Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Nαι απο τη μερα που το μαθαμε κλεισαμε αμεσως για επεμβαση για

να τελειωνουμε (εχει τρελαθει ο καημενος στους λαπαδες εδω και 15 μερες!) απλα συνεπεσαν ολα και να φανταστειτε γυρω στα τελη Μαιου ημουνα παλι νοσοκομειο για μια σοβαρη επεμβαση της μαμας μου (15 μερες ολο το βραδυ εκει και το πρωι δουλεια, τις τελευταιες ενεσεις για την εμβρυομεταφορα εκει τις εκανα καθε πρωι)και τα προβληματα και με εμενα, αλλα ελπιζω απο τωρα και στο εξης να μας πανε ολα καλα!

Glorr μου αληθεια εχουνε οι γονεις ριζες απο εδω? τι ωραια? την επομενη φορα που θα ερθεις με τα μπεμπεκια σου θα τα πουμε σιγουρα! Εγω μενω λιγο πιο εξω κοντα στην πλατεια Λαππα αν ξερεις, εδω ητανε και το πατρικο μου! Και ολα τα κοριτσακια μου σας περιμενω απο εδω με τα μπεμπουλινια σας!!! Φιλια!!!

Διαφημίσεις

Τελικά βρε παιδιά όλες έχουν ένα θέμα με πεθερές ή μου φαίνεται? Δηλαδή μια φυσιολογική νορμάλ πεθερά , no? τίποτα? πάντως ευτυχώς προσφέρθηκε. Αλλά άμα δεν έχεις πολλά πολλά και δεν νιώθεις και άνετα.......... :roll::roll:

Στο νοσοκομειο εκεί στην Καρδίτσα θα την κανει την επέμβαση?

Κοίτα να σου πω και γω πιστεύω θα μου άρεσε να ζώ επαρχία. κάπως πιο χαλαρά τα βρίσκω τα πράγματα. Ιδίως αν ήμουν και παραθαλάσσια.

Λαοαροσκοπικά γίνεται η χολή? Μοναξιές το βράδυ? γιατί δε θες την πεθερούλα??χαχαχα!!Δεν ξέρω αν διάβασες τον πόνο μου νωρίτερα??

Βρε μικρή Nunu, γιατί το παίρνεις στραβά που λέει "θα έχουμε"; Ουσιαστικά έτσι δεν είναι; Στην οικογένεια δεν έρχονται τα νινάκια; Φυσικά εσύ κι ο άντρας σου θα τα έχετε, αλλά θα είναι κι αυτά δύο μικρά μέλη, δύο ζουζουνομέλη, για την ακρίβεια.......... Κι εμένα, η πεθερά μου, όταν πήρε τηλ τον μικρό μου τον κουνιάδο, να του το πει, είπε "θα μας κάνει δύο μπεμπέ" (κλαίγοντας, βέβαια...). Καθόλου δεν με πείραξε!

Μακάρι να μπορεί να βοηθήσει όσο ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα κάνει. Άλλωστε, γι' αυτό ήρθαμε και κοντά της (και χωρίς να τη ρωτήσουμε χιχιχιχιχιχι)

rPPrp3.png

Nαι απο τη μερα που το μαθαμε κλεισαμε αμεσως για επεμβαση για

να τελειωνουμε (εχει τρελαθει ο καημενος στους λαπαδες εδω και 15 μερες!) απλα συνεπεσαν ολα και να φανταστειτε γυρω στα τελη Μαιου ημουνα παλι νοσοκομειο για μια σοβαρη επεμβαση της μαμας μου (15 μερες ολο το βραδυ εκει και το πρωι δουλεια, τις τελευταιες ενεσεις για την εμβρυομεταφορα εκει τις εκανα καθε πρωι)και τα προβληματα και με εμενα, αλλα ελπιζω απο τωρα και στο εξης να μας πανε ολα καλα!

Glorr μου αληθεια εχουνε οι γονεις ριζες απο εδω? τι ωραια? την επομενη φορα που θα ερθεις με τα μπεμπεκια σου θα τα πουμε σιγουρα! Εγω μενω λιγο πιο εξω κοντα στην πλατεια Λαππα αν ξερεις, εδω ητανε και το πατρικο μου! Και ολα τα κοριτσακια μου σας περιμενω απο εδω με τα μπεμπουλινια σας!!! Φιλια!!!

