Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλά που έχω καθιερώσει το πολύ κοντό μαλλί εδώ και 2 χρόνια και λανσάρω συνεχώς το wet look. Απλό και εύχρηστο! Ένα ντουσάκι, λίγο τζελ και πάντα περιποιημένη και μονδέρνα!

Άντε πάλι με τις φωτοτυπίες... Στρες, πολύ στρες. Τώρα θυμήθηκα να τσακωθούμε όταν γυρίσει, επειδή δεν έχει πάει ακόμη στη μερίδα τις δηλώσεις!!! Ταυτότητες, ε; Ναι!

Εγώ πρέπει να πάω και σε ΚΕΠ λίγο πριν μπω στον μήνα μου, να κάνω γνήσιο υπογραφής για το ταμείο μου (επιδόματα και βιβλιάρια μωρών). Και μετά θα πρέπει να ξανατρέξει ο καλός μου. Και δεν έχει χειρότερο, μου βγάζει την πίστη για δουλειές γραφειοκρατείας. Αλλά ποιός θα πάει, εγώ;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα!βρε τσιτσιολινα εσυ ειδικα μπορεις να κυκλοφορεις και μονο με τα tena!!!

ειχα ρωτησει και την ολγα για τα νυχτικα.την πρωτη μερα θα βολευε το νυχτικο(καθετηρας κτλ) μετα ο,τι θες αρκει να μην σε σφιγγει γιατι σκεψου οτι χαμηλα θα εχεις τα ραματα.λαβε υπ οψιν σου ομως πως θα φαινεσαι απο πισω με τις σερβιετες.εγω πηρα μακρια μπλουζακια με κουμπια.

Ε, πώς θα φαίνομαι δηλαδή; Σερβιέτες είναι, όχι πάμπερς!!!!!!!!!! :) :) :)

Ή... μήπως είναι σαν πάμπερς;;;; (μου κόπηκε το γέλιο)

rPPrp3.png

νομιζω οτι ειναι καπως μεγαλυτερες απο τις κανονικες σερβιετες...εγω εχω παρει και κατι τυπου τενα αλλα πιο λεπτες αλλα τις πρωτες μερες φανταζομαι θα χρειαστουμε τα παμπερς.

εννοειται οτι δεν θα φοραω μονο τις μπλουζες!!!τι να πω μωρε,ξερω κι εγω.μια χαρα ειχα βρει τι θα φοραω και μετα με εβαλαν σε σκεψεις για το πως θα φαινεται το πισω συστημα.το προβλημα ειναι οτι εχω ενα θεμα με τα νυχτικα κυριως αλλα κ με τις πυτζαμες και τελικα πηρα ρουχα τυπου πυτζαμας αλλα homewear περισσοτερο.δεν ξερω αν με πιανεις γιατι δεν ξερω πως το λετε εδω στο ελλαντα.

age.png

καλα εκανε και σου κοπηκε:roll::roll::roll:

πανες ακράτειας ειναι :lol::lol::lol::lol::lol:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

νομιζω οτι ειναι καπως μεγαλυτερες απο τις κανονικες σερβιετες...εγω εχω παρει και κατι τυπου τενα αλλα πιο λεπτες αλλα τις πρωτες μερες φανταζομαι θα χρειαστουμε τα παμπερς.

εννοειται οτι δεν θα φοραω μονο τις μπλουζες!!!τι να πω μωρε,ξερω κι εγω.μια χαρα ειχα βρει τι θα φοραω και μετα με εβαλαν σε σκεψεις για το πως θα φαινεται το πισω συστημα.το προβλημα ειναι οτι εχω ενα θεμα με τα νυχτικα κυριως αλλα κ με τις πυτζαμες και τελικα πηρα ρουχα τυπου πυτζαμας αλλα homewear περισσοτερο.δεν ξερω αν με πιανεις γιατι δεν ξερω πως το λετε εδω στο ελλαντα.

Τι να κάνεις κι εσύ; Έχεις τα δίκια σου, σου βγαίνει πρώτα η μητρική σου γλώσσα χιχιχιχιχιχι!

