Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αααααα και να τα παίρνω μέχρι 34η- 36η! ξέχασα τη μισή ερώτηση.

Να σας πώ και τη χαζομάρα μου φυσικά, είναι ότι φοβάμαι ότι αν πάρω κάτι για να σκληρύνει ο τράχηλος χάνεται κάθε πιθανότητα για φυσιολογικό.

:lol::lol:αυτο ηταν το ανεκδοτο!!!

Θα γεννησεις φυσιολογικά τα διδυμα???:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol:αυτο ηταν το ανεκδοτο!!!

Θα γεννησεις φυσιολογικά τα διδυμα???:mrgreen::mrgreen:

Έλεγα αν το επιτρέπαν οι συνθήκες και έπαιρναν θέση και τα μωρά να το προσπαθούσα!!! μη με κράζεις ολγίτσα μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσια εγω σημερα υπεφερα κατεφυγα σε κλισμα λογω δυσκοιλιοτητας αφηστε τα.witch μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα αν χρειαστεις τηλ γιατρου μην διστασεις ειναι φανταστικος ανθρωπος.giota τα σουβλακια καλα?πως να μην στριμωχτουν τα μωρακια ?δεν πιστευω να ναι και με τζατζικι αχαχχχαχαχχαααα:tongue::tongue::tongue:

βρε τρελη nunu θες να γεννησεις με φυσιολογικο?!οντως αν διαβασεις παρενεργειες θα φρικαρεις.θα συνεννοηθεις με τον γιατρο σου και θα καταληξετε μαζι.πες του τις ανησυχιες σου.στο αλεξανδρας θα γεννησεις?(απ οτι βλεπετε μαζευω πληροφοριες εκ νεου!)

ο καλος μου εδειξε ανησυχια δυσαρεσκεια και αγανακτηση αλλα δεν τα εχωσε.εχει πεσει κι αυτος απο τα συννεφα και προφανως θα νιωθει και υπευθυνος και πολυ στεναχωριεμαι.να σας πω την αληθεια εγω απλα δεν ηθελα να τον ξαναδω πριν καν τα πει αυτα και να αλλαξω γιατρο χωρις εξηγησεις και διαπληκτισμους.με ανθρωπους με τετοια αδιαφορια τι να πεις και τι θα αλλαξει?!

αφηστε το οικονομικο.τωρα τι θα γινει? θα πληρωσουμε και τους δυο? δεν εχω ιδεα.βεβαια ειναι το τελευταιο που εχει σημασια αλλα τιθεται και αυτο σαν θεμα.

age.png

βρε τρελη nunu θες να γεννησεις με φυσιολογικο?!οντως αν διαβασεις παρενεργειες θα φρικαρεις.θα συνεννοηθεις με τον γιατρο σου και θα καταληξετε μαζι.πες του τις ανησυχιες σου.στο αλεξανδρας θα γεννησεις?(απ οτι βλεπετε μαζευω πληροφοριες εκ νεου!)

ο καλος μου εδειξε ανησυχια δυσαρεσκεια και αγανακτηση αλλα δεν τα εχωσε.εχει πεσει κι αυτος απο τα συννεφα και προφανως θα νιωθει και υπευθυνος και πολυ στεναχωριεμαι.να σας πω την αληθεια εγω απλα δεν ηθελα να τον ξαναδω πριν καν τα πει αυτα και να αλλαξω γιατρο χωρις εξηγησεις και διαπληκτισμους.με ανθρωπους με τετοια αδιαφορια τι να πεις και τι θα αλλαξει?!

αφηστε το οικονομικο.τωρα τι θα γινει? θα πληρωσουμε και τους δυο? δεν εχω ιδεα.βεβαια ειναι το τελευταιο που εχει σημασια αλλα τιθεται και αυτο σαν θεμα.

nunu είμαι τρελαμάρες θα λέω!!!:D:D!! Ναι στο Αλεξάνδρας θα γεννήσω αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρω την Τρίτη οπότε και θα σας μεταφέρω.

Τι εννοείς θα πληρώσεις και τους δυο?? το γιατρό που θα σε ξεγεννήσει θα πληρώσεις. Ο μπάρμπας έκανε καμιά καλύτερη τιμή στις επισκέψεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

δεν πληρωναμε τις επισκεψεις γιατι θα πληρωναμε μια και καλη στη γεννα...μπερδεμα.

δεν εχει και η twins internet να μας πει κι αλλα για το αλεξανδρας.ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα αναρωτιεμαι πως τα εβγαλε περα με το μωρο διπλα της συνεχεια και την καισαρικη.

age.png

δεν πληρωναμε τις επισκεψεις γιατι θα πληρωναμε μια και καλη στη γεννα...μπερδεμα.

δεν εχει και η twins internet να μας πει κι αλλα για το αλεξανδρας.ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα αναρωτιεμαι πως τα εβγαλε περα με το μωρο διπλα της συνεχεια και την καισαρικη.

