Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εσύ έτρωγες ζάχαρη τις μέρες της κορτιζόνης;:confused:

οχι δεν ετρωγα.καμια φορα ετρωγα λιγο μελι για διαβητικους στο ψωμι για πρωινο.και σχεδον καθε μεσημερι ετρωγα νεροβραστο μοσχαρι.....

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Για σίδερο βλέπω συζητάτε. Βαρετόοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Εγώ άρχισα και μετράω αντίστροφα μέχρι το άλλο Σάββατο. Ανυπομονώ τρελά όμως. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο μεταξύ κι εγώ βαριέμαι τρελά. Και τώρα μάλιστα δεν περνάει η ώρα και η μέρα με τίποτα. Καταλαβαίνετε νομίζω...............Αφήστε που δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου από την μέση μου κ τους γοφούς μου. Έχω πιαστεί ολόκληρη. Κατά τ' άλλα εσείς τι κάνετε?

οχι δεν ετρωγα.καμια φορα ετρωγα λιγο μελι για διαβητικους στο ψωμι για πρωινο.και σχεδον καθε μεσημερι ετρωγα νεροβραστο μοσχαρι.....

Μμμμ, κάθε μερσημέρι, ε; Εγώ σήμερα λέω να κάνω στη χύτρα λίγο χοιρινό (δεν αντέχω άλλο μοσχάρι!!!!!!!!!!!!!!) λεμονάτο με μια ιδέα μουστάρδα (συνταγή της χύτρας, διότι ακόμη τη μαθαίνω) και εννοείται ανάλατο. Σκέφτομαι, επίσης, να το συνοδεύσω είτε με πουρέ πατάτας (ψιλοβαριέμαι...), είτε με κριθαράκι ξεχωριστό, που θα το κάνω με πιπεριές (είναι πολύ απλό και ΛΑΤΡΕΥΩ πιπεριά). Τώρα, πώς θα τα κάνω όλα αυτά με τόση βαρεμάρα, δεν ξέρω. Χθες φάγαμε αρακά άσπρο (πρώτη φορά στη ζωή μου δεν τον έκανα με σάλτσα), λεμονάτο και χωρίς καθόλου αλάτι. Δεν ξέρω γιατί αυτή η νέα πραγματικότητα, στο μεταξύ, έχει ενθουσιάσει τον άντρα μου, που αρνείται επίσης να προσθέσει αλάτι στο φαγητό ή ακόμη και στη σαλάτα!

rPPrp3.png

Μα... υπάρχει μέλι για διαβητικούς; Εγώ έτρωγα μέλι σταθερά και πριν την εγκυμοσύνη (μου αρέσει και πιστεύει ότι κάνει πολύ καλό), κάθε βράδυ ένα κουταλάκι στο γάλα μου, αλλά και τώρα εννοείται. Απλώς, επειδή πλέον το γάλα το πίνω παγωμένο, δεν πολυτραβιέται ζεστό το καλοκαίρι, ενέταξα στη διατροφή μου το ταχίνι (εξαίρετη πηγή βιταμινών και στοιχείων που μας είναι πολύ χρήσιμα, ειδικά τώρα) κι επειδή δεν τρώγεται σκέτο, έτρωγα τις τελευταίες 2 εβδομάδες κάθε πρωί 1 κουταλιά γλυκού ταχίνι ανάμεικτη με 1 κουταλιά γλυκού μέλι. Ενίοτε, το έβαζα και στο ψωμί, όταν είχα κάνει ζυμωτό. Αυτές τις μέρες, τα έκοψα βέβαια!

rPPrp3.png

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα. Για σίδερο βλέπω συζητάτε. Βαρετόοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Εγώ άρχισα και μετράω αντίστροφα μέχρι το άλλο Σάββατο. Ανυπομονώ τρελά όμως. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο μεταξύ κι εγώ βαριέμαι τρελά. Και τώρα μάλιστα δεν περνάει η ώρα και η μέρα με τίποτα. Καταλαβαίνετε νομίζω...............Αφήστε που δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου από την μέση μου κ τους γοφούς μου. Έχω πιαστεί ολόκληρη. Κατά τ' άλλα εσείς τι κάνετε?

Κοριτσάκι μου, μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαστε κοντά σε έναν ακόμη τοκετό... Τον δικό σου!!!!!

