Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σουτιεν θηλασμου οκ..κ γω βολευτηκα μ ενα απ τα mothercare.

αλλα πρεπει λεει να φοραμε κ στον υπνο... εκει λεω να παρω αυτα τα μπουστακια. ασε που τελικα εκεινα θα φοραω συνεχεια, γιατι ολο απ τον υπνο θα μαι!!! κ βγαινουν κ πιο ευκολα υποθετω...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γιατι δε λες να στα φερουν πιο νωρις? να τα χαζεψεις κ λιγο καιρο, ειναι ωραια!

ασε, εγω θα θελα να τα ειχα παραλαβει ολα κ τακτοποιησει μεχρι το τελευταιο κουδουνιστρακι(αφου θα χει dettolοκαθαριστει εννοειται!!) αλλα οπως ξερεις κ συ, οταν πια εξαρτασαι απο αλλους, δυσκολο να γινουν τα παντα οπως κ οποτε θες..

μουσακαδακι.....καλη επιλογη! πολυ καλη ομως!

Ααααχ, μεγάλη κουβέντα ανοίγεις, κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!

Δύο μήνες παρακαλάω να φύγει ένα παλιογραφείο (που πρόκειται να χαρίσουμε) από το παιδικό δωμάτιο κι ακόμα εκεί είναι. Κάθε μέρα το βλέπω και τα νεύρα μου φτάνουν στο ταβάνι. Μαζί με κάτι άλλα σκατολοΐδια... Αλλά, αν δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου εγώ και να τα μεταφέρω, τι να κάνω; Να τσακώνομαι όλη μέρα; Αφού δεν καταλαβαίνει κανείς.........!

Όσο για την μπεμπεδοπαραγγελία, τότε θα είναι έτοιμη, οπότε δεν γίνεται να τα έχω νωρίτερα!

Με dettol κάνετε τις ντουλάπες τους, ε; Είναι φιλικό προς το νινί γενικά, λέτε;

rPPrp3.png

agorakia δε νομιζω να παθαινεις και τιποτα για μια μερα αλλα γιατι δεν λες στον λατρευτο αντρουλη να περασει γυρνωντας απο τη δουλεια?!και καλα λεει η nufi βρε,γιατι δεν παραλαμβανεις νωριτερα τα μωρουλοπραγματακια?!

giota μαλλον την πατησες.και αν θυμαμαι καλα η μαμα σου δουλευει ετσι δεν ειναι?

age.png

α! παντως δε μυριζουν κ τοσο μωρουδιλας οπως νομιζα τα φρεσκοπλυμενα με proderm...

θα υποθεσω οτι η μυρωδιτσα ερχεται να εγκατασταθει μαζι με τα μωρακια..αυθεντικη μωρουδιλα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia αυριο αποφασισες να κανεις τη 2ωρη βολτα με το αυτ/το+ψωνια που σου επιτρεπει ο γιατρος,ε? χιχι! να κρατας χρονο!!:P

Ναι, ναι, αυτό σκεφτόμουν...

Αλλά μετά σκέφτηκα ότι θέλω ψώνια και το Σάββατο (με τον καλό μου, αρκετά με έχει νευριάσει με το γραφείο), οπότε θα κλέψω και το 2ωρο της επόμενης εβδομάδας!!!!!!!!!!!!!! χιχιχιχχι

rPPrp3.png

α! σε καταλαβαινω απολυτα!!! ειχαμε μεχρι προσφατα ενα καναπε στο babyroom κ απο τοτε που μειναμε εγκυος, μηνες πριν δηλαδη οπως ολοι γνωριζουμε, του ζητουσα να τον ξεφορτωθει. τιποτα.. κ καλα δε βρισκεται ανθρωπος κτλ.. ωσπου το ανελαβα, κ σε 2μερες μας ειχε αδειασει τη γωνια!!!!ανακουφιση!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

πολυ ενδιαφερονται που θα γεννηθουν τα εγγονια τους βλεπω!!!:mrgreen:

την ειπα παλι την κακια μου:roll:

Πρεπει να προσεχω να μην δαγκωθω και δηλητηριαστω:mrgreen::mrgreen:

