Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια, σηκώνομαι λίγο να ξεμουδιάσω και επανέρχομαι later! Θα κάνω και καμιά ψιλοδουλειά (θα πιω κανένα χάπι, θα φάω κανένα φρούτο, κάτι τέτοια εννοώ!)

Φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

πωπω.. μπερδεμα!

τι να πω ..ελπιζω να βρειτε το ρυθμο σας κ εξαλλου, καθε μερα κ καλυτερα! καπως συνηθιζεις κ ολα ειναι πιο οικεια, αρα κ πιο ευκολα...

το μπανακι το καταφερνεις η ειναι ακομη δυσκολο πολυ με τις περιεργες λαβες κ τα συναφη?

Το μπανάκι είναι το ευκολότερο πράγμα για μένα, τώρα που έπεσαν και οι αφαλοί..ποιός με πιάνει...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κόντευα να πάθω κατάθλιψη με τους αφαλούς βρε κορίτσια, φοβόμουν πολύ μην βραχούν, μην μολυνθούν....1000 τηλέφωνα πήρα τον παιδίατρο :lol::lol::lol:

Και τελικά πέσανε στις 7 ημέρες..χρόνο ρεκόρ! Άκουσε η Παναγία τον καημό μου :-D:-D

δωσεις βυζι εχει γαλα βαλεις θηλαστρο γιοκ το γαλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε Ολγάκι πώς τα λες έτσι? Πάντως κι εγώ το ίδιο προσπαθώ να κάνω αλλά δεν με πάει, θήλασμα+συμπλήρωμα την μέρα και ξένο την νύχτα για γρήγορα, αλλά τα πιτσιρίκια βρίσκουν τρόπο και πάλι να με ξενυχτανε!

Θα κοπεί λές έτσι έ? Ο παιδίατρος μου είπε να θηλάζω εναλλάξ ανάμεσα στα γεύματα. Ενα γεύμα ξένο, ένα γεύμα θήλασμα+συμπλήρωμα! Θα πετύχει? Μ' αρέσει να τα θηλάζω, θα στεναχωρηθώ πολύ αν μου κοπεί το γάλα :(:(

RKdwp3.png

χωρις να ειμαι ειδικος μαλλον δεν ειναι σωστος ο τροπος που λεει ο παιδιατρος

Μαλλον θα κοπει.Αλλα αν θες να συνεχισεις πρεπει να προσπαθησεις μονο στηθος σε καθε γευμα.Το ξερω ειναι δυσκολο σου ειπα τι βλακειες εκανα και γω αλλα μονο ετσι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ζορικα τα βλεπω τα πραγματα με τον θηλασμο.κι εγω εχω και μια θηλη εισεχουσα που τα δυσκολευει ακομα περισσοτερο...

jasmini τι εγινε με τον σκυλο σου?πως τα υποδεχτηκε?

Κάναμε ότι είπε ο παιδίατρος και όλα καλά. Βέβαια είναι εκτός του χώρου των μωρών για την ώρα και την πιάνει ώρες ώρες η περιέργεια για να μπει να δει τι γίνεται, ποιός κλαίει, τι κάνω τόσες ώρες στο δωμάτιο μέσα... :-):-)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

χωρις να ειμαι ειδικος μαλλον δεν ειναι σωστος ο τροπος που λεει ο παιδιατρος

Μαλλον θα κοπει.Αλλα αν θες να συνεχισεις πρεπει να προσπαθησεις μονο στηθος σε καθε γευμα.Το ξερω ειναι δυσκολο σου ειπα τι βλακειες εκανα και γω αλλα μονο ετσι

Ο γυναικολόγος μου λέει αποκλειστικό θηλασμό και να αφήνω τα μωρά όσο θέλουν στο στήθος και όποτε θέλουν... πώς γίνεται όμως αυτό???? :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εσένα πότε σου κόπηκε?

RKdwp3.png

αν δεν κανω λαθος αν δεν γινει σωστος θηλασμος μεχρι τις 40 μερες που εδραιωνεται η γαλουχια τοτε σιγα σιγα θα αρχισει να μειωνεται

Αν το θες τοτε θα σκεφτεσαι καθε φορα μονο το μωρο που ταιζεις.Και το αλλο ας κλαψει

δεν παθαινουν τιποτα.Μην αγχωνεσαι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε;

Πώς την παλεύετε με τη ζεστούλα;

Εγώ έκανα λίγη σάλτσα για κάτι κεφτέδες που είχα στον καταψύκτη και τους έριξα μέσα. Έκανα και λίγο πουρέ, αλλά μου βγήκε υδαρής, ρε γαμώτο!

