Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

τι λες βρε σουπερ μαμα εσυ?

χαλαρωσε! εχεις αρχισει κ τις δουλειες?

κ γω θα θελα να τα καταφερνω ολα μονη, κ με τον καλο μου εννοειται...

βοηθεια δηλαδη δεν δεχεσαι?

Βοήθεια δέχομαι μόνο στο σπίτι, καλοδεχούμενος αυτός που θα συμμαζέψει το σπίτι και τα λοιπά! Όχι όμως για να ταίσουν ή να αλλάξουν τα μωρά μου! Αυτά τα κάνει μόνο η μαμά τους! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα και έφαγα και από την πρώτη μέρα, φιδέ το μεσημέρι και φιδέ με κοτόπουλο το βράδυ! Ζώνη δεν χρειάστηκα! Ό γιατρός δεν ήθελε να βάλω και δεν υπήρχε και λόγος!

Ωπ αρχίζει να ξυπνάει ο ξανθούλης μου!!! Μόλις βρω χρόνο θα ξαναμπώ!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου πως ειστε? κοιμοσαστε? Εγω παλι δεν ειχα που δεν ειχα ποτε καλη σχεση με τον υπνο, τωρα τσακωθηκα τελειως χαχα!

Ολγακι και jasmini μου εσεις θα ταιζεται προφανως τα νινακια σας,

οι υπολοιπες τσουπρες που ειστε? Αντε παλι μονη μου θα μιλαω?

Κοριτσακια μου πως ειστε? κοιμοσαστε? Εγω παλι δεν ειχα που δεν ειχα ποτε καλη σχεση με τον υπνο, τωρα τσακωθηκα τελειως χαχα!

Ολγακι και jasmini μου εσεις θα ταιζεται προφανως τα νινακια σας,

οι υπολοιπες τσουπρες που ειστε? Αντε παλι μονη μου θα μιλαω?

Εδώ είμαι κι εγώ!

Γυρίσαμε από το καπηλειό!!!

Έκανα ένα μπανάκι και έβαλα κλιματιστικό και λέω "ας δω τι κάνουν τα κορίτσια"! Γιατί δεν προσπαθείς λίγο να κοιμηθείς, καλό μου; Ο ύπνος σε αναζωγονεί!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλά τότε... Πέφτω κι εγώ μήπως και αποκοιμηθώ κι εδώ είμαστε, τα λέμε κι αργότερα!

AGORAKIA μου δεν ξερω τι εχει παθει το internet προσπαθω τοση ωρα να σου στειλω μηνυμα και με πεταει

εξω! Καλα πηγαινε για υπνακο να ξεκουραστεις και τα λεμε

μετα! Καλον υπνακο σε σενα και τα νινακια σου! Φιλια!

Ωραια ωρα ηρθα!!!!!

Τωρα που λειπετε ολες!!!!!Πριν λιγο ξυπνησα και περιμενω σε καμια ωρα να ερθει ενας φιλος του αντρα μου με τη γυναικα του.Βρεθηκανε τυχαια πριν μερικες μερες ενω ειχανε να συναντηθουνε κ να μιλησουνε 4 χρονια......οποτε θα εξαφανιστω παλι αργοτερα!!!!!!

Ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο ΣΚ και κυριως ξεκουραστο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Είναι καμια εδω? Βαριεμαι βρε κοριτσάκια. Δεν ξέρω τι να κάνω για να περάσει η ώρα. Είδα τηλεόραση, διάβασα το βιβλίο μου, και τώρα μπήκα να δω τι κάνετε. Αλλά είστε βλέπω εξαφανισμένες όλες. Λάθος ώρα διάλεξα μάλλον. :(

Ε όλο αυτό σκέφτομαι. Μην νομίζεις. Πως αισθάνομαι? Ούτε κι εγώ ξέρω. Πολύπερίεργα. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω βασικά. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Άσε που μου φαίνεται και μακριά ενώ είναι μόνο πέντε μέρες ακόμη. Αδιανόητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...