Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι γίνεται βρε twins ? Πιάστηκες με την εργασία σου τελικά?:cool:

Καλημέρα! Εχτές έψαχνα για πηγές... καλά, τι έκανα στο τέλος χτές το βράδυ... εκεί που είπα, αντε να βρω και κανένα άρθρο ακόμα... διάβασα όλο το θέμα "Μέλλουσα διδυμομαμα και πολύ αγχωμένη"... καλα τι ήταν αυτό, δεν λέγεται :P. Εζησα όλο το χρονικό της εγκυμοσύνης των κοριτσιών που μιλαμε τώρα, είδα τις πρώτες μας δημοσιεύσεις, παρατήρησα ότι πάλι για φαι μίλαγα και τότε... είδα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν αλλά και τις λύσεις τους. Επίσης είδα ότι υπήρχαν κάποιες άλλες που δεν τις βλέπουμε πια... και δεν μιλώ για τις ήδη διδυμομαμάδες που έχουν υποχρεώσεις, αλλά για κάποιες κοπελιές που είναι στην ίδια φάση με μας. Τι απέγιναν άραγε;

Πάντως μου δημιουργήθηκαν πολλές ερωτήσεις που ίσως τις κάνω κάποια στιγμη. Προς το παρόν... λέω να τσουλήσω μέχρι το φαρμακείο να πάρω τις δόσεις μου και θα επιστρέψω.

Εσύ τι κάνεις σήμερα; Πως ήταν το παγωτο μαστιχούλα χτές;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εχτές έψαχνα για πηγές... καλά, τι έκανα στο τέλος χτές το βράδυ... εκεί που είπα, αντε να βρω και κανένα άρθρο ακόμα... διάβασα όλο το θέμα "Μέλλουσα διδυμομαμα και πολύ αγχωμένη"... καλα τι ήταν αυτό, δεν λέγεται :P. Εζησα όλο το χρονικό της εγκυμοσύνης των κοριτσιών που μιλαμε τώρα, είδα τις πρώτες μας δημοσιεύσεις, παρατήρησα ότι πάλι για φαι μίλαγα και τότε... είδα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν αλλά και τις λύσεις τους. Επίσης είδα ότι υπήρχαν κάποιες άλλες που δεν τις βλέπουμε πια... και δεν μιλώ για τις ήδη διδυμομαμάδες που έχουν υποχρεώσεις, αλλά για κάποιες κοπελιές που είναι στην ίδια φάση με μας. Τι απέγιναν άραγε;

Πάντως μου δημιουργήθηκαν πολλές ερωτήσεις που ίσως τις κάνω κάποια στιγμη. Προς το παρόν... λέω να τσουλήσω μέχρι το φαρμακείο να πάρω τις δόσεις μου και θα επιστρέψω.

Εσύ τι κάνεις σήμερα; Πως ήταν το παγωτο μαστιχούλα χτές;:P

Έκατσες και το διάβασες όλο? Μωρέ μπράβο κουράγιο. Το παγωτό καλό ήταν, εντάξει. Εσύ τι άλλα? Τι καλό θα φας σήμερα?:rolleyes:

Γεια σου Joy και καλησπέρα.

Για την κορτιζόνη: Το ρώτησα και εγώ στις κοπελιές και οι περισσότερες έκαναν. Ο δικός μου γιατρός είναι υπέρ, οπότε και εγώ δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Απ' ότι κατάλαβα, είναι για να αναπτυχθούν τα πνευμονάκια τους γιατί θα γεννηθούν μικρούλικα και λίγο πρώωρα (οι πνεύμονες είναι το τελευταίο όργανο που αναπτύσσεται). Μόνο που θέλει προσοχή... και κυρίως αυτό που λέμε με τα κορίτσια: προσοχή με το βάρος.....

Η Β' επιπέδου σε εμάς κράτησε 45 λεπτά. Με το καλό και στη δική σου!!!! Τι είναι τα μπεμπέ σου;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, μαζεύω απορίες για το γυναικολόγο! Ακόμα δεν έχουμε δει.. ή θα είναι μπρούμητα, ή δε θα μας κάνουν την τιμή!! Βασικά εγώ λέω να πάνε όλα καλά, και ότι να ναι!!! Εχω πάρει περίπου 4 κιλά...αλλά και μένα έτσι μου είπε.. να πέρνω ένα κιλό το μήνα.!! Να σε ρωτήσω Β επιπέδου που έκανες??

