Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλα το καταλαβα οτι στην εκανε το αδερφιδιο!glorr ειδες πως περασαν οι μερες!ποσο εισαι κανονικα τωρα ειπαμε?

Τώρα όμως θα την χώσω. Χα χα χα χα ................Σήμερα είμαι ακριβως 36 εβδομάδων. 36και 2 θα έλθουν. Καλά πιστεύω είναι. Ήθελε να με κρατήσει κι άλλο αλλά του είπα ότι δεν πάει άλλο. Ειδικά μετά από το προχθεσινο με το στομάχι μου. Αλλά ούτως η άλλως μου είχε πει΄και μόνος του ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και τώρα , το Σάββατο δηλ., να έλθουν. :rolleyes::rolleyes:

Κι εγω εδω....glorr-ακι μου την Τριτη θα παω στον ιατρο κ πιστευω θα μου πει για ραντεβου....αλλα εσυ δε θα εχεις χρονο να μπαινεις....να πεις στην αδερφουλα σου να μας γραφει τα νεα σου....πως εισαι και πως περνας τις πρωτες μερες που θα εισαι κ στο μαιευτηριο....μη μας φαει η αγωνια!!!!!!

Αντε εφτασες κι εσυ στη στιγμη που θα αντικρυσεις τα διδυμακια σου!!!!!

Με το καλο σου ευχομαι!!!!!Και που ξερεις,μπορει του χρονου να τους γιορτασουμε μαζι τα γενεθλια τους!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εδω αδερφη τησ glor κοριτσια δεν την εκανα μην με αποπερνετε ενα beaute ειπα να κανω και εγω βρε παιδι μου,πως θα υποδεχτω τα ανιψια αλλωστε?να με δουν απεριποιητη?εεεεεεεε οοοοοχιιιιιιι.Θα σας γραφω εγω τα νεα τι να κανω ,να μην σασ τρωει η αγωνια κοριτσια μου:tongue:

Διαφημίσεις

Εγω εδω ειμαι...σε περιμενα...νομιζα μας ξεχασες

Απλα θα φυγω κι εγω σε λιγο γιατι θα ερθει ο μικρος απο την μαμα μου κ πρεπει να τον κανω μπανιο,να τον ταισω και να τον κοιμησω!!!!

Θα μπω ομως αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσια εμεις ειμαστε εδω δεν φυγαμε .Ολγαααααα που εισαι εσυ?εγω περιμενα την sister να κανει διαλειμμα απο το beaute τωρα εκανε και ειπα να την εκμεταλευτω λιγο χαχαχχααχααχαα.περασαν οι μερεςκαι ερχεται η μεγαλη ωρα.ανυπομονωωωωωωωωωω:tongue:

Εγω σκεφτομαι αν μου δωσει ημερομηνια ο ιατρος μηπως με αφησει να βαψω το μαλλι μερικες μερες πριν....εχει φτασει η ριζα στο αυτι κ η ασπρη τριχα ειναι τιγκα...μεχρι κ ο αντρας μου απελπιστηκε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

εδω αδερφη glorr giota ελα να στα βαψω εγω κομμωτρια ειμαι και αμα θες κανω και μανικιουρ πεντικιουρ τεχνητα και αποτριχωση θα σε κανω τζετ.Θα πας να γεννησεις κιουρια χαχαχαχαα.πες μου που και ποτε

Διαφημίσεις

Κοριτσια εμεις ειμαστε εδω δεν φυγαμε .Ολγαααααα που εισαι εσυ?εγω περιμενα την sister να κανει διαλειμμα απο το beaute τωρα εκανε και ειπα να την εκμεταλευτω λιγο χαχαχχααχααχαα.περασαν οι μερεςκαι ερχεται η μεγαλη ωρα.ανυπομονωωωωωωωωωω:tongue:

γεια σας κοριτσια!!!!!

πωπω εφτασε glorraki μου!!!Δεν ξερεις πως συγκινουμε!:mrgreen:

ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!:P:p:p

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...