Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

Κι εγω ξυπνησα στις 07 00,ετοιμασα τον μικρο για τη γιαγια του,χαιρετισα τον αντρουλη μου που εχει γενεθλια σημερα κ ξανακοιμηθηκα!!!!!

Πριν λιγο ξυπνησα κ πινω καφεδακι!!!!!Μετα θα μαζεψω νεροχυτη,τα πλυμενα δλδ να τακτοποιησω κ να φτιαξω φαγακι για τον μικρο!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε nunu γιατι ξυπναμε απ το χαραμα,ε? ο ανρας μου με λεει διεστραμενη! αν ηταν στη θεση μου, θα κοιμοταν μεχρι τις 12 καθε μερα ανετα..

giota να χαιρεσαι τον καλο σου! πολλα γενεθλια στη φαμιλια τον ιουλιο!! 3στους 5!!

ολγακι τρελλο κοριτσι!!! εχεις ορεξη να βγουμε εξω για καυγα,ε? opos ameriki!!

θυμισου, οτι εχω οπλο ανικητο! κοιλουμπα περιπου 100cm!!! ενα "τσου" θα σου κανω κ θα σ εκτοπισω μεεεετρα μακρια!!:mrgreen:

33E7p2.png

giota να χαιρεσαι τον καλο σου! πολλα γενεθλια στη φαμιλια τον ιουλιο!! 3στους 5!!

:mrgreen:

Να δω τι θα κανω με 3 αντρες Καρκινους μες στο σπιτι κι εναν Υδροχοο....:P:p:p

Σε ευχαριστω nufi μου για τις ευχες σου!!!!!Κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις τα μπεμπακια σου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γυρισαααα!μια χαρα.τελικα δεν πηγα βιοιατρικη.πηγα σε ενα αλλο διαγνωστικο στην περιοχη μου.πληρωσα μονο 35 ευρω.ακους nunu?!η γλυκοζη ηταν με πορτοκαλοκατι και την ηπια ευκολα και εκανα παρεα με μια αλλη εγκυουλα που γελουσαμε γιατι ειναι στον εκτο και εχει μεγαλυτερη κοιλια απο τη δικια μου κι ας εχει ενα μωρουλινι !!!

giota να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας,ειμαι καινουργια διδυμομανουλα 5 εβδομαδων,ειχα κανει τον οκτωβριο εξωσωματικη πετυχε αλλα δυστηχως σταματησε,ξαναεκανα εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων πετυχε αλλα απεβαλα νωρις,ευχομαι αυτη την φορα να τα καταφερω ως το τελος.στις 22 ιουλιου θα παω στο γιατρο μηπως ακουσω τις καρδουλες,μου φαινεται οτι ειναι λιγο νωρις.5 εβδομαδων λενε αυτοι,εγω εκανα την ωοληψια 19/6/10 δηλ.3 εβδομαδων:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιωτα χρονια σας πολλα ,να τον χαιρεσαι.σημερα εχει γενεθλια και ο δικος μου συζυγος.

καλημερα σας,ειμαι καινουργια διδυμομανουλα 5 εβδομαδων,ειχα κανει τον οκτωβριο εξωσωματικη πετυχε αλλα δυστηχως σταματησε,ξαναεκανα εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων πετυχε αλλα απεβαλα νωρις,ευχομαι αυτη την φορα να τα καταφερω ως το τελος.στις 22 ιουλιου θα παω στο γιατρο μηπως ακουσω τις καρδουλες,μου φαινεται οτι ειναι λιγο νωρις.5 εβδομαδων λενε αυτοι,εγω εκανα την ωοληψια 19/6/10 δηλ.3 εβδομαδων:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιωτα χρονια σας πολλα ,να τον χαιρεσαι.σημερα εχει γενεθλια και ο δικος μου συζυγος.

να χαιρεσαι λοιπον κι εσυ τον αντρα σου και σου ευχομαι ολα να πανε καλα αυτη τη φορα!

age.png

Με το καλο να ακουσεις τις καρδουλιτσες!!!!!

Να τον χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου!!!!!:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

να ρωτησω εσας που εχετε τελειωσει με τη χαρτουρα του ικα για την αδεια..

εχω παρει τη βεβαιωση για την πητ απ το γυναικολογο μου, κ μ εναν υπερηχο, παω στο γιατρο του ικα κ μου δινει κ αυτος μια δικη του βεβαιωση την οποια παω μετα στα διοικητικα μαζι με τα υπολοιπα χαρτια,ε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ένα ιπποκαμπάκι θα μας κάνει δυο ιπποκαμπάκια!!!! Με γειά να σε χαιρόμαστε!!!! Το περίμενες ότι θα σου ρθουν 2?

Να χαίρεστε τους άντρες σας!!!

witch σε ποιό πήγες τελικά? εγώ έχω κοντά μου διάγνωση και θα πάρω να τους ρωτήσω λεπτομέρειες!!

θα βγώ για λίγο και επανέρχομαι!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να χαιρεστε τους αντρες σας βρε κοριτσια!!!!!

Ιπποκαμπακι να εχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!Με το καλό τα μπεμπάκια!

Απο την πρωτη μερα περιοδου μετραει η εγκυμοσυνη σου οχι απο την ωοληψία

Nufaki μου αν εσυ εχεις την κοιλουμπα σου εγω εχω το περιεχόμενο της πρωην κοιλουμπας μου!!!!Θα τους παρω μαζι στον καυγα τ'ακους???????χιχιχιχι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ποια θα πιει κοκα κολα λιτρα με μπολικα παγακια και θα φαει και γλυκα???ε?????

Στον θηλασμο απαγορευονται χαχαχαχαχα

Δεν θα θηλασω χαχαχαχααααααα

οποτε λιτρα κοκα κολα με πολλλλααααααααα πολλλα παγαακιααααα:tongue:

Να χαιρεστε τους αντρες σας βρε κοριτσια!!!!!

Ιπποκαμπακι να εχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!Με το καλό τα μπεμπάκια!

Απο την πρωτη μερα περιοδου μετραει η εγκυμοσυνη σου οχι απο την ωοληψία

Nufaki μου αν εσυ εχεις την κοιλουμπα σου εγω εχω το περιεχόμενο της πρωην κοιλουμπας μου!!!!Θα τους παρω μαζι στον καυγα τ'ακους???????χιχιχιχι

οπισθοχωρηση!!!

ανισος αγωνας μανδαμ! αλλα στον ερωτα κ στον πολεμο...:(

φαγαμε ηττα κουνουπια μου..( μιλαω στα παιδια μου τωρα)

σημερα ομως θα κανεις βουτιτσες ε?

33E7p2.png

να ρωτησω εσας που εχετε τελειωσει με τη χαρτουρα του ικα για την αδεια..

εχω παρει τη βεβαιωση για την πητ απ το γυναικολογο μου, κ μ εναν υπερηχο, παω στο γιατρο του ικα κ μου δινει κ αυτος μια δικη του βεβαιωση την οποια παω μετα στα διοικητικα μαζι με τα υπολοιπα χαρτια,ε?

Ναι ετσι ακριβως το κανεις nufi και ξεμπερδευεις!πας στισ παροχες με ολα αυτα τα χαρτια και πληρωνεσαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...