Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ελα βρε witch ασε τον καινουργιο γιατρο να δει πως θα το χειριστει..δεν ειπε θα ρωτουσε κ εναν παιδιατρο σχετικα?

ενταξει, δεν ειναι κ το πιο συνηθες να χει μια εγκυος διαβητη κυησης..ειχε η twins μας, φτανει!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

θα προχωρησεις μεχρι την 38η ε?αλλα και αυτη η αποφαση του γιατρου σου φανταζομαι οτι θα προσαρμοζεται καθε φορα που θα σε βλεπει μηπως και αλλαξει κατι.

διαβαζα οτι ο διαβητης αυξανει το βαρος των παιδιων.τον παιδιατρο θα τον ρωτουσε για κορτιζονη αλλα μπορω να πω οτι πλεον σαν ξερολας εχω αποψη και γι αυτο.διαβασα 500αρθρα!!!!δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να την κανω τωρα.

πω πω εχω μια απιστευτη βαρεμαρα κι εχω να κανω ενα σωρο πραγματα στο σπιτι.

age.png

Ευελπιστω να φτασω μεχρι τοτε αλλα θα δειξει...ειναι παρα πολυ στριμωγμενα και ταλαιπωρουμε πολυ καθε φορα που παω στον ιατρο,αφου για να μετρησουμε το μηριαιο οστο του ενος με γυρναει στο πλαι....ασε που εχω παρει μονο 5 κιλα....απο την μια ειναι καλο γιατι κινουμαι καλυτερα αλλα θα ηταν καλυτερα να ειχα παρει κατι παραπανω.....μαλλον θα βγω και πιο αδυνατη αλλα με μια χαλαρωση στην κοιλια!!!!!!

Αντε να την μαζεψω μετα!!!!!Αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με νοιαζει......

Να ειναι καλα τα παιδακια μας με ενδιαφερει και τιποτα αλλο!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ελα βρε witch ασε τον καινουργιο γιατρο να δει πως θα το χειριστει..δεν ειπε θα ρωτουσε κ εναν παιδιατρο σχετικα?

ενταξει, δεν ειναι κ το πιο συνηθες να χει μια εγκυος διαβητη κυησης..ειχε η twins μας, φτανει!

εννοειται οτι τα αφηνω πια ολα πανω του.απλα θελω να καταλαβαινω τι γινεται και γιατι και γι αυτο τα ψαχνω

age.png

Που εξαφανιστηκατε ολες?????

Εγω φτιαχνω μακαρονακια σημερα....το φαγητο της τεμπελας και μολις εβαλα ενα πλυντηριο,μεχρι να τελειωσει θα ερθει κ ο συζηξ να μου τα βγαλει εξω.....μετα θα βαλω αλλο ενα....μαζευτηκαν τοσα πολλα.....και απο Δευτερα ξεκιναει το σιδερωμα.....

Και δεν μου αρεσει και καθολου αλλα τι να κανω???Αλλιως δε γινεται.....

Η φουκαριαρα η μανα μου εχει τη δουλεια της,εχει να μου κραταει κ το παιδι,και ολο λεει να ερθει να μου σιδερωσει αλλα δεν την αφηνω......βρε κοριτσια εχω αδικο????

Την λυπαμαι κ αυτη,τοσα χρονια παιδευοτανε να μας μεγαλωσει κ τωρα να τρεχει ολη μερα με τις δικες μου δουλειες?Αδικο δεν ειναι?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο για τη μητερα σου.κι εγω δεν θελω να μου κανει δουλειες γιατι δεν καθεται και καθολου.μονο σιδερο μου κανει γιατι πολλες φορες πλενουμε μαζι τα ρουχα και αισθανεται τυψεις που δεν μπορει να βοηθησει οποτε την αφηνω.

κι εγω πρεπει να βαλω πλυντηριο και να μαγειρεψω και βαριεμαιαιαιαι.

age.png

Χαιρομαι που βρισκω συμπαρασταση...στο θεμα του σιδερωματος ευτυχως δεν ειανι κ τοσο δυσκολο καθως εγω πρεσσα κ το κανω καθιστη απλα το βαριεμαι......κ ειδικα τωρα με την ζεστη.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Χαιρομαι που βρισκω συμπαρασταση...στο θεμα του σιδερωματος ευτυχως δεν ειανι κ τοσο δυσκολο καθως εγω πρεσσα κ το κανω καθιστη απλα το βαριεμαι......κ ειδικα τωρα με την ζεστη.....

Το σίδερο είναι πάντα βαρετό!!!και γω Δευτέρα πρέπει να στρωθώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα νινάκια!

Πώς μου είστε σήμερα;

Μα, τι γίνεται με τη βαρεμάρα; Μεταδοτική είναι; Δεν μπορώ ούτε να συρθώ από την ώρα που ξύπνησα (και ξύπνησα, διότι ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ, κορίτσια!!!!!!!!!!!! και κοιμήθηκα και χωρίς καούρες, ναιαιαιαιαιαιαια, μου πέρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας).

