!!!!!

Τελικα δεν εκανα τιποτα με την αδεια....θα παω την Πεμπτη στο Αλεξανδρας στα εξωτερικα μηπως βρω εκει ακρη!!!!!

Το απογευμα εχω οδοντιατρο και δε θελω καθολου να παω!!!!!!Αλλα πρεπει....οποτε ας το παρω αποφαση!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Όλες βαλτές είσαστε, η μία με τη μερέντα, η άλλη με τη νουτέλα... έχουμε και τον Τερκενλή εδώ κοντα... θα πάρω ένα τσουρέκι (γεμιστό φυσικά), θα το φάω όλο μόνη μου και θα λέω ότι εσείς φταίτε!!!! :D:D Είναι και πειρασμός... περνάω μπροστά και μυρίζει μαστιχα.... Τα παιδιά διαμαρτύρονται!!!! Έφερα και τρώω το ρυζόγαλό μου μπροστα στο πι-σι για να παρηγοριέμαι.... ούφ.

Σήμερα είναι Τρίτη και 13; Ευκαιρία λοιπόν να φάω 13 τσουρέκια... και μετά όχι 7, 1007 χρόνια γρουσουζιάς θα έχω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ολγιτσα μου δεν εχουν αλλεργια,απλα αυτο μας προτεινε η παιδιατρος.Βασικα πως καταλαβαινεις οτι εχουν αλλεργια???Γκρινια και οι δικοι σου ε?Γιατι μας το κανουν αυτο?Μου λες????Κλαιει η μια ,κλαιει για συμπαρασταση και η αλλη μετα!!!Ανυπομονω να τις βγαλω βολτα με το καροτσι!Αν εχει καλο καιρο το Σαβ/κο θα τις παμε στην παραλια!Θα εχει φαση!Μολις τις βαζουμε στα καθισματακια αυτοκινητου ριχνουν κατι υπνους..Νανουριζονται φαινεται!!Τα μικρα καλτσακια και καποια εσωρουχακια και φορμακια δεν τις κανουν πια....μεγαλωσαν τα μωρα μου !!!!

Τριδυμα διαβαζω???Χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου!!!!!!!Με το καλο σου ευχομαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!Τριπλη ευτυχια και χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!

iRzGp3.png

Διαφημίσεις

Πες τα βρε Όλγα που λένε για τα τσουρέκια!!!! Πήγα και έφαγα το κοτόπουλο με τα κολοκύθια για παρηγοριά!!!!!! Γιατί γκρινιάζουν τα καλά σου;

Άσχετο: είδατε το πολυνομοσχέδιο για την εκπαιδευση; (καλά, ξέρω ότι είναι εντελώς άκαιρη η ερώτησή μου, αλλά έχω μπερδευτεί με την υπόθεση αυτή)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...