Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, θα σας συνηστούσα να πάρετε νυχτικό για το μαιευτήριο γιατί δεν είναι εύκολο να σκύβεις να αλλάζεις και τέτοια με σορτσάκι!!! Θα ειστε πιό άνετα!

Επίσης..πολλάάάάά΄μπιμπερό!!!!!! αλλιώς κάθε λίγο και λιγάκι θα αποστειρώνετε! Επίσης, χαρήτε την ξεκούρασή σας στο μαιευτήριο γιατί έξω...

Χαχαχα! Μ' αρέσει που εσύ το πήγες κατευθείαν στο σορτσάκι! Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί, Witch!

Βέβαια, είναι μια λύση που απορρίπτω, δεν μου αρέσει το μπούτι μου, έχει αρχίσει να απλώνει και με το καθισιό από 'δω και μπρος θα γίνει χειρότερο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα! Μ' αρέσει που εσύ το πήγες κατευθείαν στο σορτσάκι! Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί, Witch!

Βέβαια, είναι μια λύση που απορρίπτω, δεν μου αρέσει το μπούτι μου, έχει αρχίσει να απλώνει και με το καθισιό από 'δω και μπρος θα γίνει χειρότερο!

και ξερεις τι ωραια που φαινεται το μπουτι οταν απλωνει στο κρεββατι!!!μια ομορφια!!!

και τωρα που το θυμηθηκα σιγα το μποι και το κορμι (για την μπεκαμ)σαν ξωτικο ειναι!!!θα κυκλοφορησεις παιδι μου εσυ στο μιλανο με τα παιδια για τα ψωνια σας και θα τριζουν οι πασαρελες!!

age.png

υπερτερουν τα αγορακια στο φορουμ η η ιδεα μου ειναι?

Ναι, έτσι μου φαίνεται!

Κορίτσια, ξέρετε τι σκέφτομαι; Όταν με το καλό γεννήσουμε όλες, να συναντιόμαστε στις βαφτίσεις τους πρώτα και μετά στα γενέθλιά τους. Δεν θα είναι τέλειο; Κι όπως είναι κοντά οι τοκετοί μας, δεν θα προλαβαίνουμε να φυσάμε κεράκια!!!!!!

Jasmini, θέλουμε φωτό τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

και ξερεις τι ωραια που φαινεται το μπουτι οταν απλωνει στο κρεββατι!!!μια ομορφια!!!

και τωρα που το θυμηθηκα σιγα το μποι και το κορμι (για την μπεκαμ)σαν ξωτικο ειναι!!!θα κυκλοφορησεις παιδι μου εσυ στο μιλανο με τα παιδια για τα ψωνια σας και θα τριζουν οι πασαρελες!!

Ε, ναι... δηλαδή, να, δεν ήθελα να περιαυτολογήσω, αλλά πράγματι έτσι θα είναι!

Όσο για το μπούτι, εμένα δεν χρειάζεται να απλώσει στο κρεβάτι. Αυτή τη στιγμή είναι ήδη σαν ξαπλωμένο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

βρε παιδια ..επειδη ο περιγυρος μ εχει πρηξει με το πως θα τα καταφερουμε, κ ποσο δυσkολα θα ναι..λες κ θα ρθουν ολα τα κακα να μας βρουν πια, κ μεις θα πηζουμε ολη μερα χωρις σταματημο.. χαιρομαι πολυ οταν διαβαζω για την αλλη πλευρα απ οσες εχουν ηδη γινει διδυμομανουλες..

δε λεω, δυσκολα θα ναι, αλλα κ η ολγα μια χαρα μας τα λεει, κ η twins χαλαρη ακουστηκε, κ το jasminaki βρηκε χρονο να μας γραψει!!

αισιοδοξω!!

33E7p2.png

βρε παιδια ..επειδη ο περιγυρος μ εχει πρηξει με το πως θα τα καταφερουμε, κ ποσο δυσολα θα ναι..λες κ θα ρθουνο λα τα κακα να μας βρουν πια, κ μεις θα πηζουμε ολη μερα χωρις σταματημο.. χαιρομαι πολυ οταν διαβαζω για την αλλη πλευρα απ οσες εχουν ηδη γινει διδυμομανουλες..

δε λεω, δυσκολα θα ναι, αλλα κ η ολγα μια χαρα μας τα λεει, κ η twins χαλαρη ακουστηκε, κ το jasminaki βρηκε χρονο να μας γραψει!!

αισιοδοξω!!

