Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Glorr δυο μέρες μόνο!! Τι ωραία αναμονή ε? Αντε με το καλό να υποδεχτείς τα μπεμπούλια και να ξεκινήσεις κι εσύ να βαράς γερμανικά νούμερα και όχι μόνο :) :)

Εγώ τάισα και κοίμησα τα αγοράκια μου και έχω λίγο χρόνο και ώς εξαρτημένη και μαζοχίστρια, αντι να κοιμηθώ, μπήκα να δω τι κάνετε!!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ εδώ, οι μάστορες ακόμα να φύγουν.ήμαρτον!!

glorrrrrrrrrr φτάνει η στιγμή!!πως νιώθεις?

jas πόση ωρα κοιμούνται? τελικά το έχασα το μάθημα με τις μαίες για το θηλασμό λόγω μαστόρων. Τα χάπια μου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ βρε nunu από εσένα περιμέναμε να μας ενημερώσεις!!!

Κοιμούνται κανένα 3ωρο, ξυπνάνε, τρώνε, τα αλλάζω, με παιδεύουν λίγο και ξανακοιμούνται και πάλι από την αρχή!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Μολις εφτιαξα καφεδακι,ετοιμασα κ το γαλα του μικρου κ περιμενω να ξυπνησει!!!!

Ισως χαθω αργοτερα γιατι εχω δουλιτσες!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

εχθες φτιαξαμε το παιδικο με τη μαμα μου.κυριως αυτη εφτιαχνε βεβαια.καθαρισε και ντουλαπες κτλ. παρ ολα αυτα τα εφτυσα κι εγω.

πρεπει να φτιαξω και αυτη την βαλιτσα επιτελους.

giota αν κρατησεις και την επομενη εβδομαδα,διεκδικεις τον τιτλο της jasmini!!!

age.png

Χαχαχαχα.....Λες witch????Θα δειξει την Τριτη που θα παω στον ιατρο!!!!!

Κοριτσακια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Αυριο γενναει η glorr μας!!!!!

Εντωμεταξυ εκανα κι εγω τις δουλιτσες μου κ ευτυχως δεν ειχα απροοπτα.....τωρα εβαλα μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο να φαμε ολοι μας,κοιμησα κ τον μικρο κ θα κατσω λιγο γιατι ποναει η μεση μου.....περπατουσα 1,5 ωρα με το καροτσι μεχρι να τελειωσω τις δουλειες μου και τελικα τις εκανα σχεδον ολες.Εκτος απο τις παντοφλες!!!!Ακομη δεν πηρα αλλα θα παω το απογευμα!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα! Πως ειστε σημερα? Glorr μου με το καλο

κοριτσακι μου να πανε ολα καλα! Aντε αυριο τετοια ωρα θα εισαι μια διδυμομανουλα! Δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιησει ακομη

αλλα αυριο θα ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης σου! Τελεια!!!

Εγω κοριτσακια μου πηγα στη γιατρο το πρωι και τα πραγματα ειναι πολυ καλα, μεγαλωσαν τα μωρουλινια μου, αρχισε

νε δημιουργειται και ο πλακουντας, το καφε αιματακι θα συνεχιστει για λιγο ακομη ( να μην ανησυχω ειπε) ενω οι καρδουλες τους χτυπουσανε δυνατα!(170 παλμους περιπου)

Τι να σας πω η χαρα μου δεν περιγραφεται τωρα αρχιζω και

καταλαβαινω τι μου συμβαινει και κανω το σταυρο μου να πανε ολα καλα μεχρι τελους (τον τροφοβλαστη φοβαμαι και το να ειναι γερα,μακαρι!!!). Αυτα τα ευχαριστα προς το παρον απο εμενα!

Φιλια σε ολα τα κοριτσακια !!!

Κουκλίτσες μου, καλημέρα!!!!!

Πώς μου είστε; Μόλις έφτιαξα μαρμελάδα κεράσι, την οποία "έδεσα" τόσο πολύ που έγινε τσίχλα... Δεν με θέλει η μαρμελάδα!

Πάω να διαβάσω τι έγινε όσο έλειπα και επανέρχομαι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα,ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω το μεσημερι στο γιατρο.4 η ωρα θα παω.Ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας.Αυριο τετοια ωρα λογικα θα τα εχω μαζι μου.Να δω επιτελους τι τυποι ειναι αυτοι που κλωτσαγανε τοσο καιρο την κοιλια μου απο μεσα και δεν ειχαν ησυχια .αχαχαχαχαχχαχααχαχαχαα.Για νεοτερα θα σας ενημερωνει η αδερφο-glorr .Δλδ εγω κοριτσια γιατι εγω χτυπαω καρτα για να γραφω τα μηνυματα της κοντεσινας glorr.Οταν γυρισω απο το γιατρο θα σας γραψουμε νεα.Για να μην εχετε και εσεις αγχος.Ειναι καμια σας μεσα??????????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

maraki τελεια!!!μπραβο!!!

οσο για agorakia και giota,μπορει να μην σας εχω δει ποτε αλλα αν ερχομουν στο μαιευτηριο θα σας αναγνωριζα αμεσως!!!η agorakia θα φορoυσε τα λιγοτερα ρουχα ή κανενα νεγκλιζε τρελο (αν εχει και πολυ ζεστη μπορει και να γυρναει στο μαιευτηριο μονο με την πανα ακρατειας και το wet look!!!!) και η giota θα ηταν ξυπολυτη γιατι δεν προκειται να αγορασει ποτε παντοφλες!!!:tongue:

age.png

νομιζω οτι θα ησουν η πιο σαμιαμιδι λεχωνα με καρε!!!!ασε που απο πισω σου θα εσερνες το δουλικο με το λαπτοπ στο χερι να του υπαγορευεις και να σου λεει "πιο γρηγορα πιο γρηγορα" !!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...