Όντως μπέρδεμα.....αναρωτιέμαι πόσα θα του δίνατε?αν είναι αδιάκριτη ερώτηση μην απαντήσεις? στην τελική κάντε έναν υπολογισμό πόσες επισκέψεις έχετε κάνει και δώστε του ένα ποσό, αλλά όχι ολόκληρο....δεν το διακαιούται, κι αν δεν ήταν και συγγενής εγλω δε θα του έδινα!!:roll::roll:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

δεν ξερω ποσα θα ζητουσε γιατι δεν απαντουσε οποτε τον ρωτουσαμε.εμεις παντως ειχαμε σκοπο να του δωσουμε οσα και στο νοσοκομειο.

σε ποιό νοσομομείο? Λογικό μου ακούγεται να του δίνατε τόσα, αλλά μπορεί και να σας κούφαινε με κανένα τρελό ποσό. Τι να πείς? μην τα σκέφτεσαι, μην του δώσετε τίποτα!!χεχε!! είναι ανεύθυνο αυτό που κάνει.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτούδια, μια χαρά δροσούλα. Α έχεις δεί ότι έχει law and order και στον Alpha τώρα?οχι μόνο στο star!!!

Πάω να ξαπλάρω και εγώ!!!

αν σου πω οτι δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν σε αλλο καναλι και νομιζα οτι το εβαλαν πιο νωρις?!!!και δηλωνω μελαχρινη να φανταστεις...

age.png

εχω χασει το μυαλο μου.κι οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι.τωρα που κοιταζω παλι το θεμα σε φορουμ παντου συνανταω οτι ειναι καλυτερα σε ελενα-αλεξανδρας-αττικο.ολγα που γεννησες?

age.png

kαλημερα...

οχι οτι κοιμηθηκα δηλαδη..τι μ επιασε χθες που εκανα κορτιζονη, εφαγα ενα σωρο φρουτα..κ εφτιαξα κ φρουτοκρεμα τρομαρα μου!!!

ηρθε κ εγινε το εντερακι...κατα τις 5 μ ενα υποθετο γλυκερινης κατι πηγε να γινει, αλλα που να ξανακολλησει υπνος..

λοιπον κ γω ρωτησα το γιατρο που θα γεννησουμε,αλεξανδρα η μητερα, κ το αφησε σε μας. μας ειπε βεβαια οτι μια κυρηλατη πτερυγα,η λαμπρακη,οπου θα μπορουσε να μας βαλει κ σε μονοκλινο, εκλεισε κ δυστυχως δε μπορει να εγγυηθει για την ποιοτητα της διαμονης κ της εξυπηρετησης των μαιων πχ..

ενταξει , ειπε το λογικο γιατι μπορει καποιες πελατισες να του γκρινιαζουν πχ για τα σεντονια κ οφειλει να ενημερωσει.

τι να πω, κ μεις ακομη δε το εχουμε ξεκαθαρισει.. στα forums διαβαζει κανεις απ τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα...

η twins παντως , οπως κ μια γνωστη προσφατα, που γεννησε στην πτερυγα κονσολα, εμεινε πολυ ευχαριστημενη απ το δωματιο.2κλινο.

η twins κ απ το προσωπικο εμεινε ευχαριστημενη, ενω η αλλη κοπελα δεν εβρισκε μαια ουτε με τουφεκι στους διαδρομους...

θα μαθω περεταιρω πληροφοριες μες το σκ απο εναν ειδικευομενο εκει για το πως ενδεχεται να ειναι η κατασταση αρχες προς μεσα αυγουστου κ θα σας τις μεταφερω.

33E7p2.png

Καλημερα κ απο εμενα.....εφυγαν πατερας και γιος και εχω την ησυχια μου.....

Θα πιω λιγο καφεδακι ακομη κ μετα θα σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα...πρεπει να παω να παρω κ παντοφλες να ετοιμασω τη βαλιτσα.....μια φορα την εβδομαδα βαζω κ κατι μεσα!!!!χαχαχαχα

glorr ωραια τα σουβλακια,ειχα καιρο να φαω,αλλα οχι δεν ηταν με τζατζικι γιατι φοβαμαι μη με πιασει καμια καουρα.Ηταν με γυρο κοτοπουλο και σως.....νοστιμοτατο!!!!

Η συνυφαδα μου που θα γεννησει στο Αλεξανδρας το 4ο της παιδι εχει ΠΗΤ σαν εμενα αλλα ο ιατρος της της ειπε οτι θα φυγει 2 Αυγουστου και αν θελει να γεννησει τοτε,αλλιως με οποιον εφημερευει....γι αυτο ειναι ενα θεμα τωρα με τις αδειες.

Οποτε witch μου μην απογοητευεσαι και κυριως μην κλαις.....υπαρχουν κι αλλοι ιατροι που το κανουν αυτο...απλα το θεμα ειναι οτι μενεις ξεκρεμαστος....σιγουρα ομως μια λυση θα υπαρχει και θα βρεθει.....εσυ απλα να σκεφτεσαι τα μωρακια σου και τιποτα αλλο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...