Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jas στο νεροχυτη τα κανεις μπανακι η σε καποιο ειδικο λεκανακι? δεν εχω παρει τιποτα ακομη...

Στην αρχή όπως είπε και η σοφή Όλγα μας, στον νεροχύτη και το κρατας σαν κουτάβι μπρούμυτα να μην βραχεί το αφαλάκι τους!!

Και το ίδιο μέχρι να επουλωθεί καλά. Μπόλικο οινόπνευμα λοιπόν σε κάθε ευκαιρία για να πέσει γρήγορα! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Jas!!!! Ποτέ δεν σε πετυχαίνω!!!!

Έχω αφήσει το διδυμομπαμπά τώρα μόνο να παλεύει με την κόρη που όλο τρώει και δεν σταματά. Πριν τρεις εβδομάδες κάναμε πάρτι όταν τρώγανε 10ml και στο τελευταίο γεύμα έφαγε ο Φ. 100 και η Β. 120! Ναι, είμαστε λίγο φαγανοί, το ξέρουμε... Βιαζόμαστε να παχύνουμε για να γεμίσουμε τα υπεροχα φορμάκια μας!

Τώρα... γιατί έπαθα μαστίτιδα. Σύμφωνα με το γιατρό το έπαθα γιατί είχα πολύ γάλα και δεν το έβγαζα με αποτέλεσμα να κάτσει πολύ μέσα και να δημιουργήσει φλεγμονή. Οπότε το μόνο που με σώζει μετά την κούρα αντιβίωσης είναι να αρμέγομαι (εδώ η καλή μας αγελάδα) και να μην αφήνω ποτέ να περάσει τρίωρο.

Και για τον αποκλειστικό θηλασμό... συμφωνω ότι όποιος το καταφέρει έχει δώρο έκπληξη. Εμένα τόσο που τρώνε δεν με φτάνει, οπότε συμπληρώνουμε όλο και περισσότερο.

Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που σταμάτησα για λίγο γιατί έπαιρνα voltaren αντιμετώπισα τις κακές συνέπειες ενός ξένου γάλακτος (στουμπώσαμε, με το συμπάθειο). Και είναι τρομακτικά δυσαρεστο να βλέπεις δύο πλασματάκια 2.200 γραμμαρίων να σφίγγονται και να σκούζουν... Αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό! Όλα καλά λοιπόν!

Θα αλλάξω τώρα και τικεράκι!!!! Φιλάκια!!!!

Χαχαχα έχεις δίκιο και εγώ σαν αγελάδα νιώθω, συνεχώς με τα βυζιά σε ετοιμότητα. Τι να κάνουμε.. είναι δύσκολος ο αποκλειστικός θηλασμός! Κι εγώ ώρες ώρες φοβάμαι την μαστίτιδα..είμαι εξαντλημένη να πω την αλήθεια και απλά το παλεύω όσο μπορώ και ότι καταφέρω!!! :wink:

Εσένα αφού τρώνε τόσο μια χαρά είναι!!! Εμένα τα δικά μου τρώνε κάπου 40-50ml ανα 3-4 ώρες ή αν θηλάσω τρώνε περίπου 20-30ml. και θηλάζω για κανένα μισάωρο....μα τόσο λίγο βγάζω???

RKdwp3.png

πως είσαι jas? διάβασα τα νέα βασικά. τι να πώ υπομονή κάνε και θα στρώσουν τα πράγματα. Ο άντρας σου βοηθάει καθόλου?

είπες κατι για ίκτερο και θηλασμό αυτό δε νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι οι μαίες που πάω έχουν πεί το αντίθετο. Θα ρωτήσω αύριο όμως που έχω ξανασυνάντηση. Αν σκεφτείτε καμιά απορία πείτε μου να τις ρωτήσω.

Θα φύγω τώρα, πάω σινεμά, θα μπώ το βραδάκι να σας πω και τα νέα μου όμως. Είδα τον γιατρό του Αλεξ σήμερα.

Φιλιάαααααααα

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πως είσαι jas? διάβασα τα νέα βασικά. τι να πώ υπομονή κάνε και θα στρώσουν τα πράγματα. Ο άντρας σου βοηθάει καθόλου?

είπες κατι για ίκτερο και θηλασμό αυτό δε νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι οι μαίες που πάω έχουν πεί το αντίθετο. Θα ρωτήσω αύριο όμως που έχω ξανασυνάντηση. Αν σκεφτείτε καμιά απορία πείτε μου να τις ρωτήσω.

Θα φύγω τώρα, πάω σινεμά, θα μπώ το βραδάκι να σας πω και τα νέα μου όμως. Είδα τον γιατρό του Αλεξ σήμερα.

Φιλιάαααααααα

Ότι πληροφορία μπορείς να μας δώσεις από τους ειδικούς, πολύτιμη θα είναι!!!

