Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον μικρες κ τριανταφυλλενιες, σας καληνυχτιζω...

ελεγα να βγω καμια μπαροτσαρκα, αλλα τελικα μπα....

δε βρισκω κ κανεναν να μ ακολουθησει σε ενεργεια ,διαθεση, κτλ.. :mrgreen:καταλαβαινετε εσεις..! :mrgreen:

πολυ αστειο...θα επανελθουμε ομως!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

agorakia παντως καμια μας δεν ειχε ιδιο προγραμμα στις δοσεις, οποτε μαλλον υπαρχουν τροποι πολλοι..αναλογα το δοκτωρα κ την περιπτωση..

Ναι, αυτό συνεπέρανα κι εγώ. Φυσικά κάθε γιατρός έχει τα δικά του. Απλώς δεν ξαναδιάβασα δύο διπλές μαζεμένες και υπέθεσα ότι ίσως εκεί οφείλεται το σύμπτωμα, που με βασανίζει! Αλλά, τι να έκανα; Αφού μου είπε έτσι, έπρεπε να ακολουθήσω.

rPPrp3.png

Τελικά εδώ είσαστε.....γκαβομάρα!!

joy η witch είναι προς αναζήτηση γιατρού. Στην ουσία αυτός που πήγε σήμερα είναι ο παλιός της, προ εγκυμοσύνης, αυτός που την παρακολουθούσε μέχρι τώρα είναι θείος του άντρα της. Ο οποίος όμως τους την έκανε γιατί θα φύγει διακοπές τις εβδομάδες που πιθανόν να γεννήσει. ελπίζω να μη σε μπέρδεψα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

λοιπον μικρες κ τριανταφυλλενιες, σας καληνυχτιζω...

ελεγα να βγω καμια μπαροτσαρκα, αλλα τελικα μπα....

δε βρισκω κ κανεναν να μ ακολουθησει σε ενεργεια ,διαθεση, κτλ.. :mrgreen:καταλαβαινετε εσεις..! :mrgreen:

πολυ αστειο...θα επανελθουμε ομως!

Καληνύχτα, κοριτσάκι!!! Ύπνο γλυκό και ελαφρύ σου εύχομαι ολόψυχα!

Εγώ θα μείνω λίγο ακόμη. Βλέπω Νικολούλη, τελευταία εκπομπή της σεζόν, άλλωστε!

rPPrp3.png

Μμμμ, τώρα που η Witch ανέφερε τη λέξη "παιδίατρος" έθεσε ένα άλλο θέμα, αρκετά σοβαρό. Θα ήθελα να το αναπτύξουμε με την πρώτη ευκαιρία, αλλά όχι τώρα, διότι το βλέφαρο άρχισε να βαραίνει (ασήκωτο έγινε). Λέτε να καταφέρουμε να κοιμηθούμε απόψε; Μακάρι, Παναγίτσα μου...

Στο θέμα του παιδιάτρου, που έλεγα, θα μας βοηθήσει πολύ και η άποψη των ήδη διδυμομαμάδων! Όλγα, Twins, Jasmini!

Αλλά να δουλεύει ο εγκέφαλός μας και να μην είμαστε άυπνες!

Φιλάκια σε όλες τις κουκλίτσες!

Καλόκαι ξεκούραστο ύπνο, γεμάτο γλυκά όνειρα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα.....

δε λεω, χθες τουλαχιστον κοιμηθηκα.

μα, να μη μπορω να κοιμηθω λιγο παραπανω βρε παιδακι μου? δουλειες δεν εχω, ολημερις βαριεμαι, αντι να ξυπνησω κατα τις 10...στις 7 με το ζορι το ματι γαριδα!

προπονηση για μετα...

