Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Έτσι μου τα φέρνανε στην κλινική. Είναι από την κλινική, η πρώτη τους φώτο!!:P:p:p:p

μα λεω και γω παει το εχασες τελειως!!

ειναι πραγματικα δυο κουκλια!!και ειναι και λίγων ωρων!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Τεεεεεεεεεεεεεελειες!!!

κούκλοι κούκλοι!!! φτού φτού!!

Και η πόζα μαμάς Ολγας χαλαρουϊτα!!!χαχα!!

Ολγα πώς μικραίνουμε τις φωτογραφίες? Μόνο από κινητό χωράνε?είχα προσπαθήσει να ανεβάσω την κοιλούμπα αλλά απέτυχα!!

Κατα τ΄άλλα η κουζίνα τελειώνει σήμερα, ελπίζω να μην έρθουν το απόγευμα γιατί δε θα μπορώ να πάω μαίες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Jasmini κουκλακια τα μωρακια σου!!!!!Οντως δε μοιαζουν σαν διδυμα......Να τα χαιρεσαι βρε και να τους καμαρωσεις κ γαμπρους!!!!!!!

ΟΛΓΑ δεν εχω λογια....πολυ μεγαλη κοιλια ειχες...εμενα δεν νομιζω πως ειναι τοση....αλλα σε βρισκω μια χαρα κ με σπασμενα νερα!!!!!!!Φτου φτου σκορδα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ωραία, ωραία!!Φαντάζομαι edit και resize πρίν της της ανεβάσω.

Να σας πώ και τα νέα του ντοκ από Αλεξάνδρα.

Καλός, σταράτος αλλά με προβλημάτισε στο εξής σημείο. Αρχικά θα λείπει τον Αύγουστο (ακούς witch), αν και λύνεται αυτό, θα με παρακολουθεί υπερηχογραφικά ο ιδιωτικός. Αλλά θα λείπει και το Σεπτέμβριο 3-4 ταξίδια για συνέδρια και τέτοια που εγώ θα είμαι 33η και μετά εβδομάδα.

Επίσης η βλακεία που έκανα ήταν ότι όλο αυτό το καιρό έχω παραλείψει να κάνω κάποιες εξετάσεις: 1. τις κολπικές καλλιέργειες γιατί ο ιδιωτικός μου δεν τις θεωρεί απαραίτητες και 2. την ηλεκτροφόρηση από αμέλεια δικιά μου η οποία είναι για το στίγμα (δεν το ήξερα) και δεν μπορώ να κάνω τώρα. Εκεί με πιάσαν τα κλάματα, έγινα ρεζίλι κοινώς.

Και τέλος για να κλείσω, είδε το βάρος μου (+15) και μου έβαλε χέρι ότι αν πάρω παραπάνω από 5 κιλά ακόμα δε με αναλαμβάνει!!!

και κλάμα η κυρία!!! τον έκανα μπίλιες μετά με καλόπιανε, θα με πήρε για τελείως χαζό αλλά με πιάσαν οι τύψεις. Αντε να του εξηγήσω εγώ.

Αυτά που λέτε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χαχαχα αφου να φανταστεις τωρα που βλεπω την κοιλια μου στην φωτο τους βριζω και τους λεω "μα καλα δεν βλεπατε οτι η κοιλια μου εχει φτασει στα γονατα να μου πειτε οτι γενναω"

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...