Ό άντρας μου επειδή ακόμα δεν έχει συνέλθει από το κρύωμα, βοηθάει κυρίως στο πλύσιμο των μπιμπερό, να φτιάξει γάλα, να κάνει αποστειρώσεις και τέτοια. Ότι ζητήσω το κάνει!!! :-D:-D:-D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμενα!!!!

Αφου δε γεννησα σημερα δεν προκειται να γεννησω!!!!!Στενοχωρεθηκα παρα πολυ με τη συμπεριφορα των πεθερικων μου γιατι αυτοι επεμεναν να μην τον γραψω στο σταθμο επειδη θα τον κρατανε.....και τωρα ξαφνικα αποφασισαν να φυγουν.Χτες το βραδυ ειχανε ερθει απο δω αλλα δεν ειπανε τιποτα,τωρα τελευταια στιγμη ουτε γυναικα δεν μπορω να βρω.....δεν ειπα να μην πανε διακοπες αλλα πες το να κανω κι εγω τα κουμαντα μου......

Ξερω οτι ειμαι οφ τοπικ αλλα καπου πρεπει να τα πω.....η μανα μου καταστενοχωρεθηκε κι αυτη γιατι δεν μπορει να με βοηθησει περισσοτερο απο οσα ηδη κανει,να τον πηγαινει δλδ στις κουνιες καθε απογευμα.....

Τεσπα,να μη σας ζαλιζω αλλο απλα να ξερετε οτι οι επισκεψεις μου θα ειναι ελαχιστες καθ οτι ελλειψης χρονου!!!!

Αν γεννησω θα το μαθετε απο την Ολγα!!!!!!

Ολγα καλα κανεις κ ριχνεις φαρμακι,εγω να δεις τι χολη εβγαλα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Και όμως θα γεννήσεις και πολύ σύντομα κιόλας!!χεχ!!Μη σου πώ ότι θα τους κόψεις τις διακοπές!!!

Χίλια δίκια έχεις giota απορώ πως σας στην κάναν έτσι και δε μπορείτε να βρείτε και το δίκιο σας, ούτε να τους πείτε κάτι.

Η κουμπάρα μου έχει βρεί την εξής μαγκιά και κάνει. Την αφήνει σε παιδότοπο που έχει φύλαξη και τους πληρώνει με την εβδομάδα ή το μήνα για κάποιες ωρίτσες το απόγευμα που δουλεύει.(μάλωσε με γονείς και πεθερικά) Δεν ξέρω αν θα σε βόλευε κάτι τέτοιο (αν γίνεται και πρωϊνά) ούτε αν έχεις κάτι παρόμοιο κοντά σου (η κουμπάρα μου μένει Καλλιθέα, ο παιδότοπος είναι ν. Σμύρνη). Τα λεφτά δε μου είχαν φανεί τραγικά και η μικρή το διασκεδάζει.

Jas ότι μάθω θα σας το μεταφέρω αύριο το βράδυ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απ ότι βλέπω όλες είσαστε εκτός, ελπίζω να κοιμάστε γλυκά γλυκά και να ονειρεύεστε τα μπεμπίνια σας και οι ήδη διδυμομανούλες να μη σας ξυπνήσουνε!!

Πάω και γω για ύπνο, αύριο τελευταία μέρα για την κουζίνα!! θα βρώ την ησυχία μου επιτέλους!! Να σας πώ και τα νέα μου με τον ντόκ να με κανακέψε τε λιγάκι γιατί έκανα βλακεία και στεναχωρήθηκα σήμερα.

Καληνυχτούδια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Giota μου έχεις απόλυτο δίκιο!! Καλά έκανες και μας τα είπες, να ξεσπασεις!!! Εγω θα τους τα είχα χωσει άσχημα!μα τώρα τελευταία.. Που ετοιμάζεται να γεννήσεις; Αυτά είναι βλακείες από την μεριά τους!

RKdwp3.png

Καλημερα!!!!!

Τι να πω βρε κοριτσια...αν ο ανθρωπος κοιταζει μονο την παρτη του....τι να πεις....τεσπα....τωρα τον πηρε ο αντρας μου κ τον πηγε στη δουλεια της μαμας μου αλλα θα παω στις 11 00 να τον παρω γιατι εχουν σταση εργασιας.Μαλλον ομως για σημερα θα τον αφησω σπιτι της αφου ο καλος μου θα γυρισει κατα τις 20 30......

Απο αυριο θα τον εχω εγω....εχει κ ζεστη δεν μπορω και να τον παω κ πουθενα...αν δεν ημουν σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη θα πηγαιναμε και για κανενα μπανακι μανα κ γιος!!!!!Αλλα δυστυχως πρεπει να τον κλεινω μεσα.....δεν πειραζει,περναει η ωρα μας με dvd.....

