Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια! Μόλις τάισα και άλλαξα και κοίμησα τα αγοράκια μου (ξεκινώντας από τις 10:30πμ :) ).

Agorakia μου, γιατί παιδεύεσαι αφού δεν σε πάει το άθλημα?? :) Κάνε κανένα άλλο γλυκό! Και την άλλη φορά με την γλύκα μας άφησες!

Glorr έφτασε η πολυπόθυτη μέρα πιά!! Αύριο θα κρατάς κι εσύ τα μωράκια σου αγκαλιά! Θα τα κοιτάς και θα αναρωτιέσαι (εκτός απ' το πώς χωρούσανε μέσα στην κοιλιά :confused: ) αν αυτά τα γλυκά πλασματάκια είναι δικά σου!!! Δάκρυα χαράς θα σε πλυμμηρήσουν, τάσεις εγωιστικές (μην τα αγγίζει άλλος ...δικά μου είναι, πώς το πιάνει καλέ έτσι το παιδί μου .. και τέτοια) και φόβοι μητρικοί (δεν θα κοιμάμαι τα βράδια για να παρακολουθώ ότι είναι καλά! Και αν μεγαλώσουν και μου ζητάνε μηχανάκια και τι παρέες θα κάνουν.. :) )

Εκτός κι αν μόνο εγώ είμαι τρελή :P

Με το καλό κούκλα μου!!!! Η πιό ευτυχισμένη (πραγματικά) στιγμή της ζωής σου είναι ώρες μόνο μακρυά!!!!! :)

Maraki πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Να είσαι αισιόδοξη και όλα φυσικά θα πάνε καλά!! Κάνε μόνο θετικές σκέψεις!!!!

Giota. το έβαλες σκοπό να μου κλέψεις τον τίτλο, αυτόν που με τόσο κόπο απέκτησα ????? Τέλος πάντων, χαλάλι σου!!! :) :) :) :) :) :) :) Σημασία έχει να μπαίνουμε στον μήνα μας ώστε να μην γεννιούνται πρόωρα τα μωρά και χρειάζονται θερμοκοιτίδες!! Με το καλό να έρθουν και τα δικά σου, όποτε θέλουν αυτά!!!!!

Witch πλησιάζει και η δική σου ώρα!!! Μετά την Glorr και την Giota αν δεν κάνω λάθος!!

Όοοοοολγααααααααααααααα.... που είσαι????

Πάντως να ξέρετε ότι δεν πρόκειτε να το συνηδειτοποιήσετε ακόμα και όταν γεννήσετε... είναι τόσο απίστευτο αυτό το συναίσθημα!!!

RKdwp3.png

εσεις τουλαχιστον καταλαβαινετε προφανως η μια την αλλη,εγω που εχω αδερφο και η πιο σοβαρη του απορια ηταν αν θα γεννηθουν τα παιδια με 2 μερες διαφορα?(επειδη εχουν συλληφθει με 2 μερες διαφορα)

και λιωνει στο γελιο οποτε φτερνιζομαι γιατι περιμενει να δει οπως και ο αντρας μου αν θα παω να αλλαξω.....

age.png

Ξέχασα να σας πώ ότι εχθές το βράδυ κοιμήθηκααααααααα!!!!!! Καλά μην φανταστείτε τίποτα τρελό.... 4 ώρες σύνολο!!!!!! Όμως είναι κατόρθωμα κι αυτό!!! Τα παιδάκια μου αφήσαν την μανούλα να κοιμηθεί!!!!! Τώρα είμαι καλά, ναι, είμαι καλά!!!! :) :) :) :) :) :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

εσεις τουλαχιστον καταλαβαινετε προφανως η μια την αλλη,εγω που εχω αδερφο και η πιο σοβαρη του απορια ηταν αν θα γεννηθουν τα παιδια με 2 μερες διαφορα?(επειδη εχουν συλληφθει με 2 μερες διαφορα)

και λιωνει στο γελιο οποτε φτερνιζομαι γιατι περιμενει να δει οπως και ο αντρας μου αν θα παω να αλλαξω.....

Εσύ πρέπει να πράξεις το όνειρο που είχα δει...αν θυμάσαι.. ότι γέννησα το ένα μωρό και μου λέει ο γιατρός..φύγε και όταν σε ξαναπιάσουν πόνοι, έλα να γεννήσεις και το δεύτερο!! Κορυφαίο εεε???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Ωραία, τα διάβασα όλα!!!!! Καλέ, δεν είναι να λείψει μια μέρα ένας άνθρωπος, δέκα σελίδες δημιουργούνται! Τώρα γράφω με ένα δάχτυλο στο ένα χέρι, διότι, συν τοις άλλοις, έκαψα δείκτη και αντίχειρα με ένα κουκούτσι, που είχε ξεμείνει μέσα στα καυτά κεράσια!

Τελικά, πάντα λίγο πριν από μια γέννα, εγώ κάνω μαρμελάδα!

Witch, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γέλασα πάρα πολύ με την περιγραφή της εικόνας, που θα παρουσιάζω στο μαιευτήριο! Ναι, κάπως έτσι θα είμαι, μόνο που από χθες έχω και νυχτικά. Ναιαιαιαιαιαιαιαιαι!