Πες τα κουκλίτσα μου! Επιτέλους, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους! Όλο "σας λυπάμαι" και "σας λυπάμαι" ακούμε! Τι πράγμα κι αυτό; Τι είμαστε πια; Εδώ έχουμε καταφέρει άλλα κι άλλα, δουλεύουμε από τα 20 μακριά από το σπίτι μας και τους δικούς μας! Έλεος, τόσος οίκτος, πια;

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!

rPPrp3.png

ο,τι δεν θες δεν καταφερνεις.μια χαρα θα τα παμε.θα πηξουμε θα ξενυχτησουμε και θα ειμαστε και πολυ περηφανες.οσες μας βοηθησουν και λιγο θα ειναι ακομα καλυτερα αλλα κι εγω θα ηθελα να τα βγαλω περα με τον αντρουλη μου μονο.

ετσι κι αλλιως ειχαμε ποτε και ενα παιδι για να καταλαβουμε τη διαφορα?!

age.png

Να σας πω κάτι? Είναι λίγο πιο απαιτητικά απ' το να έχεις ένα μωρό! Όμως εγώ τα βρήκα σκούρα τις 2 πρώτες μέρες στο σπίτι, μέχρι να προσαρμοστούμε και να δω πώς και τι με βολεύει! Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα, να φανταστείτε έφαγα, έβαλα 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια, έκανα αποστείρωση... όλα καλά! Και χωρίς βοήθεια, έτσι! Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

α να γεια σου!

χαρες περιμενουμε!! κ δεν αντεχω ολα αυτα τα πεσιμιστικα σχολια...το βρισκω κ αγενες..

στο κατω κατω δωσε λιγο κουραγιο ρε φιλε,μη με μιζεριαζεις!!

Πες τα χρυσόστομη!

Τόσο καιρό δεν το πιάσαμε αυτό το θέμα και είναι φλέγον!

Πράγματι, είναι και αγένεια! Το αν θα τα καταφέρουμε ή όχι, στο κάτω κάτω, είναι και δικό μας θέμα! Μέσα στο σπίτι μας θα είμαστε, δεν τους είπαμε ελάτε να βοηθήσετε. Ή μήπως αυτό φοβούνται;

Χαχαχαχα! Θα τους διαψεύσουμε όλους, άστους να κουρεύονται!

Αυτοί που μας αγαπάνε, πράγματι, μόνο καλά λόγια λένε. "Με επιμονή και υπομονή όλα θα πάνε καλά" και "μια χαρά μπορείτε, δυο παιδάκια είναι πια, αγάπη θέλουν". Τέτοια μου λένε όσοι θέλουν στην πραγματικότητα να μας δείξουν τη χαρά τους!

rPPrp3.png

Να σας πω κάτι? Είναι λίγο πιο απαιτητικά απ' το να έχεις ένα μωρό! Όμως εγώ τα βρήκα σκούρα τις 2 πρώτες μέρες στο σπίτι, μέχρι να προσαρμοστούμε και να δω πώς και τι με βολεύει! Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα, να φανταστείτε έφαγα, έβαλα 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια, έκανα αποστείρωση... όλα καλά! Και χωρίς βοήθεια, έτσι! Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!

τι λες βρε σουπερ μαμα εσυ?

χαλαρωσε! εχεις αρχισει κ τις δουλειες?

κ γω θα θελα να τα καταφερνω ολα μονη, κ με τον καλο μου εννοειται...

βοηθεια δηλαδη δεν δεχεσαι?

33E7p2.png

Jasmini, πες τα μας όλα και θα τα διαβάσω μετά! Γύρισε ο καλός μου από το μπάνιο του και θα ετοιμαστούμε σιγά σιγά για ταβερνείο!

Φιλάκια, καλή όρεξη και καλή ξεκούραση, κοριτσάκια! Θα τα πούμε αργότερα, ναι;

rPPrp3.png

jasmini δεν μας ειπες,εσυ πως εισαι?πονας καθολου?

Οι δύο πρώτες μέρες είναι δύσκολες αλλά με τα παυσίπονα όλα καλά! Μετά μόλις νιώθεις λίγο πόνο πέρνεις δύο ντεπόν και επανέρχεσαι. Φυσικά προσοχή στα ράμματα αν και δεν πονάνε απλά να μην τεντωθείς!

Να φανταστείτε μια ώρα μετά την καισαρική έκοβα βόλτες στους διαδρόμους! Το βράδυ μόνο κοιμόμουν ανάσκελα! Τώρα γυρνάω! :wink:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...