Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Όχι, δεν του λέω τίποτα. Μ' έχει νευριάσει πολύ, τώρα που το ξανασκέφτηκα, διότι έχουμε βρει και πού θα το χαρίσουμε! Αλλά εκεί, έχει βγάλει ρίζες. Και πώς να καθαρίσει η γυναίκα το δωμάτιο, πώς να βάλουμε κουρτινόξυλα και κουρτίνες, αν έχω μες στη μέση ένα σωρό πράγματα, σαν αυτά που είχε ο Κούρκουλος και τους έβαλε φωτιά, όταν του κάναν έξωση... (χμ... καλή ιδέα... και με το ίδιο σπίρτο ανάβεις και το τσιγάρο κι από κάτω παίζει υπόκρουση Στράτος Διονυσίου!!!!!!!!!! Γιούπι, το βρήκα τι θα κάνω τελικά με το σκατογραφείο!!!!!!!!)

τρελη!για την κρεμα ελεγα!!!χαχα!

age.png

Διαφημίσεις

επισης οποια απο εσας καταφερει και θηλασει αποκλειστικα εχει δωρο εκπληξη!:mrgreen:

Το λεω για να καταλαβαιτε ποσο "δυσκολο" ειναι στην αρχη.Θελει πολυ υπομονη.Και οταν ξαφνικα βρισκεσαι με δυο μωρα που δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις αντε να δω που θα την βρεις.:rolleyes:Γιατι μετα ειναι παιχνιδακι και γλυτωνεις και αποστειρωσεις και βρασιμματα και λεφτα.Και το βασικοτερο ειναι πολυ καλο για τα μωρα

Αξιζει παντως τον κοπο να το προσπαθησετε!:mrgreen::mrgreen:

Μα εκεί στοχεύουμε, Olgaki, ψηλά!!!!!!!!!!

Το είπε και η μαία! Στόχος μας ο αποκλειστικός θηλασμός και αυτόν θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο!

Ωστόσο, τι κερδίζουμε........;

rPPrp3.png

τρελη!για την κρεμα ελεγα!!!χαχα!

Μα το κατάλαβα! :)

Απλώς επειδή νευρίασα με το ένα θα μου βγει και στα υπόλοιπα, ξέρεις τώρα, τα ξαναμασάω σαν την κατσίκα! Θα πάω μόνη μου να την πάρω αύριο, επιστρέφοντας. Το πολύ πολύ, μιας και θα' χω πάει να πάρω και την πεθερά μου, να την κατεβάσω να την πάρει εκείνη.

rPPrp3.png

Μα εκεί στοχεύουμε, Olgaki, ψηλά!!!!!!!!!!

Το είπε και η μαία! Στόχος μας ο αποκλειστικός θηλασμός και αυτόν θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο!

Ωστόσο, τι κερδίζουμε........;

Λοιπον εσυ που εχεις την μαια θα τα καταφερεις:mrgreen:

Το δωρο θα το μαθεις την ημερα της απονομης:roll:

Εγω που δεν ειχα κανεναν ειδικο για βοηθεια τα εκανα σ........:rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερίζω τα προκομένα μου κορίτσια, τι κάνετε? Δουλίτσες??? :)

Κάντε νωρίς τις δουλειές γιατί ειδικά μετά τις 33-34 εβδομάδες θα κάνετε δυο βήματα και θα ξεφυσάτε!!!

Ολγάκι, εγώ έχω δώρο έκπληξη για την προσπάθειά μου???

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου!! Το έχω πάρει σερί μέχρι τώρα!

Πλέον καταφέρνω να θηλάσω, όμως αυτό μου παίρνει κάπου δύο ώρες και μέχρι να ρευτεί, να αλλάξω τον ένα, ξυπνάει ο άλλος και γκρινιάζει από την πείνα και αναγκαστικά πρέπει να κάνει υπομονή γιατί ο αδερφός του δεν έχει τελειώσει ακόμα...

Δεν νομίζω ότι είναι εφικτός ο αποκλειστικός θηλασμός στα δίδυμα. Τι κάνεις όταν ξυπνάει το ένα μωρό όταν ακόμα θηλάζεις το άλλο?????

