Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

για να δουμε ποια γεννησε/θα γεννησει που

-ολγα.........................ιασω

-twins........................αλεξανδρα

-babas........................θεσ/νικη

-jasmini.......................ροδοσ

-glorr..........................γαια

-giota.........................ιασω

-witch........................

-nufi...........................αλεξανδρα/μητερα

-joy79.........................αλεξανδρα

-agorakia.....................ιασω

-nunu..........................αλεξανδρα

τα υπολοιπα κοριτσακια αν θελουν/ξερουν ηδη, μας λενε:-)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω ΟΛΓΑ μου,παιρνω κουραγιο απο σενα!!!!!

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ελεγε ο ιατρος μου οτι ειναι δυσκολη η διδυμη κυηση κι εγω δεν τον πιστευα,επειδη ειχα καλη πρωτη εγκυμοσυνη...(ασχετα απο τις καουρες που ειχα και τα ουτροτζεσταν που επαιρνα τους 3 πρωτους μηνες.)Απ οτι βλεπω ομως,οντως δεν ειναι το ιδιο....κουραζομαι πολυ ευκολοτερα κ φοβαμαι περισσοτερο....γι αυτο παιρνω κουραγιο απο ολες εσας και σας ευχαριστω πολυ!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ξανακαλημερα σας.να κλαψω αλλο δεν μπορω οποτε τωρα μπαινω στη διαδικασια να βαλω τα πραγματα στη σειρα τους.το απογευμα θα παω στο γιατρο να του πω οτι θελω να με παρακολουθησει οσο θα λειπει ο δικος μου αλλα και οτι υπαρχει το ενδεχομενο να συνεχισουμε μαζι και να με ενημερωσει για τα χρηματα.

θα κλεισω κ ενα ραντεβου με εναν γιατρο στο αλεξανδρας ειτε απο τα ονοματα που ηδη εχω ειτε απο καποιον που ξερετε εσεις και θα παω και μια επισκεψη στο αλεξανδρας να δω πως ειναι.θα μας εχει πει και η nufi ή η twins μεχρι τοτε τη γνωμη τους.μεχρι την τεταρτη θα εχω αποφασισει.

τον θειο θα τον πληρωσω κανονικα και το πιο πιθανο με εμβασμα.ουτε να τον δω ουτε να συγχιστει αλλο και ο καλος μου.

giota μου δεν εχεις κατι να φοβασαι.ολα πανε μια χαρα.

σας χαιρετω ολες προς το παρον και σας ευχαριστω που ειστε φιλες μου...:tongue:

age.png

τωρα να μην φοβασαι καθολου!Γενικα ομως η διδυμη κυηση θελει πολυυυ προσοχη και πολυυυ ξεκουραση.Ουτε και γω πιστευα οτι ειναι τοσο δυσκολο ειδικα στο τελος

Τα λεω για να τα ακουνε οσες εχουν λιγο περισσότερο καιρο για να γεννησουν!

Εσυ και η glorr και τωρα να γεννησετε ειστε μια χαρα

Για μετα εχω μπολικες συμβουλες διδυμων για να κανουμε πιο ευκολη την ζωης μας και την δικη τους!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου και απο εμενα και μη στεναχωριοσαστε, witch, giota φαγατε ολο το γαιδαρο τωρα στο τελος αγχωθηκατε!

Δε θελω τετοια απαισιοδοξια με ξεπερασατε εμενα χαχα!!!

Εγω μολις γυρισα απο τη γιατρο και ακουσαμε καρδουλες, εγιναν 1 εκατοστο περιπου (σημερα ειμα 7 και 1 μερα) ειδαμε και κατι αιματωματακια γυρω απο το σακο του ενος αλλα μου ειπε πως δεν ειναι αποκολληση αλλα αιματακι(αυτο που χανω) και πως θα εξαφανιστει μαγαλωνοντας ο σακος! Τρομαξα λιγακι οταν τα ειδα στον υπερηχο αλλα με καθησυχασε(μακαρι Παναγιτσα μου!). Μου ειπε επισης οτι η επομενη εβδομαδα εινα η κρισιμη που ειναι να αναπτυχθει ο πλακουντας και απο τοτε θα αρχισουμε να βλεπουμε τα οργανακια τους, τα χερακια τους ! Μακαρι κοριτσακια μου να πανε καλα και σε εμενα και να φτασω κι εγω να ειμαι σαν εσας, ενα βημα πριν το θαυματακι!!! Α επισης σημερα τα ειδαμε οχι κολπικα και ακουσαμε και καρδουλες απο τον εξωτερικο υπερηχο!

