Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι, μωρέ, είναι βαριά η παλιοχαζή, αλλά εγώ, επειδή είχα ένα στομάχι που χώνευε και πέτρες (η αλήθεια είναι ότι και στην εγκυμοσύνη, ιδιαίτερα προβλήματα δεν μου έκανε, ειδικά μετά τον πέμπτο, που σταμάτησαν και οι ναυτίες σιγά σιγά), δεν ήξερα ποιο φαγητό είναι βαρύ και ποιο όχι!

Για παράδειγμα, τώρα που πέρασαν τα σκούρα, ξανάγινα τολμηρή και έβαλα την πεθερά μου να μου υποσχεθεί... μουσακά (ΑΝΑΛΑΤΟ) την Παρασκευή (χτες μου έστειλαν οι δικοί μου δέμα και η εντολή μου ήτο ρητή: Βάλτε μέσα μελιτζάνες, για τον μουσακά μας).

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, τρεις μέρες που βόγγαγα στο κρεβάτι μέρα νύχτα με καούρες πότε πρόλαβα και τις λησμόνησα.......;;;;; Τι σου είναι αυτός ο χρόνος! Όλα τα γιατρεύει!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

μακαρι να μπορουσα να κοιμαμαι ολη μερα ολγακι, αλλα που! ολο κατι σχετικο με τα μπεμπε η κατι που μενει να γινει θυμαμαι κ σηκωνομαι!!

ψιτ! εσυ δε θα πας για καμια βουτιτσα?

33E7p2.png

Χαχαχαχα! Μάλιστα offficer!

Ναι, βρε nufitsa, τα παρατήρησα όλα αυτά που λες και ήρθα να καταλήξω ότι σταμάτησα από τη δουλειά την πιο κατάλληλη στιγμή!

Για την ακρίβεια, βέβαια, εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 31 εβδομάδων, με τρέχει 1 μέρα το τικεράκι! Πάντως, τον ύπνο ακόμη τον παλεύω, από την άποψη ότι είναι όπως ήταν και πριν 10-15 μέρες. Ψιλοδύσκολα, αλλά και ψιλοΐδια. Και η κοιλιά, δεν καταλαβαίνω ότι μεγαλώνει ιλιγγιωδώς, έτσι νομίζω. Αύριο το πρωί θα μετρηθώ, για να είμαστε και σίγουροι. Εκεί που η διαφορά είναι αισθητή είναι στο περπάτημα και στην ορθοστασία! Λαχανιάζω τρελά. Και, όπως, λες, αυτό έγινε πολύ ξαφνικά, από τη μέρα στην άλλη! Και κουράζομαι πολύ. Μέσα σε λίγες μέρες νιώθω μια άλλη... Αλλά αναμενόμενα όλα, ε;

rPPrp3.png

ετσι...λες κ εγινε σε μια μερα! καλα, εμενα μου πε ν αραξω σπιιτι κυριως τις επομενες 2βδομαδες, οποτε σερνομαι κ ψυχολογικα...απο καναπε σε μπαλκονι κτλ...ποσο να πεταξω κ γω?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αναμενομενα μαλλον...

κ εχουμε κ κανα μηνακι μπροστα μας...

εκεινη η jas πως ξεπορτιζε ολημερις στην εβδομαδα που εφτασε, μου λες?

Μα, νομίζω ότι, ακριβώς επειδή έφτασε σε κείνη την εβδομάδα ξεπόρτιζε! Μετά δεν σε πολυνοιάζει. Τα μωρά έχουν πάρει βάρος, από εβδομάδες είσαι καλά, πας και καμιά βόλτα, γιατί όχι!

Κι εμένα ο δόκτωρ ήταν κατηγορηματικός (μην κοιτάς που πήγα για καφέ χθες, δεν θα του το πω...).

Από δω και μπρος, μου λέει, καναπές - κρεβάτι, για να σπρώξουμε μέρες και εβδομάδες στα μωρά. Άντε κανένα μαγείρεμα, άντε, για να ξεδώσεις, και κανένα άπλωμα πλυντηρίου. Περίπατο αργά το απόγευμα για 10-15 λεπτά, κι αυτό μόνο αν μπορείς, σιγά σιγά, και με το αυτοκίνητο μόνο μία φορά την εβδομάδα για κανένα ψώνιο ή κάτι άλλο (συνολική διάρκεια βόλτας αυτοκινήτου: 2 ώρες, μου είπε).... Έχω ψιλομείνει κάγκελο, μου φαίνονται ψιλουπερβολικά, αλλά και λογικά... Όταν σου λέει ότι η ξεκούραση είναι το α και το ω για έναν τοκετό, όσο πιο αργά γίνεται, ε, τι να πεις εκεί;

rPPrp3.png

πας πασο! κ γω πριν γνωρισω τη διδυμοπαρεα εδω αναρρωτιομουν μηπως ειναι υπερβολικος ο δοκτωρ, αλλα ειδα οτι ετσι κανουν ολοι..