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, μαζεύω απορίες για το γυναικολόγο! Ακόμα δεν έχουμε δει.. ή θα είναι μπρούμητα, ή δε θα μας κάνουν την τιμή!! Βασικά εγώ λέω να πάνε όλα καλά, και ότι να ναι!!! Εχω πάρει περίπου 4 κιλά...αλλά και μένα έτσι μου είπε.. να πέρνω ένα κιλό το μήνα.!! Να σε ρωτήσω Β επιπέδου που έκανες??

Καλησπέρα joy . Κι εσύ μέλλουσα διδυμομανούλα? Άντε με το καλό. Σε ποια εβδομάδα είσαι εσύ? Και από ότι διαβάζω δεν έχεις δει ακόμη το φύλλο τους. :rolleyes:

είμαι στην 18! σε ένα μήνα ακριβώς θα κάνω β΄επιπέδου! θα πάω την άλλη εβδομάδα σε μια γυναικολόγο που με βλέπει μπας και δουμε τίποτα..Αλλά περιμένω πως και πβς τη β επιπέδου.. αγχωνομαι κιολας !!!

Διαφημίσεις

:tongue:

είμαι στην 18! σε ένα μήνα ακριβώς θα κάνω β΄επιπέδου! θα πάω την άλλη εβδομάδα σε μια γυναικολόγο που με βλέπει μπας και δουμε τίποτα..Αλλά περιμένω πως και πβς τη β επιπέδου.. αγχωνομαι κιολας !!!

Α ωραία. Είσαι λίγο νωρίτερα από εμάς. Μας ακολουθείς. Πότε έχεις ΠΗΤ? Όσο για την β΄επιπέδου σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω να την κάνω μεθαύριο , την Πέμπτη συγκεκριμένα και έχω λίγο αγωνία αλλά εντάξει. Πιστεύω όλα καλά θα πάνε για όλες μας. Ας είμαστε λίγο αισιόδοξες γιατί αλλιώς δεν παλεύεται η κατάσταση. Εσύ έχεις καλή εγκυμοσύνη γενικά?:)

Πητ έχω 13/9, αλλά όλοι μου λένε οτι υα δίδυμα έρχονται νωρίτερα!. Στην 12 εβδομάδα είχα λίγο αίμα. μου κάναν κατι ενέσεις και χαπια utrogestan, τώρα καλά πάω, αλλά είμαι όλο ξαπλα και από δουλειες τα βασικά..

Είμαι και λόγο δουλειας σε επαρχεια και με βλέπει μια γιατρός εδώ, και περιμένω να περάσει αυτός ο μήνας να κατέβω Αθήνα, ώστε να με δει και ο γυναικολόγος που θα με αναλάβει, γιατι έχω μαύρα μεσάνυχτα!

Επέστρεψα με την προμήθεια του μήνα!!!!! Κερνάω μαγνήσιο- ασβέστιο- φολικό οξύ και σίδηρο!!!!!!! :P

Σήμερα τρώμε ψάρι με μαρουλοσαλάτα. Έχω βρει και κάτι light ρυζογαλάκια που με τρελαίνουν (και το γράφει και στη δίαιτα, δεν αμαρτάνω!!!!!!!!!)

Τώρα που ήρθε η καινούρια (καλωσήρθες joy) στην παρέα μας εμείς glorr μου πλέον γίναμε παλιές :P:p Πες μας όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως κατάλαβες, είμαστε ιδιαιτέρως ομιλιτικές!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α τα φάρμακα και γώ φουλ! 3 σίδηρο τη μέρα, ένα φυλλικό και ένα ασβέστιο...Στην άρχή είμα παέι και γώ σε διαιτολόγο..αλλά ποιος θα μου μαγειρεύει όλα αυτά...!! Και έτσι κάνω ότι μπορώ από μόνη μου!!