Αυτα προς το παρον τα δικα μου και τωρα θα καθησω να διαβασω

τα χθεσινα μηνυματακια σας γιατι δεν τα ειδα ολα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Η λίστα μας καλά πάει βλέπω!

Witch το Αλεξάνδρας μια χαρά είναι! Δεν το έχω δεί μέσα, αλλά ούτε μια βδομάδα δε θα κάτσουμε! Δε θα το αγοράσουμε κιολάς! Εγώ έτσι το βλέπω!

Χτές πήγα στο γιατρό. Μας έκλεισε νέο ραντεβού για 29/7. Θα είμαι στην 33 εβδομάδα τότε.

Το αγοράκι είναι 1550 περίπου και το κορίτσάκι λίγο ποιο μικρούλι. 1400.

Καλά λέει πάμε. Και δεν μου είπε τελικά για κορτιζόνες. Μαλλον βλέπω να τις γλιτώνω!

Ας ελπίσω να φτάσω και τις εβδομάδες τις jasmini!

Εχουμε κανένα νέο τους? Η της Twins?

Διδυμοκοριτσάκια, καλημέρα!

Πώς μου είστε σήμερα; Πολλά τα νέα μας, ε; Όλο εξελίξεις είμαστε. Λοιπόν, σας τα λέω γρήγορα, γιατί ουσιαστικά είναι τελευταία μέρα στη δουλειά και προσπαθώ να μαζευτώ και να κλείσω υποχρεώσεις.

1. Έχω ακόμη καούρες από ΠΡΟΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (λίγο βελτιώθηκα χθες βράδυ με παγωμένο γάλα και δημητριακά - κοντεύω να πεθάνω, δεν μου έχει ξανατύχει)

2. Χτες το απόγευμα δεν μπήκα, γιατί γυρίσαμε αργά, είχαμε μαία (γνωριμία και παρακολούθηση μαθήματος, σε ομαδούλα με άλλα ζεύγη - θέμα: θηλασμός!!! Πολύ ωραία, θα σας τα πω άλλη μέρα, που θα ανοίξουμε αυό το θέμα - κατά προτίμηση από Δευτέρα, που θα καθόόόόμαστε)

3. Witch, τι είναι αυτά που διαβάζω και έχω μείνει άφωνη; Μην σκας, κουκλίτσα μου! Γράψ' τον κανονικά τον βρωμιάρη (με το μπαρδόν κιόλας, αλλά εγώ θα του είχα μιλήσει πολύ άσχημα, δεν με ενδιαφέρουν οι συγγένειες - είμαι και λίγο βρωμόστομη... Οπότε να λέει και ευχαριστώ, που είσαι μια κυρία! Εσένα προτεραιότητά σου είναι μόνο τα νινάκια σου και η ηρεμία σου, κοριτσάκι μου!)

4. Τα αγόρια μου άρχισαν σιγά σιγά και πάλι την δραστηριότητά τους, όμως, ακόμη όχι όπως πριν. Η κοιλιά μου έπαψε να είναι κόκκινη. Επίσης, δεν τρώω καθόλου αλάτι και έχω πάρει κουλουράκια για διαβητικούς και τα βουτάω αυτή τη στιγμή σε καφέ με γάλα και χωρίς καθόλου ζάχαρη (πόσο καλή και υπάκουη είμαι, τελικά, έχω μείνει έκπληκτη με την συμπεριφορά μου!). Άραγε, πόσο θα κρατήσει αυτό; (αυτά ως προς την κορτιζόνη, κορίτσια).

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σας πω. Θα προσπαθήσω να μπω πάλι αργότερα!

