Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μια χαρά φοιτητριούλα είσαι βρε. Άντε. Πάνω στο άνθος της ηλικίας σου. Εγώ πήρα της perego το πορτοκαλί. Κι εγώ θέλω να βρω τι αυτοκόλλητα θα βάλω. Αν και τώρα βρήκα και άλλο ένα σαιτ (mywall.gr) που έχει τέλεια πράγματα. Όχι βέβαια αυτοκόλλητα. Κάτι σαν ταπετσαρία. Αλλά έχει πολύ ωραία σχέδια. Φανταστικά.

Σε πιο μικρό μήνα΄από εμάς και τα πήρε όλα. Εντάξει πολύ νωρίς είναι. Αλλά και από την άλλη ο καθένας όπως αισθάνεται. Αν την ευχαρίστησε καλά έκανε. Απο σεντονάκια και σελτεδάκια και πάνες έχει πάρει και η μαμά μου να μου φιάξει αρκετά. Και είναι πολύ ωραία. Εγώ μέσα στον Μάιο έλεγα για μπιμπερο, πιπίλες, αποστειρωτές, βουρτσίτσες, μπανάκια, θερμομετράκια, σφηνάκια κτλ κτλ κτλ........ Δεν ξέρω κιόλας, αν μου την δώσει μπορεί να ΄πάω και νωρίτερα.

Άσε που γίνομαι και νονά στις 30 Μαίου και έχω αγχωθεί με το τι θα βάλω. Έχω κι αυτό. :rolleyes:

Πολύ ωραίες οι ταπετσαρίες... σε ποιά προσανατολίζεσαι; Έχει και καλύ ποικιλία, απ' ότι βλέπω.

Μάλλον για το φόρεμα στις 30 Μαϊου θα πρέπει να το πάρεις σχετικά κοντά στη βάφτιση γιατί το μέγεθος της κοιλιάς δεν είναι και πολυ προβλέψιμο. Έχει διαφορα φορεματάκια πάντως να διαλέξεις σε πολλά καταστήματα.

Εγώ έχω κάτι άλλο να ρωτήσω (και μη σε πανικοβάλλον οι ερωτήσεις μου):

1. Το βαφτιστήρι πόσο μηνών/ χρονών είναι; Θα μπορείς να το σηκώσεις;

2. Ο ντόκτορ μου είπε ότι μόλις ξεκινήσουμε κορτιζόνη θα είμαι απο καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπε. Ο δικός σου τι λέει; Γιατί η νονά έχει και άλλες υποχρεώσεις πέρα από την εκκλησία... και αναφέρομαι σε χορούς, πανηγύρια, τραπέζια, ψώνια για την τελετή και άλλα πολλά. Θα σε βοηθήσει κανείς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίες οι ταπετσαρίες... σε ποιά προσανατολίζεσαι; Έχει και καλύ ποικιλία, απ' ότι βλέπω.

Μάλλον για το φόρεμα στις 30 Μαϊου θα πρέπει να το πάρεις σχετικά κοντά στη βάφτιση γιατί το μέγεθος της κοιλιάς δεν είναι και πολυ προβλέψιμο. Έχει διαφορα φορεματάκια πάντως να διαλέξεις σε πολλά καταστήματα.

Εγώ έχω κάτι άλλο να ρωτήσω (και μη σε πανικοβάλλον οι ερωτήσεις μου):

1. Το βαφτιστήρι πόσο μηνών/ χρονών είναι; Θα μπορείς να το σηκώσεις;

2. Ο ντόκτορ μου είπε ότι μόλις ξεκινήσουμε κορτιζόνη θα είμαι απο καναπέ σε κρεβάτι και από κρεβάτι σε καναπε. Ο δικός σου τι λέει; Γιατί η νονά έχει και άλλες υποχρεώσεις πέρα από την εκκλησία... και αναφέρομαι σε χορούς, πανηγύρια, τραπέζια, ψώνια για την τελετή και άλλα πολλά. Θα σε βοηθήσει κανείς;

Όσον αφορά τις ταπετσαρίες δεν ξέρω. Μουαρέσουν αρκετά σχέδια. Πολύ μου αρέσει η κατηγορία εξερευνητές στο παιδικό πάντα έτσι?