αντε ειναι κ σκ κ συνηθως παμε καμια βολτιτσα με την αγαπη, αλλα ο δοκτωρ ειπε να χαλαρωσω κ μου φαινεται θα βγω βολτα στο μπαλκονι...αντε κ για ενα φαγητακι εδω κοντα, αφου με πανε στην πορτα,σα τη γιαγια που λεγαμε!!:(

εσεις θα πατε κανετε καμια καλη εξορμηση?.... εστω ενα περιπατο στα περιξ??:)

33E7p2.png

Καλημέρα!!!

Αν και γω με τον ύπνο τα πάω καλά και ξυπνάω μετά τις 10, σήμερα την πάτησα, με χώσαν!!

Βολτίτσα nufi μου χλωμό και για μένα, φτιάχνουμε την κουζίνα και άστα να πάνε! Εδώ παρέα θα τη βγάλουμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα σε ολες και ολους!!!α ρε babas δεν εχεις παραπονο,εναν σε εχουμε και πρεπει να σε προσεχουμε!

ελιωσα στον υπνο!

agorakia κι εγω 2 διπλες εκανα.προσπαθησε για κανα δυο μερες να αποφυγεις τα δημητριακα γιατι εχουν αρκετο αλατι.μηπως σε χαλανε χειροτερα.εμενα παραδειγμα,το γαλα οχι απλα δεν με βοηθαει αλλα μου φερνει και εμετο μαζι με τις καουρες.ξερω κ ενα γιατροσοφι αλλα δεν το εχω δοκιμασει.μαστιχονερο.αλλιως πιο απλα κανε μια προσπαθεια με μαστιχα χιου.εχω ειχα βρει παραλλαγη με το παγωτο καιμακι!:tongue:

age.png

nunu ακριβως ετσι ειναι με τους γιατρους.πηγα σε αυτον που με παρακολουθουσε προ εγκυμοσυνης.η αληθεια ειναι οτι καθε γιατρος εχει και τη δικη του αποψη και αντιμετωπιση σε καποια πραγματα.τουλαχιστον με αυτον συμφωνουμε στα περισσοτερα.

σας ειπα το βαρος των μωρων?2100 και 1970.ενας απο τους λογους που πιστευει οτι θα γεννησω νωρις ειναι το βαρος.

οποτε,πιστευει οτι πιθανον να γεννησω και μονη μου σε 2 εβδομαδες (δηλ 35+3)αλλιως θα με βαλει για τελος ιουλιου(δηλ 36+3).ολα αυτα θα επιβεβαιωνονται η θα αλλαζουν καθε φορα που πηγαινω εννοειται.

αυτος δεν αφηνει διδυμα λεει πανω απο 37+2.

age.png

Καλημέρα!!!!

Ξυπνησαμε κ εμεις....τις μεγαλες ωρες σημερα....ειχα καιρο να ξυπνησω στις 9 30 και αυτο οφειλεται στους γονεις μου που κρατησανε τον μικρο χτες το βραδυ για να ξεκουραστω....νιωθω μια απιστευτη βαρεμαρα σημερα,κι εχω να βαλω και δυο πλυντηρια αλλα θα τα βαλω μετα που θα ερθει ο αντρας μου για να μου βγαλει εξω την λεκανη.

Τωρα πινω καφεδακι!!!!!!Φιλια πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Βλεπω ολες σιγα σιγα

ξυπνησατε! Πως ειστε κοριτσακια μου? BABAS τελεια τα νεα σας

με το καλο τη Δευτερα να παρετε το μπεμπουλη σας αντε τωρα

ευχομαι και την τσουπρα σας συντομα!

Εγω ενα απο τα ιδια, ξανα αιμα χθες το βραδυ και σημερα τα ιδια!