Φιλιά, καλή δύναμη και σήμερα και μην σκάτε για τίποτε και, κυρίως, για βλάκες, διότι στενοχωρούμε τα παιδάκια μας και δεν τους χαλαλίζω ούτε στιγμή, που να μην είναι χαρούμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από εμάς περιμένουν!

rPPrp3.png

ΟΛΓΑ μου θελω να σε ρωτησω κατι περι θηλασμου.

Πρωτα βαζουμε το πιο μικρο μωρο σε βαρος και του δινουμε και απ τα 2 στηθη?Και μετα το αλλο παλι απ τα δυο?

Ή βαζουμε πρωτα το ενα κ μετα το αλλο απ το αλλο στηθος?Δλδ το καθε παιδι να τρωει απο ενα μονο στηθος?????

Καταλαβες τι θελω να πω ή σε μπερδεψα χειροτερα???????

GRJdp2.png

xefUp3.png

θα δινεις στο καθε μωρο ενα στηθος.Μια φορα στον ενα πχ το δεξι στον αλλον το αριστερο και την επομενη το αντιθετο

θα δειξει και στην πορια πως θα γινει.Μπορει να πρεπει να το βγαζεις για να βλεπεις τι τρωνε αν ειναι πολυ μικρα

το παν ειναι ο παιδιατρος που θα εχεις να ειναι υπερ του θηλασμου για να σε βοηησει

και βεβαια χρειαζεται πολυ υπομονη μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

witch έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το αττικό, αν δεν μου πρότεινε αυτόν στο Αλεξάνδρας θα την έψαχνα εκεί. Ελπίζω να του δώσετε λεφτά μόνο για τις επισκέψεις του θείου.

Agorakia εγώ σήμερα έχω μάθημα με τις μαίες για θηλασμό...θα τα συζητήσουμε άλλη στιγμή όμως. Αλλά παραδίδονται και μαθήματα στο forum! (βλ. Όλγα).

ΑΑΑΑ nufi άμα μιλήσεις με twins ρώτα την τη αναισθησία της κάναν στο Αλεξάνδρας? ολική?

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι το Έλενα και το Αλεξάνδρας δεν έχουν επισκληρίδιο, μόνο το Αττικό. Δηλαδή ότι στην καισαρική κάνουν γενική αναισθησία και σε τοκετό ένα ας πούμε αναισθητικό την πεθιδίνη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

επισκληρηδιο εκανε καλε!κ της αρεσε και σαν διαδικασια..δεν ταλαιπωρηθηκε, ειδε τα μπεμπε, δε πονεσε ιδιαιτερα, μια χαρα.

της τηλεφωνησα κ πριν, αλλα προφανως δεν ηταν διαθεσιμη η καινουργια mummy! ελπιζω να μην ξυπνησα κ κανεναν τους..οταν θα χω κατι νεοτερο, θα ενημερωσω την κομπανια:tongue:

33E7p2.png

γεια σας!

αχ ρε agorakia τις πληρωσες πολυ ακριβα αυτες τις μελιτζανες!η αποχη απο αλατι και ζαχαρη υποτιθεται οτι ειναι για καμια εβδομαδα.εγω το κρατησα 20 μερες γιατι ενιωθα καλα με το στομαχι και τον υπνο.εσυ ομως μην κανεις παληκαριες γιατι εχει πολυ ζεστη και χρειαζεσαι λιγο αλατακι.εχεις και χαμηλη πιεση.

joy το βαρος μια χαρα ειναι.πολυ καλα.

marakikon θα φτασεις στις εβδομαδες μας και δεν θα πιστευεις πως περασε ο καιρος!!