Μα έγινε πολύ αθόρυβα η ανακοίνωση, νομίζω!!!!!! Είσαι έτοιμη; Πώς νιώθεις; Το δωμάτιό τους έτοιμο κι αυτό; Το βαλιτσάκι σου; Περιέχει τα πάντα; (σας θυμίζω ότι το στρες μου είναι ότι θα γεννήσω και δεν θα έχω κάνει βαλιτσάκι... είναι αλήθεια ότι δεν έχω ούτε νυχτικό, αν θέλετε, το πιστεύετε!! Πότε θα τα μαζέψω όλα αυτά;;;;;;;;;;)

Ωχ, ωχ, επανέρχονται οι καουρίτσες μουουουουουου!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

agorakia εγω εχθες προμηθευτηκα τα του νοσοκομειου και λεω αυριο να φτιαξω βαλιτσα.και θα τη φτιαξω μετα απο τα λεγομενα του γιατρου αλλιως ημουν πολυυυ χαλαρη.

βρε glorr,το εχεις συνειδητοποιησει οτι θα παρεις αγκαλια τα παιδακια σου σε μια εβδομαδα?μου φαινεται πολυ περιεργο!!!!

το δουλευω στο μυαλο μου κι εγω απο την ωρα που καταλαβα οτι θα γινει πιο νωρις απ οτι περιμενα και μου φαινεται οτι δεν το ζω εγω αυτο!

age.png

Το βαλιτσακι μου ειναι ετοιμο εδω και καιρο ανυπομονω παρα πολυ .Οσο για την ανακοινωση δεν εγινε αθορυβα βρε.Ευτυχως εχω την αδερφη μου γραμματεα και μου γραφει αυτη γιατι εγω ολη μερα την περναω ξαπλα αφηστε τα,εχω βαρεθει παρα πολυ.εχω βαρυνει πολυ και δεν μπορω να κουνηθω με γερανο θα ελεγα με πανε ααχαχαχαχααχχαααα.Το δωματιακι τουσ ειναι ετοιμο εκτοσ απο πολυ πολυ μικρες λεπτομεριες.Το αλλο σαββατο τετοια ωρα θα εχω τα μωρακια μου λογικα

τι κανετε κοριτσια μου?

witch ακολουθεις τα χναρια μου παιδι μου με τα θηρια μωρα!χαχαχα

Διαβητη δεν ειχα παντως

Αγορακια μου εσυ ρωτησες κατι για παιδίατρο?Τι θα ηθελες να μάθεις ακριβώς?

Σας ειπα?Σημερα εχουμε κοσμο.Θα σουβλήσει ο αντρας μου αρνι για την γιορτη μου που ειναι αυριο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Giota, σε βολεύει η πρέσα, ε; Αν και έχω γυναίκα για το σπίτι (και μάλιστα τώρα της κάναμε συμφωνία για κάθε εβδομάδα και όχι κάθε δεκαπέντε - στην ενδιάμεση να έρχεται ένα τετράωρο μόνο για σίδερο και ένα σκούπισμα, σφουγγάρισμα), σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μία τώρα με τις εκπτώσεις. Θα έχω και τα ρούχα των μωρών, όσο να 'ναι θα είναι πιο μεγάλες οι ανάγκες μας, πόσο συχνά να έρχεται και η γυναίκα; Στο τέλος, δεν θα έχουμε και να την πληρώνουμε :) :) :)

Εμενα με βολευει πολυ,αν και δε χρησιμοποιησα πολυ σιδερο αφου μπηκαμε στο σπιτι την πρωτη νυχτα του γαμου κ την ειχαμε ηδη αγορασμενη.....στο πατρικο μου δεν εκανα ποτε δουλειες.Απλα τελειωνω πιο γρηγορα το σιδερο και το κανω καθιστη.Αυτα ειναι τα θετικα.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Το βαλιτσακι μου ειναι ετοιμο εδω και καιρο ανυπομονω παρα πολυ .Οσο για την ανακοινωση δεν εγινε αθορυβα βρε.Ευτυχως εχω την αδερφη μου γραμματεα και μου γραφει αυτη γιατι εγω ολη μερα την περναω ξαπλα αφηστε τα,εχω βαρεθει παρα πολυ.εχω βαρυνει πολυ και δεν μπορω να κουνηθω με γερανο θα ελεγα με πανε ααχαχαχαχααχχαααα.Το δωματιακι τουσ ειναι ετοιμο εκτοσ απο πολυ πολυ μικρες λεπτομεριες.Το αλλο σαββατο τετοια ωρα θα εχω τα μωρακια μου λογικα

