Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιατί, βρε, αν δεν έβηχες, θα πήγαινες για μπάνιο; Σ' αφήνει ο γιατρός; Εμένα μου το έχει ξεκόψει από την άνοιξη, που τον ρώτησε ο άνδρας μου! Ούτε μπάνιο, ούτε ήλιο.

Δεν ξέρω πού μένετε, πάντως από Αττική Οδό το Σούνιο είναι δίπλα. Αν δεν πάτε για μπάνιο, το Λαύριο έχει ωραιότατες καφετέριες και ταβέρνες!

ο θειος με αφηνε,αλλα δεν το ρισκαρω μαλλον!ειμαι πολυ κοντα στην αττικη οδο αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω στο αυτοκινητο τοσην ωρα γιατι ειναι πολυ ψηλα η κοιλια και πιεζομαι.τι αλλο θες να φας τρελη?!μια χαρα ειναι η μπριζολιτσα.εγω τοτε ειχα φαει σε ταβερνα μονο σαλατα και πατατες κλαψ...

age.png

Διαφημίσεις

ο θειος με αφηνε,αλλα δεν το ρισκαρω μαλλον!ειμαι πολυ κοντα στην αττικη οδο αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω στον αυτοκινητο τοσην ωρα γιατι ειναι πολυ ψηλα η κοιλια και πιεζομαι.τι αλλο θες να φας τρελη?!μια χαρα ειναι η μπριζολιτσα.εγω τοτε ειχα φαει σε ταβερνα μονο σαλατα και πατατες κλαψ...

Α, και πατάτες, γιούπι! Τις ξέχασα, γαιτί προχθές τις έριξα κι αυτές στο πυρ το εξώτερο (τις είχε τηγανήσει με το αλάτι, ήταν πεντανόστιμες, αλλά έβαλαν κι αυτές το λιθαράκι τους, για να με αποτελειώσουν).

Τι άλλο; Μμμμ, να, καμιά πιπερίτσα, για παράδειγμα. Στα κάρβουνα, βραστή, όπως να 'ναι, δεν με πειράζει!

Ώστε ο θείος σε άφηνε, ε; Αλλά καλύτερα μην το ρισκάρεις! Είσαι και σε προχωρημένες εβδομάδες, εδώ εγώ και ούτε περνάει από το μυαλό μου.

Πού αλλού να σου προτείναμε να πας;

Θύμησέ μου πού μένεις...

rPPrp3.png

Μπορει να παθουνε κατι τα εμβρυακια αν φοβηθει απο κατι τρομερα η μαμα για να σας εξηγησω χθες το βραδυ ο αντρουλης μου εβλεπε αγωνα και ξαφνικα (ξερετε πως ειναι οι αντρες) φωναξε τοσο πολυ που εγω ετσι οπως ημουνα αφηρημενη μου

κοπηκε η αναπνοη, ειχα ποση ωρα να συνελθω! Ξερω οτι μπορει

να σας φανει χαζο, αλλα πιστευετε οτι μπορει να συνεβη κατι κακο? Αν μπορειτε απαντηστε μου! Φιλακια κοριτσακια μου!!!

εχω τρομαξει εκατο φορες οσο ειμαι εγκυος και δεν εχει συμβει τιποτα.εκτος απο μια φορα που χοροπηδησε και το ενα παιδι μαζι μου!απλα ειναι καλυτερα να ειναι σε μια ηρεμια, χωρις αγχος,χωρις νευρα,χωρις τρομαρες.

age.png

Α, και πατάτες, γιούπι! Τις ξέχασα, γαιτί προχθές τις έριξα κι αυτές στο πυρ το εξώτερο (τις είχε τηγανήσει με το αλάτι, ήταν πεντανόστιμες, αλλά έβαλαν κι αυτές το λιθαράκι τους, για να με αποτελειώσουν).

Τι άλλο; Μμμμ, να, καμιά πιπερίτσα, για παράδειγμα. Στα κάρβουνα, βραστή, όπως να 'ναι, δεν με πειράζει!

Ώστε ο θείος σε άφηνε, ε; Αλλά καλύτερα μην το ρισκάρεις! Είσαι και σε προχωρημένες εβδομάδες, εδώ εγώ και ούτε περνάει από το μυαλό μου.

Πού αλλού να σου προτείναμε να πας;

Θύμησέ μου πού μένεις...

μηπως ομως θα ηταν καλυτερα να αποφυγεις τα μπινελικια (αν ειναι τηγανητα)?η κορτιζονη κανει ενα θεμα με το στομαχι ετσι κι αλλιως.ζητα του να σου ψησει το ψωμι!και ρωτα τον τι αλλο μπορει να σου καρβουνιασει!

