Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν, λείπετε όλες μου φαίνεται!

Είχατε κάνει πλάνα, ε;

Εμείς, μόλις πέσει ο ήλιος θα περπατήσουμε σιγά σιγά μέχρι το dvd club, για να γίνουμε μέλη, σε πρώτη φάση, και για να νοικιάσουμε μια ταινία, που θυμήθηκα ότι μπορούμε να ξαναδούμε! Το American Gangster, με Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Ο γιατρός μου εχθές ήταν σαφής στις οδηγίες του. Από δω και μπρος πρέπει να βουλιάξω τον καναπέ και το κρεβάτι. Τα ψέματα τελείωσαν, είπε. Όσο έτρεχες, έτρεχες. Τώρα αρχίζει η ξεκούραση και το κλείσιμο στο σπίτι....... Ένας περίπατος την ημέρα χαλαρά χαλαρά και μια φορά την εβδομάδα βόλτα με το αυτοκίνητο για κανένα 2ωρο (ψώνια κτλ). Εγώ το παίζω ψύχραιμη, στο μεταξύ... Αλλά έχω πάθει σοκ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Και στο σημείο αυτό σας αφήνω με τη διαπίστωση ότι στο θέμα του παιδιάτρου πρέπει να βοηθήσει και η Giota, διότι δεν είναι μόνο μέλλουσα διδυμομανούλα, αλλά και μανούλα ήδη! Συγνώμη, βρε Giota μου, έχουμε επικεντρωθεί στα διδυμάκια, που περιμένουμε όλες, και ο εγκέφαλός μου ξέχασε ότι έχεις και τον Τασούλη! Συγνώμη!

rPPrp3.png

Τις πρωτες ημερες ερχοτανε παιδιατρος απ το ΙΑΣΩ στο σπιτι.Μετα βρηκα εναν παιδιατρο στη γειτονια μου ο οποιος ειναι κ στο ΙΚΑ της περιοχης μου.Οταν μεγαλωσε λιγο ο Τασος πηγαινα μονο στο ΙΚΑ και σπανια στο ιατρειο του.Χωρις συνεντευξεις,χωρις τιποτα.

Απλα αυτο που ηθελα και θελω ειναι ο παιδιατρος να βρισκεται κοντα στο σπιτι.Οτι κ να συμβει παιρνεις το μωρο αγκαλια κ τρεχεις.Γιατι αλλιως,αντε βαλτο στο αυτοκινητο,πηγαινε μες στην κινηση,να κλαιει το μωρο,αντε κ εφτασες,ψαξε να βρεις να παρκαρεις κ ολα τα σχετικα.....Θα μου πεις αν συμβει κατι τρεχεις κ στο ΠΑΙΔΩΝ (μακρια απο εμας) αλλα χειροτερα ειναι κ εκει....μεγαλη αναμονη κ ταλαιπωρια.

Οποτε καταληγουμε σε γνωστες.Ρωτηστε τις γειτονισσες που εχουν παιδια.Αυτες ξερουν καλυτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλεεεεε για τις καουρες στραγαλάκια ασπρα σκληρα!!!!!

Ειχα κατεβασει κιλα ολοκληρα.Αφου να φανταστειτε οτι ειχα και ενα βαζο παντα διπλα μου στο κομοδίνο.

american gangster ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο θα ρωτας τα μπεμπόνια πρωτα!

Αχ κοριτσια πριν λιγες μερες αισθανομουν ενα πτωμα και περιμενα να τα ταισω το μεσημερι που κοιμουνται μετα για να ξεραθω.Και να κλαιει αυτο το μικρο.Να ουρλιαζει!Οταν λοιπον δεν αντεξα και σηκωθηκα η γυναικα κοιμηθηκε το στραβοξυλάκι μου!Εγω ομως τον ειχα χασει τον υπνο

Τα ψεματα τελειωνουν!!!Στις 9 ταιζω τα μωρα και πέφτω με τα μουτρα στο αρνι,το κοντοσουβλι,τις πατατες φουρνου,χορτοπιτα τελεια της πεθερας και βεβαιως βεβαιως ΤΖΑΤΖΙΚΙΟΥΣ!!!!!!μιαμ μιαμ

Τα σοβαρα πραγματα για χαρτια που χρειαζεστε στο μαιευτηριο και παιδιατρους τα λεμε το πρωι.Τωρα εχω πονοκεφαλο.Ξεκουραζομαι για να φαω με ορεξη!

BYE BYE GIRLS!!!!!!!

Εγω παντως σας ειπα να ερθετε!Και δεν κανω και πλακα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον εγω για παιδιατρο ειχα ψαξει πολυ καιρό πριν γεννησω.Οχι με συνεντευξεις(γιατι δεν ξερεις εκεινη την ωρα αμα δεν εχεις μωρα τι να ρωτησεις)αλλα ειχα ρωτησει ολους τους γνωστους

Βασικο σαν πρωτη σκεψη εινα αυτο που λεει η Γιωτα να ειναι κοντα στο σπιτι για οτι και να προκυψει.Μετα ειχα σκεφτει να ειναι του δημοσιου για γλυτωνουμε τα 50αρικα καθε μηνα

Τελικα διάλεξα εναν παιδιατρο που ειναι γνωστός του αντρα μου αρκετα κοντα στο σπιτι ομως δεν ειναι του δημοσίου

