Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το έξτρα λ μου περισσεύει!!

Η glorr που μένει?

Nunu στο Ίλιον μένω.Σύνορα με Περιστέρι. Βασικά για να καταλάβεις καλύτερα κοντά στην Πλατεία Μπουρναζίου. Δέκα λεπτά με τα πόδια. Εσύ?

Μια χαρά πολύ κοντά είμαστε!! Αιγάλεω Ίλιον σούπερ!!

Καλά όχι ότι οι υπόλοιπες είναι και πολύ μακρυά. Η jasmini και marakikon είναι μακρυά.

Ναι όντως αυτές πέφτουν μακριά. Αληθεια η marakikon που μένει? το χω χάσει λίγο το θεμα.

Διαφημίσεις

Βρε nunu βάλε κι εσύ μια φωτο στο fb να σε δούμε με την κοιλίτσα σου. Άντε. Οι υπόλοιπες βάλαμε.Να μην δούμε κι εσένα γλυκιά μανουλίτσα to be?

Προσπαθούσα να βάλω εδώ αλλά δε χωράει!!! τόσο μεγάλη κοιλιά!!χαχαχα

οχι εννοω τα kilobytes δε χωρούσαν!! To fb δεν το πολυχρησιμοποιώ, άσε που έχω και επαφές που δεν είναι στην ουσία φίλοι και δε θέλω να δουν τις φωτό μου. Γενικότερα ασχολούμαι πολύ λίγο, περισσότερο χρησιμοποιώ msn k skype.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου εδω ειμαι παλι! Ελπιζω αυτο το μηνυμα να σταλει γιατι δεν το αντεχω!

Λοιπον κοριτσακια το εργο "I LOVE KARDITSA" το ειδατε? Χαχα

ακριβως στο κεντρο της πολης μενω και εγω! Ειμαι λιγο μακρυα

(σχετικα) αλλα θα σας ερχομαι για τις γιορτες των μπεμπουληνων σας! Μεσα απο εσας αισθανομαι οτι εχω φτασει στον 7ο, στον 8ο και ειμαι ετοιμη κι εγω να γεννησω (αμην Παναγιτσα μου)και μετα back to reality!!! Φιλακια πολλα!!!

Γεια σας κοριτσακια μου εδω ειμαι παλι! Ελπιζω αυτο το μηνυμα να σταλει γιατι δεν το αντεχω!

(σχετικα) αλλα θα σας ερχομαι για τις γιορτες των μπεμπουληνων σας! Μεσα απο εσας αισθανομαι οτι εχω φτασει στον 7ο, στον 8ο και ειμαι ετοιμη κι εγω να γεννησω (αμην Παναγιτσα μου)και μετα back to reality!!! Φιλακια πολλα!!!

Θα φτάσεις θα φτάσεις!!

Ωραία πόλη η Καρδίτσα. Πάντα εκεί έμενες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Απο Καρδίτσα? άντε ρε. Τα χωριά των γονιών μου είναι πολύ κοντα και πηγαίνουμε συνέχεια. Τώρα βέβαια έχω καιρό να πάω. Από τότε που έμεινα έγκυος. Αλλά πρίν............κάθε 20 μέρες περίπου.................Ωραία είναι. Που μένεις κοντα΄στα Goody's?

Απο τοτε που γεννηθηκα εδω μενω! Καλα ειναι δεν ειναι ασχημα,

οι ρυθμοι λιγο πιο χαλαροι απο την Αθηνα (την εζησα και αυτη με την αδελφη μου με τις σπουδες μας)αλλα το αγχος κι εδω το ιδιο!

Απλα εγω για να παω στη γιατρο μου θελω 5 λεπτα με το αυτοκινητο

ενω εσεις μπορει και 1 ωρα!

Τωρα ειμαι λιγο αγχωμενη, ετοιμαζα τη βαλιτσουλα του αντρουλη μου που μπαινει στο νοσοκομειο αυριο για τη χολη (μονο αυτο δεν ειχαμε!) και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα! Και εκεινος ειναι πολυ αγχωμενος περισσοτερο γιατι φοβαται να με αφησει μονη! Μου ειπε η πεθερουλα μου να ερθει να κοιμηθει εδω αλλα ειπα δε θα παρω χαχα! Αυτα τα δικα μου τα καλα! Εσεις κοριτσακια μου?

οι ρυθμοι λιγο πιο χαλαροι απο την Αθηνα (την εζησα και αυτη με την αδελφη μου με τις σπουδες μας)αλλα το αγχος κι εδω το ιδιο!

Τωρα ειμαι λιγο αγχωμενη, ετοιμαζα τη βαλιτσουλα του αντρουλη μου που μπαινει στο νοσοκομειο αυριο για τη χολη (μονο αυτο δεν ειχαμε!) και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα! Και εκεινος ειναι πολυ αγχωμενος περισσοτερο γιατι φοβαται να με αφησει μονη! Μου ειπε η πεθερουλα μου να ερθει να κοιμηθει εδω αλλα ειπα δε θα παρω χαχα! Αυτα τα δικα μου τα καλα! Εσεις κοριτσακια μου?

Ελα βρε μην στενοχωριέσαι όλα καλά θα πάνε. Να είσαι αισιόδοξη!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Κοίτα να σου πω και γω πιστεύω θα μου άρεσε να ζώ επαρχία. κάπως πιο χαλαρά τα βρίσκω τα πράγματα. Ιδίως αν ήμουν και παραθαλάσσια.

Λαοαροσκοπικά γίνεται η χολή? Μοναξιές το βράδυ? γιατί δε θες την πεθερούλα??χαχαχα!!Δεν ξέρω αν διάβασες τον πόνο μου νωρίτερα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κουκλίτσες μου, εδώ είμαι κι εγώ!

Μαράκι, τελικά είμαστε πατριώτισσες!!!!!!!!!

Πώς σου φαίνεται αυτό; Κι εγώ Καρδίτσα γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ήρθα στα 18 για σπουδές και με σκοπό να μείνω!!

Η μαμά μου, στο μεταξύ, είναι από Τρίκαλα (εκεί είναι οι μισοί μου συγγενείς)

Βουνό με βουνό δεν σμίγει, τελικά!

Περαστικά στον αντρούλη σου, καλή επιτυχία στην επέμβαση αύριο! Μην στενοχωριέσαι, επέμβαση ρουτίνας είναι, όλα θα πάνε καλά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...