Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

agorakia Εξαρταται και απο το σωμα εγω με 106 ζοριζομαι πολυ.Να φανταστεισ η αδερφη μου μου λεει πως τα ποδια που ειναι σαν καλαμακια απο σουβλακι,μπροστα στην κοιλια αρα καταλαβενεις πως ειμαι.Αρχισε να ετοιμαζεις βαλιτσακι γιατι ποτε δεν ξερεις,Η γιαγια olga τι λεει γι αυτο?olgaaaaaaaaaaaaa που εισαι?οεο

Διαφημίσεις

agorakia Εξαρταται και απο το σωμα εγω με 106 ζοριζομαι πολυ.Να φανταστεισ η αδερφη μου μου λεει πως τα ποδια που ειναι σαν καλαμακια απο σουβλακι,μπροστα στην κοιλια αρα καταλαβενεις πως ειμαι.Αρχισε να ετοιμαζεις βαλιτσακι γιατι ποτε δεν ξερεις,Η γιαγια olga τι λεει γι αυτο?olgaaaaaaaaaaaaa που εισαι?οεο

Σίγουρα παίζει ρόλο το σώμα. Κι εμένα η φίλη μου, που ήρθε χθες αυτό μου είπε και είχε να με δει 2,5 μήνες. Ότι έχω μείνει ίδια παντού, με γάμπες κοτόπουλου (εξαιρείται λίγο η περιφέρεια, όπου έχω ανοίξει κάπως, αν και ήμουν ήδη ανοιχτή εκεί) και έχω μόνο μια κοιλιά. Εγώ, επειδή βλέπω τη ζυγαριά να λέει +13 (πριν 15 μέρες...), θεωρώ ότι έχω γίνει κολοσσιαία, αλλά μου είπε πως όχι, είμαι όλο κοιλιά (δεν την πιστεύω, απλώς μου δίνει κουράγιο, νομίζω).

rPPrp3.png

Τώρα που το θυμήθηκα, η Joy πού είναι; Και με κείνη έχουμε μία μέρα διαφορά! Έχω μέρες να τη δω! Όπως και με τη nufi! Είμαστε πολύ κοντά και οι τρεις!

Joy, πού είσαι χρυσό μου;

rPPrp3.png

Πάω να απλώσω, διότι αύριο θα έρθει η κυρία για σίδερο!

Θα τα πούμε πάλι αργότερα!

Gloraki, τελειώνουν οι δυσκολίες!

Μετά... όλο αγκαλίτσες και χαδάκια στις πλατούλες και στα μπρατσάκια και στα μπουτάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαιιιιιιιιι

σημερα με εχουν εξοντωσει απο την γκρίνια!!Βγαζουν δόντια.Τι με περιμενει.Και ειναι και 32.Μεχρι να βγουν ολα καηκα χαχαχα

Να διαβασω τι γραψατε και θα επανελθω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κορίτσια τώρα που προσαρμοστηκα λίγο έχω κάποιο χρόνο. Ο λοξυγγας ήταν από την κοιλιά ακόμα έντονος και συνέχιζεται χορωδία έξω :)

Ολγακι ποτέ κόβουν πια το βραδυνο για να ξέρω ποτέ πια

θα κοιμηθώ!

Όσο για τον θηλασμο δεν θηλαζω σε όλα τα γεύματα και δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό! Εξαντλουμε όμως κι έτσι θηλαζω μόνο τρεις-τέσσερις φορές περίπου την μέρα!

Glorraki φτάνει η ωρα!!!! Κοιμησου φυλάξε δυνάμεις, ετοίμασε όλα τα πράγματα σου και κυρίως ετοιμάσουν να βάλεις στην ζωή σου δυο νέες ζωές, δυο νέους έρωτες!!!

Από βοήθεια, έρχεται η θεία μου και μου κάνει δουλειές στο σπίτι και έτσι ασχολούμε αποκλειστικά με τα αγόρια μου !!!

RKdwp3.png

Να μαι κι εγω....

Περιμενω κοσμο σημερα.

Θα ερθει ο νονος του Τασου,οι γονεις μου κ τα πεθερικα μου......

Ευτυχως θα ερθει η μανουλιτα μου κ θα με βοηθησει γιατι δεν τα παω καλα με τον κοσμο σε περιοδο εγκυμοσυνης!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Την βαλιτσα σας ετοιμηηηηηηηη!

jasminaki μου εμεις το κοψαμε με το που σαραντησαμε.Πρεπει να τηρησεις ομως αυστηρο προγραμμα για να το κοψουν.Οσο για τον θηλασμο δυστηχως θα σου κοπει το γαλα με 3-4 φορες την μερα.Θελει μεχρι τις 40 περιπου καθε 2:30-3 ωρες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα.olga μου θυμιζεις την παλια καλη γιαγια που δινει συμβουλες σε ολους.Μηπως να ζηταγες και κανα μεροκαματακι?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μωρε λες?Εχεις δικιο τελικα

Απο δω και περα οι ερωτησεις πληρωνονται:tongue::tongue::tongue:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Και ξανά γεια σας!

Ήρθαμε κι εμείς!

Άπλωσα ρούχα, έριξα νερό στις βεράντες και πότισα λουλουδάκια (αααχ, πάνε τα λουλουδάκια μου, ούτε λίπασμα φέτος, ούτε περιποίηση, εκεί που μου τα ακούμπησαν στη μετακόμιση εκεί έμειναν! από του χρόνου πάλι κηπουρική).

Jasmini, τι κάνεις κοριτσάκι μου;

Τι κάνουν τα αγόρια σου;

Κι εμένα αυτό μου είπε η μαία προχθές. Ότι η γαλουχία, για να σταθεροποιηθεί, πρέπει να είναι μόνιμη, αν γίνεται και χωρίς καθόλου συμπλήρωμα!

rPPrp3.png

Εγω εχω παρει 6 κιλα να φανταστεις σε ολη την εγκυμοσυνη οποτε καταλαβενεις χειροτερα και απο γαμπες κοτοπουλου,χχααχαχαχαχαααα

Αααααα, θέλεις να με εξοντώσεις, μου φαίνεται κι εσύ και η Giota...

Είναι κιλά αυτά που έχετε πάρει; Τότε, αν δυσκολεύεστε εσείς, εμείς οι υπόλοιπες τι θα έπρεπε να πούμε;

Για βάλτο στο μυαλό σου... 13 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι έχω ακόμα!

rPPrp3.png

χαχαχαχα

ρωτα οτι θες!!

Θα σου κανω καλη τιμη στο τελος!!

Μαζεψε τες,παω να τα κανω μπανιο και ερχομαι!

χχαχαχαχα, καλά τα λες!

Ζήλεψα! Πάω να κάνω μπάνιο κι εγώ και στο μεταξύ θα φτιάχνω τη λίστα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...