Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μα ποσο αηδια μπορει να ειναι αυτες οι μπαμιες!δεκα ωρες τις καθαριζα!και δεν τις τρωω κιολας.πιαστηκε η πλατη μου.θα αποσυρθω για λιγο στον καναπε και θα επανελθω.

glorr μετρα την!

age.png

Διαφημίσεις

witchaki θα βαλω την αδερφη μου να την μετρησει μολις σηκωθω γιατι τωρα δεν εχω κουραγιο η αληθεια ειναι.Εμενα ο γιατρος μου ειπε να τρωω μπουκιτσα μπουκιτσα οποτε τωρα θα φαω 2 πηρουνιτσες μακαρονακια νεροβραστα,μπλιαχ μπλιαχ.Οποτε οπως καταλαβενετε θα βγω οντως top model αφου δεν τρωω τιποτα χαχαχαχαααααα.:tongue:

θα τα φαω ολα μαζεμενα μετα ,πατατες τηγανιτες,cheeseburger,πιτσες ,σουβλακια,μαγειρευτο φαγητακι επιτελους, coca cola με τα λιτρα και πολλα παγακια.Πατατακια ,κωκ ,σαμαλι,τυροπιτες,αναψυκτικαααααα,μου θυμιζω αυτους που πουλανε στα σινεμα και φωναζουν.Κωωωωωωκ σαμαλιιιιιιι τυροοοοοπιτεεεεεεεες,αναψυκτικααααααααα.

τι κανετε κοριτσακια?

Τα newborn τα κορμακια εμενα τα φορεσαν περιπου για 3 μηνες.Δεν ειναι και τοσο λίγο.Και στην αρχη ηταν παααρα πολυ μεγαλα

Μονο αμα τα μωρα σας βγουν σαν της Φροσως χρειαζεστε μεγαλύτερο νουμερο

Σκεφτείτε οτι το newborn ειναι μεχρι 4500 κιλα και λιγο παραπανω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ρε ολγακι, αυτη την κρεμα για τις θηλες (εγω πηρα fissan, την ειχες προτεινει κ συ) πρεπει ν αρχισουμε απο τωρα να τη χρησιμοποιουμε? εγω προς το παρον κανω ελαφρυ μασαζακι με baby oil ..μηπως πρεπει να σκληρηνουν κ κανω βλακεια?

.

33E7p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου! Εδω ειμαι παλι! Ολγακι μου που εξαφανιστηκες? Αλλα τι λεω μια τα μπεμπουλινια σου μια κανενα

μπανακι,καλα κανεις!

Εδω εχει ζεστη σημερα, αν ημουνα στη θεση σου θα εριχνα μια

βουτιτσα! Nufi μου εσυ τι κανεις?

ακομη αδιαθετη ειμαι γκρρρρρρ

οποτε μπανιο γιοκ!

Πραγματι ζεστη εχει σημερα κοριτσια!

Να μαλακωσουν θελουμε οι θηλες για να μην σας κοψουν τα μωρα.Βαζε την απο τωρα.Κακο δεν κανει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Nαι Nufi μου περιμενω την Παρασκευη πως και πως!

Πριν απο λιγο μιλησα με τον αντρουλη μου, τον ξυρισαν τον καημενο παντου, του εκαναν και κλισμα(για την αυριανη επεμβαση) και ειναι μεσα στα νευρα!

Αχ να τελειωνει και αυτο να ησυχασει πανω απο ολα εκεινος αλλα

και εγω! Παω να κανω ενα μπανακι τωρα γιατι νομιζω θα με ξαναπαρει σε λιγο! Εσεις ολα καλα!

Εγω κοριτσια μου δεν εχω επιθυμησει καθολου την περιοδο γιατι με το αιμα που μου ερχεται κατα διαστηματα και τα καφε σχεδον καθημερινα δε θελω να την ξαναδω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...