Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasmini!!!

μπραβο μαμα!! κ το καστρο του θηλασμου επεσε!!!

να ναι καλα ο γυναικολογος που σε συμβουλεψε! θα θελαμε κ μεις ολες τις συμβουλες, αλλα θα περιμενουμε...θα τα μαθουμε κ μεις στην πορεια...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γι αυτο συνεννοουμαστε!!!:tongue:

Χαχαχαχαχαχα! Πράγματι, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Γιατί έχεις πρόβλημα με τις πυτζάμες; Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τα νυχτικά! Πάντως, στο tre zoli (κατά προσέγγιση η λέξη, είπαμε δεν ξέρω ΚΑΙ γαλλικά...) έχει κάτι πυτζαμάκια μούρλια. Τα θυμάμαι κι από άλλα καλοκαίρια. Και τα νυχτικάκια του ωραία, δεν μπορώ να πω. Σίγουρα κάτι χαριτωμένο θα βρω. Το θέμα είναι τι νούμερο τα παίρνουμε; Το... τωρινό; Γιατί, αυτό το συγκεκριμένο, θα ήθελα να γίνει γρήγορα μια μακρινή ανάμνηση και να μεταμορφωθώ αστραπιαία σε μια ψηλή (!), αδύνατη, νέα και μοντέρνα μαμά, κάτι σαν την Βικτόρια Μπέκαμ (άσε, αυτή είναι κοντή), με το ένα παιδί στην αγκαλιά και το άλλο να το σέρνω με αέρα ευρωπαϊκό, όταν θα τρέχουμε στο Μιλάνο, για να προλάβουμε τα ντεφιλέ μόδας και να δούμε τους φίλους μας!!!!!!!!!!!(στους οποίους, όσο κι αν με παρακαλάνε, φωτογραφίες εγκυμοσύνης ΔΕΝ στέλνω....)

rPPrp3.png

Τι γίνεται κοριτσια? Jasmini βλέπω μια χαρά οι μπεμπούληδες ε? ωραία. Άντε να τα χαίρεσαι και να είστε παντα καλά. Πολύ καλό βάρος βρε. Το Σάββατο μπαίνω και εγώωωωωωωωωωωωωω....................................Άντε να δούμε. Θα με δει βέβαια πρώτα την Παρασκευή το μεσημέρι .

Οι υπόλοιπες καλά? Τι κουβέντα είναι αυτή με τις πάνες? Πολύ ενδιαφέρουσα. Χα χα χα .........................:wink:;-):wink:

Μην αγχώνεστε, υπομονή θέλει να έχεις πάρα πολύ!!! Την βρίσκεις όμως!!

Πάντως εγώ θέλω να τα κάνω όόόόλα μόνη μου.. να τα ταίζω, να τα αλλάζω, να τα πλένω, να τα κρατάω αγκαλιά!!!! Έχω την μάνα μου και τον άντρα μου δίπλα οι οποίοι απλά με κοιτάνε! Άντε το πολύ καμιά φορά να τους πω να μου φτιάξουν κανένα γάλα!

Ήρθε και ο παιδίατρος πριν λίγο και όλα καλά δόξα τον Θεό!!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Jasmini!!!!!!!!!!

Κουκλίτσα μου, όλα καλά, λοιπόν! Και θηλασμός και λατρεία στη μαμά τους κι απ' όλα! ΤΕΛΕΙΑ!

Άντε, τώρα θα γνωριστείτε και καλύτερα με τα αγοράκια κι όλα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα!

Καλή δύναμη, κοριτσάκι μου!

rPPrp3.png

Τι γίνεται κοριτσια? Jasmini βλέπω μια χαρά οι μπεμπούληδες ε? ωραία. Άντε να τα χαίρεσαι και να είστε παντα καλά. Πολύ καλό βάρος βρε. Το Σάββατο μπαίνω και εγώωωωωωωωωωωωωω....................................Άντε να δούμε. Θα με δει βέβαια πρώτα την Παρασκευή το μεσημέρι .

Οι υπόλοιπες καλά? Τι κουβέντα είναι αυτή με τις πάνες? Πολύ ενδιαφέρουσα. Χα χα χα .........................:wink:;-):wink:

Μπράβο βρε κούκλα, έφτασες και σε πολύ καλή εβδομάδα!!!

