Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βαλίτσα έφτιαξες, άραγε;

Μιας και είμαστε τόσο κοντά, θα σε ρωτάω συνεχώς. Η φίλη μου μου έφερε χθες το πρώτο νυχτικό, που θα μπεί στο δικό μου βαλιτσάκι. Κι επειδή με αγαπάει πολύ, μου το έφερε small!!!!!!! Ενώ και πριν την εγκυμοσύνη είχα καταλήξει να φοράω το medium στην καλύτερη!

Είναι καλό παιδί και μας αγαπάει. Νομίζει ότι μόλις γεννήσω θα χάσω και τα προηγούμενα κιλά! Και είναι και γιατρός!!!!!!!!

Την Πέμπτη θα πάμε να πάρω κι εγώ ένα δύο ακόμη και ρομπάκια. Να αρχίζω σιγά σιγά.

rPPrp3.png

κ γω νυσταζω...θα κανω μια προασπαθεια, μη φωναζει κ η ολγα..

καλη ορεξη!

Άντε, καλή ξεκούραση.

Μάλλον θα πέσω κι εγώ κι ό,τι γίνει!

Τα λέμε αργότερα!

Γεια σου κι εσένα Όλγα!!!! :):):)

rPPrp3.png

Γεια σας και πάλι κορίτσια! Να ακούτε το Ολγακι που λέει να κοιμηθητε! Θα σας λείψει μετά! Εγω κοιμάμαι κάπου 2 ώρες την ημέρα αλλά όταν με κοιτάζουν στα ματιά τα μωρά μου δεν με νοιάζει!!!

Εμείς έχουμε λοξυγγα συνέχεια τώρα και μας σπάει τα νεύρα και γκρινιάζουμε! Ολγακι, καμία συμβουλή;;;

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Λοξυγγας ε?Μεγαλο βασανο για τα μωρα!Ασε jasmini μου τιποτα δεν μπορεις να κανεις.Μονο υπομονή.Στο 6μηνο περιπου σταματαει.Εγω καθε φορα μου ρχοταν να βαλω τα κλαματα.Ακομη βεβαια εχουν αλλα οχι αυτο το απελπιστικο και συνεχόμενο!

Εγω τους το λεω να κοιμηθουν γιατι μετα δεν θα εχουν αυπνιες θα νυσταζουν και δεν θα μπορουν να κοιμηθουν

Αλλα αλλο να στο λενε και αλλο να το ζεις!

Μιλαμε μεχρι να κοψουμε το βραδινο ημουν ενα ζομπι!Κοιμομουν ορθια οοολη μερα και ειχα νευρα.Τωρα οπως βλεπεται ειμαι μια χαρα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

γεια σου κ παλι jasminaki! αφου προλαβαινεις κ μας γραφεις εστω κ λιγο, τα εχεις ολα υπο ελεγχο!!!

stellasss ολα καλα κ συ με τα μικρα,ε? δε σε βλεπουμε κ πολυ, να μας τα φιλησεις τ ανηψια!

ολγα ωστε ακομη κ συ ησουν ζομπι στην αρχη? κ γω που νομιζα οτι ησουν συνεχως ευδιαθετη κ χαλαρη hot mama..!

agorakia καταφερα κ κοιμηθηκα τελικα...καλυτερα που δε πηγαμε για τρεξιμο...:lol:

βαλιτσακι δεν εφτιαξα..πρεπει κ γω να παω για νυχτικοτετοια..απο πεμπτη με εκπτωσεις κ γω.. καλο θα ταν λεω να χω τελειωσει κ μ αυτο μες την αλλη βδομαδα... μου το τονισε κ η twins! να εχετε ετοιμο το βαλιτσαααακιιιιι!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!Εγω εβαλα την αδερφη μου και με μετρησε σημερα στην κοιλια και τελικα αισιως ειμαι 106 cm.φτιαξτε τα βαλιτσακια σας να ειστε σε ετοιμοτητα εγω το εχω ετοιμο εδω και 2 μηνες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα.olga μου θυμιζεις την παλια καλη γιαγια που δινει συμβουλες σε ολους.Μηπως να ζηταγες και κανα μεροκαματακι?

nufi agorakia τι βολτες στα ρεματα λετε?καθηστε ησυχες και μην ξετσουρδιζετε.jasminaki ευτυχως που προλαβενεις και μας λες και μας τιποτα.εμενα πλησιαζει η ωρα επικυνδινα ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.:tongue::eek:;):D:)

γεια σου κ παλι jasminaki! αφου προλαβαινεις κ μας γραφεις εστω κ λιγο, τα εχεις ολα υπο ελεγχο!!!

stellasss ολα καλα κ συ με τα μικρα,ε? δε σε βλεπουμε κ πολυ, να μας τα φιλησεις τ ανηψια!

