Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Witch, πολύ ωραία αποτελέσματα! Μπράβο! Με βάζεις σε πειρασμό να κοιτάξω κι εγώ τα δικά μου (όπως μου έδωσε τον φάκελο ο γιατρός, έτσι τον έβαλα μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις, μου αρκούσε που μου είπε ότι ήταν καλή).

Ιπποκαμπάκι, εύχομαι όλα δεξιά και η Παναγιά να είναι μαζί σου σε κάθε σου βήμα! Να είμαστε εδώ παρέα όλες μαζί με διδυμάκια και, γιατί όχι, με τριδυμάκια (εγώ εκεί θα ζηλέψω, το λέω... :) )

Προς όλα τα κορίτσια:

Πώς μπορώ να στείλω πμ; Έλεγα να έστελνα στην Jasmini το τηλέφωνο της μαίας μου, διότι είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στο θέμα του θηλασμού και είναι και στην Πανελλήνια Επιτροπή Θηλασμού. Γενικά, δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα, απ' ό,τι κατάλαβα, δίνοντας συμβουλές ακόμη και τηλεφωνικά, ταξιδεύοντας όπου μπορεί και πολλά άλλα τέτοια, που εμένα πολύ μου αρέσουν. Έλεγα, λοιπόν, ότι θα μπορούσε να βοηθήσει αποτελεσματικά και την Jas με κάποιες συμβουλές επί του θέματος!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Προς όλα τα κορίτσια:

Πώς μπορώ να στείλω πμ; !

Κανεις αριστερο κλικ πανω στο ονομα του ατομου που θες να στειλεις πμ κ γραφει...αποστολη προσωπικου μηνυματος στον ταδε...πατας εκει κ γραφεις οτι θες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

κ γω βαριεμαι...κ γκρινιαζω επισης...:?

πεταχτηκαμε στα κεπ με την αγαπη να του κανω εξιουσοδοτηση για το ικα κτλ, κ εχει πολυ ζεστη ηδη! κ εναι 5-10λεπτα περπατημα απ το σπιτι,αλλα που να γυρισω περπατωντας..με περιμενε να με γυρισει..

κ πως θα παω καλε για νυχτικοτετοια κ σουτιεν θηλασμου? κανα mall ισως, που χει δροσια...θα περπαταω 10λεπτα,θα καθομαι 10 κ ουτω καθ εξης!!

ψοφιμι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα μου είπαν από το Ταμείο να κάνω τις εξουσιοδοτήσεις λίγο πριν μπω στον μήνα μου...... Μα πόσο μ- - - - - ς μπορεί να είναι τελικά; Δεν φτάνει που μας αφήνουν και χωρίς χρήματα μέσα στην κύηση;

Για τα νυχτικοσουτιέν έλεγα κι εγώ να πάω αύριο νωρίς στη Βουλιαγμένης... Άραγε, θα το αντέξω;

Πάντως, μην νομίζεις. Και προχθές, που πήγαμε mall με τη φίλη, οι αντοχές μου με εξέπληξαν (με την ανυπαρξία τους, εννοώ). Ήθελα να πάρω κανένα μπιχλιμπιδάκι κι επειδή είχαμε προσπεράσει τα μπιχλιμπιδάδικα δεν μπορούσα να κάνω 10 βήματα, για να τα ξαναβρούμε!

Witch, πού είναι το φαρμακείο του χόντου, άραγε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ο χοντος στην ομονοια εχει μεσα ενα τυπου φαρμακειο.χτυπα ενα τηλ στο χαλανδρι μηπως εχει.το φαρμακειο παντως της γειτονιας μου δεν το ειχε το πακετο με την προσφορα.το καθε ενα μονο του κανει νομιζω 25 ευρω.με την προσφορα βγαινει 50 ευρω τα 3σωληναρια και ειναι και για μετα την εγκυμοσυνη.

οταν πηγα στα mall πηγα και στα oysho και εφυγα τρεχοντας.κοντεψα να λιποθυμησω απο τη ζεστη εκει μεσα και την τεραστια ουρα στα δοκιμαστηρια.

σουτιεν θηλασμου πηρα ενα τελειο απο τα λητω.βαμβακερο,ασπρομαυρο(το εχει και σε μπορντω)και δειχνει το στηθος λες και φορας σουτιεν με ενισχυση.ανετα το φοραω και μετα.α και δεν φτανει και μεχρι το λαιμο που φτανουν κατι αλλα!

age.png

που θα τρεχεις βρε τρελλοκομειο βουλιαγμενης? ξεχνα την παλια τη γειτονια! μετακομισες ειπαμε!!

κ θα οδηγησεις να υποθεσω?

Ε..., ναι θα οδηγήσω...:tongue:

Τι να κάνω, αφού εκεί έχει tres jolie (witch, καλά το 'γραψα; )

Θα πάω και παρέα με τη φίλη, μόνο για λίγο. Θα επιστρέψω νωρίς, δεν θα κάνω σουλάτσο στη λεωφόρο, όχι. Μόνο σωβρακοφανέλες και πίσω γιατί θα έρθει η πεθερούλα να μου φτιάξει μουσακαδάκιιιιιιιιιιιιιιιι!

