Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, άκουσα καιρό το πρωί. Θα έχουμε ζέστη μέχρι Τετάρτη (θα φτάσει 35, αλλά θα έχει και βοριαδάκι), θα ξαναπέσει λίγο Πέμπτη - Παρασκευή (μέχρι 33) και μετά λίγο θα ανέβει το σ/κ. Είπα αφού ξύπνησα νωρίς να κάνω και κάτι χρήσιμο, να σας ενημερώσω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

agorakia θα περασεις τελεια σημερα ε?θα εχετε να πειτε!!!

nunu πως την παλευεις με τους μαστορες μεσα στο σπιτι?!

ειδα που λεγατε για καταγωγες.η πεθερα μου ειναι απο καρδιτσα και ο καλος μου ειναι απο γρεβενα.

πω πω ρε κοριτσια,δεν θελω να σας μαυρισω πρωι πρωι αλλα σκοτωθηκε ο πατερας ενος φιλου μου και τωρα τον πηρα τηλ(εκτος αθηνων) και δεν ειχα τι να του πω.πρεπει να φανηκα πολυ αναισθητη...anyway μια που το ειπα και μια που το ξεχναμε...

age.png

καλημερα!

agorakia θα περασεις τελεια σημερα ε?θα εχετε να πειτε!!!

nunu πως την παλευεις με τους μαστορες μεσα στο σπιτι?!

ειδα που λεγατε για καταγωγες.η πεθερα μου ειναι απο καρδιτσα και ο καλος μου ειναι απο γρεβενα.

πω πω ρε κοριτσια,δεν θελω να σας μαυρισω πρωι πρωι αλλα σκοτωθηκε ο πατερας ενος φιλου μου και τωρα τον πηρα τηλ(εκτος αθηνων) και δεν ειχα τι να του πω.πρεπει να φανηκα πολυ αναισθητη...anyway μια που το ειπα και μια που το ξεχναμε...

Καλημέρα και σε σένα, κοριτσάκι μου!

Είναι όλα μέσα στη ζωή.... Δυστυχώς! Μόνο που δεν είναι αναισθησία αυτή τη στιγμή να έχεις ως προτεραιότητα τα νινάκια σου... Μην το ξανασκεφτείς. Κι εμένα λίγο μετά το Πάσχα μία από τις κολλητές μου έχασε τον μπαμπά της (μοναχοπαίδι εκείνη και μεγάλη αδυναμία του) και δεν μου επέτρεπε ούτε τηλέφωνο να την πάρω, για να μην μου μεταφέρει αρνητικά συναισθήματα. Το είπε και στον άνδρα μου μην τολμήσω να περάσω ούτε από το σπίτι της, για να μην στενοχωρηθώ. Οπότε, θα ξανασκεφτείς το συμβάν πολύύύύύ καιρό μετά. Είσαι αλλού τώρα!

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Δυο οι εκπλήξεις σήμερα agorakia, είμαι και εγώ εδώ πρωϊνή!!

Βασικά ήρθαν οι μάστορες για την κουζίνα οπότε αναγκαστικά και γω στο πόδι!!

Κόλλησε ο εγκέφαλος τώρα και προσπαθώ να θυμηθώ ακριβώς σε ποια εβδομάδα ήμουν στη μετακόμιση... Μμμμ, για να δω, είναι πριν 2 μήνες και 2 εβδομάδες, άρα 10 εβδομάδες πριν, άρα 31 πες, που θα είμαι από αύριο - 10, αχά, ήμουν 21 εβδομάδων στη μετακόμιση, λοιπόν! Έτσι, για την ιστορία!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα! Εγω ξυπνησα απο τις 6 γιατι

στις 7 εφυγε ο αντρουλης μου για το Νοσοκομειο! Δε μπορειτε να

φανταστειται ποσα χαλια αισθανομαι! Τοσο μονη, μιλαμε καθε πεντε λεπτα, τωρα αρχισε τις εξετασεις που πρεπει να κανει αλλα μαλλον δε θα μπορεσει να φυγει σημερα και θα μεινει εκει!(λεγαμε μηπως τον αφηναν να φυγει σημερα μετα τις εξετασεις και πηγαινε πρωι-πρωι αυριο για την επεμβαση!)

Δεν εχω ορεξη ουτε πρωινο να παρω, ουτε να κανω οτιδηποτε!

