Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

witch αψογα αποτελεσματα! μπορεις πλεον να ηρεμησεις τελειως κ ν απολαυσεις τις τελευταιες βδομαδουλες!

agorakia μπηκε το πρωτο μπεμπεδοπλυντηριακι!! θα τα απλωσω μεσα για να μυρισει το σπιτι! καλα, η φοβερη σκηνη ηταν με τη μαμα στο δωματιακι κατενθουσιασμενη-συγκινημενη να κοβει 10αδες ταμπελακια απ τα διαφορα..διοτι τα ταμπελακια μπορει να τραυματισουν το ευαισθητο δερματακι τους! θα ειμαστε ευαισθητα..

ολγα θα κανω κ γω λιστα,αλλα πες κ συ καμια τιμη..μη μας ερθει ταμπλας μετα!!

33E7p2.png

αχ! ξεχασα να σας πω κ τ αλλο.. με εχει πιασει 2μερες τωρα φαγουρα...

χερια,ποδια, κοιλια, στηθος..παντου!

διαβασα οτι συμβαινει σε καποιες στο 3ο τριμηνο...αχ,αυτο μου ελειπε τωρα!! κ εχει κ ζεστη, ο κνησμος ειναι το αποκορυφωμα!!!

33E7p2.png

Μπράβο witch σούπερ τα αποτελέσματα!!!

Αν και το τικεράκι μου το υπενθυμίζει σε όλες είμαι 24 εβδομάδες και την τελευταία φορά που ζυγίστηκα ήμουν +15 κιλά και 110 πόντους το που θα φτάσω δεν ξέρω αλλά μη μιλάτε για κιλά!!!πείτε τα με πμ χαχαχα!!

glorr και giota ελπίζω να είσαστε πολύ κοντές (η μόνη μου σωτηρία, μην παρεξηγηθείτε, απλά πείτε μου ναι), nufi δε σε συμπεριέλαβα γιατί νομίζω το ύψος σου είναι εκτός των προσδοκιών μου!!

Όσο για agorakia και witch πιστεύω τα κιλά σας είναι νορμάλ για τις εβδομάδες σας. Εγώ θα πάρω το βραβείο για τη καλύτερη μίμηση φαλαινίτσας!!!

Αυτά είχα να πώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι nunu εγω ειμαι κοντη...μολις 1.60 οποτε μπορεις να χαρεις!!!!

Ευτυχως εφυγε ο κοσμος,εψησα τυροπιτακια,πιτσακια κ λουκανοπιτακια,πηρε κ ο πατερας μου κεμπαπ,κοψαμε κ τουρτα και τωρα δουλευει το πλυντηριο πιατων....σπουδαια ανακαλυψη......Κοιμηθηκε κ ο μικρος αλλα εγω δε νυσταζω ακομη....πηγε κ ο συζυγος για νανι οποτε θα με υποστειτε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Την βαλιτσα σας ετοιμηηηηηηηη!

jasminaki μου εμεις το κοψαμε με το που σαραντησαμε.Πρεπει να τηρησεις ομως αυστηρο προγραμμα για να το κοψουν.Οσο για τον θηλασμο δυστηχως θα σου κοπει το γαλα με 3-4 φορες την μερα.Θελει μεχρι τις 40 περιπου καθε 2:30-3 ωρες

Και ξανά γεια σας!

Ήρθαμε κι εμείς!

Άπλωσα ρούχα, έριξα νερό στις βεράντες και πότισα λουλουδάκια (αααχ, πάνε τα λουλουδάκια μου, ούτε λίπασμα φέτος, ούτε περιποίηση, εκεί που μου τα ακούμπησαν στη μετακόμιση εκεί έμειναν! από του χρόνου πάλι κηπουρική).

Jasmini, τι κάνεις κοριτσάκι μου;

Τι κάνουν τα αγόρια σου;

Κι εμένα αυτό μου είπε η μαία προχθές. Ότι η γαλουχία, για να σταθεροποιηθεί, πρέπει να είναι μόνιμη, αν γίνεται και χωρίς καθόλου συμπλήρωμα!

Καλά τα λέτε βρε κορίτσια κι εμένα ο γιατρός μου θέλει αποκλειστικό θηλασμό .... αλλά .... με τι κουράγια????? Να ήταν ένα μωρό δεν θα το συζητούσα. Το μωρό θέλει το χρόνο του για να θηλάσει, αν ξυπνήσει το άλλο τι γίνεται???? Ουφφφφ... δύσκολα...δύσκολα

RKdwp3.png

Μην απογοητευεσαι φιλεναδα!!!!!