Η βαφτιστηρούλα μου θα είναι 10 μηνών αλλά επειδή θα την βαφτίσω μαζί με τον άντρα μου θα την κρατάει εκείνος οπότε no problem. Ο ντόκτορ δεν μου είπε κάτι ακόμη για κορτιζόνη. Θα δούμε. Επίσης όσον αφορά τις υποχρεώσεις της νονάς........Χοροί και πανηγύρια δεν θα κάνουν οι γονείς γιατί δεν μπορούν κι αυτοί και όσον αφορά την βοήθεια.........το παιδάκι που θα βαφτίσουμε είναι της κουνιάδας μου με την οποία έχω άριστες σχέσεις. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα περισσότερα θα τα κάνει μόνη της γιατί καταλαβαίνει η κοπέλα. Υπάρχει κατανόηση. Δεν με ανησυχεί καθόλου αυτο.

Τώρα για τα ρούχα ναι και εγώ για κανένα φορεματάκι σκεφτόμουν το οποίο θα πάρω τότε όπως επίσης και καμία μπαλαρίνα γιατί για τακούνι δεν με κόβω με τίποτα. Και όποιος θέλει ας με παρεξηγήσει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως. :-P:razz::-P:razz:

Όσον αφορά τις ταπετσαρίες δεν ξέρω. Μουαρέσουν αρκετά σχέδια. Πολύ μου αρέσει η κατηγορία εξερευνητές στο παιδικό πάντα έτσι?

Η βαφτιστηρούλα μου θα είναι 10 μηνών αλλά επειδή θα την βαφτίσω μαζί με τον άντρα μου θα την κρατάει εκείνος οπότε no problem. Ο ντόκτορ δεν μου είπε κάτι ακόμη για κορτιζόνη. Θα δούμε. Επίσης όσον αφορά τις υποχρεώσεις της νονάς........Χοροί και πανηγύρια δεν θα κάνουν οι γονείς γιατί δεν μπορούν κι αυτοί και όσον αφορά την βοήθεια.........το παιδάκι που θα βαφτίσουμε είναι της κουνιάδας μου με την οποία έχω άριστες σχέσεις. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τα περισσότερα θα τα κάνει μόνη της γιατί καταλαβαίνει η κοπέλα. Υπάρχει κατανόηση. Δεν με ανησυχεί καθόλου αυτο.

Τώρα για τα ρούχα ναι και εγώ για κανένα φορεματάκι σκεφτόμουν το οποίο θα πάρω τότε όπως επίσης και καμία μπαλαρίνα γιατί για τακούνι δεν με κόβω με τίποτα. Και όποιος θέλει ας με παρεξηγήσει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όμως. :-P:razz::-P:razz:

Πάλι καλά που θα έχεις βοήθεια... όμως πες στο και στο ντόκτορ για να σου πει τι να προσέχεις... μην κινδυνεύσουμε κιόλας... το πολύ-πολύ να είσαι καθιστή νονα :P πρωτότυπο! Οσο για την ενδυμασία... νομίζω όλοι θα καταλάβουν, αλοίμονο! Ειδικά αν είναι και πρωινή βάφτιση, επιβάλλεται ένα ντύσιμο πιο casual. Εχω δει κάτι ωραία φορεματάκια, που δεν μοιάζουν καθόλου με σακιά και θα ταιριάζουν πολύ ωραία με μπαλαρίνες. Επιθυμητό χρώμα;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κορίτσια, βλέπω σας έπιασε λογοδιάρροια.. χαχαχα!!! Καλά κάνετε κι εγώ βαριέμαι λίγο και μάλλον λόγω καιρού βαριέμαι μέσα στο σπίτι. Θέλω βόλτες αλλά δεν έχω την ίδια ανταπόκριση από τον άντρα μου ο οποίος κάθεται και βλέπει αγώνες.

Για το τρίτο τρίμηνο από όσο ξέρω ξεκινάει στην 28η εβδομάδα.

Όσο για τις αγορές, τι προτιμήσατε από καρότσι..μπρός-πίσω ή πλαι-πλαι? Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα γι' αυτό και για τα καθισματάκια αυτοκινήτου, όπου σκέφτομαι να καταλήξω στην κατηγορία 0-13κιλά και ανάμεσα σε inglesina και maxi cosi λόγω του ότι είναι ελαφρύτερα (2,5-3κιλά) από κάτι άλλα πιο φθηνά π.χ. της chicco (5,5-6,5 κιλά).

