Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στο ΚΑΤ πρέπει να γελάνε με τα δικά τους χάλια!!! Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, έπαθα ατύχημα με το αυτοκίνητο στον ΟΡΩΠΟ (ευτυχώς εγώ δεν έπαθα τίποτα..το αυτοκίνητο έπαθε!!!!) Με πάνε λοιπόν στο ΚΑΤ προληπτικά για εξετάσεις και με σοβαρό ύφος με ρωτάει ο γιατρός... "και εδώ πώς ήρθες? Με τα πόδια??? ":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

καλοοοο!!!!

απο τα πιο γελοια ηταν οταν επαθα διασειση και επρεπε να τους εξηγησω πως χτυπησα στο ταβανι στη δουλεια...

age.png

στο ενα ταισμα μπορει να χρειαστουν και δευτερο αλλαγμα?!αλι αλι και τρισαλι!

Ειδικά με τα αγοράκια..έχετε να φάτε κατούρημα.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το που έχεις αλλάξει την πάνα και πιάνεις την κρέμα να του βάλεις, απελευθερώνεται και τσουπππ..να το συντριβανάκι.... οπότε πέταμα και αυτή η πάνα και φυσικά άλλαγμα ρούχα κτλ. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ το πρώτο κατούρημα το έφαγα με το που βγήκε από την κοιλιά ο δεύτερος γιός! Μόλις τον σηκώσανε να τον δω και κατεβάσαν το κουρτινάκι... μας την έκανε ο πονηρούλης και γελούσαν όλοι στο χειρουργείο!!

Τώρα σε κάθε άλλαγμα με κατουράνε :D:D:D:D

RKdwp3.png

Ειδικά με τα αγοράκια..έχετε να φάτε κατούρημα.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με το που έχεις αλλάξει την πάνα και πιάνεις την κρέμα να του βάλεις, απελευθερώνεται και τσουπππ..να το συντριβανάκι.... οπότε πέταμα και αυτή η πάνα και φυσικά άλλαγμα ρούχα κτλ. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ το πρώτο κατούρημα το έφαγα με το που βγήκε από την κοιλιά ο δεύτερος γιός! Μόλις τον σηκώσανε να τον δω και κατεβάσαν το κουρτινάκι... μας την έκανε ο πονηρούλης και γελούσαν όλοι στο χειρουργείο!!

Τώρα σε κάθε άλλαγμα με κατουράνε :D:D:D:D

βρε το θηριο!στην εκανε με το που βγηκε!και να σου πω (επειδη δεν μπορω να το φανταστω) παει οπου να ναι το συστημα ανεξελεγκτα?!

age.png

Ααααααχ! Τα αγοράκια μας... Δεν αντέχω άλλη συγκίνηση!

Glorraki!!!!! Λίγες ώρες μείνανε! Το αντέχεις; Τόση ευτυχία μαζεμένη έρχεται να σε συναντήσει σε λιγότερο από 1 μέρα! Ούτε ένα 24 δεν έχει μείνει!

Τρομερό, απίστευτο, τόσο γλυκό... Δύο μουτράκια θα σε κοιτάζουν και μπορεί να μην το ξέρουν, αλλά θα το αισθάνονται ότι είσαι η μανούλα τους. Δεν θα σε βλέπουν καν. Θα σε μυρίζουν και θα νιώθουν ασφάλεια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πάω να φάω ένα αβγό, διότι δεν έφαγα πρωινό και, όταν συγκινούμαι, χάνω τον έλεγχο. Οπότε, ας μην περιμένω να λιμοκτονήσω πρώτα. Ας φάω ένα είδος δεκατιανού! Έρχομαι...

rPPrp3.png

βρε το θηριο!στην εκανε με το που βγηκε!και να σου πω (επειδη δεν μπορω να το φανταστω) παει οπου να ναι το συστημα ανεξελεγκτα?!

Ακριβώς όπως τα λες!!! Γύρω γύρω και βρέχει τα πάντα, κυρίως όταν ανοίξεις την πάνα και όταν πας να τα κάνεις μπάνιο (μάλλον τα εμπνέει το τρεχούμενο νερό)!!

Είχε πλάκα όταν ήρθε ο παιδίατρος σπίτι! Μου λέει γδύστους να τους εξετάσω. Και εκεί που με ρωτάει.. " όταν κατουράνε, πετάγετε μακρυά σαν συντριβανάκι..." πριν προλάβω να απαντήσω, του το επιβεβαίωσαν τα ίδια. Και τα δύο!!!! Και μούσκεμα ο γιατρός!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πολύ γέλιο!!!

RKdwp3.png

Jasmini, πολύ αστείο το ταυτόχρονο κατούρημα του γιατρού από τα ζουζουνίδια! Το δε κατούρημα στη μαμά με το "καλημέρα σας", χάρμα! Στους δώσανε αγκαλίτσα, μόλις τους πλύνανε ή αμέσως; (η κορυφαία στιγμή, που περιμένω πως και πως)

Witch και Nufi, το tres jolie είχε χθες 50%. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αλλά πήρα ωραιότατα νυχτικάκια (σετάκια και μη) και δύο φορεματάκια μακό για το σπίτι, τώρα που κάθομαι και ήμουν όλο με το ίδιο σε πραγματικά αστείες τιμές! Επίσης, σουτιέν θηλασμού και ένα βρακί ( η θεία Όλγα λέει ότι θα βολευτούμε περισσότερο τα μιας χρήσης... κι αυτό το πήρα πιο πολύ για την έξοδο, επειδή είναι τεράστιο!). Ελπίζω αύριο να με πάει ο καλός μου Νέα Ιωνία, στο στοκ του μπένετον.

