Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ θα τα κρατησεις κ συ τοσο πολυ σα την jas!

μακαρι,καλο θα ναι...θα βγουνε κ πιο μεγαλουτσικα!

εμενα μου πε για την 36 πριν μια βδομαδα που μας ειδε..θα δουμε κ πως θα πηγαινουμε βεβαια..κ αναλογως.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν θα αντεξω τοσο...κι εγω και τα μωρα...ο πλακουντας ειναι ηδη στο 3,οποτε δε λεω μεγαλες κουβεντες.Ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθουν,αλλα οποτε και να ειναι ας ειναι καλοδεχουμενα!!!!!!

Αλλωστε απο την αρχη δεν πιστευα οτι θα φτασω τοσο......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ένα ιπποκαμπάκι θα μας κάνει δυο ιπποκαμπάκια!!!! Με γειά να σε χαιρόμαστε!!!! Το περίμενες ότι θα σου ρθουν 2?

Να χαίρεστε τους άντρες σας!!!

witch σε ποιό πήγες τελικά? εγώ έχω κοντά μου διάγνωση και θα πάρω να τους ρωτήσω λεπτομέρειες!!

θα βγώ για λίγο και επανέρχομαι!!!!!!

καλημερα.το περιμενα γιατι μου βαλανε 3 πολυ καλες βλαστοκυστες,εγω περιμενα και τα 3,ειχα και λιγο υψηλη χοριακη,και 2 δεν με χαλαει καθολου,ολα καλα να πανε μεχρι το τελος,και ας ειναι και 2 και 3.:):)

καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

εχω ορεξη για γκρινια!ζεσταινομαι και ποναει πααααρα πολυ η πλατη μου και η μεση μου!μα πολυ ομως.

την παρασκευη που παω στον γιατρουλακο μου εχω να επαναλαβω ερωτησεις οπως και για τα βλαστοκυτταρα.

giota μεσα στο μυαλο μου ηταν η nufi.ηθελα κι εγω να σε ρωτησω ποτε σκοπευεις να γεννησεις!χα χα!οχι βρε κρατα γερα!

ζεσταινομαι,ποναω και πεταγονται ποδια απο την κοιλια μου αααααααααααααααααααααααααααααα

age.png

Διαφημίσεις

nunu στην ιατρικη διαγνωση πηγα αλλα δεν ξερω αν εχει και αλλου εκτος απο εδω.μια εγκυος παντως που συναντησα εκει και εχει ηδη 2 παιδια μου ειπε οτι πρωτη φορα εκανε τοσο ευκολα την καμπυλη επειδη δεν ηταν καθολου δυσαρεστη η μορφη της γλυκοζης.

age.png

Κουκλίτσες μου, καλημέρα!

Τι μου κάνετε; Διαβάζω ότι η νύχτα δεν ήταν και η πιο εύκολη... Κουράγιο! Σήμερα θα έχει και πολλή ζέστη, οπότε ας μην αρχίσουμε την γκρίνια από νωρίς!

Εγώ έχω εδώ την κυρία, η οποία τώρα σφουγγαρίζει κάτω από τα πόδια μου! Μετά θα κάνει ένα ωραίο σιδεράκι για κανένα 3ωρο και όλα καλά. Μόνο που θα μου πάρει τον ανεμιστήρα και δεν θέλω να βάλω κλιματιστικό ακόμη... Δεν πειράζει, θα βρούμε λύση!

rPPrp3.png

Αααααααααααα, και ξέχασα να σας πω!!!!!!!!

Πρωί πρωί ενετόπισα μερικές καινούριες ραγάδες στο δεξί πλάι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κόκκινες... Κατατρέφομαι. Μέτρησα και περίμετρο,είμαι περίπου 111, αλλά δεν νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά! Θα βάλω τον άντρα μου να με ξαναμετρήσει, μόλις έρθει! Επίσης, του είπα να τρέξει να μου πάρει την σιμούλσιον (μου είπε μια φίλη μου από Θεσσαλονίκη, που δουλεύει σε φαρμακευτική, ότι είναι η καλύτερη)... Αχ, κορίτσια, έχω πάθει ψιλοσόκ από την ώρα που τις είδα! Και βάζω κρέμες από τότε που δεν είχα καν ανακοινώσει ότι είμαι έγκυος!!!!!

rPPrp3.png

κ γω βαριεμαι...κ γκρινιαζω επισης...:?

πεταχτηκαμε στα κεπ με την αγαπη να του κανω εξιουσοδοτηση για το ικα κτλ, κ εχει πολυ ζεστη ηδη! κ εναι 5-10λεπτα περπατημα απ το σπιτι,αλλα που να γυρισω περπατωντας..με περιμενε να με γυρισει..

κ πως θα παω καλε για νυχτικοτετοια κ σουτιεν θηλασμου? κανα mall ισως, που χει δροσια...θα περπαταω 10λεπτα,θα καθομαι 10 κ ουτω καθ εξης!!

ψοφιμι!!!!!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...