Ο ένας μου ο γιός ειδικά, θα την παιδέψει την μαμά σίγουρα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον εσυ που εχεις την μαια θα τα καταφερεις:mrgreen:

Το δωρο θα το μαθεις την ημερα της απονομης:roll:

Εγω που δεν ειχα κανεναν ειδικο για βοηθεια τα εκανα σ........:rolleyes:

Ναι, βρε χρυσό μου, κυρίως γι' αυτό πήγαμε στη μαία!

Είπαμε ότι με ένα μωρό, κουτσά στραβά, και λίγη βοήθεια από το μαιευτήριο, θα τα καταφέρναμε. Αλλά με δύο; Κανείς από τους πολύ δικούς μας δεν έχει εμπειρία κι εγώ θέλω πολύ να θηλάσω. Άρα, δεν έχει σημασία που δεν κάνουμε φυσιολογικό τοκετό. Θα πάμε μαία μόνο για θηλασμό, άντε και συμβουλές φροντίδας, ώστε να λειτουργούμε συνδυαστικά και αποτελεσματικά, γιατί ουσιαστικά μόνοι μας θα παλέψουμε. Την πεθερά θα την βάλω στο σπίτι κυρίως!

rPPrp3.png

jas!

ε, θηλασμος (κ με θηλαστρο ενιοτε για να ταιζει κ κανενας συζυγος) σε συνδιασμο με συμπληρωμα υποθετω.... αλλιως πως θα βγει? δε βγαινει το προγραμμα κ συ θα καταρρευσεις...

33E7p2.png

jas!

ε, θηλασμος (κ με θηλαστρο ενιοτε για να ταιζει κ κανενας συζυγος) σε συνδιασμο με συμπληρωμα υποθετω.... αλλιως πως θα βγει? δε βγαινει το προγραμμα κ συ θα καταρρευσεις...

Δεν μου αρέσει καθόλου το θήλαστρο και συνήθως η χρήση του γίνεται αιτία να σταματήσει το γάλα. Είμαι και παράξενη ε?? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αφήστε που ο θηλασμός πολλές φορές ανεβάζει τον ίκτερο γι' αυτό οι παιδίατροι συστήνουν να δίνουμε και συμπλήρωμα ξένο γάλα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

χοχοχο no no ντορο ντεν εχει καρντια μου!!!!

Σαν και μενα που ελεγα θα θηλαζω την μερα και την νυχτα που νυσταζω θα δινω ξενο για να τελειωνω γρηγορα χαχαχαχα

Ναι εμενα θα περιμενε το γαλα!

Nufaki μου με το συμπληρωμα δεν κατεβαινει ποτε το σωστο γαλα.Θελει καθε 2:30 με 3 ωρες να βαζεις τα μωρα στο στηθος

Και αμα εχεις βοηθεια τοτε απο καποιο σημειο και μετα αποθηκευεις κιολας για να μπορει να ταισει και καποιος αλλος με μπιμπερο

Βρε συ αμα ξυπνησει το ενα την ωρα που θηλαζεις το αλλο περιμενει την σειρα του.Το πολυ πολυ να κλαψει λιγο και να φτιαξει πνευμονακια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πωπω.. μπερδεμα!

τι να πω ..ελπιζω να βρειτε το ρυθμο σας κ εξαλλου, καθε μερα κ καλυτερα! καπως συνηθιζεις κ ολα ειναι πιο οικεια, αρα κ πιο ευκολα...

το μπανακι το καταφερνεις η ειναι ακομη δυσκολο πολυ με τις περιεργες λαβες κ τα συναφη?

33E7p2.png

agorakia ο συζυγος θα παρει ενα διαστημα αδεια για να βοηθαει?

Περίπου! Ο καλός μου έχει δική του δουλειά (αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του) και ο Αύγουστος είναι ψιλονεκρός μήνας. Παλιότερα, έκλειναν όλοι οι συνεργάτες του 1-15, αλλά φέτος λένε ότι δεν θα κλείσει κανείς. Ωστόσο, η δουλειά πρακτικά είναι πολύ πεσμένη για κείνη την εποχή και μοιραία θα είναι πιο πολλές ώρες στο σπίτι (ειδικά τις πρώτες μέρες), άρα θα συνεργαστούμε ομαλά, ελπίζω.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...