Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

106cm

Η καθε μια απο μας εχει διαφορετικο σωματοτυπο....δε βλεπεις τα ποδια μου που ειναι σαν καλαμακια????Οι φιλες μου λενε οτι ειναι σαν καρφιτσα που καταπιε φακη....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

!πως σε κρατανε αυτα τα κακομοιρα τα ποδαρακια!!!!

Δεν με κρατανε...γι αυτο δεν μπορω να παω απ το σαλονι στην κρεβατοκαμαρα....οσο για τα ποδια μου,εχω χασει τους αστραγαλους απ το πρηξιμο....ευτυχως δεν εσπασαν αγγεια γιατι αυτα δε διορθωνονται.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

105-106 ειναι και η δικια μου και μου ριχνεις και 2 εβδομαδες.σιγουρα,καθε σωμα ειναι διαφορετικο.θα προσπαθησω να σας στειλω κι εγω αλλα αφου ερθει ο αντρας μου γιατι εγω δεν το χω!

παω για ξαπλα για λιγο γιατι με επιασε η μεση.

age.png

βρε δεν εκανες για στιγμα??????

αχ και δεν μπορω να σε δειρω!Μολις γεννησεις ομως.......

και για τα κιλα οντως κρατησου γιατι στην εβδομαδα που εισαι ειναι πααααρα πολλα

μετα μπαινουν χωρις να το καταλαβεις.Εγω γεννησα με

+18 τα οποια 10 μπηκαν στο τελος

Άσε με με έχει πιάσει απελπισία. Για το στίγμα μπορεί να κάνει ο σύζυξ αλλά το πότε θα τα καταφέρει δε ξέρω είναι πηγμένος κάργα. Για τα κιλά έχω κλείσει δευτέρα σε διατροφολόγο να μου δώσει λίγο βοήθεια. Είμαι να σκάσω. Και πρέπει να πάω και για αυτά τα κολπικά. Αύριο πρέπει να κατέβω πάλι Αλεξάνδρας για να κλείσω ραντεβού για την καμπύλη.Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα. :|:|:|

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

παω για ξαπλα για λιγο γιατι με επιασε η μεση.

Κι εγω το ιδιο...παω καναπε.....

Βρε κοριτσια εχει χαθει η glorr ή ειναι η ιδεα μου?????

Μαλλον προετοιμαζεται για το Σαββατο....για το πιο σημαντικο ραντεβου της ζωης της!!!!!!:P:p:p:p:p:p

nunu μην απελπιζεσαι γιατι στενοχωριουνται τα μωρακια σου κι εμεις το ιδιο......Θα τα φτιαξεις ολα....λιγακι υπομονη χρειαζεται κ κουραγιο!!!!!!

Καλο μεσημερι φιλεναδιτσες μου!!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα.....πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

nunu o αντρας σου εχει στιγμα?στειλτον να κανει αυτος την εξεταση.μην μου αγχωνεσαι.δεν θα σε βοηθησει σε κατι.τελικα κορτιζονη θα κανεις?κι αφου ο αλεξοτετοιος θα λειπει εσυ με ποιον συνεχιζεις?τον ιδιωτικο?και που θα γεννησεις?

Δεν ξέρουμε αν έχουμε, πιστεύω πως όχι, αλλά προληπτικά πρέπει να πάει. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να έχουμε και οι 2 για να έχουν τα παιδιά, και αν έχει ο ένας μας είναι πολύ μικρές πιθανότητες. Για κορτιζόνη δε μου είπε τίποτα και ξέχασα να ρωτήσω, λές να το ξέχασε?ωχ τι μου θύμισες τώρα.

Όσο για τα που, ποιός κ.λπ. έχω μπερδευτεί!! Φαντάζομαι αν δεν είναι εδώ τότε θα είναι κάποιος αντικαταστάτης αλλά λέω να μην την κόψω τη φλέβα τώρα. Θα κάνω τις εξετάσεις αρχικά, θα κλείσω και ένα ραντεβού μαζί του για Σεπτέμβριο, Θα κάνω και κανέναν υπέρηχο με τον ιδιωτικό ενδιάμεσα. Δεν ξέρω, πήρα και ένα τηλέφωνο για άλλον γιατρο αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θα πάρω και τον ιδιωτικό το απόγευμα.......Ηρεμία, ανάσες και τέτοια!! εγώ θα γεννήσω πάντως!!χεχ!