Αντε ελπιζω να περασει ο καιρος να φυγει το αιμα και να αισθανθω επιτελους κι εγω χαρουμενη, γιατι μεχρι τωρα ειμαστε

μια κρυο μια ζεστη! Πω πω ρχω παθει ψυχολογικο, καθε φορα που ειναι να παω τουαλετα τρεμω! Το αιμα απο οτι μου ειπε χθες πρεπει να ειναι απο κατι αιματωματα που ειδε διπλα στο ενα εμβρυακι αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι αποκολληση και οτι μεγαλωνοντας ο σακος θα τα καλυψει! Δεν ξερω εχετε ακουσει τιποτα για τετοιο πραγμα? Αυτα απο εμενα, οχι πολυ ευχαριστα

αλλαπροχωραμε! Καλημερα σε ολες μας!

nunu ακριβως ετσι ειναι με τους γιατρους.πηγα σε αυτον που με παρακολουθουσε προ εγκυμοσυνης.η αληθεια ειναι οτι καθε γιατρος εχει και τη δικη του αποψη και αντιμετωπιση σε καποια πραγματα.τουλαχιστον με αυτον συμφωνουμε στα περισσοτερα.

σας ειπα το βαρος των μωρων?2100 και 1970.ενας απο τους λογους που πιστευει οτι θα γεννησω νωρις ειναι το βαρος.

οποτε,πιστευει οτι πιθανον να γεννησω και μονη μου σε 2 εβδομαδες (δηλ 35+3)αλλιως θα με βαλει για τελος ιουλιου(δηλ 36+3).ολα αυτα θα επιβεβαιωνονται η θα αλλαζουν καθε φορα που πηγαινω εννοειται.

αυτος δεν αφηνει διδυμα λεει πανω απο 37+2.

καλε τι βαρος ειναι αυτο? καταπληκτικο! κ τωρα να γεννηθουν που λεει ο λογος, τα παιρνεις παραμασχαλα κ βουρρρρρ για σπιτι!!!

ε, καλα λεει ο ανθρωπος..αν τ αφησει παραπανω δε θ αντεξει η μητρα σου ρε συ κ το βαρος...

αχ μονο τα δικα μου θα ναι κουκουτσακια...μακαρι να χουν αυτο το βαρος γυρω στην 36η που λεμε να γεννησουμε! :roll:

33E7p2.png

αχ μονο τα δικα μου θα ναι κουκουτσακια...μακαρι να χουν αυτο το βαρος γυρω στην 36η που λεμε να γεννησουμε! :roll:

Και τα δικα μου σαν γατακια θα ειναι αφου προχτες ητανε 2100 στην 34+5....

GRJdp2.png

xefUp3.png

θυμαμαι που ελεγε το ντοκυμαντερ οτι η μητρα αντεχει 5,500 νομιζω.καλα θυμαμαι γιωτα?αυτο ηταν βαρος εμβρυων η γενικα και υγρων κτλ?

ο ντοκτορ εχθες μου ειπε οτι οταν φτασουν και τα δυο μαζι περιπου 4,500 θα αρχισει η μητρα να συσπαται.

ρε γμτ ενω ειχα αρχισει να ηρεμω με αυτον τον γιατρο τωρα αρχιζω κ σκεφτομαι την καμπυλη που δεν εκανα και μην τυχον και ειναι μεγαλα τα παιδια γι αυτο τον λογο.αλλα αφου το σακχαρο ηταν πολυ χαμηλο.ψαχω σχετικα αρθρα γι αυτο μου περασε απο το μυαλο.

age.png

Ετσι ελεγε το ντοκυμαντερ...καλα θυμασαι.Βαρος 5,5 κιλα μαζι με τα παιδια και τα υγρα και ολα.Για αυτο τα τεραδυμα βγαινουν στο 1 κιλο το καθε ενα γιατι ειναι κ το βαρος απο τα υγρα.Και τα περισσοτερα διδυμα γεννιουνται στις 36 εβδομαδες,απλα μερικοι ιατροι τα αφηνουν οσο αντεξουν.Οπως ο δικος μου που ειπε οτι αν δεν ερθουν μονα τους θα μπουμε 38+1 χειρουργειο.

Η καμπυλη δεν εχει σχεση με το βαρος των παιδιων απλα με τον διαβητη κυησης.Εγω ειχα κανει καμπυλη κ στην πρωτη εγκυμοσυνη παρ ολο που δεν ειχα ποτε ζαχαρο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...