ολγα ωστε ακομη κ συ ησουν ζομπι στην αρχη? κ γω που νομιζα οτι ησουν συνεχως ευδιαθετη κ χαλαρη hot mama..!

agorakia καταφερα κ κοιμηθηκα τελικα...καλυτερα που δε πηγαμε για τρεξιμο...:lol:

βαλιτσακι δεν εφτιαξα..πρεπει κ γω να παω για νυχτικοτετοια..απο πεμπτη με εκπτωσεις κ γω.. καλο θα ταν λεω να χω τελειωσει κ μ αυτο μες την αλλη βδομαδα... μου το τονισε κ η twins! να εχετε ετοιμο το βαλιτσαααακιιιιι!!!!!!

Κοριτσάκι, εγώ δεν κοιμήθηκα τελικά. Έγινε όπως είπα. Μόλις ξάπλωσα, έσκασε μύτη ο αντρούλης, ο οποίος μου είπε και το κορυφαίο. Ότι δεν πείναγε, από την πολλή ζέστη...! Κι έτσι, τσάμπα τον περίμενα. Έφαγα μόνη μου, γιατί στο μεταξύ, είχα λυσσάξει. Λέει ότι θα φάει μετά τον οδοντίατρο. Βλακείες! Αφού το ραντεβού είναι 20.30 και θα γυρίσει καλές 10. Εγώ δεν ζεσταίνω μπριζόλες εκείνη την ώρα!

rPPrp3.png

agorakia καλως ηρθατε ειμαστε και εμεις εδω οποτε θα εχετε παρεα δεν θα ειστε μονοι σας.Λοξυγγα εχουμε και εμεις.θα εχουμε τρελα γλεντια μετα .Να μαζευομαστε για συναυλια.χαχααχαχαχχαχαχχαχαχααχα:tongue:

Κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!Εγω εβαλα την αδερφη μου και με μετρησε σημερα στην κοιλια και τελικα αισιως ειμαι 106 cm.φτιαξτε τα βαλιτσακια σας να ειστε σε ετοιμοτητα εγω το εχω ετοιμο εδω και 2 μηνες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα.olga μου θυμιζεις την παλια καλη γιαγια που δινει συμβουλες σε ολους.Μηπως να ζηταγες και κανα μεροκαματακι?

nufi agorakia τι βολτες στα ρεματα λετε?καθηστε ησυχες και μην ξετσουρδιζετε.jasminaki ευτυχως που προλαβενεις και μας λες και μας τιποτα.εμενα πλησιαζει η ωρα επικυνδινα ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.:tongue::eek:;):D:)

Καλέέέέέέέ! Τι 106 μας λες και ζορίζεσαι κιόλας;;;;;;;;;;;;;;;;; Κάνεις πλάκα, να υποθέσω. Πριν 2 εβδομάδες είχα περίμετρο 109 και με περνάς και κάτι εβδομάδες. Για τώρα, δεν ορκίζομαι, θα το μάθουμε αύριο το πρωί, που θα μετρηθώ πριν καν πιω νερό!

Και δυσκολεύεσαι με 106; Αδύνατον!

Όσο για βαλίτσα, ναι, άρχισα να αγχώνομαι κι εγώ. Θυμάμαι τα λόγια της Twins ... "να έχετε έτοιμη τη βαλίτσααααααααααααα. Μην περιμένετε την τελευταία στιγμή". Θα μου πεις, ξέρουμε πότε θα είναι η τελευταία στιγμή;

rPPrp3.png

agorakia καλως ηρθατε ειμαστε και εμεις εδω οποτε θα εχετε παρεα δεν θα ειστε μονοι σας.Λοξυγγα εχουμε και εμεις.θα εχουμε τρελα γλεντια μετα .Να μαζευομαστε για συναυλια.χαχααχαχαχχαχαχχαχαχααχα:tongue:

Κι εσείς; Εμείς έχουμε ηρεμήσει λιγάκι εδώ και 6-7 μέρες. Έχουμε εναλλάξ και πιο σπάνια, εννοώ. Πριν και για περίπου 10 μέρες είχαν τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα ο καθένας, ενίοτε και ταυτόχρονα. Πού να στα λέω, αλλά αφού τα ζεις, ξέρεις!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...