Η glorr και το marakikon που είναι σήμερα???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Άσε με με έχει πιάσει απελπισία. Για το στίγμα μπορεί να κάνει ο σύζυξ αλλά το πότε θα τα καταφέρει δε ξέρω είναι πηγμένος κάργα. Για τα κιλά έχω κλείσει δευτέρα σε διατροφολόγο να μου δώσει λίγο βοήθεια. Είμαι να σκάσω. Και πρέπει να πάω και για αυτά τα κολπικά. Αύριο πρέπει να κατέβω πάλι Αλεξάνδρας για να κλείσω ραντεβού για την καμπύλη.Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα. :|:|:|

Nunu, να σε ρωτήσω κάτι.. έχει στίγμα η μάνα σου ή ο πατέρας σου? Συνήθως σε απλές εξετάσεις αίματος φαίνεται από τις τιμές του αιματοκρίτη. Εγώ ότι εξετάσεις κάνω μου λένε..έχεις στίγμα?? (έχω φυσικά) Απλά η άλλη εξέταση το επιβεβαιώνει!

Αν γίνεται ας την κάνει και ο άντρας σου και βλέπεις!

Καλά πώς και δεν στην έκανε από την αρχή ο γιατρός σου?

RKdwp3.png

Δεν ξέρουμε αν έχουμε, πιστεύω πως όχι, αλλά προληπτικά πρέπει να πάει. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να έχουμε και οι 2 για να έχουν τα παιδιά, και αν έχει ο ένας μας είναι πολύ μικρές πιθανότητες. Για κορτιζόνη δε μου είπε τίποτα και ξέχασα να ρωτήσω, λές να το ξέχασε?ωχ τι μου θύμισες τώρα.

Όσο για τα που, ποιός κ.λπ. έχω μπερδευτεί!! Φαντάζομαι αν δεν είναι εδώ τότε θα είναι κάποιος αντικαταστάτης αλλά λέω να μην την κόψω τη φλέβα τώρα. Θα κάνω τις εξετάσεις αρχικά, θα κλείσω και ένα ραντεβού μαζί του για Σεπτέμβριο, Θα κάνω και κανέναν υπέρηχο με τον ιδιωτικό ενδιάμεσα. Δεν ξέρω, πήρα και ένα τηλέφωνο για άλλον γιατρο αλλά δεν έβγαλα άκρη. Θα πάρω και τον ιδιωτικό το απόγευμα.......Ηρεμία, ανάσες και τέτοια!! εγώ θα γεννήσω πάντως!!χεχ!

Η glorr και το marakikon που είναι σήμερα???

Αν ενας από τους δύο γονείς έχει πολλές φορές το κληρονομούν και τα παιδιά τους. Εγώ έχω, ο άντρας μου όχι. Αν έχουν και οι δύο γονείς .. το 1 απ' τα 4 παιδιά τους βγαίνει με μεσογειακή αναιμία, αλλά αυτό πάλι ελέγχεται από την πρώτη στιγμή της κύησης με μία εξέταση στο έμβρυο μια φορά το μήνα.

RKdwp3.png

Αν ενας από τους δύο γονείς έχει πολλές φορές το κληρονομούν και τα παιδιά τους. Εγώ έχω, ο άντρας μου όχι. Αν έχουν και οι δύο γονείς .. το 1 απ' τα 4 παιδιά τους βγαίνει με μεσογειακή αναιμία, αλλά αυτό πάλι ελέγχεται από την πρώτη στιγμή της κύησης με μία εξέταση στο έμβρυο μια φορά το μήνα.

Ευχαριστώ jas για τις πληροφορίες. Οι γονείς μου και γω δεν έχουμε σίγουρα. Τώρα για τον σύζυξ δεν ξέρω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

οντως που ειναι η glorr?!μηπως κανει σταση εργασιας η αδερφη της και δεν μας γραφει?!

Nunu,μηπως να ρωτουσες και τον ιδιωτικο για οικονομικο κτλ σε περιπτωση που προχωρησετε μαζι να εχεις μια εναλλακτικη?ποτε εχεις κανονικη ΠΗΤ?η κορτιζονη ειναι απο 28η και μετα.τωρα ειναι πολυ νωρις εκτος αν σκοπευεις να γεννησεις σε 2 εβδομαδες!