Λέω να πάω για ένα δροσερό ντους και να επιχειρήσω να φάω, αν και πλακώθηκα σε κάτι φρουτάκια από το χωριο και μ' έπιασε και η κοιλιά μου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εριξα κατι υπνους σημερα...το φχαριστηθηκα! γλυτωσα κ ζεστη

jasminaki απ οτι φαινεται ο θηλασμος ειναι εντελως ξεχωριστη υποθεση για καθε γυναικα με το/τα μωρακια της. κατι που βολεψε μια, ισως δε βολευει αλλη. ειναι κ σχεση αλληλεπιδρασης με τα μικρα..

μη στενοχωριεσαι ομως..θα κανεις οτι μπορεις κ οπως κ να χει καλα θα ναι τα μπεμπακια σου! αλλα μωρακια δε θηλαζουν ουτε σταγονα κ μια χαρα μεγαλωνουν..

κοιτα να χαιρεσαι κ μ αυτα που καταφερνεις!!οριστε, το καστρο του μπανιου ηδη επεσε! κ σιγουρα κ αλλα σιγα σιγα!

αντε να μας στειλεις κ καμια φωτο να ξερουμε πως ειναι τ ανηψακια μας στη ροδο!!

33E7p2.png

κοριτσακια μαλλον δεν εχετε εσεις, αλλα εγω που απεκτησα αυτη την ωραια φαγουρα πριν 2-3μερες, ρωτησα μολις τη μαια του γιατρου μου κ μου ειπε ειναι φυσιολογικη..κνησμος εγκυμοσυνης.. μπορω να παρω αντισταμινικα, αλλα θα κανω υπομονη να δω πως θα παει..

σημερα επανηλθαν κ τα ελεφαντοποδαρινια!! πρηστηκαν απ τη ζεστη κ ας ειμαι ξαπλα σχεδον ολη μερα..τα κομψα μου ποδαρακια κλαψ λιγμ....

33E7p2.png

Α κάτι διάβασα για την twins. Τι έπαθε? Μαστίτιδα? Δεν είχε νοικιάσει και νοσοκομειακό θήλαστρο? Πώς το έπαθε? Είναι καλά τώρα? Τι νέα έχετε?

Γεια σου Jas!!!! Ποτέ δεν σε πετυχαίνω!!!!

Έχω αφήσει το διδυμομπαμπά τώρα μόνο να παλεύει με την κόρη που όλο τρώει και δεν σταματά. Πριν τρεις εβδομάδες κάναμε πάρτι όταν τρώγανε 10ml και στο τελευταίο γεύμα έφαγε ο Φ. 100 και η Β. 120! Ναι, είμαστε λίγο φαγανοί, το ξέρουμε... Βιαζόμαστε να παχύνουμε για να γεμίσουμε τα υπεροχα φορμάκια μας!

Τώρα... γιατί έπαθα μαστίτιδα. Σύμφωνα με το γιατρό το έπαθα γιατί είχα πολύ γάλα και δεν το έβγαζα με αποτέλεσμα να κάτσει πολύ μέσα και να δημιουργήσει φλεγμονή. Οπότε το μόνο που με σώζει μετά την κούρα αντιβίωσης είναι να αρμέγομαι (εδώ η καλή μας αγελάδα) και να μην αφήνω ποτέ να περάσει τρίωρο.

Και για τον αποκλειστικό θηλασμό... συμφωνω ότι όποιος το καταφέρει έχει δώρο έκπληξη. Εμένα τόσο που τρώνε δεν με φτάνει, οπότε συμπληρώνουμε όλο και περισσότερο.

Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που σταμάτησα για λίγο γιατί έπαιρνα voltaren αντιμετώπισα τις κακές συνέπειες ενός ξένου γάλακτος (στουμπώσαμε, με το συμπάθειο). Και είναι τρομακτικά δυσαρεστο να βλέπεις δύο πλασματάκια 2.200 γραμμαρίων να σφίγγονται και να σκούζουν... Αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό! Όλα καλά λοιπόν!

Θα αλλάξω τώρα και τικεράκι!!!! Φιλάκια!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...