Giota, στη θέση σου ούτε εγώ θα πήγαινα το παιδί, όταν έρθουν. Και αν είχα αποφασίσει να δώσω το όνομά τους σε ένα από τα δίδυμα, θα το ξεαποφάσιζα!!!! Έτσι απλά. Επειδή το είπαν τελευταία στιγμή!

Olga και Jasmini, γιατί δεν βλέπω τις φωτογραφίες με τα μπεμπέ σας και την υπέροχη φωτό του σπασίματος των νερών;;;;;;;;;;;;; Εγώ στο πηγάδι..............;;;;;;;;;;;;;;;;

Maraki, πραγματικά υπέροχα νέα! Αυτός ο ήχος με τις δύο λατρεμένες καρδούλες θα σε συντροφεύει για όλες τις επόμενες μέρες, μέχρι τον επόμενο υπέρηχο και θα σου δίνει κουράγιο!

rPPrp3.png

σουτιέν θηλασμού και ένα βρακί ( η θεία Όλγα λέει ότι θα βολευτούμε περισσότερο τα μιας χρήσης... κι αυτό το πήρα πιο πολύ για την έξοδο, επειδή είναι τεράστιο!).

:lol::lol::lol::lol::lol: εγω που ηθελα να βγω και με στρινγκ απο το μαιευτηριο:rolleyes:

Τελικα βγηκα με την βρακα:mrgreen::mrgreen::?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

σουτιέν θηλασμού και ένα βρακί ( η θεία Όλγα λέει ότι θα βολευτούμε περισσότερο τα μιας χρήσης... κι αυτό το πήρα πιο πολύ για την έξοδο, επειδή είναι τεράστιο!).

:lol::lol::lol::lol::lol: εγω που ηθελα να βγω και με στρινγκ απο το μαιευτηριο:rolleyes:

Τελικα βγηκα με την βρακα:mrgreen::mrgreen::?

Καλέ, Παναγία μου! Τι αντράκια είναι αυτά; Τι κριτσανιστά αγόρια για φάγωμα!!!!!!!!! Πωπω, αν είχα τα μπουτάκια τους τώρα εδώ θα τα είχα ζουπήξει τελείως!!!! Μα τελείως, όμως! Να τους χαίρεσαι, κοριτσάκι μου! Ήταν στον ίδιο σάκο, άραγε; Μοιάζουν πολύ! Για την ακρίβεια, είναι σχεδόν ίδιοι! Ή κάνω λάθος;

Ναι, βράκα δεν θα πεις τίποτα! Τέτοια πήρα κι εγώ, φτάνει μέχρι το βυζί, εντολή της φίλης, για να εσωκλείονται τα ράμματα (σαν την αντικαταβολή!!!!)

rPPrp3.png

Μόλις θυμήθηκα ότι με την Jas είχαμε γίνει φίλες παλιότερα και μόλις είδα και τα δικά της αγορίνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγίτσα μου, καλέ, κορίτσια, τι έρωτας είναι αυτός; Τι αγόρια είναι αυτά;

Jasminaki, να τους χαίρεσαι κι εσύ, κουκλίτσα μου! Φτου τους, φτους τους σκόρδα!

rPPrp3.png

ευχαριστω πολυ!!!

νομιζεις οτι μοιαζουν?Εμενα μου φαινονται τελειως διαφορετικοι!Σε διαφορετικο σακο ηταν.Εσενα στον ιδιο ειναι?

χαχα ναι βρακα!Καλα αυτο που σου ειπε η φιλη σου για τα ραμματα δεν παιζει γιατι ειναι τοσο χαμηλα η τομη που για να μεινει ακαλυπτει θα πρεπει να μην φορας βρακι χαχαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάκια, ξαφνικά κλείνουν τα μάτια μου. Και το βράδυ θα έρθουν οι φίλοι μας να μας δουν. Οπότε λέω να πάω να την ξαπλάρω (και πεινάω γαμώτο, αλλά θα περιμένω τον καλό μου), για να αντέξω στη βεγγέρα! Επίσης, δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά είμαι ξύπνια από τις 05.00, διότι απόψε τα αγόρια είχαν όρεξη για χορό και τραγούδι!!!

Τα λέμε later!

rPPrp3.png

ευχαριστω πολυ!!!

νομιζεις οτι μοιαζουν?Εμενα μου φαινονται τελειως διαφορετικοι!Σε διαφορετικο σακο ηταν.Εσενα στον ιδιο ειναι?

χαχα ναι βρακα!Καλα αυτο που σου ειπε η φιλη σου για τα ραμματα δεν παιζει γιατι ειναι τοσο χαμηλα η τομη που για να μεινει ακαλυπτει θα πρεπει να μην φορας βρακι χαχαχαχα

Χμ, να μην φοράω λες, ε; (Πλάκα κάνω!)

Ναι, τα αγορίνια σου μοιάζουν! Οι άλλοι τι σου λένε; Ο μπαμπάς τους τι λέει;

Κι εμένα σε διαφορετικό σάκο είναι. Ο γιατρός λέει ότι οι πιθανότητες να μοιάζουν είναι από ελάχιστες έως μηδαμηνές.

Η φίλη είναι γιατρός, οπότε καταλαβαίνεις, το βλέπει κι από άλλη άποψη. Μην μείνουν τα ράμματα έξω (και μας τα ματιάσουν, λέω εγώ... άντε πια)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...