Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι, δεν ειναι κατι να σ αγχωνει..

αν σε ρωτησουν τι προτιμας , να σου βαλουν πεταλουδα για να μη σε τρυπανε ξανα, η τρυπηματα, εγω θα ελεγα να επιλεξεις τα τρυπηματακια. δε πονανε πολυ κ εχεις το χερι ελευθερο, ενω με την πεταλουδα, θα το χεις στο μυαλο σου να την προσεχεις.

αντε ολα καλα θα πανε ρε...αν υπηρχε προβλημα, ολο κ καποια ενδειξη στις εξετασεις θα εβγαινε..

απλως θα βαρεθεις λιγο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ασχετο...μου εφερε χθες μια φιλη 2 κορμακια για μωρα 0-3.

το συγκρινα σε μεγεθος μ αυτα που εχω παρει εγω, (new baby απο mothercare) κ ειναι τεραστιο!

νομιζω θ αργησουν πολυ (ετσι ειχε πει κ η κυρια ολγα) να χωρεσουν στο 0-3 τα σπορακια μας!!! κουνουπια..:tongue:

33E7p2.png

ασχετο...μου εφερε χθες μια φιλη 2 κορμακια για μωρα 0-3.

το συγκρινα σε μεγεθος μ αυτα που εχω παρει εγω, (new baby απο mothercare) κ ειναι τεραστιο!

νομιζω θ αργησουν πολυ (ετσι ειχε πει κ η κυρια ολγα) να χωρεσουν στο 0-3 τα σπορακια μας!!! κουνουπια..:tongue:

χοχο!!

Δε μπορώ να φανταστώ πόσο μικρουλίνια θα είναι τα μωρά μας!!! Σας έχω πεί ότι δεν έχω πιάσει ποτέ βρέφος βρέφος??θα πάθω ζημιά!!

Εμένα πάντως nufi μου είπαν να μην πάρω πολλά newborn και 0-3 γιατί μεγαλώνουν γρήγορα και δε θα χρειαστούν. Δε ξέρω, τι να πώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τον ρωτουσα καθε φορα που πηγαινα για την καμπυλη και ολο μου ελεγε οτι δεν χρειαζεται.

καλη ξεκουραση γιωτουλα.

nufi λες να ειναι καλυτερα να μην βαλω πεταλουδα?ναι αλλα να με τρυπησουν 4 φορες?θελει η φιλη μου να ερθει μαζι για παρεα αλλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα.μηπως να αραξω αν μου δωσουν κρεββατι?αλλα και ξαπλωμενη δεν περναω πολυ καλα.

τα ρουχαλακια εχουν μεγαλη διαφορα απο μαρκα σε μαρκα.απο αυτα που εχω παρει τα μικροτερα ειναι της chicco κι ας λενε για ενος μηνα και επισης πολυ μικρα ειναι της prenatal.

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, η φίλη μου δεν ήρθε ακόμη. Την έστειλα και στον χασάπη μου, στη Δάφνη (επειδή θα έρθει από 'κει, αλλιώς δεν θα την έχωνα), οπότε ακόμη την περιμένω!

Βλέπω λέτε για την καμπύλη.

Witch, η καμπύλη δεν είναι τίποτα χρυσό μου. Πραγματικά. Άσε που, αν είχες θέματα, θα είχαν φανεί ήδη στις γενικές αίματες. Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, το μόνο που θα σου τη σπάσει είναι ότι θα βαρεθείς. Τίποτε άλλο. Εγώ νόμιζα ότι μπορώ να κόβω βόλτες μέσα στο ΙΑΣΩ, ώστε να δω καλύτερα τους χώρους, αλλά μου απαγόρευσαν τα πήγαινε κι έλα, διότι πέφτουν, λέει, οι τιμές, οπότε καλύτερα να κάθεσαι σε ένα σημείο. Εμένα μέ έβαλαν στο σαλονάκι, όπου και έβλεπαν ότι κάθομαι ήσυχα ήσυχα, με τον αντρούλη μου. Τον έστειλα να μου φέρει και περιοδικό (και μου 'φερε μια βλακεία) και, γενικώς, απλά βαριέσαι. Οπότε πάρε μαζί σου πλέξιμο, βιβλίο και ό,τι άλλο μπορείς. Πηγαίνεις νηστική, σου παίρνουν αίμα, πίνεις το γλυκάκι (εμένα... μ' άρεσε, τι να πω), μέσα σε 5' πρέπει να το τελειώσεις. Μετράς 1 ώρα από την τελευταία γουλιά, πας και σου παίρνουν αίμα. Μετά από 1 ώρα ξανά, μετά από 1 ώρα ξανά. Και τέλος. Εγώ μετά, να φανταστείς, πήγα και στη δουλειά. Αυτά είχα να πω!

rPPrp3.png

Καλημερα και απο εμενα.εγω οπως ξερετε εχω βαλει ως συνηθως την αδερφη μου και γραφει,ασ την κουρασω και λιγο δεν παθαινει τιποτα.Αλλωστε θεια θα την κανω.καλα δεν λεω?ανυπομονω για το σαββατο οσο τιποτα αλλο.αχ ρε κοριτσια ποτε θα περασουν αυτεσ οι ρημαδομερες?