RKdwp3.png

Καλησπέρα και από μένα. Βέβαια από ότι διαβάζω εσείς έχετε αρχίσει τα ψώνια..Εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα.. έχω μπροστά μου μέλλον για ψώνια.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την κορτιζόνη που διάβασα παραπάνω.. είναι υποχρεωτικό? Κάνουμε όλοι? Μου είχε πει και η κουμπάρα μου οτι έκανε κατι ενέσης κορτιζόνης, αλλά νόμιζα οτι είχε κάποιο συκγεκριμένο λόγο που τις έκανε.

Και κάτι ακόμα, η Β΄επιπέδου πόση ώρα σας κράτησε?

Διαφημίσεις

:rolleyes:

Που είσαι εσύ βρε κορίτσι? Τι κάνεις? Έχω πολύ καιρό να σε δω εδώ. Διαβάζω πως πας. Μην ανησυχείς. Κάνεις τόσα χλμ κάθε μέρα βρε θηρίο? Χαρά στο κουράγιο σου. Μπράβο. Πότε θα σταματήσεις? Τα μπουμπούκια σου τι κάνουν?

Σημερα εκανα την τελευταια μου βαρδια.Απο αυριο αδειουχα!!!!!!

Απαπαπαπα... ούτε να το σκέφτεσαι να μείνεις άλλο στη δουλειά... και πολύ έμεινες!!!!! Μέσα σε τόσα μικρόβια με 2 μωρά στην κοιλιά.... απορώ πως έχεις αντέξει.

Και τα 50 χλμ... ένας τρελος οδηγός να βρεθεί στο δρόμο... Παναγία μου... κάτσε να κλωσσήσεις με την ησυχία σου, να βλέπεις και τον Τασούλη (αλήθεια τι κάνει;) και θα σου κάνουμε εμείς παρέα :P. Με τι ταμείο είσαι; σου καλύπτουν την επαπειλούμενη;

Ο Τασουλης καλα ειναι!!!!!Μακαρι να ειναι και τα διδυμα σαν κ αυτον!!!!

Εχω ΙΚΑ αλλα με τα προνομια του δημοσιου.Τωρα για να σταματησω θα παω να παρω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο κ οχι απ τον ιατρο του ΙΚΑ γιατι μου κοβουν λεφτα!Αυριο θα παω στο Ελενα μπας και βρω ακρη!

Ελπιζω να μου τη δωσουνε την αδεια,θα τους δειξω κ τη β-επιπεδου που γραφει οτι υπαρχει κινδυνος προεκλαμψιας.Αν δε μου τη γραψουνε θα παω στο ΙΚΑ.Οτι μπορεσω!!!!!

Τουλαχιστον εχω εσας και ξεχνιεμαι.....γιατι αλλιως με πιανει πανικος!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια, βλέπω σας έπιασε λογοδιάρροια.. χαχαχα!!! Καλά κάνετε κι εγώ βαριέμαι λίγο και μάλλον λόγω καιρού βαριέμαι μέσα στο σπίτι. Θέλω βόλτες αλλά δεν έχω την ίδια ανταπόκριση από τον άντρα μου ο οποίος κάθεται και βλέπει αγώνες.

Για το τρίτο τρίμηνο από όσο ξέρω ξεκινάει στην 28η εβδομάδα.

Όσο για τις αγορές, τι προτιμήσατε από καρότσι..μπρός-πίσω ή πλαι-πλαι? Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα γι' αυτό και για τα καθισματάκια αυτοκινήτου, όπου σκέφτομαι να καταλήξω στην κατηγορία 0-13κιλά και ανάμεσα σε inglesina και maxi cosi λόγω του ότι είναι ελαφρύτερα (2,5-3κιλά) από κάτι άλλα πιο φθηνά π.χ. της chicco (5,5-6,5 κιλά).

Γεια σου Jasminoula! Πως πάνε τα κιλάκια;

Απο καρότσι προτιμήσαμε το πλάι - πλάι... Στο μπρος- πίσω, το ένα κάθισμα είναι κατάλληλο για νεογέννητα, το άλλο πάλι όχι, οπότε αν θέλεις να τα βγάζεις άπο μωρούλια, δεν είναι και πολύ βολικό. Και της glorr (που το είδα στο κατάστημα) και το δικό μου είναι πολύ καλά και δίπλα-δίπλα. Δες μόνο αν σου κάνουν στις στροφές.