μενιδι μενω αλλα ειμαι πιο κοντα στη ν.φιλαδελφεια και τους αγ.αναργυρους.ειμαι ακριβως σε εξοδο της αττικης οδου.δεν το βλεπω ομως να απομακρυνομαστε.φοβαται και ο αντρας μου. για κανενα αλσος μας κοβω

age.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλημερα και απο εμενα OLGA χρονια πολλα παντα χαρες και χαμογελα στην ζωη σου ευχομαι.Εγω οπως ξερεις εχω γερανο αλλα τις κυριακες οχι δυστυχως οπως καταλαβενεις.JASMINOULA επιτελους σπιτι με τα μπεμπακια σου τωρα θελει ηρεμια και ολα θα γινουν.WITCH ασε τα μπανακια για φετος και κατσε ησυχα ησυχα σπιτακι σου μεχρι να ερθει αυτη η φανταστικη ωρα της γεννας μην το διακυνδινευεις.Κοριτσακια για μενα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση λιγο αγχος παντα υπαρχει αλλα ελπιζω ολα να πανε καλα.:tongue:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις συμβουλες σας, απλα

και αλλες φορες πηρα τρομαρα αλλα εχθες ητανε πολυ εντονο

και ανησυχησα πολυ! Δε βρηκα και τη γιατρο μου και ο

επομενος υπερηχος ειναι για Παρασκευη! Εσεις λετε να μην ανησυχω και θα σας ακουσω! Φοβηθηκε και ο αντρουλης μου. (αν και γενικως ειναι πολυ ψυχραιμος!) Αχ με αυτες τις φοβιες που

απεκτησα δε με βλεπω να περναω καλα!!!

Γύρισα, χρυσά μου!

Ωραίο ήταν το παγωμένο γαλατάκι με τα δημητριακά. Και πρωτότυπο σαν ιδέα για πρωινό!!!

Πλάκα κάνω, με έχει βοηθήσει τόσο πολύ, ειδικά αυτές τις μέρες. Έχω βρει και ένα μπωλάκι, που χωράει ακριβώς 1/2 λίτρο γάλα κι έτσι καταλαβαίνετε για τις ποσότητες που μιλάμε!

Witch, εννοείται ότι θα αποφύγω τα πολλά πολλά γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να με πειράξει. Βασικά, θέλω να αποφύγω όσο μπορώ το αλάτι, οπότε οι επιλογές μου δεν είναι πολλές.

Γιατί δεν πάτε προς τις ταβέρνες; Εμείς τρώμε χρόνια στον Κοτρώνια, είναι καλός.

rPPrp3.png

Κοριτσακια καλημερα και απο εμενα OLGA χρονια πολλα παντα χαρες και χαμογελα στην ζωη σου ευχομαι.Εγω οπως ξερεις εχω γερανο αλλα τις κυριακες οχι δυστυχως οπως καταλαβενεις.JASMINOULA επιτελους σπιτι με τα μπεμπακια σου τωρα θελει ηρεμια και ολα θα γινουν.WITCH ασε τα μπανακια για φετος και κατσε ησυχα ησυχα σπιτακι σου μεχρι να ερθει αυτη η φανταστικη ωρα της γεννας μην το διακυνδινευεις.Κοριτσακια για μενα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση λιγο αγχος παντα υπαρχει αλλα ελπιζω ολα να πανε καλα.:tongue:

Κοριτσάκι μου, οι μέρες κυλάνε σαν νεράκι, ε; Έχεις λίγο στρες, αλλά είναι λογικό. Κι εμείς σου κάνουμε τώρα τις μάγκισσες και σου δίνουμε συμβουλές και κουράγιο, αλλά όταν έρθει και η δική μας η στιγμή, θα τα κάνουμε επάνω μας, είμαι βέβαιη! Εσύ, όμως, τότε θα μας δίνεις συμβουλές ψυχραιμίας επί της ουσίας, διότι θα είσαι μια έμπειρη διδυμομανούλα!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Και επανέρχομαι με τις γνωστές μου αγωνίες...

Glorraki, πόσα νυχτικά έβαλες στη βαλίτσα σου; Ρόμπες; Εσώρουχα; Τώρα που είπα εσώρουχα, άραγε να βολεύουν αυτά τα tena sleepad που το φοράς μια και καλή και δνε χρειάζεσαι επιπλέον τίποτα (πάλι στο τίποτα το μυαλό μου). Το σκεφτόμουν το βράδυ. Και, επίσης, είναι αναγκαίο να πάρουμε μόνο νυχτικά. Ναι, είναι πιο βολικά, αλλά στο σουλάτσο στον διάδρομο, δεν είναι καλύτερο να έχουμε πυτζαμάκια;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και επανέρχομαι με τις γνωστές μου αγωνίες...