δε πειραζει!! θα χουμε μωρα τον αυγουστο μικρη!!!! 2λιονταρακια ζορικα!!

33E7p2.png

πας πασο! κ γω πριν γνωρισω τη διδυμοπαρεα εδω αναρρωτιομουν μηπως ειναι υπερβολικος ο δοκτωρ, αλλα ειδα οτι ετσι κανουν ολοι..

δε πειραζει!! θα χουμε μωρα τον αυγουστο μικρη!!!! 2λιονταρακια ζορικα!!

Ναιαιαιαιαιαι!

Το ίδιο κι εγώ, έλεγα, ναι, ξεκούραση, αλλά όχι και ξάπλα δύο μήνες πριν, χωρίς να έχω πρόβλημα! Αλλά είδα εδώ ότι συμφωνούν και τα άλλα κορίτσια, ότι με αυτά δεν παίζουμε, οπότε, λέω συμμορφώσου, κάτσε καλά και, ΝΑΙ, θα έχουμε μωράκια μέσα στον Αύγουστο. Πωπω, ακόμη νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλο! Δεν το πιστεύω!

Έπλυνες τίποτα από μπεμπέ; Εγώ έβλεπα χθες βράδυ στον ύπνο μου ότι έπλυνα τα ρούχα τους στο χέρι με σαπούνι "αρκάδι" χιχιχιχιχι! Μάλλον επηρεάστηκα που βρήκα χθες ένα φακελάκι σε μια διαφημιστική μπεμπεδίστικη τσάντα, που μου δώσανε. Ενώ, στην πραγματικότητα, έχω πλάνο να τα βάλω σε μια ελαφριά πλύση με προδέρμ.

rPPrp3.png

agorakia βαριεμαι...χαλανδρι εισαι κ συ, σηκω να παμε για κανα τρεξιματακι στο ρεμα!! αντε κουνησου!!!!

Τρεξιματάκιιιιιιι;;;;;;;;;;;;

Εγώ δεν έτρεχα στα καλά μου, τώρα με την κοιλιά θα τρέξω; Ρέμα, ρέμα, α, νομίζω είναι κοντά στην πεθερά μου. Μην νομίζεις, τώρα έγινα κι εγώ Χαλανδριώτισσα. Με το ζόρι έμαθα τα βασικά στη γειτονιά, αφού δεν είμαι και σε φάση να τη γυρίζω, για να τη μάθω πιο γρήγορα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

α το ρεμα παντως ειναι σουπερ για περπατηματακι..αν κατεβεις κ κατω, νομιζεις οτι πηγες εκδρομουλα στη εξοχη! κ το κεντρο, μαγαζια κτλ ειναι διπλα!

να πηγαινετε βολτα με το καροτσακι κ το συζυγο, ν ακουν τα μωρα τα πουλακια!!!

τι χαρα, τι ευτυχια!!

33E7p2.png

α το ρεμα παντως ειναι σουπερ για περπατηματακι..αν κατεβεις κ κατω, νομιζεις οτι πηγες εκδρομουλα στη εξοχη! κ το κεντρο, μαγαζια κτλ ειναι διπλα!

να πηγαινετε βολτα με το καροτσακι κ το συζυγο, ν ακουν τα μωρα τα πουλακια!!!

τι χαρα, τι ευτυχια!!

Τώρα που το λες, έχω περάσει από το ρέμα! Ωραία είναι, αλλά πρέπει να ανέβεις και την ανηφόρα εκείνη, την τεράστια; Πώς θα τα καταφέρουμε με το διδυμοκάροτσο;

rPPrp3.png

Αχ κι έχω μια νύστα, αλλά βαριέμαι να κοιμηθώ... Μόλις πέσω θα εμφανιστεί ο άντρας μου κι άντε να σηκώνομαι να ετοιμάζω τραπέζι. Πεινάω σαν λύκος, βέβαια, αλλά δεν στρώνω 2 φορές, βαριέμαι. Ευτυχώς, έχω μπριζολίδια και καλαμάκια, που ψήσαμε χθες βράδυ κι επειδή αργήσαμε να ψήσουμε και είμασταν όλοι κουρασμένοι, φάγαμε από δύο μπουκιές και πέσαμε για ύπνο! Οπότε, μια σαλάτα σήμερα και τα κρεατικά και έξω απ' την πόρτα, που λέει κι λαός μας!

rPPrp3.png

ε με το καροτσι πας απο διπλα που εχει πεζοδρομο...

αν εισαι μονος κατεβαινεις κ το πας απ το χωμα...

εκτος αν λες ανηφορα το δρομο που το διασχιζει...ε τοτε δε τον διασχιζεις κ πας απλως κατα μηκος της μιας πλευρας.

θα σου πει κ η πεθερα καλε! κ ο συζυγος δηλαδη! τι, δε σου εμαθαν τα κατατοπια οταν σε φεραν κατα δωθε? σε πηραν κορτσουδι αβγαλτο απο δαφνη κ δε σου ειπαν τιποτις?:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...