Ναι βρε. Πως δεν ξέρω? Αφού σου λέω συνέχεια ερχόμαστε. Τι έγινε? κι άλλη πατριώτισσα? AGORAKIA κι εσύ Καρδίτσα? Και τα Τρίκαλα πολύ ωραία βέβαια. Ειδικά στα Μετέωρα, Καλαμπάκα.............ωραία πουτιγκούλα έχει εκεί ή κοφτή όπως την λένε στην Καρδίτσα. Ή κάνω λάθος?:-D

Δεν το πιστευω AGORAKIA μου τι συμπτωση και η GLORR ριζες απο

εδω, τελικα εμεις οι Καρδιτσιωτες απο παντου ξεφυτρωνουμε χαχα!

Εσυ ερχεσαι συχνα Καρδιτσα εννοω πριν την εγκυμοσυνη? Ειναι οι

γονεις σου εδω? Αχ τι καλα κοριτσακια μου! Εγω ημουνα 4,5 περιπου χρονια Αθηνα με την αδελφη μου και μεναμε στην Αχαρνων ( τοτε που η Αχαρνων ητανε πιο ανθρωπινη), κοντα στον Αγιο Νικολαο! Τι ωραια χρονια αληθεια! Τον τελευταιο καιρο ομως

την εχω συνδυασει την Αθηνα με αγχος(ωοληψιες και εμβρυομεταφορες) και λεω ποτε να φυγω!!!

Διαφημίσεις

Δεν το πιστευω AGORAKIA μου τι συμπτωση και η GLORR ριζες απο

εδω, τελικα εμεις οι Καρδιτσιωτες απο παντου ξεφυτρωνουμε χαχα!

Εσυ ερχεσαι συχνα Καρδιτσα εννοω πριν την εγκυμοσυνη? Ειναι οι

γονεις σου εδω? Αχ τι καλα κοριτσακια μου! Εγω ημουνα 4,5 περιπου χρονια Αθηνα με την αδελφη μου και μεναμε στην Αχαρνων ( τοτε που η Αχαρνων ητανε πιο ανθρωπινη), κοντα στον Αγιο Νικολαο! Τι ωραια χρονια αληθεια! Τον τελευταιο καιρο ομως

την εχω συνδυασει την Αθηνα με αγχος(ωοληψιες και εμβρυομεταφορες) και λεω ποτε να φυγω!!!

Καλά βρε συ Marakikon δεν το πιστεύω δηλαδή. Εμένα το πατρικό μου δηλαδή μέχρι πριν πέντε χρόνια ΄΄εμενα στην Αχαρνών στον Άγιο Παντελεήμονα όμως. Πολύ κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Λογικά θα ξέρεις αφού έμεινες και τόσα χρόνια. Απιστευτο? Καλά τώρα δεν πλησιάζεις. Είναι η κατάσταση φρικτή. Άστα να πάνε.

Κοίτα όμως να δεις κάτι συμπτώσεις.

Πως δεν ξερω βρε εσυ τον Αγιο Παντελεημωνα? Εγω στην Αχαρνων

εμενα απεναντι απο την καθολικη εκκλησια Αγια Τριαδα τη λεγανε νομιζω! Το τε δε φοβομαστε καθολου να περπατησουμε και βραδυ θυμαμαι περπατουσαμε φταναμε Αγιου Μελετιου, περνουσαμε την Πατησιων και μετα απο καποια λεπτα στην Κυψελη ραντεβου για καφε (ητανε στη μοδα τοτε ο φοιτητοκοσμος εκει συχναζε). Τι μου θυμησες τωρα!!! Αχ τα νιατα μου!!!

Πως δεν ξερω βρε εσυ τον Αγιο Παντελεημωνα? Εγω στην Αχαρνων

εμενα απεναντι απο την καθολικη εκκλησια Αγια Τριαδα τη λεγανε νομιζω! Το τε δε φοβομαστε καθολου να περπατησουμε και βραδυ θυμαμαι περπατουσαμε φταναμε Αγιου Μελετιου, περνουσαμε την Πατησιων και μετα απο καποια λεπτα στην Κυψελη ραντεβου για καφε (ητανε στη μοδα τοτε ο φοιτητοκοσμος εκει συχναζε). Τι μου θυμησες τωρα!!! Αχ τα νιατα μου!!!

