Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χαχαχαχα....θα παω νωρις να μην πιασει πολυ ζεστη.Να τελειωνω κ με αυτα να περιμενω μετα με την ησυχια μου τα διδυμα!!!!!!Φωτο εβγαλα πριν 2 εβδομαδες αλλα θα ξαναβγαλω γιατι ειμαι ψωνιο....

Παντως κοριτσια ασχετα με τη ζεστη,το βαρος που κουβαλαμε,τις καουρες,τις αυπνιες και ολα τα σχετικα εμενα μου αρεσει πολυ η περιοδος της εγκυμοσυνης.....δε θελω να τελειωσει.....θελω να ειμαι εγκυος πιο πολυ καιρο!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα....θα παω νωρις να μην πιασει πολυ ζεστη.Να τελειωνω κ με αυτα να περιμενω μετα με την ησυχια μου τα διδυμα!!!!!!Φωτο εβγαλα πριν 2 εβδομαδες αλλα θα ξαναβγαλω γιατι ειμαι ψωνιο....

Παντως κοριτσια ασχετα με τη ζεστη,το βαρος που κουβαλαμε,τις καουρες,τις αυπνιες και ολα τα σχετικα εμενα μου αρεσει πολυ η περιοδος της εγκυμοσυνης.....δε θελω να τελειωσει.....θελω να ειμαι εγκυος πιο πολυ καιρο!!!!!!!

σιγα που εισαι εσυ ψωνιο!!!

εμεις τη βγαζουμε καθε πεμπτη(σημερα 32w!!)που αλλαζω εβδομαδα! αρχειο παιδι μου κανονικα!

κοιτα κ γω ψιλοζοριστηκα, εως κ πολυ στην αρχη με τις ναυτιες, αλλα τωρα εχω ξεχασει τα κακα κ νιωθω σα να ημουν παντα εγκυος...πως ηταν πριν? παραξενο θα ναι να μη κουβαλαω την κοιλια μου, να μου χαμογελουν ασχετοι στο δρομο, να πρεπει συνεχως να προσεχω..

αλλα θα ρθουν τα μωρακια!!!! εσυ ξερεις κ πως ειναι...για μενα θα ναι εντελως πρωτογνωρο!!!το περιμενω πως κ πως!!

33E7p2.png

Ειναι πολυ ωραια....μετα απολαμβανεις την μητροτητα....μεγαλωνουν τοσο γρηγορα κι αυτα τα μωρα....καθε μερα εχουν κατι καινουριο να σου δειξουν!!!!!!

Ειναι εκπληκτικο......Καλα να ειμαστε και τα παιδακια μας ακομη καλυτερα!!!!!

Οι υπολοιπες ακομα κοιμουνται????

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημεραααα κοριτσούδια!!!!!

Δεν βγαζω αλλο δηλητηριο γιατι τα εχω παρει και δεν μπορω να βρισω εδω

Τελικα το συμπερασμα ειναι ενα.Τα πεθερικα δεν πανε καλα!

Σας εχω πει οτι εχω φωτο την ωρα που εσπασαν τα νερα?Εγω να εχω την τρομαρα μου που γενναγα και ο αντρας μου με εβαζε να ποζαρω μπροστα στο τζακι για φωτογραφιες

Και τα νερα να τρεχουννννννν θα την βρω να την βαλω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ σηκώθηκα αφού για άλλο ένα βράδυ δεν τίμησα την αγκαλιά του Μορφέα!!! :)

Τι βλέπω??? Φωτο????? Για να δούμε, για να δούμε!!!!

Πάντως Ολγάκι τα αγοράκια σου μοιάζουν πολύ! Τα δικά μου πάλι ... καμία σχέση απολύτως!!

Να σας βάλω φώτο να δείτε???

RKdwp3.png

καλε πολυ cool τυπος εισαι για ετοιμογεννη!!! κ καλα ειμαι χαλαρη, βγαινω μια φωτο κ παω...:mrgreen:

οσο για τα newborn φορμακια, οποια εχει αμφιβολια, πειθεται ευθυς αμεσως!!!

κολυμπανε :P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ σηκώθηκα αφού για άλλο ένα βράδυ δεν τίμησα την αγκαλιά του Μορφέα!!! :)

Τι βλέπω??? Φωτο????? Για να δούμε, για να δούμε!!!!

Πάντως Ολγάκι τα αγοράκια σου μοιάζουν πολύ! Τα δικά μου πάλι ... καμία σχέση απολύτως!!

Να σας βάλω φώτο να δείτε???

βαλε οπωσδηποτε!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

καλε πολυ cool τυπος εισαι για ετοιμογεννη!!! κ καλα ειμαι χαλαρη, βγαινω μια φωτο κ παω...:mrgreen:

οσο για τα newborn φορμακια, οποια εχει αμφιβολια, πειθεται ευθυς αμεσως!!!

κολυμπανε :P

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οχι που θελετε και το 0-3

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Χαχαχα μην μου πεις ότι εκεί είχαν σπάσει τα νερά κι εσύ καθόσουν ανέμελη?

ειχαν σπασει τα νερα,για να ντυθω απο την τρομαρα μου μου επεφτε το τζιν συνεχεια(απο το τρεμουλο)και ειχα τον αντρα μου κατσε να σε βγαλω μια φωτο:twisted:

Τι περασα η γυναικα:rolleyes:

και τα νερα να τρεχουν απο κατω:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ειχαν σπασει τα νερα,για να ντυθω απο την τρομαρα μου μου επεφτε το τζιν συνεχεια(απο το τρεμουλο)και ειχα τον αντρα μου κατσε να σε βγαλω μια φωτο:twisted:

Τι περασα η γυναικα:rolleyes:

και τα νερα να τρεχουν απο κατω:mrgreen:

Καλά..απίστευτος!!!!!!

Έβαλα φώτο!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...