Παίρνω ένα τηλέφωνο την φίλη μου, που ακυρώθηκε τελικά η πτήση της χθες και πετάει σε λίγο και επανέρχομαι με σχόλια επί των υπολοίπων θεμάτων!!!

rPPrp3.png

Εσύ πρέπει να πράξεις το όνειρο που είχα δει...αν θυμάσαι.. ότι γέννησα το ένα μωρό και μου λέει ο γιατρός..φύγε και όταν σε ξαναπιάσουν πόνοι, έλα να γεννήσεις και το δεύτερο!! Κορυφαίο εεε???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

ε μα βεβαια!το καθε παιδι θελει τους πονους του!!!μονο κορυφαιο!!!????

age.png

Διαφημίσεις

ρε agorakia για ονομα!!!δεν θεωρειται επικινδυνη η παρασκευη μαρμελαδας!?αστο βρε κοριτσακι μου!αφου δεν σε θελει!!!να παθεις και τιποτα και τι θα πεις στο γιατρο?!καηκα με ενα κουκουτσι?!:tongue:

age.png

κοριτσια το τι ηλιθια ατυχηματα παθαινω συνεχεια!!!το ΚΑΤ ειναι το δευτερο σπιτι μου!και ολο ρεζιλι γινομαι στους γιατρους οταν πρεπει να τους πω πως το επαθα.και ολοι τωρα μου λενε οτι θα πρεπει να φοραω κρανη στα παιδια για να μην τα κοπαναω στις γωνιες!!!ευτυχως στην εγκυμοσυνη δεν εχω σαβουριαστει αλλα κι εγω συνεχεια καιγομαι.μια μερα εφτιαχνα μακαρονια και μου επεσε η πηρουνα που τα ανακατευα στο ποδι και εκανα φουσκαλα στο μεγαλο δαχτυλο!

age.png

σε λενε jasmini και εισαι καλα!δηλαδη σου παιρνει δυομιση ωρες για να τα τακτοποιησεις ε?!ωχ μανα μου!!!

Στα καλύτερα μας, εφόσον προσπαθώ να θηλάζω.. Βάλε, άλλαγμα, ετοιμασία γάλακτος (για το συμπλήρωμα) μισή ώρα να θηλάσει ο πρώτος (γιατί τα παίρνει και ο ύπνος, τα ξυπνάς, ξαναβολεύεσαι και από την αρχή) +30 λεπτά να φάνε το συμπλήρωμα + να ρευτούν + αν ξαναχρειαστούν άλλαγμα (+τοπικό μπανάκι όταν τα κάνουν) x2

Και όσο περισσότερο καθυστερώ με τον ένα, τόσο καθυστερεί ο άλλος να φάει!! Μπορεί να φάει ο δεύτερος και στις 4 ώρες αντι στις 3!

Οπότε αν όλα γίνουν γρήγορα... μου μένει καμιά ώρα με 40λεπτά να κοιμηθώ!!! Αλλιώς το πάμε σερί!

Αυτό βέβαια μπορεί να διαφέρει με άλλες κοπέλες! Δεν καταλαβαίνεις όμως την ώρα που περνάει! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

ρε agorakia για ονομα!!!δεν θεωρειται επικινδυνη η παρασκευη μαρμελαδας!?αστο βρε κοριτσακι μου!αφου δεν σε θελει!!!να παθεις και τιποτα και τι θα πεις στο γιατρο?!καηκα με ενα κουκουτσι?!:tongue:

Ναι, το σκασμένο!!! Είχε ξεμείνει μέσα στα κεράσια και λέω "ας το βγάλω". Όμως, η μαρμελάδα είχε γίνει τσίχλα, όπως σας είπα, οπότε, πιάνοντάς το, κόλλησε στα δάχτυλά μου και δεν μπορούσα να το πετάξω, ενώ στο μεταξύ καιγόμουν. Ήμουν και λίγο αστεία, βέβαια! Με έχει πιάσει μανία, γιατί μου στέλνουν συνεχώς φρούτα από το χωριό, σε τεράστιες ποσότητες, που, επειδή δεν προλαβαίνουμε να καταναλώσουμε, σχεδόν πετάμε και τα λυπάμαι. Επίσης, χθες που ήρθε η πεθερούλα και μου έφτιαξε τον μουσακά (ανάλατο), που της είχα παραγγείλει, είδε κάτι ώριμα (τύπου) δαμάσκηνα, τα λες και μεγάλα κορόμηλα, και βρήκαμε μια συνταγή στο διαδίκτυο και μου έκανε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μαρμελάδα στο πιτς φυτίλι! Κι έτσι ξεγελάστηκα και σκέφτηκα ότι θα τα καταφέρω κι εγώ! Μα φευ!

rPPrp3.png

κοριτσια το τι ηλιθια ατυχηματα παθαινω συνεχεια!!!το ΚΑΤ ειναι το δευτερο σπιτι μου!και ολο ρεζιλι γινομαι στους γιατρους οταν πρεπει να τους πω πως το επαθα.και ολοι τωρα μου λενε οτι θα πρεπει να φοραω κρανη στα παιδια για να μην τα κοπαναω στις γωνιες!!!ευτυχως στην εγκυμοσυνη δεν εχω σαβουριαστει αλλα κι εγω συνεχεια καιγομαι.μια μερα εφτιαχνα μακαρονια και μου επεσε η πηρουνα που τα ανακατευα στο ποδι και εκανα φουσκαλα στο μεγαλο δαχτυλο!

Στο ΚΑΤ πρέπει να γελάνε με τα δικά τους χάλια!!! Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, έπαθα ατύχημα με το αυτοκίνητο στον ΟΡΩΠΟ (ευτυχώς εγώ δεν έπαθα τίποτα..το αυτοκίνητο έπαθε!!!!) Με πάνε λοιπόν στο ΚΑΤ προληπτικά για εξετάσεις και με σοβαρό ύφος με ρωτάει ο γιατρός... "και εδώ πώς ήρθες? Με τα πόδια??? ":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...