και εχω και αυτη την αδερφη μου που ολο μου λεει πωσ θα περασουν οι μερες,μα δεν ειναι αυτη με την κοιλια τουρλα.

Ειχα και μια φρικτη νυχτα με εμετους και πονους στο στομαχι και στην πλατουλα.Πηρα maalox αλλα τιποτα τα ξερναγα μετα.τετοιος πονος να παει και να μην ερθει,στον αγυριστο δλδ.τελικα αφου περασαν 4 ωρες με φρικτουσ πονους,μετα καπως ηρεμησα και ξαπλωσα.Σημερα ποναγα λιγο το πρωι ομως πηρα το γιατρο και μου ειπε να παρω losec.Tωρα ειμαι καπως καλυτερα αλλα παρα πολυ εξαντλημενη.;)Αχ κοριτσια μου που ειστε?

τι ειναι το losec?

καλα σου λεει το αδερφιδιο.θα περασουν γρηγορα οι μερες.τι εμεινε?4 μερουλες!

εγω νομιζω οτι θα μου λειψει μετα η κοιλιτσα μου!

α μην ξεχασεις να την μετρησεις πριν γεννησεις να δουμε που εφτασες!

age.png

Το losec ειναι χαπι για το στομαχι .ευτυχως με ανακουφισε λιγο και τωρα ξαπλωμενη ειμαι πιο ηρεμη.Θα βαλω την αδερφη μου να την μετρησει την διακριτικη κοιλιτσα μου χαχααχχαχααα.Εσενα ποσο ειναι η κοιλιτσα σοθ την μετρησες?

χοχο!!

Δε μπορώ να φανταστώ πόσο μικρουλίνια θα είναι τα μωρά μας!!! Σας έχω πεί ότι δεν έχω πιάσει ποτέ βρέφος βρέφος??θα πάθω ζημιά!!

Εμένα πάντως nufi μου είπαν να μην πάρω πολλά newborn και 0-3 γιατί μεγαλώνουν γρήγορα και δε θα χρειαστούν. Δε ξέρω, τι να πώ!!

ε, κ εμενα μου πε μια παλια μαια να μην παρω πολλα 0-3,ουτε καν newborn, γιατι μεγαλωνουν γρηγορα κτλ, αλλα ρε παιδια ελεος, θα τ αλλαξουμε! τα δικα μας μωρακια γεννιουνται 2και κιλακια.. ! κ τα newborn μεγαλα θα τους ειναι (το πε κ η ολγα) τα φανταζεστε σε 0-3, 3-6? σαν να τα εχουν σμικρυνει μες τα τεραστια κορμακια τους θα ναι!!!:-D

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαστε glorr και αδερφή της!!

Στο τέλος είσαι, κάνε υπομονή!!!Αυτό σκεφτόμουν σήμερα, δε μπορούσε να πέρναγε ο καιρός και να ήμουν στην ώρα μου. Να λές καλά που έχεις και την αδερφούλα σου παρέα.

Εμετούς και τέτοια όμως γιατί έχεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ε, κ εμενα μου πε μια παλια μαια να μην παρω πολλα 0-3,ουτε καν newborn, γιατι μεγαλωνουν γρηγορα κτλ, αλλα ρε παιδια ελεος, θα τ αλλαξουμε! τα δικα μας μωρακια γεννιουνται 2και κιλακια.. ! κ τα newborn μεγαλα θα τους ειναι (το πε κ η ολγα) τα φανταζεστε σε 0-3, 3-6? σαν να τα εχουν σμικρυνει μες τα τεραστια κορμακια τους θα ναι!!!:-D

ναι, newborn θα πάρουμε απλά όχι πολλά. Λέω εγώ τώρα!! Θα μας πούν οι έμπειρες διδυμομαμάδες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καταρχην κοριτσια εμενα εχει και της γραφω ,μου υπαγορευει αλλα τι να κανω που ειναι αδερφουλινακι μου και την αγαπαω.Εμετους εχω κοριτσια γιατι φταει το στομαχι μου αυτο ειναι υπευθυνο για ολα.Ανυπομονουμε παρα πολυ ολοι μας,Να δουμε τα μωρακια επιτελους.Ευτυχως εχω την αδερφουλα μου εδω διπλα μου και μου κανει παρεα:tongue:

χαζη ειναι αυτη η κοιλια μου και δεν μεγαλωνει?ακομα 105 ειναι αλλα εχει γεμισει παντου τωρα.ακριβως κατω απο τον αφαλο μετραω οπως εκανε και η twins.

ολα τα ρουχαλακια για πολυ λιγο θα τα φορεσουν αλλα ειναι δυνατον να ειναι τα πρωτα μας,μονακριβα παιδακι και να μην τα ντυσουμε σαν κουκλακια?εγω ετσι το σκεφτομαι.εχω παρει κανα δυο ρουχαλακια 0 κι ας τα φορεσουν μονο μια φορα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...