ολη νυχτα που εψαχνα για γιατρους και τετοια διαβασα αυτο που λεει η nunu οτι δεν κανουν επισκληριδιο αλλα το ειδα για το ελενα.οτι πρεπει να τους εχεις ενημερωσει εξ αρχης.

nufi,joy kai nunu μπορειτε να μου πειτε με πμ ποιον γιατρο εχετε στο αλεξανδρας εφ οσον ειστε ευχαριστημενες?(και αν θελετε βεβαιως βεβαιως!)γιατι το μονο ονομα που εχω απο αλεξανδρας ειναι αλεξοπουλος χωρις να ξερω κατι παραπανω.

age.png

θα δινεις στο καθε μωρο ενα στηθος.Μια φορα στον ενα πχ το δεξι στον αλλον το αριστερο και την επομενη το αντιθετο

θα δειξει και στην πορια πως θα γινει.Μπορει να πρεπει να το βγαζεις για να βλεπεις τι τρωνε αν ειναι πολυ μικρα

το παν ειναι ο παιδιατρος που θα εχεις να ειναι υπερ του θηλασμου για να σε βοηησει

και βεβαια χρειαζεται πολυ υπομονη μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια

Οτι χρειαζεται υπομονη το θυμαμαι πολυ καλα.....:P:p:p:p

Ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα,ειμαι περισσοτερο ενημερωμενη και επειδη θα ειναι μικροτερα σε βαρος απ οτι γεννηθηκε ο Τασος θα χρειαστουν το γαλατακι της μανουλας......:P:p:p:p

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου....Αχ πως φαινεται η εμπειρη διδυμομανουλα!!!!!!!!!!:D:D:D:D

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας!

αχ ρε agorakia τις πληρωσες πολυ ακριβα αυτες τις μελιτζανες!η αποχη απο αλατι και ζαχαρη υποτιθεται οτι ειναι για καμια εβδομαδα.εγω το κρατησα 20 μερες γιατι ενιωθα καλα με το στομαχι και τον υπνο.εσυ ομως μην κανεις παληκαριες γιατι εχει πολυ ζεστη και χρειαζεσαι λιγο αλατακι.εχεις και χαμηλη πιεση.

joy το βαρος μια χαρα ειναι.πολυ καλα.

marakikon θα φτασεις στις εβδομαδες μας και δεν θα πιστευεις πως περασε ο καιρος!!

ολη νυχτα που εψαχνα για γιατρους και τετοια διαβασα αυτο που λεει η nunu οτι δεν κανουν επισκληριδιο αλλα το ειδα για το ελενα.οτι πρεπει να τους εχεις ενημερωσει εξ αρχης.

nufi,joy kai nunu μπορειτε να μου πειτε με πμ ποιον γιατρο εχετε στο αλεξανδρας εφ οσον ειστε ευχαριστημενες?(και αν θελετε βεβαιως βεβαιως!)γιατι το μονο ονομα που εχω απο αλεξανδρας ειναι αλεξοπουλος χωρις να ξερω κατι παραπανω.

Τι π.μ όλα χύμα!!Τον Αλεξόπουλο μου πρότεινε ο ιδιωτικός λέγοντας μου πολύ καλά λόγια για αυτόν, θα τον γνωρίσω την Τρίτη όμως για να σου πώ και προσωπική άποψη. Το θέμα με αυτόν είναι ότι θα λείπει και αυτός τον Αύγουστο. Όταν τον πήρα για να κλείσω ραντεβού και του είπα ότι είμαι στον 6ο μου το είπε κατευθείαν γιατί κάποιος θα πρέπει να με παρακολουθεί και εκείνος δε θα μπορεί. Να σου στείλω το κινητό του π.μ???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Τι π.μ όλα χύμα!!Τον Αλεξόπουλο μου πρότεινε ο ιδιωτικός λέγοντας μου πολύ καλά λόγια για αυτόν, θα τον γνωρίσω την Τρίτη όμως για να σου πώ και προσωπική άποψη. Το θέμα με αυτόν είναι ότι θα λείπει και αυτός τον Αύγουστο. Όταν τον πήρα για να κλείσω ραντεβού και του είπα ότι είμαι στον 6ο μου το είπε κατευθείαν γιατί κάποιος θα πρέπει να με παρακολουθεί και εκείνος δε θα μπορεί. Να σου στείλω το κινητό του π.μ???

αχ μονο εμεις δεν θα παμε διακοπες μου φαινεται!!!οταν πας λοιπον μου λες.αυτος ειναι που λεγαμε να ρωτησεις για τα utrogestan ε?

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...