Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα κι απο εμενα!!!!!

Εχω τον Τασουλη σημερα κ δεν προλαβαινω να γραψω.....

Ξυπνησα στις 07 00,εφτιαξα φασολακια,πηγαμε πηραμε κατι δωρα γιατι το απογευμα εχουμε να παμε σε παιδικο παρτυ κ τωρα που γυρισαμε του εδωσα κ το αυγο του αλλα δε λεει να κοιμηθει......

Κουραστηκα πολυ κ με ποναει η μεση μου......

Παω να τον κοιμησω μπας κ κατσω λιγο γιατι νιωθω οτι θα κλαταρω.....

Σας φιλω προς το παρον!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρεα γιώτα καλά κουράγια σήμερα, ελπίζω να κοιμηθεί ο μικρούλης και να αράξεις και συ λίγο.

witch ναι τρελό πλιάτσικο ειδικά προ γάμου που δε μαγείρευα πολύ, τώρα πιο χαλαρά, αλλά όποτε χρειαστεί κάτι ξέρω που θα το βρώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απο παρειτσα αλλο τιποτα! Πριν απο λιγο ηρθε και η αδελφη μου με τα ανηψακια μου και μου πηρανε το κεφαλι! (πλακα κανω τα αγαπαω πολυ πολυ!). Ηλικιες 7,5(η αδυναμια μου μαζι διαβαζαμε

ολο το χρονο), 6 και 3,5(ο αντρας της οικογενειας!). Ταπο γευμα θα ερθει και η κουμπαρα μου με τη βαφτηστηρα μου που την πεθυμησα πολυ (ερχονται σημερα απο διακοποες). Θ ερθει και η πεθερουλα μου το μεσημερι χαχα! Ελπιζω να μην κοιμηθει εδω!

Κατα τα αλλα συναχιζω να μιλαω με τον αντρουλη μου καθε 5 λεπτα, ακουγεται καλα και αυτο μου αρκει!(περισσοτερο ανησυχει για μενα ο καημενουλης μου!). Αυτα προς το παρον απο εμενα, εσεις κοριτσαρες μου ολα καλα?

με πηρε τηλ ο γιατρος μου (ο τωρινος). και μονο οτι με πηρε και δεν τον πηρα εγω ειναι εκπληξη για μενα. πρεπει να σας πω οτι τα εχω δει ολα και εχω φοβηθει πολυ.μιλησε λεει με τον ενδοκρινολογο του ιασω και του ειπε οτι επιβαλλεται να κανω καμπυλη εστω και τωρα και μου ειπε και τους λογους και τι μπορουμε να προλαβουμε αλλα δεν θελω ουτε να τους ξανασκεφτω.

οποτε αυριο πηγαινω για καμπυλη και το απογευμα που θα εχω τα αποτελεσματα θα τον παρω και βλεπουμε.

να παρακολουθειτε τις ειδησεις απο δω και περα γιατι αν βγουν οι τιμες υψηλες θα τη δειτε τη φωτογραφια μου στο αστυνομικο δελτιο.

age.png

Διαφημίσεις

με πηρε τηλ ο γιατρος μου (ο τωρινος). και μονο οτι με πηρε και δεν τον πηρα εγω ειναι εκπληξη για μενα. πρεπει να σας πω οτι τα εχω δει ολα και εχω φοβηθει πολυ.μιλησε λεει με τον ενδοκρινολογο του ιασω και του ειπε οτι επιβαλλεται να κανω καμπυλη εστω και τωρα και μου ειπε και τους λογους και τι μπορουμε να προλαβουμε αλλα δεν θελω ουτε να τους ξανασκεφτω.

οποτε αυριο πηγαινω για καμπυλη και το απογευμα που θα εχω τα αποτελεσματα θα τον παρω και βλεπουμε.

να παρακολουθειτε τις ειδησεις απο δω και περα γιατι αν βγουν οι τιμες υψηλες θα τη δειτε τη φωτογραφια μου στο αστυνομικο δελτιο.