Εγώ έμενα Αχαρνών και Κεφαλληνίας αν ξέρεις. Εννοείται ότι πήγαινα κι εγώ στην Φωκίωνος. Τώρα όμως.....................σιγά. Με τίποτα.Αφού δεν κυκλοφορεί Έλληνας εδώ. Άστα να πάνε.

Ναι την ξερω την οδο τη θυμαμαι,το πρωτο μας σπιτι την πρωτη φορα μεναμε Ηπειρου και Αχαρνων και μετα πηγαμε στην Αχαρνων

που σου ειπα! Αλλες εποχες ωραιες, περασα καλα δε μπορω να πω!

Μονο ο αντρουλης μου δε θελει να τη βλεπει την Αθηνα και ουτε

θελει να τη μαθει! Εκεινος σπουδασε Θεσσαλονικη και την ξερει καλα, περναμε τελεια οταν πηγαινουμε!

Διαφημίσεις

Τσα...να μαι κι εγω....

Φυγανε και οι επισκεψεις,κοιμηθηκε κ ο μικρος και αυριο ξημερωνει μια καινιυρια μερα για ολες μας!!!!!Το απογευμα εχω να παω σε μια φιλη σε ενα παιδικο παρτυ,κλεινει η κορη της τα 2 και θα παω με τον Τασο να παιξει με αλλα παιδακια....αν και θα κουραστω γιατι α τον εχω κ το πρωι αλλα τι να κανω....ετσι κ αλλιως ο μπαμπας μας εχει δουλεια κ στο σπιτι ειναι χειροτερα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια και τις κοιλίτσες τους!

Είπα να κάνω την έκπληξη σήμερα, να σας καλημερήσω πρώτη, αν και ήμουν σίγουρη ότι θα συναντούσα τη Giota, που είναι πάντα πρωινή! Έφυγε ο καλός μου για δουλειά και από τη χαρά μου, που θα έρθει η φίλη μου αργότερα, δεν μπορώ να κοιμηθώ! Έχω να τη δω από τις 2 Μαΐου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη, διότι απόψε θα μείνει εδώ, οπότε θα είμαστε όλη μέρα μαζί! Ζει στην Ιταλία (σπούδασε και κάνει ειδικότητα εκεί - ιατρική) και δεν την βλέπουμε πολύ συχνά. Χθες βράδυ βγήκα λιγο ξαφνικά, επειδή πήγα βόλτα με τον καλό μου με το αυτοκίνητο, να με φυσήξει λίγος αέρας. Μου το είπε, όμως, τελευταία στιγμή, πάνω που είχαμε αρχίσει κουβέντα για τις καταγωγές μας και έκλεισα άρον άρον!

Κουκλίτσες μου, σας φιλώ. Νομίζω δεν θα μπορέσω να μπω καθόλου σήμερα, καταλαβαίνετε!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Δυο οι εκπλήξεις σήμερα agorakia, είμαι και εγώ εδώ πρωϊνή!!

Βασικά ήρθαν οι μάστορες για την κουζίνα οπότε αναγκαστικά και γω στο πόδι!!

Καλημέρα, κουκλίτσα μου!

Νωρίς νωρίς κι εσύ, ε;

rPPrp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Δυο οι εκπλήξεις σήμερα agorakia, είμαι και εγώ εδώ πρωϊνή!!

Βασικά ήρθαν οι μάστορες για την κουζίνα οπότε αναγκαστικά και γω στο πόδι!!

Εμένα τελικά με ξαναπήρε λιγάκι ο ύπνος για κανένα μισάωρο και ξύπνησα πριν λίγο! Να περάσει η ώρα να κάνω ένα μπανάκι, μέχρι να έρθει και η φίλη μου και είπα να μπω. Ακόμη δεν έχω πλυθεί καν, ούτε έχω φάει πρωινό!

Μα, πες μου κάτι; Κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι; Νόμιζα ότι εγώ είμαι η ηρωίδα, που έκανα μετακόμιση στην (περίπου) 16η-18η εβδομάδα, αλλά κι εσύ πουλάκι μου δεν πας πίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...