Λοιπόν, για συμβουλές θηλασμού εγώ δεν είχα την πολυτέλεια να μάθω πολλά, διότι όλες στο γκρουπάκι περίμεναν ένα μωρό και δεν ήθελα να κλέβω τον χρόνο τους. Άλλωστε, επικεντρώσαμε στην τεράστια σημασία του θηλασμού, καθώς και στην καθοριστική συμβολή του πατέρα σε αυτό. Στήριξη, υπομονή, κατανόηση και πρακτική βοήθεια. Αυτό, που είπε η γυναίκα, ήταν ότι εύκολα μπορούν να θηλάσουν ακόμη και ταυτόχρονα και ότι ξεκινάμε την προσπάθεια μέσα στην πρώτη ώρα μετά τον τοκετό. Τα πιο ουσιαστικά θα τα πούμε και θα τα δούμε στην πράξη, αλλά χαίρομαι που είναι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε!

Επίσης, είδα ότι είχατε μπεμπεδοπλύσιμο........... Και μπεμπεδοκόψιμο ταμπέλας!

Καλορίζικα, κοριτσάκι μου! Και σε όλες μας! Εμείς μάλλον θα τα πλύνουμε οι δυο μας τα μπεμπεδορούχα (αν ποτέ πάψει το παιδικό δωμάτιο να είναι αποθήκη.......... και έρθουν και οι παραγγελίες μας, διότι ο κύριος όγκος σεντονιών, μπουρνουζιών, κουβερτών θα έρθει αρχές Αυγούστου... Θα προλάβω;;;;; )

rPPrp3.png

Κοριτσακια μολις μου ανακοινωσε ο συζυξ οτι τα πεθερικα μου φευγουν σημερα για διακοπες!!!!!Οποτε θα με χασετε αφου θα εχω τον μικρο ολη μερα κ θα πρεπει να τον κυνηγαω κ να μαζευω τα παιχνιδια που πεταει για να μην τα πατησει κ πεσει!!!!!!

Ελπιζω μονο να προλαβω να παω στον ιατρο την Τριτη κ να μην εχω γεννησει!!!!!!

Σας φιλω,παω να παρω τον μικρο να μην καθυστερησω κ τα πεθερικα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

αν εχεις τον αερα του εξωτερικου ομως βρε παιδι μου δεν κρυβεται!μια χαρα το εγραψες!τουλαχιστον εσυ που ξερεις παντα τον καιρο διαλεξε μια μερα που να μην βραζει ο τοπος.

θα προλαβεις μωρε να πλυνεις φανταζομαι αλλα και να μην προλαβεις θα σε βοηθησει ο καλος σου.

age.png

Κοριτσακια μολις μου ανακοινωσε ο συζυξ οτι τα πεθερικα μου φευγουν σημερα για διακοπες!!!!!Οποτε θα με χασετε αφου θα εχω τον μικρο ολη μερα κ θα πρεπει να τον κυνηγαω κ να μαζευω τα παιχνιδια που πεταει για να μην τα πατησει κ πεσει!!!!!!

Ελπιζω μονο να προλαβω να παω στον ιατρο την Τριτη κ να μην εχω γεννησει!!!!!!

Σας φιλω,παω να παρω τον μικρο να μην καθυστερησω κ τα πεθερικα!!!!!!

Μα καλά, βρε κοριτσάκι μου, κι αυτοί έτσι αξάφνου το αποφάσισαν;;;;

rPPrp3.png

γιατι δε λες να στα φερουν πιο νωρις? να τα χαζεψεις κ λιγο καιρο, ειναι ωραια!

ασε, εγω θα θελα να τα ειχα παραλαβει ολα κ τακτοποιησει μεχρι το τελευταιο κουδουνιστρακι(αφου θα χει dettolοκαθαριστει εννοειται!!) αλλα οπως ξερεις κ συ, οταν πια εξαρτασαι απο αλλους, δυσκολο να γινουν τα παντα οπως κ οποτε θες..

μουσακαδακι.....καλη επιλογη! πολυ καλη ομως!

33E7p2.png

αν εχεις τον αερα του εξωτερικου ομως βρε παιδι μου δεν κρυβεται!μια χαρα το εγραψες!τουλαχιστον εσυ που ξερεις παντα τον καιρο διαλεξε μια μερα που να μην βραζει ο τοπος.

θα προλαβεις μωρε να πλυνεις φανταζομαι αλλα και να μην προλαβεις θα σε βοηθησει ο καλος σου.

Γεγονός...

Λοιπόν, άκουσα καιρό από προχθές. Αύριο θα κάνει μια απόπειρα να πέσει η θερμοκρασία, αν και δεν έχω πολλές επιλογές. Η φιλενάδα πετάει στις 3, οπότε θα πρέπει να πάω χωρίς παρέα, αν πάω άλλη μέρα!

Μόλις πήρα στον χόντο Χαλανδρίου (αν και είχα σκεφτεί να πάω στον χόντο Δάφνης, αφού θα είμαι εκεί........χιχιχιχι). Ναι, την έχουν! Με την προσφορά! Άραγε, αν το αφήσω για αύριο, που θα βγω έτσι κι αλλιώς, προλαμβάνω τίποτα;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...