Για τα καθισματάκια, δεν έχουμε καταλήξει και εμείς ακόμα, έχω ψιλομπερδευτεί κιόλας. Λέμε να πάρουμε αυτό που είναι για νεογέννητα μέχρι 4 ετών (νομίζω 0-18 κιλά) για να μην έχουμε πάλι τα έξοδα αργότερα, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τη μάρκα.

Όσο για το ποδόσφαιρο, άσε... απόψε είναι το κάτι άλλο.....:mad:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα και από μένα. Βέβαια από ότι διαβάζω εσείς έχετε αρχίσει τα ψώνια..Εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα.. έχω μπροστά μου μέλλον για ψώνια.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την κορτιζόνη που διάβασα παραπάνω.. είναι υποχρεωτικό? Κάνουμε όλοι? Μου είχε πει και η κουμπάρα μου οτι έκανε κατι ενέσης κορτιζόνης, αλλά νόμιζα οτι είχε κάποιο συκγεκριμένο λόγο που τις έκανε.

Και κάτι ακόμα, η Β΄επιπέδου πόση ώρα σας κράτησε?

Γεια σου Joy και καλησπέρα.

Για την κορτιζόνη: Το ρώτησα και εγώ στις κοπελιές και οι περισσότερες έκαναν. Ο δικός μου γιατρός είναι υπέρ, οπότε και εγώ δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Απ' ότι κατάλαβα, είναι για να αναπτυχθούν τα πνευμονάκια τους γιατί θα γεννηθούν μικρούλικα και λίγο πρώωρα (οι πνεύμονες είναι το τελευταίο όργανο που αναπτύσσεται). Μόνο που θέλει προσοχή... και κυρίως αυτό που λέμε με τα κορίτσια: προσοχή με το βάρος.....

Η Β' επιπέδου σε εμάς κράτησε 45 λεπτά. Με το καλό και στη δική σου!!!! Τι είναι τα μπεμπέ σου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σημερα εκανα την τελευταια μου βαρδια.Απο αυριο αδειουχα!!!!!!

Ο Τασουλης καλα ειναι!!!!!Μακαρι να ειναι και τα διδυμα σαν κ αυτον!!!!

Εχω ΙΚΑ αλλα με τα προνομια του δημοσιου.Τωρα για να σταματησω θα παω να παρω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο κ οχι απ τον ιατρο του ΙΚΑ γιατι μου κοβουν λεφτα!Αυριο θα παω στο Ελενα μπας και βρω ακρη!

Ελπιζω να μου τη δωσουνε την αδεια,θα τους δειξω κ τη β-επιπεδου που γραφει οτι υπαρχει κινδυνος προεκλαμψιας.Αν δε μου τη γραψουνε θα παω στο ΙΚΑ.Οτι μπορεσω!!!!!

Τουλαχιστον εχω εσας και ξεχνιεμαι.....γιατι αλλιως με πιανει πανικος!!!!!!

Γιώτα, μήπως εκτός από τη β' επιπέδου να παρεις και γνωμάτευση γυναικολόγου για πιο σίγουρα; Επίσης, μήπως ο γυναικολόγος σου ξέρει κάποιον εκεί για να μην ταλαιπωρήθεις; Αλλιώς, οι επιτροπές δέχονται από ιδιώτες, αλλά κόβουν διάφορα επιδόματα (εξαρτάται από την υπηρεσία δου δουλεύεις). Άλλωστε, σε κανένα δίμηνο μπαίνουμε όλες μας στην άδεια κύησης (βρε πως πέρασε ο καιρός)..... :-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου Jasminoula! Πως πάνε τα κιλάκια;

Απο καρότσι προτιμήσαμε το πλάι - πλάι... Στο μπρος- πίσω, το ένα κάθισμα είναι κατάλληλο για νεογέννητα, το άλλο πάλι όχι, οπότε αν θέλεις να τα βγάζεις άπο μωρούλια, δεν είναι και πολύ βολικό. Και της glorr (που το είδα στο κατάστημα) και το δικό μου είναι πολύ καλά και δίπλα-δίπλα. Δες μόνο αν σου κάνουν στις στροφές.