Εσεις κοριτσακια μου πως ειστε?

Το θετικό στην περίπτωση μου είναι ότι από κάτω είναι το σπίτι της μάνας μου που λείπει διακοπές οπότε μπαίνοβγαίνω εδώ, μαγειρεύω και τέτοια. Το δράμα μου είναι ότι νυστάζω σαν τρελή και δεν κάνει να κοιμηθώ.:rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα! Εγω ξυπνησα απο τις 6 γιατι

στις 7 εφυγε ο αντρουλης μου για το Νοσοκομειο! Δε μπορειτε να

φανταστειται ποσα χαλια αισθανομαι! Τοσο μονη, μιλαμε καθε πεντε λεπτα, τωρα αρχισε τις εξετασεις που πρεπει να κανει αλλα μαλλον δε θα μπορεσει να φυγει σημερα και θα μεινει εκει!(λεγαμε μηπως τον αφηναν να φυγει σημερα μετα τις εξετασεις και πηγαινε πρωι-πρωι αυριο για την επεμβαση!)

Δεν εχω ορεξη ουτε πρωινο να παρω, ουτε να κανω οτιδηποτε!

Εσεις κοριτσακια μου πως ειστε?

Έλα, κουράγιο! Δεν είσαι μόνη σου... Κι εξάλλου, να σκέφτεσαι ότι μια μανούλα πρέπει να είναι πάντα δυνατή και ψύχραιμη. Κι εσύ ετοιμάζεσαι να γίνεις μανούλα. Βράχος, λοιπόν, διότι τα εμβρυάκια σου το εισπράττουν αυτό, να είσαι βέβαιη! Και αισθάνονται σιγουριά!

Όλα θα πάνε καλά!

rPPrp3.png

Το θετικό στην περίπτωση μου είναι ότι από κάτω είναι το σπίτι της μάνας μου που λείπει διακοπές οπότε μπαίνοβγαίνω εδώ, μαγειρεύω και τέτοια. Το δράμα μου είναι ότι νυστάζω σαν τρελή και δεν κάνει να κοιμηθώ.:rolleyes:

Και γιατί δεν κάνει να κοιμηθείς;;; Κοιμήσου εκεί, στης μαμάς σου, έστω και λίγο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι, έλα κοριτσάκι μη μελαγχολείς, εγχείρηση ρουτίνας είναι. Εσύ καμιά φιλενάδα να έρθει να σου κάνει παρέα σήμερα δεν έχεις?

Λέω να πάω κανένα σούπερ μάρκετ πρωϊ πρωϊ μπάς και ανοίξει το ματάκι και δε με φάει και η ζέστη. Το μενού για σήμερα τι λέει? καμιά ιδέα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

maraki ολα θα πανε καλα και θα περασει κι αυτο!θα εχετε να λετε πολλες ιστοριες στα παιδακια σας!θα ειστε οι ηρωες τους!

nunu κι εγω σπιτι μαμας απο κατω!πολυ βολευει!μπαινω σαν ποντικος και κλεβω ο,τι χρειαζομαι!(κατα προτιμηση ετοιμο φαγητο,κομμενο καρπουζι κτλ)

age.png

Λοιπόν, πάω για ένα ντουσάκι, να στρώσει λίγο και το μαλλί, που είμαι σαν ζόμπι τόσες μέρες από την ξάπλα, να φάω και τίποτα και να ψιλομαζέψω το σπίτι (δήθεν...). Φιλάκια, κουκλίτσες μου!

Να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα εύχομαι!

Glorraki, ξεκινάει η εβδομάδα της ζωής σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν καλά καλά τελειώσει, θα έχεις στην αγκαλιά σου τα παιδιά σου!

Ζήτωωωωωωωωωωω! Κι άλλα παιδάκια!!!!!

Του χρόνου θα έχουμε κάθε μήνα να πηγαίνουμε παιδότοπο για γενέθλια!

Γιούπι!

rPPrp3.png

Και γιατί δεν κάνει να κοιμηθείς;;; Κοιμήσου εκεί, στης μαμάς σου, έστω και λίγο!

Άμα πέσω να κοιμηθώ δε με ξυπνάνε κανόνια μετά!! άστα!θα δω πως θα πάει η φάση και στην ανάγκη θα πράξω. Τώρα ανεβαίνω να τους κάνω κανένα ντού. Μην ξεχνιόμαστε.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...