Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

βρε δεν εκανες για στιγμα??????

αχ και δεν μπορω να σε δειρω!Μολις γεννησεις ομως.......

και για τα κιλα οντως κρατησου γιατι στην εβδομαδα που εισαι ειναι πααααρα πολλα

μετα μπαινουν χωρις να το καταλαβεις.Εγω γεννησα με

+18 τα οποια 10 μπηκαν στο τελος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Η δική μου κοιλιά πάντως στην κυριολεξία είχε κρεμάσει στο τέλος πια! Δεν μπορούσα να την μαζέψω! Και τώρα κρεμασμένη είναι δηλαδή αλλά χαλαρή... αίσχως :(

Θέλω και να ζυγιστώ αλλα δεν έχω ζυγαριά :tongue: ειμαι περίεργη να δω τι έχασα :)

Ολγάκι, στην αρχή πόσο τρώγανε τα μικρά σου? Τα δικά μου τρώνε 50Ml πάνω κάτω. Καλά είναι?

RKdwp3.png

Jasmini κουκλακια τα μωρακια σου!!!!!Οντως δε μοιαζουν σαν διδυμα......Να τα χαιρεσαι βρε και να τους καμαρωσεις κ γαμπρους!!!!!!!

Σε ευχαριστώ, κι εσύ να χαίρεσαι τον Τασούλη σου και με το καλό να υποδεχτείς και τα διδυμάκια σου.

Αντε να γεννήσετε όλες και μετά να μετρήσουμε ποσοστά ομοιότητας διδύμων! :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Να εισαι καλα!Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Σε δυο μερουλες θα εχουμε τα διδυμακια της glorr και μετα θα παρω κι εγω σειρα!!!!!

Ηξερα οτι οταν πλησιαζει η ωρα να γεννησεις κατεβαινει η κοιλια αλλα στα διδυμα νομιζα πως επειδη ειναι δυο κ δεν εχουν πολυ χωρο οτι ειναι σταθερη.Θα βγαλω την κοιλια μου φωτο κ θα σας τη βαλω να τη δειτε γιατι εχω την εντυπωση οτι ακομη αργω.....μαλλον θα παω για τελος του μηνα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

βρε δεν εκανες για στιγμα??????

αχ και δεν μπορω να σε δειρω!Μολις γεννησεις ομως.......

και για τα κιλα οντως κρατησου γιατι στην εβδομαδα που εισαι ειναι πααααρα πολλα

μετα μπαινουν χωρις να το καταλαβεις.Εγω γεννησα με

+18 τα οποια 10 μπηκαν στο τελος

Άσε με με έχει πιάσει απελπισία. Για το στίγμα μπορεί να κάνει ο σύζυξ αλλά το πότε θα τα καταφέρει δε ξέρω είναι πηγμένος κάργα. Για τα κιλά έχω κλείσει δευτέρα σε διατροφολόγο να μου δώσει λίγο βοήθεια. Είμαι να σκάσω. Και πρέπει να πάω και για αυτά τα κολπικά. Αύριο πρέπει να κατέβω πάλι Αλεξάνδρας για να κλείσω ραντεβού για την καμπύλη.Τρεχάτε ποδαράκια μου τώρα. :|:|:|

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σας γεια σας!

ημουνα εξω για δουλειες και τα ειδα ολα!πηρα και τις ληξιαρχικες πραξεις.οι φωτοτυπιες απο τις ταυτοτητες χρειαζονται θεωρηση και απο αστυνομια ή απλες φωτοτυπιες?

giota πραγματικα εχθες ειχα απορησει με την ψυχραιμια σου για τα πεθερικα σου αλλα ευτυχως ξεσπασες!μην τα κρατας!ο καθενας κοιταει την παρτη του αποδεδειγμενα πλεον.εγω θα ηθελα να γεννησω και να μην ειναι καν εδω.

ολγα ειχες μεγαλη κοιλια οντως!!!ο φοβος φοβος αλλα το στησιμο στησιμο για τη φωτο!!!!:mrgreen:

nunu o αντρας σου εχει στιγμα?στειλτον να κανει αυτος την εξεταση.μην μου αγχωνεσαι.δεν θα σε βοηθησει σε κατι.τελικα κορτιζονη θα κανεις?κι αφου ο αλεξοτετοιος θα λειπει εσυ με ποιον συνεχιζεις?τον ιδιωτικο?και που θα γεννησεις?

jasmini οντωςαφου προλαβαινεις και μας γραφεις τα εχεις ολα υπο ελεγχο.απ οτι καταλαβα ο αντρουλης σου σε βοηθαει ε?μπραβο του!

age.png

giota πραγματικα εχθες ειχα απορησει με την ψυχραιμια σου για τα πεθερικα σου αλλα ευτυχως ξεσπασες!μην τα κρατας!ο καθενας κοιταει την παρτη του αποδεδειγμενα πλεον.εγω θα ηθελα να γεννησω και να μην ειναι καν εδω.

Κι εγω το ιδιο θελω!!!!Αλλα δυστυχως θα μου κουβαληθουν!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Εβαλα φωτο.μολις την εβγαλα να δειτε την κοιλιτσα μου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

τι ωραια κοιλιτσα!!!γυαλιστερη,ομοιομορφη και χωρις να φαινεται ο αφαλος!!!οντως ειναι ψηλα.τοση περιπου ειναι και η δικια μου περιπου αλλα ειναι στραβη εκτος των αλλων!!!

age.png

Κι εγω το ιδιο θελω!!!!Αλλα δυστυχως θα μου κουβαληθουν!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Εβαλα φωτο.μολις την εβγαλα να δειτε την κοιλιτσα μου!!!!!!

Giota μου...τι ωραία η κοιλίτσα σου..φτου φτου!!! Η δική μου..χάρτης της Ασίας :cry::cry::cry::cry:

Πάντως είναι ψηλά ακόμα!

RKdwp3.png

μπα...τωρα που ξαναειδα τη δικια μου,μαλλον εσενα ειναι πιο ψηλα.η δικια μου ρε γμτ δεν φαινεται σαν συνεχεια απο το υπολοιπο σωμα.ειναι λες και την κολλησαν επανω μου!ποσο την εχεις μετρησει βρε giota!?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...