Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μου αρέσουν πολύ οι πατάτες μπλούμ.... μιαμ!!!!! Με αυτές τις εξάψεις δεν ξερω πια τι να κάνω... κυκλοφορώ με τα φανέλάκια και το βράδυ ξεσκέπαστη ( και ο σύζυξ παθαίνει κρυοπαγήματα).... τι θα κάνουμε τον Ιούλιο....:o Μέχρι το φαρμακείο πήγα εδώ στη γειτονια, αλλά δίπλα έχει και ένα σουπερ-μάρκετ που έπρεπε να επιθεωρήσω:confused: (τι λέω Θεε μου;) Αλλα κρατήθηκα και δεν πήρα ούτε μία σοκολάτα!!! Πως με βρίσκετε; Βελτιώνομαι;

Εμεις Joy μου είμαστε ανάμεσα στο Αλεξάνδρα και στο Μητέρα με προτίμηση σαφώς στο πρώτο, αλλά θέλουμε το ΟΚ από το γιατρό. Αλήθεια, ποιον έχεις;

Glorr, άκουσα ότι το Γαία έχει ρίξει τις τιμές, αληθεύει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

βασικά μια φορά έχω πάει που έκανα και την αυχενική. Τα υπόλοιπα μου τα κάνει μια γυναικολογος εδώ. Αλλά από Μάιο που θα κατέβω θα έχω αυτόν. Εσένα πως λέγεται?

Επεξεργάστηκαν by joy79

Εγώ Joy μου γεννάω στο ΓΑΙΑ τον Ιούλιο. Όσο για τις τιμές που με ρωτάς Twins δεν ξέρω αν τις έριξε κι άλλο. Ξέρω μόνο ότι είναι αρκετά πιο οικονομικό από τα άλλα.

Α και μπράβο σου βρε που αντιστάθηκες. Είδες άμα θέλεις? όλα τα καταφέρνεις.

Υπομονή θα κάνουμε και θα περάσει ο καιρός. Το μισό και παραπάνω το φάγαμε. Τι στο καλό, δεν θα έρθει το καλοκαίρι? Θά έρθει..............Και τοτε..............:tongue:

Μπάνιο θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλοκαίρι; Να βάλουμε τα εγκυο-μαγιο και να βρούμε καμια απομονωμένη παραλία να κολυμπήσουμε. Αχ πολύ θα μου λείψει. Πέφτει και η γέννα στη μέση του καλοκαιριού και αν δεν κολυμπήσουμε πριν, μπορεί να μην μπορέσουμε ούτε μετα. Λες να μας αφήσουν οι κέρβεροι η να μας πούνε να κάτσουμε να κλωσσήσουμε και να μη σκεφτόμαστε τέτοια;

Βρήκα το άρθρο για τις μειωμένες τιμές: http://www.inews.gr/39/gaia-peretairo-meiomenes-times.htm

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα σας κοριτσια τι κανουν τα παιδακια σας??εμεις μετα απο πολλες περιπετειες ειμαστε αρκετα καλα...ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια να εχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσια τι κανουν τα παιδακια σας??εμεις μετα απο πολλες περιπετειες ειμαστε αρκετα καλα...ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια να εχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη..

Η τριδυμομαμα μας :P... καλησπέρα. Τι περιπέτειες είχατε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μπάνιο θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλοκαίρι; Να βάλουμε τα εγκυο-μαγιο και να βρούμε καμια απομονωμένη παραλία να κολυμπήσουμε. Αχ πολύ θα μου λείψει. Πέφτει και η γέννα στη μέση του καλοκαιριού και αν δεν κολυμπήσουμε πριν, μπορεί να μην μπορέσουμε ούτε μετα. Λες να μας αφήσουν οι κέρβεροι η να μας πούνε να κάτσουμε να κλωσσήσουμε και να μη σκεφτόμαστε τέτοια;

Βρήκα το άρθρο για τις μειωμένες τιμές: http://www.inews.gr/39/gaia-peretairo-meiomenes-times.htm

Α εσύ θέλεις να κάνεις και μπάνιο με την κοιλιά στο στόμα. Θαρραλέα σε βρίσκω. Μετά την γέννα δεν μας κόβω με τίποτα. Του χρόνου το καλοκαίρι πια πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, θα κάνουμε όλοι μαζί. Θα έχουν μεγαλώσει και τα μπεμπέκια ................. Μάλλον για κλώσημα μας κόβω. :rolleyes:

Α εσύ θέλεις να κάνεις και μπάνιο με την κοιλιά στο στόμα. Θαρραλέα σε βρίσκω. Μετά την γέννα δεν μας κόβω με τίποτα. Του χρόνου το καλοκαίρι πια πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, θα κάνουμε όλοι μαζί. Θα έχουν μεγαλώσει και τα μπεμπέκια ................. Μάλλον για κλώσημα μας κόβω. :rolleyes:

Θα κλαίω (και δεν βρίσκω και το εμότικον)... τι θα κάνω χωρίς θάλασσα.... Μια φουσκωτή πισινούλα άραγε;;;; (όχι τη μεγάλη, αλλά αυτή που είναι για βρέφη) . Θα τη βάλω στη μέση του σαλονιού. Μη σου πω ότι θα το κάνω και άμεσα... με τόσες εξάψεις, είναι η μόνη λύση!

Η εργασία με κάνει και εκνευρίζομαι στο μεταξύ... δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό το πράγμα... πάλι καλά που τα λέμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα κλαίω (και δεν βρίσκω και το εμότικον)... τι θα κάνω χωρίς θάλασσα.... Μια φουσκωτή πισινούλα άραγε;;;; (όχι τη μεγάλη, αλλά αυτή που είναι για βρέφη) . Θα τη βάλω στη μέση του σαλονιού. Μη σου πω ότι θα το κάνω και άμεσα... με τόσες εξάψεις, είναι η μόνη λύση!