Για τα καθισματάκια, δεν έχουμε καταλήξει και εμείς ακόμα, έχω ψιλομπερδευτεί κιόλας. Λέμε να πάρουμε αυτό που είναι για νεογέννητα μέχρι 4 ετών (νομίζω 0-18 κιλά) για να μην έχουμε πάλι τα έξοδα αργότερα, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τη μάρκα.

Όσο για το ποδόσφαιρο, άσε... απόψε είναι το κάτι άλλο.....:mad:

Για το κάθισμα σκεφτόμουν στην αρχή κι εγώ για 0-18κιλά αλλά επειδή τελικά δεν θα πάρω αρχικά καλαθούνες ή πορτ μπεμπέ, τελικά θα προτιμήσω αυτά που είναι καθισμα αυτοκινήτου-ριλάξ 0-13κιλά. Είναι πιο πρακτικά, αρκεί να είναι ελαφριά. Βέβαια δεν μπορώ εύκολα να βρω πόσο ζυγίζει η κάθε μάρκα σε αυτή την κατηγορία, ώστε να αποφασίσω.

Άσε όσον αφορά τα κιλά που πήρα...μέχρι στιγμής...9 κιλά :(:(:(:oops::oops: ελπίζω μόνο να μην πάρω πάνω απο ένα κιλό μέχρι το τέλος του μήνα.

Τις τελευταίες μέρες έχω αρκετές ζαλάδες, είμαι η μόνη? Μήπως συμβαίνει και σε άλλες κοπέλες σε αυτό τον μήνα?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Για το κάθισμα σκεφτόμουν στην αρχή κι εγώ για 0-18κιλά αλλά επειδή τελικά δεν θα πάρω αρχικά καλαθούνες ή πορτ μπεμπέ, τελικά θα προτιμήσω αυτά που είναι καθισμα αυτοκινήτου-ριλάξ 0-13κιλά. Είναι πιο πρακτικά, αρκεί να είναι ελαφριά. Βέβαια δεν μπορώ εύκολα να βρω πόσο ζυγίζει η κάθε μάρκα σε αυτή την κατηγορία, ώστε να αποφασίσω.

Άσε όσον αφορά τα κιλά που πήρα...μέχρι στιγμής...9 κιλά :(:(:(:oops::oops: ελπίζω μόνο να μην πάρω πάνω απο ένα κιλό μέχρι το τέλος του μήνα.

Τις τελευταίες μέρες έχω αρκετές ζαλάδες, είμαι η μόνη? Μήπως συμβαίνει και σε άλλες κοπέλες σε αυτό τον μήνα?

Ζαλάδες δεν έχω, αλλά δεν είμαι και το πιο κατάλληλο άτομο να μιλήσει για συμπτώματα. Πάντως το έχω ακούσει απο πολλές κοπέλες σε αυτό το μήνα. Μέτρα την πίεσή σου μήπως είναι πολύ χαμηλή. Αιματοκρίτη πόσο είχες στην τελευταία εξέταση; Απ' την άλλη... μήπως έχετε πολλές ζέστες εκει στο νησί και είναι λόγω θερμοκρασίας;:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά για ζέστη δεν το συζητώ.. Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικά ζεστές μέρες είμαι συνεχώς φουντωμένη!!! Δεν ξέρω αργότερα πώς θα αντέξω..θα μπαίνω στο ψυγείο!!!

Η πίεση μου είναι από ανέκαθεν χαμηλή και συνεχίζει στα ίδια χαμηλά επίπεδα...

Όσο για τον αιματοκρίτη μου, νομίζω πως και μόνο που έχω αναιμικό στίγμα..αρκεί..

Κατα τ' άλλα καλά...

