Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας και χαρά σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εμένα μην με ρωτάτε... Όταν σταματήσουν οι καούρες, θα σας το πω εγώ κατευθείαν! Όπως καλά καταλάβατε, συνεχίζονται για 2ο 24ωρο (μέρα και νύχτα)! Εν τω μεταξύ, δεν το λέω και στον γιατρό μου, διότι το παίζω ηρωίδα, τάχα ότι θυσιάζομαι για τα παιδιά μου και τέτοια βαρύγδουπα! (εγώ, που με το πρώτο τσικ πόνου έπρεπε να έχω παραμάσχαλα παυσίπονο, αντιφλεγμονώδες, σπασμολυτικό και πάει λέγοντας - η αλήθεια είναι ότι από στομάχι δεν ήξερα, τώρα μαθαίνω η έρμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! )

Τι άλλα εσείς; Τα θέματα με τις άδειες των γιατρών βλέπω εξακολουθούν να υφίστανται. Μα καλά, κανείς τους δεν ήξερε ότι αναλαμβάνει δίδυμα με ΠΗΤ τον Αύγουστο (που δεν την φτάνεις κιόλας την ΠΗΤ με τα δίδυμα, αλλά άστο αυτό) ; Έλεος πια!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!γυρισα απο τον γιατρο (τον δικο μου) και μου φαινεται οτι πηγαινω απο το ενα ακρο στο αλλο.μου ειπε οτι πιστευει οτι σε 2 εβδομαδες θα γεννησω!θεωρει οτι τελος ιουλιου ειναι δεδομενο οτι θα εχω ηδη γεννησει.

ο αντρας μου δεν θελει να παμε σε αλλον.του αρεσε λεει και τον καλυψε.συμφωνω αλλα εγω γενικα δεν ενθουσιαζομαι ευκολα.

θα ξαναπαω την παρασκευη αλλα με προβληματισαν 2 πραγματα.πρωτον πιστευει οτι δεν ειχε νοημα το οτι εκανα κορτιζονη στην 27η εβδομαδα και θα συζητησει με τον παιδιατρο μηπως κανω τωρα και δευτερον πιστευει οτι επρεπε να ειχα κανει καμπυλη.

οταν εχεις χαμηλο ζαχαρο εχει νοημα να κανεις καμπυλη?!

anyway ιασω,λεφτα κλασικα οσο και το νοσοκομειο και ολα καλα.(ελπιζω)

αυτααααααα......

age.png

babas αστα,τον καταλαβαινα απολυτα τον αντρα μου και φανταζομουν τη δυσκολη θεση που βρισκοταν αλλα το χειριστηκε πολυ πολιτισμενα κι ευτυχως γιατι δεν θα αντεχα αλλες ''συγκινησεις''!του ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι και νομιζα οτι θα εκραγει αλλα τα ελεγε ωμα και ευγενικα!

απο δευτερα θα εχετε παρεα στο σπιτι ε?αντε με το καλο να μαζευτειτε και ολη η οικογενεια!

agorakia κουραγιο.το ξερω ειναι μαρτυριο και δεν περναει κιολας.εκει που λες συνηλθα σκαει ξανα.

age.png

γιατρος δεν ειμαι αλλα για την καμπυλη εχει δικιο.Οσο κακο ειναι το παραπανω αλλο τοσο ειναι το πιο κατω.Μου το ειχε πει ο δικος μου.Επισης η κορτιζονη(το ειχαν πει και τα κοριτσια που εκαναν)εχει καποια διαρκεια που αμα περασει ειναι σαν να μην εχεις κανει ενεσεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

γιατρος δεν ειμαι αλλα για την καμπυλη εχει δικιο.Οσο κακο ειναι το παραπανω αλλο τοσο ειναι το πιο κατω.Μου το ειχε πει ο δικος μου.Επισης η κορτιζονη(το ειχαν πει και τα κοριτσια που εκαναν)εχει καποια διαρκεια που αμα περασει ειναι σαν να μην εχεις κανει ενεσεις

εχεις δικιο.τωρα που το ειπες το θυμηθηκα για τη κορτιζονη.νομιζω ενα μηνα κραταει το πολυ.

αποψε νομιζω θα κοιμηθω.

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα και χωρις καουρες !(agorakia!)

age.png

Και πάλι κοντά σας, μικρές μου φίλες!

Καλή μου Witch, από όσα γνωρίζω, η καμπύλη ζαχάρου γίνεται, διότι ανεξάρτητα από τις τιμές που έχεις εκτός εγκυμοσύνης, υπάρχει και ο διαβήτης εγκυμοσύνης, που δεν συνδέεται καθόλου με την υπόλοιπη ζωή σου. Μπορεί να έχεις πολύ χαμηλό ζάχαρο και στην διάρκεια της κύησης να εκτοξευθεί. Η καμπύλη γίνεται ακριβώς, για να διαπιστωθεί η ύπαρξη διαβήτη κύησης! Για παράδειγμα, εγώ, αν και έχουμε ιστορικό ζαχάρου και διαβήτη στα περισσότερα μέλη της οικογένειάς μου, είχα πολύ καλές τιμές στην καμπύλη, αλλά θα μπορούσα και να έχω θέμα, λόγω κληρονομικότητας. Μέχρι στιγμής, δόξα τω Θεώ, πήγαμε καλά, αλλά η μαία λέει "μακριά από το καρπούζι"!!!

rPPrp3.png

εχεις δικιο.τωρα που το ειπες το θυμηθηκα για τη κορτιζονη.νομιζω ενα μηνα κραταει το πολυ.