Με το καλό εύχομαι, να πάνε όλα καλά!!!!! :):):):):)

RKdwp3.png

Χαχαχαχαχαχα! Πράγματι, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Γιατί έχεις πρόβλημα με τις πυτζάμες; Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τα νυχτικά! Πάντως, στο tre zoli (κατά προσέγγιση η λέξη, είπαμε δεν ξέρω ΚΑΙ γαλλικά...) έχει κάτι πυτζαμάκια μούρλια. Τα θυμάμαι κι από άλλα καλοκαίρια. Και τα νυχτικάκια του ωραία, δεν μπορώ να πω. Σίγουρα κάτι χαριτωμένο θα βρω. Το θέμα είναι τι νούμερο τα παίρνουμε; Το... τωρινό; Γιατί, αυτό το συγκεκριμένο, θα ήθελα να γίνει γρήγορα μια μακρινή ανάμνηση και να μεταμορφωθώ αστραπιαία σε μια ψηλή (!), αδύνατη, νέα και μοντέρνα μαμά, κάτι σαν την Βικτόρια Μπέκαμ (άσε, αυτή είναι κοντή), με το ένα παιδί στην αγκαλιά και το άλλο να το σέρνω με αέρα ευρωπαϊκό, όταν θα τρέχουμε στο Μιλάνο, για να προλάβουμε τα ντεφιλέ μόδας και να δούμε τους φίλους μας!!!!!!!!!!!(στους οποίους, όσο κι αν με παρακαλάνε, φωτογραφίες εγκυμοσύνης ΔΕΝ στέλνω....)

τα νυχτικα ειναι εφιαλτης δεν το συζητω!ακομα και τα ''ειδικων περιστασεων'' αστραπιαια βγαινουν!χαχαχα!με τα νοσοκομεια και τα πυτζαμοειδη το εχω το ψυχολογικο.

για να σε βοηθησω λοιπον,ειναι tres jolie.μεγεθος παιρνεις το κανονικο σου και καπως πιο ανετο στο στηθος.στα oysho πχ που πηρα ενα νυχτικακι πηρα το medium γιατι φανταστηκα οτι στο στηθος δεν θα μπαινει το small.βεβαια μπορει να μην μπει ουτε σε αυτο δεν ξερω ποσο θα τουμπανιασει αλλα με το large θα ημουν λετσαρια.εγω κοιταω να μου κανει τωρα και ας τσιτωνει στη κοιλια.

age.png

ε ναι ρε συ..μου τη σπαει ν αγορασω πραγματα που θα τα βαλω μια φορα στο μαιευτηριο κ ποτε ξανα! αι εποχαι ειναι κ δυσκολαι λεμε!!

παντως , εκτος απ το ολγακι , οσες κοπελες ρωτησα που εχουν κανει καισαρικη, μου ειπαν καλυτερα τα νυχτικα γιατι ολα θα ναι πιο ευκολα..απ την τουαλετα, μεχρι το οτι δε θα χρειαζεται να σκυβεις για να βαλεις το μπατζακι της πιτζαμας..επισης , οταν ερχονται να σ εξετασουν απλα τη σηκωνεις, δεν εχεις να βγαλεις παλι..

στο oysho εχει κατι νυχτικοφορεματακια με cartoons που ειναι συμπαθητικα..

μου πηρε κ μια φιλη απο calzedonia ενα μακο μακρυ φορεμα με ανοιχτο μπουστο, που ειναι οτι πρεπει.. α)εχει τα θετικα του νυχτικου β)δεχεσαι τον κοσμακη με φορεματακι γ)το ευχαριστιεσαι κ αργοτερα!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Α, θα σας συνηστούσα να πάρετε νυχτικό για το μαιευτήριο γιατί δεν είναι εύκολο να σκύβεις να αλλάζεις και τέτοια με σορτσάκι!!! Θα ειστε πιό άνετα!

Επίσης..πολλάάάάά΄μπιμπερό!!!!!! αλλιώς κάθε λίγο και λιγάκι θα αποστειρώνετε! Επίσης, χαρήτε την ξεκούρασή σας στο μαιευτήριο γιατί έξω...

RKdwp3.png

jasmini ωραιο το καινουριο τικερακι!!!!μοιαζουν τελικα με τις φωτογραφιες που ειχες?

Ναιιιι...μοιάζουν πολύ!!!

Ο ένας ειναι ίδιος μα ίδιος ο άντρας μου και ο μικρούλης μοιάζει σε εμένα!!!

Θα βάλω κάποια στιγμή φωτο να τους δείτε! Τα πρώτα προξενιά τα είχα στο μαιευτήριο :tongue::tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Ναιιιι...μοιάζουν πολύ!!!

Ο ένας ειναι ίδιος μα ίδιος ο άντρας μου και ο μικρούλης μοιάζει σε εμένα!!!

Θα βάλω κάποια στιγμή φωτο να τους δείτε! Τα πρώτα προξενιά τα είχα στο μαιευτήριο :tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτα ειναι!!!τους ωραιους αντρες τους καπαρωνουν απο το μαιευτηριο!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...