Με το καλό glorr, απίστευτο όμως, μια μια με τη σειρά της (ή οχι) φτάνει στο στόχο!!! Τρέλα!!σε μια εβδομάδα θα γίνεις ΜΑΝΑ!!:D:D

Και αν θυμάμαι καλά δεν έχεις πάρει πολλά κιλά έτσι; αλλά παρόλαυτα στο κρεβάτι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γύρισα, ωραίο το πεπόνι!!!

Πω πω... Για σκέψου το καλύτερα...: Το επόμενο Σάββατο, τέτοια ώρα, θα έχεις τα μωρά σου αγκαλιά! Αχ, Παναγίτσα μου, ανατρίχιασα! Με το καλό, κοριτσάκι μου!

rPPrp3.png

Πράγματι, κορίτσια... Μια μια φτάνουμε όλο και πιο κοντά στη μεγάλη μέρα!

Μου αρέσει, που το ζούμε όλες μαζί...

Λοιπόν, Όλγα, αρνί διαβάζω! Και, μάλιστα στη σούβλα! Το λατρεμένο μου! Έχω λίγο στον καταψύκτη από το Πάσχα, αλλά είπαμε θα φάμε χοιρινό λεμονάτο και ανάλατο σήμερα!

Για τον παιδίατρο, δεν ξέρω αν προλαβαίνω να θέσω ερωτήσεις τώρα, διότι μόλις πήρε ο καλός μου. Του χάλασε το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τον φέρνει ο αδελφός του, άρα θα φάμε νωρίτερα. Άρα, πρέπει να πάω για το χοιρινό.

Ωστόσο, ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια επέλεξες παιδίατρο. Εννοώ, τον είδες πριν τον τοκετό για μια μίνι συνέντευξη τύπου (όπως διάβασα ότι πρέπει να κάνουμε), φρόντισες να είναι του ιδίου φύλου με τα μωρουλίνια (για να νιώθουν πιο άνετα, μεγαλώνοντας) και, γενικώς, διάφορες άλλες απορίες, που θα σου θέσω και σε δεύτερο χρόνο!

rPPrp3.png

agorakia εγω εχθες προμηθευτηκα τα του νοσοκομειου και λεω αυριο να φτιαξω βαλιτσα.και θα τη φτιαξω μετα απο τα λεγομενα του γιατρου αλλιως ημουν πολυυυ χαλαρη.

βρε glorr,το εχεις συνειδητοποιησει οτι θα παρεις αγκαλια τα παιδακια σου σε μια εβδομαδα?μου φαινεται πολυ περιεργο!!!!

το δουλευω στο μυαλο μου κι εγω απο την ωρα που καταλαβα οτι θα γινει πιο νωρις απ οτι περιμενα και μου φαινεται οτι δεν το ζω εγω αυτο!

Τι εννοείς, λέγοντας "τα του νοσοκομείου"; (καλά, είμαι τελείως ανίδεη, έτσι; δεν είναι μόνο οι σερβιέτες και το μακιγιάζ μας στο νεσεσέρ; ) Υπ' όψιν, εγώ γεννάω ΙΑΣΩ. Πρέπει κι εγώ να έχω "τα του νοσοκομείου";

rPPrp3.png

αυτα ειναι ολγα!στης γυναικας μου τη γιορτη σουβλισα ενα αρνι!!!!ε ρε γλεντια!!!!

και ναι λοιπον ακολουθω τα χναρια σου!πως θα τολμουσα να ξεφυγω απο το προτυπο αλλωστε....:tongue:

τι κιλα καλε να εχει παρει η glorr!?τιποτα δεν εχει παρει!next top model κατευθειαν απο το νοσοκομειο θα βγει!

παιδιατρος ε.θεμα για συζητηση αλλα θα πρεπει να εχουμε την ολγα και τη γιωτα διαθεσιμες και να εχουν χρονο.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...