RKdwp3.png

Γιώτα, μήπως εκτός από τη β' επιπέδου να παρεις και γνωμάτευση γυναικολόγου για πιο σίγουρα; Επίσης, μήπως ο γυναικολόγος σου ξέρει κάποιον εκεί για να μην ταλαιπωρήθεις; Αλλιώς, οι επιτροπές δέχονται από ιδιώτες, αλλά κόβουν διάφορα επιδόματα (εξαρτάται από την υπηρεσία δου δουλεύεις). Άλλωστε, σε κανένα δίμηνο μπαίνουμε όλες μας στην άδεια κύησης (βρε πως πέρασε ο καιρός)..... :-P

Ο ιατρος μου δεν εχει καποιον δικο του σε δημοσιο νοσοκομειο.Μου ειπε οτι δε τους εξυπηρετουν.Απλα ο ιατρος που ειναι στο ΙΚΑ της περιοχης μου ειναι στο Ελενα κ τον ειχα ρωτησει αν χρειαστω αδεια να παω να μου γραψει κ φυσικα να παρει κ την επισκεψη του.Αλλα μου ειπε οποτε χρειαστει να παω να τον βρω στο Ελενα.Ετσι θα παω σημερα κ ελπιζω να τον βρω αλλιως θα παω στο ΙΚΑ να τον ξαναβρω κ να δω πως μπορει να γινει.Εχω δικαιωμα να παρω αναρρωτικη αδεια απ το ΙΚΑ 38 ημερες αλλα δε βγαινουν μεχρι την αδεια κυησης.Ετσι προτιμω το χαρτι απ το δημοσιο νοσοκομειο να την παρω μεχρι τελους γιατι αλλιως θα πρεπει να πηγαινω κα8ε 15 μερες κ σε λιγο καιρο δε θα μπορω να περπαταω απ το βαρος!!!!!

Οσο για τα επιδοματα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχαν κοψει αρκετα.Αν ηταν 50 ευρω δε θα με πειραζε αλλα κοβουν περιπου 300....και ειναι δυσκολες οι εποχες!!!!!

Θα σας γραψω νεοτερα αργοτερα!!!!!!

Ευτυχως ακουω τα μικρουλια μου συνεχεια και οσο τα ακουω ξερω οτι ειναι καλα!!!!!!!

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τις κοιλιτσες!!!!!:mad::mad::mad:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ο ιατρος μου δεν εχει καποιον δικο του σε δημοσιο νοσοκομειο.Μου ειπε οτι δε τους εξυπηρετουν.Απλα ο ιατρος που ειναι στο ΙΚΑ της περιοχης μου ειναι στο Ελενα κ τον ειχα ρωτησει αν χρειαστω αδεια να παω να μου γραψει κ φυσικα να παρει κ την επισκεψη του.Αλλα μου ειπε οποτε χρειαστει να παω να τον βρω στο Ελενα.Ετσι θα παω σημερα κ ελπιζω να τον βρω αλλιως θα παω στο ΙΚΑ να τον ξαναβρω κ να δω πως μπορει να γινει.Εχω δικαιωμα να παρω αναρρωτικη αδεια απ το ΙΚΑ 38 ημερες αλλα δε βγαινουν μεχρι την αδεια κυησης.Ετσι προτιμω το χαρτι απ το δημοσιο νοσοκομειο να την παρω μεχρι τελους γιατι αλλιως θα πρεπει να πηγαινω κα8ε 15 μερες κ σε λιγο καιρο δε θα μπορω να περπαταω απ το βαρος!!!!!

Οσο για τα επιδοματα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου ειχαν κοψει αρκετα.Αν ηταν 50 ευρω δε θα με πειραζε αλλα κοβουν περιπου 300....και ειναι δυσκολες οι εποχες!!!!!

Θα σας γραψω νεοτερα αργοτερα!!!!!!

Ευτυχως ακουω τα μικρουλια μου συνεχεια και οσο τα ακουω ξερω οτι ειναι καλα!!!!!!!

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τις κοιλιτσες!!!!!:mad::mad::mad:

Καλημέρα Γιώτα (και σε όλες τις κοπέλες):P

Καλή τύχη σήμερα και όλα να πάνε καλά. Καλά, σας κόβουν 300 ευρώ; Εμάς είναι μόνο 100 και πρέπει να ανανεώνουμε και την άδεια κάθε 30 ημέρες. Περιμένουμε νέα και απο τους τρείς σας!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα Γιώτα (και σε όλες τις κοπέλες):P

Καλή τύχη σήμερα και όλα να πάνε καλά. Καλά, σας κόβουν 300 ευρώ; Εμάς είναι μόνο 100 και πρέπει να ανανεώνουμε και την άδεια κάθε 30 ημέρες. Περιμένουμε νέα και απο τους τρείς σας!

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Τι γίνεται βρε twins ? Πιάστηκες με την εργασία σου τελικά?:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...