Επισης απορω πως μπορειτε και περπατατε και πατε για ψωνια.Εστω και να στεκεστε αρθιες:confused:

Εγω απο πολυ πιο νωρις ειχα κανει βαθουλωμα στον καναπε και τωρα παμε για καινουργιο:rolleyes:

το προδερμ περισσότερο για χλωρινη μυριζει παρα μωρουδίλα.Μετα ομως οταν γεμισει το φορμακι με περιεχομενο....:tongue:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

witch καλα δεν ειναι με dettol? τι αλλο? τα υπολοιπα ειναι η πιο χημικα η λιγοτερο απολυμαντικα. σκεφτηκα κ το οινοππνευμα, αλλα θα βρωμισει νοσοκομειο!!

nufi μου μαλλον ειμαι το πιο ακαταλληλο ατομο να ρωτησεις.ειμαι κατα της πολυ απολυμανσης γιατι πιστευω οτι μας κανουν πολυ ευαισθητους.χλωρινη χρησιμοποιω με το σταγονομετρο και σπανιως.και στην κουζινα ξυδι χρησιμοποιω.

τωρα για τις ντουλαπες κι εγω σημερα αυριο θα τις κανω και δεν εχω σκεφτει με τι.το πιο πιθανον ειναι με πρασινο σαπουνι (που κανει και πολυ καλο στο ξυλο να ξερετε) και πολυ καλο ξεπλυμα.

το οινοπνευμα για πολυ λιγο θα μυριζει βρε.

age.png

agorakia δε νομιζω να παθαινεις και τιποτα για μια μερα αλλα γιατι δεν λες στον λατρευτο αντρουλη να περασει γυρνωντας απο τη δουλεια?!και καλα λεει η nufi βρε,γιατι δεν παραλαμβανεις νωριτερα τα μωρουλοπραγματακια?!

giota μαλλον την πατησες.και αν θυμαμαι καλα η μαμα σου δουλευει ετσι δεν ειναι?

Όχι, δεν του λέω τίποτα. Μ' έχει νευριάσει πολύ, τώρα που το ξανασκέφτηκα, διότι έχουμε βρει και πού θα το χαρίσουμε! Αλλά εκεί, έχει βγάλει ρίζες. Και πώς να καθαρίσει η γυναίκα το δωμάτιο, πώς να βάλουμε κουρτινόξυλα και κουρτίνες, αν έχω μες στη μέση ένα σωρό πράγματα, σαν αυτά που είχε ο Κούρκουλος και τους έβαλε φωτιά, όταν του κάναν έξωση... (χμ... καλή ιδέα... και με το ίδιο σπίρτο ανάβεις και το τσιγάρο κι από κάτω παίζει υπόκρουση Στράτος Διονυσίου!!!!!!!!!! Γιούπι, το βρήκα τι θα κάνω τελικά με το σκατογραφείο!!!!!!!!)

rPPrp3.png

επισης οποια απο εσας καταφερει και θηλασει αποκλειστικα εχει δωρο εκπληξη!

Το λεω για να καταλαβαιτε ποσο "δυσκολο" ειναι στην αρχη.Θελει πολυ υπομονη.Και οταν ξαφνικα βρισκεσαι με δυο μωρα που δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις αντε να δω που θ την βρεις.Γιατι μετα ειναι παιχνιδακι και γλυτωνεις και αποστειρωσεις και βρασιμματα και λεφτα.Και το βασικοτερο ειναι πολυ καλο για τα μωρα

Αξιζει παντως τον κοπο να το προσπαθησετε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

επισης οποια απο εσας καταφερει και θηλασει αποκλειστικα εχει δωρο εκπληξη!:mrgreen:

Το λεω για να καταλαβαιτε ποσο "δυσκολο" ειναι στην αρχη.Θελει πολυ υπομονη.Και οταν ξαφνικα βρισκεσαι με δυο μωρα που δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις αντε να δω που θα την βρεις.:rolleyes:Γιατι μετα ειναι παιχνιδακι και γλυτωνεις και αποστειρωσεις και βρασιμματα και λεφτα.Και το βασικοτερο ειναι πολυ καλο για τα μωρα

Αξιζει παντως τον κοπο να το προσπαθησετε!:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...