Νομίζω ότι από το αδιέξοδο του πώς θα φαινόμαστε θα μας βγάλουν μόνο τα ρομπάκια, έρχομαι να καταλήξω! Τι λέτε κι εσείς; Εγώ με το νυχτικό δεν μπορώ καθόλου, έχω χρόνια να φορέσω. Κι αυτά που φοράω τα καλοκαίρια δεν είναι για συζήτηση! Κάτι μεταξωτούλια, κάτι τέτοια, καμία σχέση με την περίπτωσή μας. Την Πέμπτη θα καταλήξω κάπου, που θα είμαι και μέσα στο μαγαζί. Εντάξει, έχουν και ποικιλία εκεί! Κάτι σχετικό με τον τύπο μου θα βρω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλα εκανε και σου κοπηκε:roll::roll::roll:

πανες ακράτειας ειναι :lol::lol::lol::lol::lol:

Πάνες ακράτειας... μμμ, μια νέα σελίδα στη ζωή μας!

Είναι και ατσούμπαλες;

Εγώ γιατί βλέπω στη διαφήμιση μια γιαγιά, που πάει τα εγγονάκια της βόλτα και φοράει σχεδόν pencil (το ίδιο πρόβλημα με την Witch έχω... :) )φούστα και δεν φαίνεται τίποτα;

rPPrp3.png

Νομίζω ότι από το αδιέξοδο του πώς θα φαινόμαστε θα μας βγάλουν μόνο τα ρομπάκια, έρχομαι να καταλήξω! Τι λέτε κι εσείς; Εγώ με το νυχτικό δεν μπορώ καθόλου, έχω χρόνια να φορέσω. Κι αυτά που φοράω τα καλοκαίρια δεν είναι για συζήτηση! Κάτι μεταξωτούλια, κάτι τέτοια, καμία σχέση με την περίπτωσή μας. Την Πέμπτη θα καταλήξω κάπου, που θα είμαι και μέσα στο μαγαζί. Εντάξει, έχουν και ποικιλία εκεί! Κάτι σχετικό με τον τύπο μου θα βρω!

ρομπα δεν θα παρω γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τη φορεσω.ειμαι πολυ ξεροκεφαλη και αν δεν θελω κατι,τελειωσε.εκει στο χαλανδρι εχετε και τα oysho που δεν εχει τις κλασικες πυτζαμες αν δεν σου αρεσουν.γιατι δεν ριχνεις μια ματια.εγω εχω ενα κολλημα.δεν μπορω να φοραω πυτζαμες στο νοσοκομειο γιατι με παιρνει απο κατω και νιωθω πολυ αρρωστη!!!

age.png

Πάνες ακράτειας... μμμ, μια νέα σελίδα στη ζωή μας!

Είναι και ατσούμπαλες;

Εγώ γιατί βλέπω στη διαφήμιση μια γιαγιά, που πάει τα εγγονάκια της βόλτα και φοράει σχεδόν pencil (το ίδιο πρόβλημα με την Witch έχω... :) )φούστα και δεν φαίνεται τίποτα;

γι αυτο συνεννοουμαστε!!!:tongue:

age.png

γιουχου!

ωραια συζητηση για κυριες!! πανες ακρατειας...

αχ, κ ομως ειναι κ αυτα ενα μπερδεμα...τι σερβιετες, τι παλιονυχτικα που προφανως καμια μας δε φοραει...κ χειμωνιατικη εγω μια πηρα, για την ωοληψια τοτε..κ της εχει μεινει τ ονομα..το νυχτικο της εξωσωματικης!!

ξαναπηρα το twinsaki αλλα που καιρος για τηλεφωνα...

δεν εχω κανενα νεο περι αλεξανδρα κτλ λοιπον ακομη..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια, βρήκα λίγο χρόνο και είπα να μπω να δω τι κάνετε!

Διάβασα μερικές σελίδες αλλά ο χρόνος είναι "λίγο" περιορισμένος! :)

Εχουμε καμιά εξέλιξη? Γέννησε καμία? Κανένα νέο?

Τα δικά μου...

Βγήκαμε από την κλινική προχθές χάνοντας και λίγο βάρος! ο ένας μελαχροινός 2560γρ 47,5cm υψος ... ο δεύτερος ξανθός 2240gr 47cm!!