Glorraki, πόσα νυχτικά έβαλες στη βαλίτσα σου; Ρόμπες; Εσώρουχα; Τώρα που είπα εσώρουχα, άραγε να βολεύουν αυτά τα tena sleepad που το φοράς μια και καλή και δνε χρειάζεσαι επιπλέον τίποτα (πάλι στο τίποτα το μυαλό μου). Το σκεφτόμουν το βράδυ. Και, επίσης, είναι αναγκαίο να πάρουμε μόνο νυχτικά. Ναι, είναι πιο βολικά, αλλά στο σουλάτσο στον διάδρομο, δεν είναι καλύτερο να έχουμε πυτζαμάκια;

χα χα χα!βρε τσιτσιολινα εσυ ειδικα μπορεις να κυκλοφορεις και μονο με τα tena!!!

ειχα ρωτησει και την ολγα για τα νυχτικα.την πρωτη μερα θα βολευε το νυχτικο(καθετηρας κτλ) μετα ο,τι θες αρκει να μην σε σφιγγει γιατι σκεψου οτι χαμηλα θα εχεις τα ραματα.λαβε υπ οψιν σου ομως πως θα φαινεσαι απο πισω με τις σερβιετες.εγω πηρα μακρια μπλουζακια με κουμπια.

age.png

Witch ελα γρηγορα εδω!!!

Να σου ριξω και τιποτα σφαλιαρες που θες και μπάνιο να γεννησεις σήμερα!!

Ακουστε καλε τι λεει!

Μαρακι μου μην αγχωνεσαι.Αμαν αυτοι οι αντρες ρε γαμωτο.Ολο βλακειες κανουν!Εισαι πολυ στρεσαρισμένη και γιάυτο τρομαξες τοσο πολυ

glorraki 6 και σήμερα!!!!!

Στο ιασω τα εσωρουχα μιας χρησης που σου δινουν ειναι πολυ βολικα.Ουτε εγω δεν το πιστευα οτι θα φορουσα αυτα τα δυχτιωτά βρακακια με εκεινες τις τεραστιες πανες ακρατιας!!Αλλα το αιμα ειναι πολυυυυυυυυυυ

Εγω νυχτικα ειχα παρει ειδικα οσο ειχα τον καθετηρα αλλα μια μπιτζαμουλα αφου τον βγαλουν ειναι οτι πρεπει!

Το κομμωτηριο για οσες γεννανε ιασω μετα λυπης μου σας λεω εκλεισε!Και αναγκαστηκα να λουζομαι και να φτιαχνομαι μονη μου χειρουργημενη γυναικα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κοριτσια να εχετε μαζι σας φωτοτυπιες τατυτοτητας δικη σας και του συζυγου

και δυο ληξιαρχικες πραξεις γαμου

Ενα σετ για το εξιτηριο το δικο σας και ενα για των παιδιων

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χα χα χα!βρε τσιτσιολινα εσυ ειδικα μπορεις να κυκλοφορεις και μονο με τα tena!!!

ειχα ρωτησει και την ολγα για τα νυχτικα.την πρωτη μερα θα βολευε το νυχτικο(καθετηρας κτλ) μετα ο,τι θες αρκει να μην σε σφιγγει γιατι σκεψου οτι χαμηλα θα εχεις τα ραματα.λαβε υπ οψιν σου ομως πως θα φαινεσαι απο πισω με τις σερβιετες.εγω πηρα μακρια μπλουζακια με κουμπια.

Χαχαχα! Έχεις δίκιο!

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, μίλαγα με την κολλητή (και μάλλον νονά του ενός μπεμπιού) στην Κεφαλονιά!

Λοιπόν, τι εννοείς μακριά μπλουζάκια; Από κάτω... τίποτα; (μα, εγώ φταίω τώρα, πήγαινε μόνη της η λέξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Από ρόμπες τι κάνουμε; Υποθέτω ότι μία δεν αρκεί. Πες ότι τη λέρωσες, ποιός θα τρέχει να σου πάρει άλλη;

Τέλος, τη λέξη "καθετήρας" παρακαλώ να μην την αναφέρουμε συχνά. Την έχω διώξει από το μυαλό μου. Τολμώ να πω ότι με ανατριχιάζει πειρσσότερο από τη λέξη "καισαρική - επισκληρήδιος".............................

rPPrp3.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!

Όλγα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου και να περνάτε πάντα καλά!!!

Εμένα τα μπάνια δεν τα έχουν απαγορέψει πάντως!!!Ασχέτως αν τη έχω βγάλει πολύ μέσα αυτό το καιρό:(:(!

Λέω σήμερα αν τελειώσει ο καλός μου να του πώ να πάμε καμιά βόλτα το απογευματάκι!!έχω πήξει!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...