Ξύπνησα 08.00, που έφυγε ο καλός μου, χάζεψα λίγη τηλεόραση και με ξαναπήρε ο ύπνος μέχρι τις 10.30!!! Αναπλήρωσα λιγάκι την αϋπνία των προηγούμενων ημερών.

Αλλά βαρεμάρα σήμερααααα. Ούτε πεπόνι δεν θέλω να κατέβω να κόψω... Άσε για μαγείρεμα. Θα δούμε. Και επίσης, Giota, κι εμένα με περιμένουν 2 πλυντήρια, αλλά όπως λες, πρέπει να έρθει να μου γάλει τη λεκάνη στη βεράντα, οπότε... βαριέμαι να κάνω έστω και αυτό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες και ολους!!!α ρε babas δεν εχεις παραπονο,εναν σε εχουμε και πρεπει να σε προσεχουμε!

ελιωσα στον υπνο!

agorakia κι εγω 2 διπλες εκανα.προσπαθησε για κανα δυο μερες να αποφυγεις τα δημητριακα γιατι εχουν αρκετο αλατι.μηπως σε χαλανε χειροτερα.εμενα παραδειγμα,το γαλα οχι απλα δεν με βοηθαει αλλα μου φερνει και εμετο μαζι με τις καουρες.ξερω κ ενα γιατροσοφι αλλα δεν το εχω δοκιμασει.μαστιχονερο.αλλιως πιο απλα κανε μια προσπαθεια με μαστιχα χιου.εχω ειχα βρει παραλλαγη με το παγωτο καιμακι!:tongue:

Καλό μου, είτε το πιστεύεις είτε όχι, είναι το μόνο που με έχει ανακουφίσει όλες αυτές τις μέρες! Από τη στιγμή που το πίνω, αισθάνομαι διαφορά. Απλώς κρατούσε λίγο. Αφού μου το είπε και η μαία. Με είδε που κόντευα να ανατιναχθώ και μου λέει "ούτε το γάλα με τα corn flakes δεν σε βοήθησε, βρε παιδί μου";. Εγώ τότε θυμήθηκα ότι, επειδή δεν μπορούσα ούτε να καταπιώ, έπινα μόνο παγωμένο γάλα, ενώ ο συνδυασμός γάλα - corn flakes είναι σταθερός κάθε βράδυ σε όλη την εγκυμοσύνη. Χθες το βράδυ ήπια ακριβώς 1/2 λίτρο!!!!! Σήμερα (να χτυπήσω ξύλο) δεν έχω σχεδόν καθόλου. Αλλά δεν ήξερα ότι έχουν αλάτι τα σκασμένα!

rPPrp3.png

Καλή ιδέα το παγωτό καϊμάκι (γιατί σοκολάτα τα αγόρια δεν θέλουν καθόλου - περίεργο... εγώ την έτρωγα με το κιλό)...

Αλλά σκέφτομαι να απέχω και από τη ζάχαρη αυτές τις μέρες και τα έχω ψιλοκαταφέρει!

rPPrp3.png

Giota, σε βολεύει η πρέσα, ε; Αν και έχω γυναίκα για το σπίτι (και μάλιστα τώρα της κάναμε συμφωνία για κάθε εβδομάδα και όχι κάθε δεκαπέντε - στην ενδιάμεση να έρχεται ένα τετράωρο μόνο για σίδερο και ένα σκούπισμα, σφουγγάρισμα), σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μία τώρα με τις εκπτώσεις. Θα έχω και τα ρούχα των μωρών, όσο να 'ναι θα είναι πιο μεγάλες οι ανάγκες μας, πόσο συχνά να έρχεται και η γυναίκα; Στο τέλος, δεν θα έχουμε και να την πληρώνουμε :) :) :)

rPPrp3.png

Καλή ιδέα το παγωτό καϊμάκι (γιατί σοκολάτα τα αγόρια δεν θέλουν καθόλου - περίεργο... εγώ την έτρωγα με το κιλό)...

Αλλά σκέφτομαι να απέχω και από τη ζάχαρη αυτές τις μέρες και τα έχω ψιλοκαταφέρει!

αχ ναι.ξεχασα οτι δεν τρως ζαχαρη.οντως το γαλα βοηθαει πολυ αλλα σε μενα δεν πιανει.τουλαχιστον ξεκουραστηκες λιγο αφου κοιμηθηκες.

age.png

αχ ναι.ξεχασα οτι δεν τρως ζαχαρη.οντως το γαλα βοηθαει πολυ αλλα σε μενα δεν πιανει.τουλαχιστον ξεκουραστηκες λιγο αφου κοιμηθηκες.

Εσύ έτρωγες ζάχαρη τις μέρες της κορτιζόνης;:confused:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...