Διαφημίσεις

Ειχα πάει και εγώ σε διατροφολόγο σητν αρχή, αλλά μου συνέβη ακριβώς αυτό που είπες joy: επειδή βαριόμουν να μαγειρέψω αυτά που έλεγε, άρχισα τις ατασθαλίες και έγινα βαρέλι. Τώρα έχω μαζευτεί λίγο, αλλά το μεγάλο μπαμ έχει γίνει... δεν είναι και τόσο ευχάριστο να σου φωνάζει ο γιατρός για τα κιλά... αχ που πήγε η λεπτή μεσούλα που είχα πριν μερικούς μήνες:tongue: Θα την ξαναέχω ποτέ άραγε;

Τώρα με έπιασε και καινούριο άγχος και έψαχνα μανιωδώς για τις άδειες ανατροφής... μπερδεύτηκα πάλι... δεν πειράζει, έχουμε άλλους τρεις μήνες να το ψάχνουμε.

Η διαφωνία που έχουμε με τον καλό μου (μη γελάσετε πολύ:P): όταν θα πάρουμε τα μωρά από το μαιευτήριο, θα τα βάλουμε κατευθείαν στο καθισματάκι του αυτοκινήτου ή μέσα σε καλάθι. Ο σύζυξ είναι υπέρ της πρώτης λύσης, γιατί λέει ότι στα καθισματάκια μπορεί να σπάσει ο λαιμός τους. Εγώ πάλι είμαι υπέρ της δεύτερης, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουμε 2 αυτοκίνητα (δηλαδή θα έρθεί όοολη η οικογένεια και θα πρεπει να αποχωριστώ το ένα απο τα δύο, έστω και για λίγο... και ΔΕΝ θέλω :mad:. Και ούτε θέλω να τα χωρίζω. Εσεις τι λέτε;;;;;;:confused:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ασε βρε twins μην στα στερήσω τα φάρμακα....κρίμα είναι. Να με κέρναγες κάτι άλλο ευχαρίστως. Αλλά φαρμακάκια? :D

Joy ναι έχω δει κι εγώ τι έχω . Έίναι ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι όπως ακριβώς και η Twins. Αντε να δουμε τι έχεις κι εσύ. Πρώτα απ' όλα βέβαια να είναι γερά και δυνατά και όλα τ' άλλα γίνονται. Επαρχία που ακριβώς είσαι?

Έχω και ρυζογαλάκι να κεράσω, 6 πήρα!!! Και από προμήθειες... άλλο τίποτα.

Παρατήρησα και κάτι άλλο τώρα που βγήκα έξω: όλες οι γιαγιάδες μου μιλούσαν, μου εύχονταν, μου δίνανε τη θέση τους στην ουρά... μπράβο είπα... τι καλές κυρίες. Αλλά έχει μία ζέστη... και αυτές οι εξάψεις....

Glorr τι θα φας σήμερα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έχω και ρυζογαλάκι να κεράσω, 6 πήρα!!! Και από προμήθειες... άλλο τίποτα.

Παρατήρησα και κάτι άλλο τώρα που βγήκα έξω: όλες οι γιαγιάδες μου μιλούσαν, μου εύχονταν, μου δίνανε τη θέση τους στην ουρά... μπράβο είπα... τι καλές κυρίες. Αλλά έχει μία ζέστη... και αυτές οι εξάψεις....

Glorr τι θα φας σήμερα;

Ναι κι εμένα μου εύχονται γενικώς. Που βολτάριζες πάλι κυρία μου? Εκτός από τα φάρμακα που πήγες και πήρες. Εντάξει δεν έχει και πολλή ζέστη ακόμη. Πω πω ρε σύ αργότερα τι θα κάνουμε? όσο το σκέφτομαι φρικάρω. Έχει να δουλέψει aircondition......Φουλ.

Έφαγα. Πατατούλες με καροτάκι και σέλινο στην κατσαρόλα. Πατάτες μπλουμ που λέμε , με φετούλα και ψωμάκι. Ωραίο ήταν. Έκανα και μερικά ψωνάκια σήμερα. Ψιλοπραγματάκια , μην φανταστείς. :tongue::tongue::tongue:

Νομίζω οτι τα καλαθάκια μετά από κανα μήνα θα είναι τελείως περιττά.. Δε ξέρω κίολας! Αλλά μην ανυσηχείς, μετά θα παρακαλάς να τα πέρνει και κανεις άλλος γιατι θα τρελαίνεσαι! Δε σας ρώτησα που θα γεννησετε?? Εγώ ήθελα δημόσιο και έτσι επέλεξα το Αλεξάνδρας, βρήκα και καλο γιατρό εκεί. άντε να κατέβω να με δεί να μου κανει και την Β επιπέδου μπας και ηρεμήσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...