Εχω καταλάβει ομως απο την στιγμη που γεννησα οτι υπαρχουν παααρα πολλα πραγματα που πρεπει να εμπιστευομαστε τον παιδιατρο.Απο τα πολυ απλα(αποστειρωσεις,ποτε ξεκινανε στερεα τροφη κλπ)μεχρι πολυ πιο σοβαρα βεβαια θεματα υγείας

Εγω ευτυχως σε αυτον εχω βρει ολα οσα εψαχνα και τον εμπιστευομαι απολυτα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ναι, βρε κοριτσάκια. Δίκιο έχετε και καλά τα λέτε. Πρέπει να είναι κοντά, να μια προϋπόθεση που δεν είχα σκεφτεί. Υπολόγιζα μόνο να βρω έναν στο Χαλάνδρι, αλλά να είναι του ταμείου μου, γιατί έχουμε πολύ καλούς συμβεβλημμένους γενικά. Επίσης, σκεφτόμουν να είναι άνδρας, για να νιώθουν τα παιδάκια μας άνετα αργότερα, αφού τον παιδίατρο τον κρατάς χρόνια, δεν είναι για ένα χρόνο και δύο, που λέει ο λόγος. Ωστόσο, η μαία προχθές, μας είπε ότι πολύ καλύτερα θα σε καταλάβει μια γυναίκα παιδίατρος, ειδικά στο θέμα του θηλασμού - τροφής, ειδικά αν έχει θηλάσει κι εκείνη, και θα σου προσφέρει ακόμη και συμπαράσταση (αυτό μου το επιβεβαίωσε και μια φίλη). Ψάχνω λοιπόν για γυναίκα παιδίατρο του ταμείου στο Χαλάνδρι και η πιο κοντινή είναι Φιλοθέη, μια άλλη Μεσογείων (Αγία Παρασκευή) και πάει λέγοντας... Και, πράγματι, με τα 50ευρα δεν τα βγάζεις πέρα. Θα έχουμε και τόσα έξοδα... Θέμα προς συζήτηση αυτό, πάντως!

rPPrp3.png

Λοιπόν, εμείς πάμε τον περιπατάκο μέχρι την πλατειούλα, στο club, που σας έλεγα! Να πάρουμε και το dvd.

Ολγάκι, να περάσετε όμορφα! Καλή όρεξη, καλή διασκέδαση, δώστε του να καταλάβει απόψε! Στην ανάγκη δώσε και στα νινάκια λίγη πετσούλα, θα το εκτιμήσουν, είμαι σίγουρη, μόλις αισθανθούν το λεμονάκι στις γλωσσίτσες τους (αχ, μου πέσανε τα σάλια κι εμένα).

Τα λέμε αργότερα, φιλάκια

rPPrp3.png

Εγώ έπεσα σε κώμα και ξύπνησα πριν καμιά ώρα, ακόμα δεν έχω συνέρθει!!

jas δε σε πρόλαβα.......τι πρόβλημα με το θηλασμό έχεις?ελπίζω σύντομα να το ξεπεράσετε!!ο αντρούλης σου πως τα πάειμε τα μωρά??

Καμία βόλτα, ούτε σήμερα. Ο σύζυξ έχει ξεπατωθεί στη δουλειά, τώρα ρίχνει και ένα σκούπισμα και λέω να τον αφήσω να ηρεμήσει και να δεί τη μπαλίτσα του.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτουλα ελα λαγονησι να φαμε!!!

Αχ ωραια θα ητανε....να μας φυσηξει καιλιγος αερας καθαρος!!!!!

Αλλα ουτε κουνιεμαι εδω και καιρο....σαν κηφηνας εχω αραξει.....μαλωνει ο ιατρος!!!!!:P:p:p:p:p

Καμία βόλτα, ούτε σήμερα. Ο σύζυξ έχει ξεπατωθεί στη δουλειά, τώρα ρίχνει και ένα σκούπισμα και λέω να τον αφήσω να ηρεμήσει και να δεί τη μπαλίτσα του.

Κι εμεις καναμε δουλιτσες.....τωρα εκατσε ο συζηξ να δει dvd το 2012 με το home-cinema και δεν ακουω τιποτα!!!!!:P:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κι εμεις καναμε δουλιτσες.....τωρα εκατσε ο συζηξ dvd το 2012 με το home-cinema και δεν ακουω τιποτα!!!!!:P:p:p:p:p

Ωραία θα ήταν καμιά ταινιούλα αλλά λέω να του κάνω τη χάρη, τόσο ξεπάτωμα ο καλός μου, άσε θα δούμε μπάλλα οικογενειακώς!!:mrgreen::mrgreen:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγω παντως προτιμω μπαλλα απ τη συγκεκριμενη ταινια...δεν την εχω δει αλλα γενικα αυτο το ειδος ταινιας δεν μου αρεσει καθολου.....

Νομίζω θα ξενερώσει και ο σύζυγος σου, ούτε εμένα είναι του γούστου μου το είδος!! Τι να κάνουμε όμως, να τους βάλουμε καμιά Μαίρη Πόππινς να δούνε???χεχ!!

Θα έρθει και ο καιρός τους.....τα μωρά μας θα εκδικηθούν για μας!!!όλο παιδικά θα παίζει η TV!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...