Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να μαι και γω!!!

Εγώ είμαι στο σπίτι όλη μέρα αλλά δεν έχω πρόσβαση στον υπολογιστή λόγω έργων. Φτιάχνουν τα ηλεκτρολογικά και έχουν κλειστό γενικό. Αφήστε τη σκόνη γιατί ανοίγουν καινούργιες μπρίζες στην κουζίνα. Από αύριο για τα ντουλάπια!!πάλι μαύρο χάλι και μππουχός σε ΟΛΟ το σπίτι!! τα χάπια μου!!

Τέλοσπάντων, jasminu δεν είναι η μοίρα μου να σε πετύχω. Το γαλατάκι γιατί δε φτάνει?? είναι στάνταρ αυτό ή θα μεταβληθεί μετά?

Και πολύ κακώς, οι μπαμπάδες πρέπει να αναλάβουν τα χρέη τους!! Οι μαίες μας λέγαν την Παρασκευή η γυναίκα το θηλασμό, ο μπαμπάς το βραδυνό μπάνιο, άλλαγμα και οι δυο. Η φροντίδα των μωρών δικιά μας οι υπόλοιποι αν θέλουν να βοηθήσουν στο σπίτι. Έτσι είναι αυτά.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!εμεις λιωσαμε στον υπνο σημερα!μπαινω για μπανακι και παμε σε μια γιορτη.

glorr πως να το πιστεψεις!τοσο καιρο με την κοιλουμπα και τωρα ξαφνικα θα φυγει και θα αποκτησεις 2 παιδιακια!

age.png

γεια σας!εμεις λιωσαμε στον υπνο σημερα!μπαινω για μπανακι και παμε σε μια γιορτη.

glorr πως να το πιστεψεις!τοσο καιρο με την κοιλουμπα και τωρα ξαφνικα θα φυγει και θα αποκτησεις 2 παιδιακια!

Αχ ναι witch μου να φύγει αυτή η κοιλούμπα που δεν παλεύω άλλο και τι στον κόσμο....................Ουφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι κι αυτή η κολοζέστη.....................

Εγώ τα λέω για να τ ακούω, έχω μια πολύ ενεργητική πεθερά που ναι μεν ξέρω ότι θα είναι πολύτιμη βοήθεια από την άλλην με πιάνουν τα μητρικά μου ένστικτα και θέλω εγώ να ασχολούμαι με τα μωρά. Όλο μου λέει και τι καλά που θα ΕΧΟΥΜΕ τα μωρά λές τα κάνουμε συνεταιρικά και με συγχίζει, αλλά λέω να μην ορμήξω ακόμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!! Ακόμα δεν ξέρω πως θα το χειριστώ ευγενικά.....

Ευτυχώς αράζω στη θεία μου που μένει κοντά και την πάω πολύ και το γλιτώνω ή αλλιώς θα έπρεπε να ξενιτευτώ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

εγω απο τη μια θελω να επανελθω να ξαλαφρωσω αλλα απο την αλλη θα μου λειψει η κοιλιτσα μου που την προσεχω και την παιρνω παντου μαζι μου!:tongue:

ααα δεν σου ειπα!στον υπνο μου ειδα οτι με πηρες τηλ γιατι ειχες να μου πεις πολλα και βαριοσουν να γραψεις τοσο μεγαλο μηνυμα!!!

age.png

Εγώ τα λέω για να τ ακούω, έχω μια πολύ ενεργητική πεθερά που ναι μεν ξέρω ότι θα είναι πολύτιμη βοήθεια από την άλλην με πιάνουν τα μητρικά μου ένστικτα και θέλω εγώ να ασχολούμαι με τα μωρά. Όλο μου λέει και τι καλά που θα ΕΧΟΥΜΕ τα μωρά λές τα κάνουμε συνεταιρικά και με συγχίζει, αλλά λέω να μην ορμήξω ακόμα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!! Ακόμα δεν ξέρω πως θα το χειριστώ ευγενικά.....

Ευτυχώς αράζω στη θεία μου που μένει κοντά και την πάω πολύ και το γλιτώνω ή αλλιώς θα έπρεπε να ξενιτευτώ.

ωωωωχχχχχ!θα εχουμε δραματα μου φαινεται!να εισαι ειλικρινης,ευθης και ευγενης.αλλιως δεν θα γινονται τα πραγματα οπως τα θες και θα τα παιρνεις μεχρι που θα εκραγεις.θα βαλεις τους δικους σου ορους εξ αρχης.οι φυσιολογικοι ανθρωποι θα καταλαβουν αμεσως.για τους υπολοιπους θα χρειαστει κατι πιο δραστικο!

age.png

ωωωωχχχχχ!θα εχουμε δραματα μου φαινεται!να εισαι ειλικρινης,ευθης και ευγενης.αλλιως δεν θα γινονται τα πραγματα οπως τα θες και θα τα παιρνεις μεχρι που θα εκραγεις.θα βαλεις τους δικους σου ορους εξ αρχης.οι φυσιολογικοι ανθρωποι θα καταλαβουν αμεσως.για τους υπολοιπους θα χρειαστει κατι πιο δραστικο!

Με φοβάμαι λίγο...είναι κι αυτή που έχω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνει (ας μην προτρέχω βασικά) αλλά θα είναι και οι ορμόνες και θα αρχίσω να ουρλιάζω!!! Μα τι γλυκειά νυφούλα που έκανε η δόλια!! Άλλά είναι πολύ δυναμική, άσπρος σίφουνας!!!ουφ!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

απο τη μια ειναι ωραια οταν ειναι ετσι και θελουν να συμμετεχουν αλλα ειναι δυσκολο να συμφωνεις σε ολα με καποιους ανθρωπους.εδω τσακωνομαστε με τις μαναδες μας!αλλα στην πεθερα δεν μπορεις να τα πεις και χυμα.και οταν δεν παιρνουν με το ευγενικο...και πρεπει να τους το κανεις λιανα......γκργκργκρ:evil:

glorr δεν θυμαμαι τι μου ελεγες αλλα οσο μου μιλουσες εγω εβλεπα background το τικερακι σου αφου δεν σ εχω δει ποτε!!!

age.png

Διαφημίσεις

Τεςπα!! Δε θα αγχωθώ και για αυτό, θα περιμένω και θα δώ. Αλλά δε θα τσακωθώ εγώ μαζί της. Ο καθένας τη μανούλα του!!!χεχ!!

Αλήθεια πάντως θα είναι ωραίο να βρεθούμε κάποια στιγμή όλες μαζί με τα μωράκια μας!! Τρελλή διδυμοσυνάντηση!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...