ολγα,ερωτηση.εκτος απο τα χρηματα που παιρνουμε προ και μετα τοκετου(τα επιδοματα) παιρνουμε κατι και για τα εξοδα του νοσοκομειου εφ οσον δεν χρησιμοποιουμε το δημοσιο ή βλακειες λεω?

age.png

Διαφημίσεις

οντως που ειναι η glorr?!μηπως κανει σταση εργασιας η αδερφη της και δεν μας γραφει?!

Nunu,μηπως να ρωτουσες και τον ιδιωτικο για οικονομικο κτλ σε περιπτωση που προχωρησετε μαζι να εχεις μια εναλλακτικη?ποτε εχεις κανονικη ΠΗΤ?η κορτιζονη ειναι απο 28η και μετα.τωρα ειναι πολυ νωρις εκτος αν σκοπευεις να γεννησεις σε 2 εβδομαδες!

ολγα,ερωτηση.εκτος απο τα χρηματα που παιρνουμε προ και μετα τοκετου(τα επιδοματα) παιρνουμε κατι και για τα εξοδα του νοσοκομειου εφ οσον δεν χρησιμοποιουμε το δημοσιο ή βλακειες λεω?

Έχουμε ρωτήσει για το οικονομικό, στο μητέρα είναι αυτός, οπότε καταλαβαίνεις η οικονομική περίπτωση είναι 5000 τα οποία δεν έχουμε να διαθέσουμε εκτός αν δανειστούμε. Πράγμα που το βρίσκω τραγικό όταν τόσα χρόνια πληρώνουμε ικα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστώ jas για τις πληροφορίες. Οι γονείς μου και γω δεν έχουμε σίγουρα. Τώρα για τον σύζυξ δεν ξέρω.

Αφού δεν έχουν λοιπόν οι γονείς σου δεν έχεις ούτε εσύ! Και αφού δεν έχεις εσύ, και να έχει ο σύζυγός σου δεν τρέχει τίποτα να έχει ένας από τους δύο, όπως με εμάς!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Κοριτσακια μου πως ειστε? Εχω μερες να μπω και να μαθω νεα σας

και μου λειψατε πολυ! Εγω αστα να πανε! Χθες το βραδυ ηρθε ο αντρουλης μου απο το νοσοκομειο και ποναει πολυ ο καημενουλης

μου! Διατροφη ενα απο τα ιδια(λαπαδες και κοτοπουλακια) για 1 μηνα και μετα θα μπουμε στους ρυθμους μας! Καθε μερα που περναει ελπιζω να γινεται καλυτερα! Κατα τα αλλα περιμενω πως και πως το αυριανο ραντεβου(σημερα μπηκα στην 8η εβδομαδα!)

και ειμαι μεσα στι αγχος! Το προβλημα με το εντερο μου εφτασε

στο απροχωρητο, τι σιροπι ντουφαλακ, τι υποθετα γλυκερινης, τι φρουτα, τι διατροφη τιποτα, αστα να πανε! Με επιασε χθεςτο βραδυ και ενας πονος αριστερα κατω στην κοιλια και με επιασε

ολο το ποδι απο το γοφο μεχρι το γονατο και ακομη ποναω! Η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι μυικος ή απο το εντερο, δεν

ξερω κι εγω αυριο θα δω !!! Αυτα τα τελευταια μου νεα, τωρα θα διαβασω τα μηνυματακια σας! Φιλια για τωρα!

Γεια και από εμένα. Δεν μπηκα σήμερα καθόλου όντως.Η αδελφή κάνει beaute και με έχει γράψει. Ναι κι εγώ αύριο πάω στο γιατρό στις 4 το μεσημέρι. Πω πω μέσα στην ζέστη. Πάνε κι άλλες βλέπω ε? Α ωραία θα έχουμε κι άλλα νέα.

Πω πω δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Μου φαίνεται τόσο περίεργη η όλη κατάσταση. Λες και το ζει κάποιος άλλος και όχι εγώ. Ειδικά όσο πλησιάζει η ώρα.

Καλά τι τέλεια μωρά είναι αυτά της Jasmini? Πανέμορφα. Και δενμοιάζουν.

Γιωτούλα ολα καλά? βλέπω είσαι μέσα. Θα φτάσεις βρε θηρίο μέχρι τό τέλος του μήνα. Μακάρι. Σου το ευχομαι.:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...