Εσεις πως ξημερωσατε?Εμενα ποναει η μεση μου σημερα αλλα πιστευω θα στρωσει σε λιγο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σ ολες!

giotaki δηλαδη αν γεννησεις μεθαυριο πχ, θα επιστρεψουν απο διακοπες ευθυς αμεσως, η χαλαρα κ οποτε ερθουν? γιατι ο αντρουλης σου θα ναι στο μαιευτηριο, κ ο μικρος δε κανει να ρχεται μαζι του...καμια καλη φιλη να τον κρατησει αν χρειαστει?

βρε μπελαδες στα καλα καθουμενα...!

33E7p2.png

Όταν γεννησω με το καλο θα τον κραταει η μαμα μου...δεν καθεται με κοσμο που δεν ξερει.Η ιστορια εχει ως εξης.Η μαμα μου δουλευει σε παιδικο σταθμο στην κουζινα.Σερβιρει τα φαγητα.Ο μικρος οποτε πηγαινει εκει δεν καθεται με τα αλλα παιδακια αλλα πηγαινει στη γιαγια του στην κουζινα.Απλα τωρα θα λειψει η μαγειρισσα απο αυριο κ θα μαγειρευει η μαμα μου.Οποτε δεν μπορει να εχει κ τον Τασο.Αλλιως δε θα ειχαμε προβλημα.Και οταν γεννησω θα τον παιρνει στο σχολειο.Ετσι κ αλλιως μεχρι τελος του μηνα θα δουλευει.Μετα κλεινουν οι σταθμοι.Απλα ειναι μικροτερος κ δεν μπορει να κατσει με τα αλλα παιδια να παιξει περισσοτερο απο 1 ωρα.Και ηδη τον εχω παει αρκετες φορες κ ντρεπομαι,δε θελω να φερνω σε ασχημη θεση ουτε την μητερα μου,ουτε τις δασκαλες.

Τεσπα....τι να πω...στενοχωρεθηκα τοσο που ειδα στον υπνο μου οτι μου ελεγε ο αντρας μου πως θα γυρισουν Οκτωβριο!!!!!Καλο ε?????

Παντως αν ερθουν την αλλη εβδομαδα για κανα δυο μερες δεν εχω σκοπο να τον παω απο εκει.Θα τους κρατησω μουτρα.....θα μου πεις εγω θα παιδευτω αλλα δε θελω....τελειωσε.....τσαντιστηκα μαζι τους γιατι το ειπανε τελευταια στιγμη,οχι γιατι φυγανε......

Αυτα...ουφ,τελικα κανει καλο το φορουμ,τα λες και ησυχαζεις!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ενταξει μικρη, θα τα βολεψεις μια χαρα στο τελος.:-D

ωραιο αυτο που η μαμα σου δουλευει σε παιδικο! ετσι, εχει ηδη εξοικειωθει ο μικρος με το χωρο..

κ γω στη θεση σου παντως δε θα ηθελα να τους τον παω μετα..δε ξερω αν κ πως θα το καταφερνα, αλλα...:evil:

τελοσπαντων, σημασια εχει οτι κ να κουραστεις παραπανω αυτες τις μερες, κ να προκυψει κανενα εκτακτο, εχεις συμπληρωσει τις απαραιτητες βδομαδουλες, οποτε δεν αγχωνομαστε!! σκεψου να ταν νωριτερα κ να χες την ανησυχια...

κ τωρα ηρεμια...ολα θα γινουν!

33E7p2.png

εχει ηδη εξοικειωθει ο μικρος με το χωρο..

Με τον χωρο εχει εξοικειωθει...με τα παιδακια δεν τα παει καλα!!!!:P:p:p

Ολα θα γινουν...σιγα-σιγα κ με ηρεμια...αφου φτασαμε μεχρι εδω.....και ακομη να παω να παρω παντοφλες!!!!χαχαχαχα....

Αυριο θα πληρωθω...θα παω σιγα-σιγα στην τραπεζα με το καροτσι κ τον μικρο και μετα θα παω ΚΕΠ να παρω τη ληξιαρχικη πραξη γαμου κ μετα να παρω κ παντοφλες.Να κλεισει επιτελους η βαλιτσα!!!!!!

Να προλαβω να παρω και καμια φωτογραφια την κοιλιτσα μου γιατι δε θα την ξαναδω ετσι....(εκτος απροοπτου φυσικα):P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

πωπω..θα πας μ αυτη τη ζεστη, ετοιμογεννη διδυμομανα κ με καροτσακι με τον μικρουλη να κανεις εξωτερ.δουλειες?? τι να πω..ω!τι αντοχες θα πω!

ε, κ να μη παρεις παντοφλες, φορα τη σαγιοναριτσα σου..αφου δε θα παει παραλια φετος,ας παει μαιευτηριο!!

φωτο κοιλιας οπωσδηποτε!!!!!! κ να συμβει το απροοπτο, διδυμοκοιλια δε νομιζω να ξαναχεις!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...