Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ξημερωνει Κυριακη....γιορταζει η ΟΛΓΑ μας σημερα!!!!!

Ολγιτσα μου να ζησεις πολλα-πολλα χρονια και να παιρνεις μονο χαρές απο τα παιδάκια σου!!!!!!!!Να σε χαίρεται η οικογενεια σου κι εμεις που σε αγαπαμε!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια μου!

Ολγακι μου χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη

διπλα στον αντρουλη σου και στους μπεμπηδες σου! Να σε χαιρομαστε και παντα χαρές!!!

jasmini μου καλωσηλθες στο σπιτακι σου, να χαιρεσαι τα μπεμπουλινια σου, να τα βλεπεις καθε μερα να μεγαλωνουν γερα και ευτυχισμενα και να τα καμαρωνεις με τον αντρουλη σου! Σου ευχομαι να ειναι ησυχουλια και να μη σε ταλαιπωρουν πολυ!!!

BABAS με το καλο αυριο να υποδεχθειτε το μπεμπουλη σας και σας ευχομαι πολυ πολυ συντομα και την τσουπρα σας! Ολα καλα θα πανε και θα δειτε ποσο γρηγορα θα μεγαλωσουνε και θα ξεχαστουνε ολα τα δυσαρεστα!

Με το καλο και τα υπολοιπα κοριτσακια glor αντε ερχεται η σειρα σου, με το καλο και σε εσενα να υποδεχθεις τα μπεμπουλινια σου!

Κοριτσακια μου καλη μας μερα, φιλια!!!

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Πώς ξημερωθήκαμε απόψε;

Olga, χρόνια πολλά και καλά και γλυκά, όλο γέλια, χαρές, ευτυχία, χαμόγελα, ζουζουνοαγκαλιές!!!! Να είσαι πάντα γελαστή εύχομαι από την καρδιά μου! Να καμαρώνεις την οικογένειά σου και να σε καμαρώνουν κι αυτοί!

Και φυσικά, να σε χαιρόμαστε κι εμείς!

Τι έγινε χθες; Το κάψατε το πελεκούδι; :) :)

Εγώ έστειλα τον αγαπημένο μου στο Σούνιο (εξοχικό) να κάνει κανένα μπανάκι (είναι όλοι μαζεμένοι εκεί, όπως πάντα! πεθερά, κουνιάδοι, ξαδέρφια και τον λυπήθηκα να κάθεται έτσι, χωρίς να δροσιστεί). Όταν γυρίσει, με το καλό, θα πάμε έξω για φαγητό, αλλά με τεράστια προσοχή, για να μην πάθω τα της Τετάρτης!!!!!! Αλήθεια, εκτός από ανάλατα βλήτα και μια ψητή μπριζόλα, τι άλλο θα μπορούσα να φάω; Οι καούρες έρχονται και φεύγουν τακτικά, δεν με έχουν εγκαταλείψει οριστικά, αλλά κοιμήθηκα κι απόψε, να μην έχω παράπονο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

χα χα!του ειπα πριν μου στειλεις το μην οτι θελω να με παει λαγονησι που γιορταζει και η φιλη μου η ολγα.και μου ειπε πως θα πας χαζη σε καλεσε κι εγω του ειπα οτι στη γιορτη δεν καλουνε πας μονος σου!!!καλα δεν του ειπα?χα χα!:tongue:

πειτε καμια καλη (κοντινη) ιδεα ρε κοριτσια!για μπανιο ψιλοφοβαμαι να παω (αν και πολυ θα το ηθελα) γιατι εβηχα το πρωι και φυσαει και λιγο.

age.png

χα χα!του ειπα πριν μου στειλεις το μην οτι θελω να με παει λαγονησι που γιορταζει και η φιλη μου η ολγα.και μου ειπε πως θα πας χαζη σε καλεσε κι εγω του ειπα οτι στη γιορτη δεν καλουνε πας μονος σου!!!καλα δεν του ειπα?χα χα!:tongue:

πειτε καμια καλη (κοντινη) ιδεα ρε κοριτσια!για μπανιο ψιλοφοβαμαι να παω (αν και πολυ θα το ηθελα) γιατι εβηχα το πρωι και φυσαει και λιγο.

Γιατί, βρε, αν δεν έβηχες, θα πήγαινες για μπάνιο; Σ' αφήνει ο γιατρός; Εμένα μου το έχει ξεκόψει από την άνοιξη, που τον ρώτησε ο άνδρας μου! Ούτε μπάνιο, ούτε ήλιο.

Δεν ξέρω πού μένετε, πάντως από Αττική Οδό το Σούνιο είναι δίπλα. Αν δεν πάτε για μπάνιο, το Λαύριο έχει ωραιότατες καφετέριες και ταβέρνες!

rPPrp3.png

Ολγακι μου εγω δε θα χρειαστω γερανο αλλα κανενα 5ωρο στην καλυτερη περιπτωση, οποτε αστο για του χρονου χαχα!!!Καλα να περασεις σημερα και φαε οσο μπορεις και για εμας!

Κοριτσακια μου επειδη συζηταμε ολους τους προβληματισμους μας

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι και ελπιζω να με βοηθησετε!

Μπορει να παθουνε κατι τα εμβρυακια αν φοβηθει απο κατι τρομερα η μαμα για να σας εξηγησω χθες το βραδυ ο αντρουλης μου εβλεπε αγωνα και ξαφνικα (ξερετε πως ειναι οι αντρες) φωναξε τοσο πολυ που εγω ετσι οπως ημουνα αφηρημενη μου

κοπηκε η αναπνοη, ειχα ποση ωρα να συνελθω! Ξερω οτι μπορει

να σας φανει χαζο, αλλα πιστευετε οτι μπορει να συνεβη κατι κακο? Αν μπορειτε απαντηστε μου! Φιλακια κοριτσακια μου!!!

Ολγακι μου εγω δε θα χρειαστω γερανο αλλα κανενα 5ωρο στην καλυτερη περιπτωση, οποτε αστο για του χρονου χαχα!!!Καλα να περασεις σημερα και φαε οσο μπορεις και για εμας!

Κοριτσακια μου επειδη συζηταμε ολους τους προβληματισμους μας

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι και ελπιζω να με βοηθησετε!

Μπορει να παθουνε κατι τα εμβρυακια αν φοβηθει απο κατι τρομερα η μαμα για να σας εξηγησω χθες το βραδυ ο αντρουλης μου εβλεπε αγωνα και ξαφνικα (ξερετε πως ειναι οι αντρες) φωναξε τοσο πολυ που εγω ετσι οπως ημουνα αφηρημενη μου

κοπηκε η αναπνοη, ειχα ποση ωρα να συνελθω! Ξερω οτι μπορει

να σας φανει χαζο, αλλα πιστευετε οτι μπορει να συνεβη κατι κακο? Αν μπορειτε απαντηστε μου! Φιλακια κοριτσακια μου!!!

Όχι, βρε παιδάκι μου, δεν νομίζω ότι μπορεί να πάθουν κάτι, απλώς μπορεί να τρομάξουν κι αυτά! Και αποφεύγουμε να τα τρομάζουμε, για να είναι χαρούμενα. Έτσι το βλέπω εγώ. Πάντως, όσο μπορείς, να αποφεύγεις τις τρομάρες, δεν είναι απαραίτητες!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...