Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ολγακι μου! Αυτη τη στιγμη δεν ειμαι και πολυ καλα γιατι πριν απο λιγο με πηρε τηλεφωνο και ητανε ολο νευρα γιατι ητανε μονος του, δεν εβρισκε τις πετσετες, η μαμα του λεει γυριζε στους διαδρομους και δεν την εβρισκε και με ολα αυτα στεναχωρηθηκα παρα πολυ!Κλεισαμε το τηλεφωνο και με επιασαν τα κλαματα! Τωρα με περνει συναχως τηλεφωνα και με ρωταει πως ειμαι, ξερω ο καημενουλης μου ειναι πιεσμενος και ηθελε εμενα διπλα του αυτη τη στιγμη! Κι εγω το ιδιο θα ηθελα και το

καταλαβαινει! Σε λιγο θα ερθει και η κουμπαρα μου αλλα εχασα την ορεξη μου και για κουβεντα και για παρεα!!!

αναμενω κ τη μαμα σημερα απο θεσσαλονικη.

εχει να με δει καιρο, θα παθει πλακα με την κοιλια!!

θα κανει κ ενα dettolκαθαρισματακι στη συρταριερα, για να πλυθουν με prodermακι ολα τα μπεμπε κ να παιρνουν θεση!

οχι οτι δε μπορουσα να τα κανω κ γω, αλλα για να μπει κ αυτη λιγο στο κλιμα εγκυμοσυνης...ετσι μακρια , δε το χει συνειδητοποιησει καλα καλα μου φαινεται!

33E7p2.png

γεια σας!!!εχει καιρο να σε δει η μαμα nufi?

πρεπει να κανω καμια δουλεια και οπως ολες τις τελευταιες μερες βαριεμαι!

maraki μην σε παιρνει απο κατω γιατι ετσι στεναχωριεστε και οι δυο.ποιοι δυο και οι τεσσερις!

age.png

Marakikon έχει δίκιο η Witch. Μην στενοχωριέστε. Θα περάσει. Λίγη υπομονή και σύντομα θα τον έχεις στο σπίτι πάλι κοντά σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά................κουράγιο. Δες το από την καλή του πλευρά. Να ξεμπερδεύει από αυτό να ησυχάσει. Ε?

Witch τι έγινε? τι κάνεις? εγώ ακόμη στο κρεβάτι. Δεν έχω κουράγιο για τίποτα. Έχει κι αυτή την κολοζέστη................:(:(:(

Διαφημίσεις

Να μαι πάλι!!

Εγώ ολγάκι αν ήμουν τόσο κοντά στη θάλασσα δε θα με έκοβε η περίοδος!!χεχε!!! θέλω θάλασσα!

Για πολύ καιρό τα φοράνε τα newborn τελικά!!άρα θέλουμε ποσόστητα!!

Έτσι, έτσι η μαμά nufi να συνηθίζει!!

Κάτι είχα πεί και γω για σίδερο από Δευτέρα αλλά το ξέχασα, από αύριο πάλι!!

Marakikon υπομονή, να έρθει η κουμπάρα σου και βαφτιστηρούλα σου να περάσετε καλά!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πολυ ζεστη ρε glorr.ακομα ξαπλα ε?κατι φορες θελω κι εγω απεγνωσμενα να κατσω ξαπλα αλλα δυσκολευομαι και δεν βολευομαι.ασε που ζεσταινομαι περισσοτερο.

nunu ασε το σιδερο σαν τη διαιτα.απο δευτερα.τωρα ποια δευτερα ειναι αδιευκρινιστο!

age.png

Διαφημίσεις

Πάλι καμία δεν είναι εδω? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν μπορώ να σας πετύχω με τίποτα...................Που είστεεεεεεεεεεεεεε?:confused::confused: Όχι τίποτά άλλο αλλά μετά δεν θα μπορώ να μπαίνω τόσο συχνά. Και τώρα δεν σας βρίσκω..............

να μαι κ γω...μονη μου μαλλον, αλλα να σας πω μια καληνυχτα κ ας τη δειτε αυριο!

ηρθε η μαμα, ειχε να με δει μπορει κ 2μηνο,οποτε η εκπληξη με την κοιλια ηταν μεγαλη!

witch καλα κανεις κ αναβαλλεις τις δουλειες! εξαλλου, το πρεπον στην κατασταση μας (κ με τη βουλα του γιατρου=χωρις τυψεις) ειναι να καθομαστε αραχτες ολημερις!!!

τωρα θαμου πεις κ ποιος θα τα κανει κτλ κτλ....δε ξερω δεν απαντω!:tongue:

nunu η μαμα nufi δε ξερω αν πρεπει να συνηθισει κ πολυ, γιατι οπως εχουμε ξαναπει κ αν θυμαμαι καλα συμμεριζομαστε την αποψη, οτι η μαμα οχι για πολλα κ για πολυ..:rolleyes:

glorr βαριεσαι κοριτσακι? ε, λιγες μερουλες εμειναν πια...μετα δε θα προλαβαινεις να βαρεθεις! κ το λεω με την καλη την εννοια, οτι θα νιωσεις κ θα κανεις πρωτογνωρα πραγματα..!!!σε ζηλευουμε!! εγω δηλαδη.:-D

marakikon καλη επεμβαση στο συζυγο, γρηγορη αναρρωση γιατι την παρασκευη εχει κ δοκτωρα το προγραμμα!:wink:

η τσαπερδονα η ολγα πηγε για φρουτοκρεμα κ εξαφανιστηκε!!

εμενα κοροιδεψε, αλλα νομιζω επεστρεψε στη κουζινα να φαει οτι αφησαν τ αντρακια!!:mrgreen:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...