Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ μονο εμεις δεν θα παμε διακοπες μου φαινεται!!!οταν πας λοιπον μου λες.αυτος ειναι που λεγαμε να ρωτησεις για τα utrogestan ε?

Ναι αυτός, θα σου πώ την Τρίτη το απόγευμα περισσότερα. Θα τον ρωτήσω και πιο συγκεκριμένα το πότε θα λείπει. Άσε μόνο εμείς εδώ.

Στον παλιό σου σήμερα θα πάς? Να υποθέσω αυτός θα είναι σε ιδιωτικό? ρώτα τον αν ξέρει κάποιον αξιόλογο στο αλεξάνδρας ή στο Αττικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ναι στον παλιο μου θα παω.ειναι σιγουρα στο ιασω.θα τον ρωτησω.μιλησα και με μια μαια γνωστη και μου ειπε 36 με 37 εβδομαδα μιλαμε για τα διδυμα.η 38η ειναι το ιδανικο και οχι τοσο συνηθες.

εχει μπει στο παιχνιδι και ο αδερφος μου και ψαχνει (δουλευει στην ευρωκλινικη).

αυτη η μαια πρεπει να σου πω οτι με απετρεψε απο το αλεξανδρας λογω αυγουστου.μονο γι αυτο ομως.

age.png

ε,ναι ετσι ειναι..36η με 37η. το 38η χλωμο...

κ γι αυτο που σου ειπε η μαια σχετικα με το αλεξανδρα αυγουστο, υπαρχει ενα point.

γι αυτο κ μεις το συζηταμε κ ξανα κ ξανα...

σκεφτομαστε ομως επισης, αν παμε τελικα στο αλεξανδρα , να πληρωσουμε για μια δυο μερες μια εξωτερικη μαια να με βοηθησει κτλ. παλι πολυ φθηνοτερα θα βγει απ οτι στο μητερα.

33E7p2.png

κ γι αυτο που σου ειπε η μαια σχετικα με το αλεξανδρα αυγουστο, υπαρχει ενα point.

σκεφτομαστε ομως επισης, αν παμε τελικα στο αλεξανδρα , να πληρωσουμε για μια δυο μερες μια εξωτερικη μαια να με βοηθησει κτλ. παλι πολυ φθηνοτερα θα βγει απ οτι στο μητερα.

καλη σκεψη.δεν ξερω πως γινεται (ειναι σαν να επαιρνες αποκλειστικη σε αλλη περιπτωση?) αλλα ακουγεται λογικο και βολικο.κι εσυ πεφτεις ακομα χειροτερα απο εμενα μεσα στον αυγουστο.

age.png

ναι καλε! ο στοχος μας ειναι για 12/8... δεκαπενταυγουστιατικα δηλαδη...

μυγες....

ουτε οι φιλοι μας δε θα ναι εδω να ρθουν να μας δουν!!!

αλλα ας φτασουν μεχρι τοτε τα μικρακια, κ δε πειραζει!

ασε που 12/8 εχουμε κ επετειο 10χρονων μαζι με την αγαπη!! καλο θα ηταν..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ένα όνομα θα σου πώ!!jasmini!!! η οποία παρεπιπτόντως θα είναι τρελαμένη!!μιλάει καμία μαζί της???

Ο Αύγουστος δε είναι μήνας για γέννες!!

Ρώτα και για αυτό με τη μαία αν μπορείς να έχεις δικιά σου σίγουρα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μυγες....

αντε ρε!τελειο!επετειος και γενεθλια!ποση ευτυχια πια ν αντεξεις κι εσυ η γυναικα!

για να δεις ποσο βλακας ηταν ο δικος μου και τρελαινομαι.κοιτα τα τικερακια μας κι εσενα σ εχει για 12/08 κι εμενα για 10/08.

age.png

μυγες....

Τεεεεεεεελειο!!!

άντε ξεκουράσου τώρα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στον άντρα σου witch !

Για την ηρεμία και την αυτοσυγκράτησή του !!

Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει σε τέτοια περίπτωση.....

Σου εύχομαι να λύσεις το πρόβλημά σου γρήγορα για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να επικεντρωθείς στον βασικό σου στόχο

marakik0n, καταπληκτικά νέα !

ΟΛΓΑ κάπου διάβασα ότι παιδάκια κάτω απο 2700γρ είναι λίγο δύσκολο να θηλάσουν και προτιμάμε να γίνει άντληση και τους το δίνουμε με μπιμπερό.

Έχεις ακούσει κάτι ?

Οι υπόλοιπες απ'ότι βλέπω είστε απροβλημάτιστες (εκτός από κάτι ψιλοκαούρες και κάτι γερανούς για να σηκωθείτε) οπότε απλώς...

καλό κουράγιο και καλή συνέχεια !!

Εμείς από χθες ταίζουμε κανονικά τον μικρό μας hulk !! (χαχαχα) και σήμερα μας προειδοποίησαν ότι δευτέρα πρέπει να τον φορτωθούμε !! :-D

Αρκετά τους ανακάτεψε εκεί !!

Η μικρούλα μας (τοσοδουλίτσα την είπες nufi ?) είναι στην απλή παρακολούθηση και περιμένουμε να πάρει λίγο βάρος για να ακολουθήσει, αν και θα προτιμούσαν να την διώξουν μαζί με το αδερφάκι της γιατί κουράστηκαν να προσπαθούν να την κρατήσουν μέσα στο λίκνο (??? μάλλον για pyrex μου κάνει) της.

Glorr, το group στο facebook το έφτιαξες ?

d6vPp3.png

babas με το καλό να παρετε τα μπεμπίδια στο σπιτι!!!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μετα την γεννηση!!!

Εγω οταν τα πηρα σπιτι ηταν 2180 και 2400.Σε πληροφορώ δεν δυσκολευτηκαν καθολου να φανε απο το στηθος.Απλα στην περιπτωση μας(που καναμε γατια και οχι μωρα)δεν εχουμε το περιθώριο να χασουν βαρος.Και με τον θηλασμό δεν ξερουμε ποσο τρωνε.Ομως μπορειτε να παρετε(αν δεν εχετε παρει καλο ειναι)μια ζυγαρια και ετσι θα δειτε απο την πρωτη εβδομαδα κιόλας αν παιρνουν ικανοποιητικό βάρος

Καλυτερα μωρε απο το στηθος και για την Ελενη που δεν θα κανει διπλο κοπο(θα εχει την κουραση της)και για τα μωρα που απευθείας τραβανε περισσότερο γαλα και χωρις αερα

Την βοηθανε εκει η κοπελες με τον θηλασμό?Γιατι παιζει σημαντικό ρόλο

εμενα δεν με βοηθησαν,δεν ηξερα κιολας και εχασα την υπομονή μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ναιι χρειαζεται.Εγω να φανταστεις περιμενα με αγωνια να ερθει το Σαββατο που τα ζυγιζα να δω αν ειχαν παρει βαρος

Ευτυχως ολα καλα και αυτη την στιγμη ειναι 6700 και 67 ποντους και 7000 και 69 ποντους

Μονο για προωράκια δεν μοιαζουν!!

Παω σουπερ μαρκετ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...