Αν θες παντως να συνεχισεις το θηλασμο στειλε ενα πμ στη frosobal που θηλαζει ακομη για να σου πει για τις πρωτες ημερες....θελει επιμονη.....και υπομονη.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστώ giota!! μια χαρά είναι το ύψος σου, απλά εγώ είμαι γουρούνα, το ξέρεις!!:wink::roll::roll:

jasminu υπομονή... και τα δυο μαζί να τα θθηλάσεις δύσκολο??

έχει ένα μαξιλάρι μισοφέγγαρο πολύ εξυππηρετικό.

Εγώ είχα την εντύπωση ότι θα τρώνε και τα δυο μαζί και θα κοιμούνται ίδις ώρες. Πωπω!!

κουράγια μας!!

2 ώρες ύπνο??????πως θα ζήσω???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα......

Αυτο θα τραγουδαμε ολες μαζι!!!!!!!!!

Εγω ξαπλωσα κανα 2 φορες αλλα εχω τον αβολευτο κ δεν μπορω να κοιμηθω....ομως νυσταζω,κλεινουν τα ματια μου αλλα δυστυχως με παρατησε ο φιλος μου ο Μορφεας.....Γυρνοβολαω στο σαλονι σαν τη χαζη αλλα τι να κανω?Ηπια κ λιγο γαλα μπας κ νυσταξω αλλα τιποτα.....

Ελπιζω οι υπολοιπες να κοιμαστε,γιατι ερχονται τρελλα ξενυχτια!!!!!

Καλο βραδυ μανουλες!!!!!

Θα τα πουμε το πρωι!!!!!!!

Φιλια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Σηκωθηκα κι εγω...πολυ αυπνια....πωπω.....

μολις πλυθηκα κ παω να φτιαξω καφε.

joy79 αναλογα με τα 2 τελευταια νουμερα του ΑΦΜ σου γινεται κ η απογραφη.Εμενα τελειωνει σε 83 κ γραφει οτι θα ξεκινησει στις 12 00....

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

δυσκολευει ο υπνος, δυσκολευει! κ αντε εμεις ακομη εχουμε την πολυτελεια να ξαναπροσπαθησουμε κ το μεσημερακι..εκεινο το jasminio με τις 2 ωρες σκεφτομαι..που πρεπει να χει κ καλα αντανακλαστικα κ αντοχες για τα 2μπουμπουκια της...

κ ειναι κ σκουρος ο θηλασμος...θηλαστρο δοκιμασες jas? h twins ειπε οτι νοικιασε της mendela απ το νοσοκομειο, κ τη βολευει πολυ. ετσι, αναλαμβανει κ ο συζυγος καποιες βαρδιες κ δε τα φτυνεις τελειως!!

καλε giota εσυ ποτε γεννας? εισαι 35+5 κ δεν εχεις ημερομηνια?

εμενα μου πε στοχος μας ειναι 12/8,που θα μαι ακριβως 36

μηπως σε ξεχασε????

33E7p2.png

καλε giota εσυ ποτε γεννας? εισαι 35+5 κ δεν εχεις ημερομηνια?

εμενα μου πε στοχος μας ειναι 12/8,που θα μαι ακριβως 36

μηπως σε ξεχασε????

Λες????Οχι βρε απλα μου ειχε πει θα με αφησει μεχρι 38+1 αν τα καταφερουν τα μπε-μπε.....Την αλλη Τριτη εχω ραντεβου στις 20 του μηνα για υπερηχο κ πιστευω θα μου πει τοτε.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

α! κ witch τωρα που το θυμηθηκα, για ρωτα τον καινουργιο γιατρο για τα βλαστοκυτταρα..αν θυμαμαι καλα, ο θειος δεν ηταν προθυμος να χασει χρονο με τη μητρα ανοιχτη κτλ.. επειδη δε τιθεται τετοιο προβλημα γιατι η διαδικασια κραταει κατι δευτερολεπτα, για δες μηπως τελικα το κανεις..

κοριτσια, τωρα υπολογιζουμε οτι τα μωρακια μας βαζουν περιπου 200γρ την εβδομαδα το καθενα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...