αποψε νομιζω θα κοιμηθω.

καληνυχτα σας και ονειρα γλυκα και χωρις καουρες !(agorakia!)

Αχ, κοριτσάκι μου!!! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! Ωστόσο, μόλις ήπια και 1/2 λίτρο παγωμένο γάλα με δημητριακά. Κάτι πάει να κάνει, αλλά, όπως είπες πολύ σοφά, εκεί που λες "συνήλθα", τσουπ, να 'σου η έκπληξη!

Καληνύχτα. Να έχεις έναν ήρεμο και γλυκό ύπνο, εύχομαι, όπως και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!

Αλήθεια, οι υπόλοιπες, πού είμαστε; Γιατί δεν μιλάμε;

rPPrp3.png

καλησπερα!γυρισα απο τον γιατρο (τον δικο μου) και μου φαινεται οτι πηγαινω απο το ενα ακρο στο αλλο.μου ειπε οτι πιστευει οτι σε 2 εβδομαδες θα γεννησω!θεωρει οτι τελος ιουλιου ειναι δεδομενο οτι θα εχω ηδη γεννησει.

ο αντρας μου δεν θελει να παμε σε αλλον.του αρεσε λεει και τον καλυψε.συμφωνω αλλα εγω γενικα δεν ενθουσιαζομαι ευκολα.

θα ξαναπαω την παρασκευη αλλα με προβληματισαν 2 πραγματα.πρωτον πιστευει οτι δεν ειχε νοημα το οτι εκανα κορβο μικρητιζονη στην 27η εβδομαδα και θα συζητησει με τον παιδιατρο μηπως κανω τωρα και δευτερον πιστευει οτι επρεπε να ειχα κανει καμπυλη.

αυτααααααα......[/quote

μπραβο μικρη! αντε γιατι πολυ στενοχωρια επεσε κ εναι κ κριμα..

μωρε για τις κορτιζονουλες ετσι ξερω κ γω... εγω κανω μια διπλη δοση καθε 2βδομαδες..συνολο 4,μου μενει αλλη μια στην 33ηεβδομαδα για να καταλαβεις..

επισης κ γω ειχα σ ολες τις εξετασεις χαμηλο ζαχαρο, αλλα καμπυλη εκανα. you never know,οποτε..

οποτε τελη ιουνιου θα χετε μωρουλια στο σπιτι!! ε, ναι βρε παιδι μου...αφου εχουμε 2 βδομαδες διαφορα εμεις οι δυο, δεν εβγαινε να γενναμε μαζι..

ελπιζω να σιγουρευτεις για την επιλογη την παρασκευη που θα τον ξαναδεις, κ ολα καλα!!

καλη ξεκουραση, να κοιμηθεις καλα σημερα! πολλες ξενυχτησες ημασταν χθες..κ γω σε λιγο παω να ξαναβουλιαξω στα μαξιλαρια.....

33E7p2.png

Βρε κορίτσια, εγώ γιατί τις έκανα μαζί τις κορτιζόνες; Μια διπλή την Τρίτη και μία διπλή την Τετάρτη; Λέτε γι' αυτό να έχω πάθει σοκ με τις καούρες;;; Λέω εγώ τώρα. Και, από όσα διαβάζω, μάλλον θα χρειαστεί να κάνω κι άλλη, έτσι δεν πάει;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε babas μ εκανες κ γελασα!!! ακου σας προειδοποιησαν οτι θα φορτωθειτε τον μικρο hulk σπιτι!!!

κοιτα πως περασε ο καιρος...καλα, εσεις το ξερετε βεβαια...αλλα ηρθε η ωρα να επιστρεψετε σπιτι οικογενεια!!

κυριες κ κυριοι τοσοδουλιτσα κ hulk αναμενονται να αφιχθουν συντομα κ να ριμαξουν το σπιτι!! αφου ολοκληρωσαν μ επιτυχια το εργο τους στο νοσοκομειο!!! :mrgreen::mrgreen:

33E7p2.png

θα ξαναπαω την παρασκευη αλλα με προβληματισαν 2 πραγματα.πρωτον πιστευει οτι δεν ειχε νοημα το οτι εκανα κορτιζονη στην 27η εβδομαδα και θα συζητησει με τον παιδιατρο μηπως κανω τωρα και δευτερον πιστευει οτι επρεπε να ειχα κανει καμπυλη.

αυτααααααα......

Με μπέρδεψες βρε witch! Αλλο γιατρό είχες στην αρχή? ή απο μόνη σου έκανες την κορτιζόνη στην 27 εβδομάδα? Ο γιατρός δε σου είχε πει?? Και για την καμπύλη ζαχάρου τώρα το θυμηθηκε ότι έπρεπε να κάνεις? Δε σε παρακολουθούσε? Εχω χάσει κανα επεισόδιο??

Πάντως η γιατρός που είχα πριν κατέβω στην Αθήνα που την είχα ρωτήσει για καμπύλη μου είχε πει αναλογα τις τιμές θα σου πώ να κάνεις.

Εδώ ο γιατρός με έβαλε να κάνω, αφού τον ρώτησα εγώ και περισσότερο με ρώτησε αν έχει κάποιος στην οικογένεια.

Τι ωραία στιγμή, πράγματι... Η ώρα που μπαίνεις στο σπίτι με τα παιδιά σου, μετά το μαιευτήριο και μάλιστα, αν έχουν προηγηθεί και δυσκολίες! Τέλεια!

Babas, με το καλό και με το δεξί να μπείτε, αγκαλιά με τα αστεράκια σας!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...