ας σκεφτουμε θετικα...

αλλα ο θειος θα χει να κανει οχι μονο μαζι σου...

ενα τσουρμο αγριεμενες διδυμοεγκυες θα παμε στο χωριο της γυναικας του,οπου κανει διακοπουλες κ θα τον κανουμε ρομπα!!!!δε θα διανοηθει να ξαναπατησει!:twisted:

δε θα χρειαστει τελικα...λεμε τωρα!!

ευτυχως ο παλιος/νεος γιατρος ακουγεται πολυ υπευθυνος..

33E7p2.png

Μη σκεφτεσαι αρνητικα witch μου, ο γιατρος απλα σου λεει οτι

ειναι μια εξεταση που πρεπει να γινει οχι οτι θα εχεις προβλημα!

Μην ανησυχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις κατι απο οσο ξερω απο την αδελφη μου που ειχε λιγο ανεβασμενο στο τελευταιο της μωρακι ειχε ενδειξεις (απο τις απλες εξετασεις αιματος) οτι θα ειναι ανεβασμενο! Και δεν επαθε και τιποτα να φανταστεις, απλα εκοψε τα γλυκα (που ετρωγε κουτες!).

Οποτε μην ανησυχεις και ολα θα πανε καλα!!! Να μας ενημερωσεις το απογευμα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις καλα νεα! Φιλια!!!

κι εγω πιστευω οτι ολα καλα θα ειναι.αλλα η σκεψη οτι εσυ θες να κανεις το καλυτερο για τα παιδακια σου και καποιος καραγκιοζης στο χαλαει με τρελαινει!

τελικα με 100ml γλυκοζη θα το κανω και θα παω αυριο το πρωι.τα αποτελεσματα μεθαυριο το πρωι.να παρω λετε λεμονακι μαζι μου?κατι ειχατε πει εσεις που την κανατε.

και κορτιζονη θα κανω οταν και αν εχω σημαδι προωρου τοκετου αφου ειμαι πλεον σε προχωρημενη εβδομαδα.

age.png

παρε λεμονακι ναι!

μπορεις αν θες να το εχεις στιψει απ το σπιτι, κ να το προσθεσεις στο ποτηρακι με το νερο κ τη γλυκοζη. δεν επηρεαζει το αποτελεσμα. μου το χε προτεινει ο ιδιος ο γιατρος, ρωτησα ομως κ στη βιοιατρικη.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

παρε λεμονακι ναι!

μπορεις αν θες να το εχεις στιψει απ το σπιτι, κ να το προσθεσεις στο ποτηρακι με το νερο κ τη γλυκοζη. δεν επηρεαζει το αποτελεσμα. μου το χε προτεινει ο ιδιος ο γιατρος, ρωτησα ομως κ στη βιοιατρικη.

μια φορα την πινεις αυτην την αηδια η καθε φορα που σου παιρνουν αιμα?

age.png

μια! δεν ειναι κ τοσο χαλια παντως...το πινεις, σου παιρνουν αιμα, κ μετα ανα μια ωρα σου ξαναπαιρνουν αιμα. συνολο εμενα 4φορες νομιζω..

κραταει κανενα 3ωρο, οποτε παρε κατι να απασχοληθεις..

εμενα ευτυχως με εβαλαν σ ενα δωματιο με κρεβατακι κ ξααααπλαρα!

σου φερνει κ μια υπνηλια γενικως...

παντως ειλικρινα δεν ειναι κ τοοοσο χαλια.

33E7p2.png

witch καλη επιτυχια με την καμπυλη!!!!!

Ολα καλα θα πανε!!!!Το φαντασματακι μου τωρα κοιμηθηκε....απιστευτο.....θα χαλαρωσω κι εγω λιγο στον καναπε γιατι πρεπει να μιλησω με τα διδυμακια μου που δεν τα ακουσα σημερα λογω υπερεντασης!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...