Ο ένας του ύπνου, ο άλλος της πείνας :) :) Δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά έχουν και ένα κοινό... λατρεύουν τη μαμά τους!!!!!!

Με ταλαιπωρούν λίγο, αλλά μόνο που με κοιτούν, μόνο που μου χαμογελούν..φτάνει!!! Χαλάλι και ο ύπνος μου και η ξεκούρασή μου και όλα!

Τελικά μίλησα και με τον γυναικολόγο μου με τον θηλασμό και επιτέλους κάποιος με συμβούλεψε σωστά... ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Μόνο που τώρα δεν ξεκολλάμε...και δεν τους προλαβαίνω :)

Φυσικά δίνουμε και ξένο γαλά γιατί το δικό μας δεν φτάνει!!

RKdwp3.png

μαλλον αυτη στη διαφημιση φοραει το μεγαλο συστημα και ειναι και διαφημιση.αν θυμαμαι καλα απο αλλες περιπτωσεις ουτε φτερα δεν θα εχουν αυτα που σου δινουν!!!καταντια σου λεω και ειμαστε και στο 2010!που να κρατηθουν για να μην φαινονται!πω πω το εχω φανταστει πολυ τραγικο!!!:tongue:

age.png

ρομπα δεν θα παρω γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τη φορεσω.ειμαι πολυ ξεροκεφαλη και αν δεν θελω κατι,τελειωσε.εκει στο χαλανδρι εχετε και τα oysho που δεν εχει τις κλασικες πυτζαμες αν δεν σου αρεσουν.γιατι δεν ριχνεις μια ματια.εγω εχω ενα κολλημα.δεν μπορω να φοραω πυτζαμες στο νοσοκομειο γιατι με παιρνει απο κατω και νιωθω πολυ αρρωστη!!!

ακριβως ετσι το βλεπω κ εγω!

τη μοναδικη φορα που νοσηλευτηκα για λιγες μερες πριν χρονια, φορουσα κολαν, τ-shirts, κ φορμες..ε μα!

33E7p2.png

γειά σας κορίτσια, βρήκα λίγο χρόνο και είπα να μπω να δω τι κάνετε!

Διάβασα μερικές σελίδες αλλά ο χρόνος είναι "λίγο" περιορισμένος! :)

Εχουμε καμιά εξέλιξη? Γέννησε καμία? Κανένα νέο?

Τα δικά μου...

Βγήκαμε από την κλινική προχθές χάνοντας και λίγο βάρος! ο ένας μελαχροινός 2560γρ 47,5cm υψος ... ο δεύτερος ξανθός 2240gr 47cm!!

Ο ένας του ύπνου, ο άλλος της πείνας :) :) Δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά έχουν και ένα κοινό... λατρεύουν τη μαμά τους!!!!!!

Με ταλαιπωρούν λίγο, αλλά μόνο που με κοιτούν, μόνο που μου χαμογελούν..φτάνει!!! Χαλάλι και ο ύπνος μου και η ξεκούρασή μου και όλα!

Τελικά μίλησα και με τον γυναικολόγο μου με τον θηλασμό και επιτέλους κάποιος με συμβούλεψε σωστά... ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Μόνο που τώρα δεν ξεκολλάμε...και δεν τους προλαβαίνω :)

Φυσικά δίνουμε και ξένο γαλά γιατί το δικό μας δεν φτάνει!!

μπραβο jasmini!αρχισατε να προσαρμοζεστε!

age.png

ακριβως ετσι το βλεπω κ εγω!

τη μοναδικη φορα που νοσηλευτηκα για λιγες μερες πριν χρονια, φορουσα κολαν, τ-shirts, κ φορμες..ε μα!

πες τα χρυσοστομη!!!κολαν θα βαλω απο κατω αλλα με πολυ χαλαρο λαστιχο κι αν με ζοριζει το κοβω ( ευκολα ομως )!!!εχω και δυο κοκκινα καρω παντελονια kitty που ειναι παντος καιρου αλλα πισω θα φαινονται χαλια και τα απερριψα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...