Η εργασία με κάνει και εκνευρίζομαι στο μεταξύ... δεν ξέρω που θα με βγάλει αυτό το πράγμα... πάλι καλά που τα λέμε.

Δεν λες πάλι καλά που έχουμε και αυτή εδώ την διέξοδο και κάπως περνάει η ώρα? Ευτυχώς. Νομίζω ότι αυτό τον καιρό οι εργασίες δεν σε πολυθέλουν. Όσο για την πισινούλα ωραία ιδέα. Εσωτερική. Ούτε να μετακινείσαι ούτε τίποτα. Χα χα χα χα χα. Ο σύζυξ να συμφωνήσει μόνο. Η Μαρουλίτα είναι η κοπέλα με τα τρίδυμα?:cool:

Δεν λες πάλι καλά που έχουμε και αυτή εδώ την διέξοδο και κάπως περνάει η ώρα? Ευτυχώς. Νομίζω ότι αυτό τον καιρό οι εργασίες δεν σε πολυθέλουν. Όσο για την πισινούλα ωραία ιδέα. Εσωτερική. Ούτε να μετακινείσαι ούτε τίποτα. Χα χα χα χα χα. Ο σύζυξ να συμφωνήσει μόνο. Η Μαρουλίτα είναι η κοπέλα με τα τρίδυμα?:cool:

Θα τον κάνω να συμφωνήσει γιατί τον έχω κατακρυώσει τον καημένο επειδή ξεσκεπάζομαι το βράδυ και ξεσκεπάζω και αυτόν.

Καλά, όταν (ή καλύτερα αν) θα πάρω αυτό το πτυχίο, θα κάνω ένα τεράστιο πανηγύρι! Προς το παρόν όμως, έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον (που είναι η Φρόσω να με βάλει σε τάξη....)

Η Μαρουλίτα όχι μόνο είναι η κοπέλα με τα τρίδυμα, αλλά έχει και άλλα 2 (βλέπε τικεράκι). Αλλα τι περιπέτειες έχει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

μετα απο μια αιμμοραγια 4ημερων και νοσηλεια σε νοσοκομειο ημαστε πολυ καλα εκανα και περιδεση και ολα βαινουν καλως βεβαια με πολυ ξαπλα..κανω ενεσεις κορτιζονης και μαλλον θα παρω και χαπακι για την πιεση γιατι ειναι πολυ ανεβασμενη..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Θα τον κάνω να συμφωνήσει γιατί τον έχω κατακρυώσει τον καημένο επειδή ξεσκεπάζομαι το βράδυ και ξεσκεπάζω και αυτόν.

Καλά, όταν (ή καλύτερα αν) θα πάρω αυτό το πτυχίο, θα κάνω ένα τεράστιο πανηγύρι! Προς το παρόν όμως, έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον (που είναι η Φρόσω να με βάλει σε τάξη....)

Η Μαρουλίτα όχι μόνο είναι η κοπέλα με τα τρίδυμα, αλλά έχει και άλλα 2 (βλέπε τικεράκι). Αλλα τι περιπέτειες έχει;

Παναγία μου Παναγία μου ............είχε δύο δηλαδή και τώρα της ήλθαν άλλα τρία? o mon Dieu δηλαδη!!!!!! Και μιλάμε κι εμείς? Τι να πει αυτή? Έχω πραγματικά απορία. Αυτη η κοπέλα πως τα βγάζει πέρα? Με τρία μέσα στην κοιλιά και με άλλα δυο απέξω? Εγώ δεν θα την παλευα με τιποτα νομίζω. Τώρα και ζορίζομαι............ Έχω ήδη αρχίσει και νιώθω λαχανιάσματα και τέτοια.............. Ουφ ουφ.........!!!!!!!!!! Δεν ξέρω τι περιπέτειες είχε.....

μετα απο μια αιμμοραγια 4ημερων και νοσηλεια σε νοσοκομειο ημαστε πολυ καλα εκανα και περιδεση και ολα βαινουν καλως βεβαια με πολυ ξαπλα..κανω ενεσεις κορτιζονης και μαλλον θα παρω και χαπακι για την πιεση γιατι ειναι πολυ ανεβασμενη..

Μαρουλίτα μου ειλικρινά σε θαυμάζω. Μπράβο σου. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό να έλθουν και τα επόμενα τρία μπουμπουκάκια σου. Εχεις δει φύλλο? Όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία. Να είσαι καλά και να προσέχεις βέβαια.................:-P:razz:

Καλησπερα κοριτσια!!!!Χριστος ανεστη!!!!!Πιτερ Παν να σου ζησουν τα μωρουλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!Μη στεναχωριεσαι για το βαρος τους.Κι εμενα 2240 και 2090 γεννηθηκαν και τωρα που ειναι 53 ημερων σημερα ζυγιζουν 3900 και 3800!Δεν σταματανε να τρωνε!!Μετα απο μερικες μερες θα ειναι πολυ διαφορετικα!!!Θα δεις!!!Αλλα μωρα!!!Με το καλο και στις υπολοιπες!!Υπομονη θα ερθει και η σειρα σας!!

Οι κοριτσαρες μου ειναι πολυ καλα ,μεγαλωνουν,τωρα μας χαμογελανε ,μας αγκαλιαζουν,τραβανε τα μαλλια μου,εχουν μεγαλη πλακα!Το βραδακι μονο τις πιανει η τρελα τους και γκρινιαζουν αλλα κατα τα αλλα ολα καλα!Τις θηλαζω αλλα δινω και συμπληρωμα nativa το υποαλλεργικο,τωρα ειμαστε στα 120ml σε καθε γευμα.

Φιλια

iRzGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...