Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γυρισα κι εγω απ τον ιατρο....εχουμε εξελιξεεις βλεπω....

witch μη στενοχωριεσαι κ μη στενοχωρεις τα μπεμπεκια σου.....

Εμας μας βρηκε σχετικα καλα....τα αγορια μου ειναι περιπου 2100 ο καθε ενας....ειναι παρα πολυ στριμωγμενα κ παιδευτηκε πολυ να τα βρει να τα μετρησει....ο πλακουντας ειναι στο 3 σχεδον....μου ειπε να εχω το νου μου να ακουω τα παιδια πρωι-μεσημερι κ βραδυ κ να προσεχω μη σπασουν τα νερα.....θα με αφησει μεχρι τελους δλδ 38+1....πρωτα ο Θεος.......θα ξαναπαω την αλλη Τριτη...στις 20 του μηνα.....

Κιλα δεν πηρα καθολου....συνολο 5 απο την αρχη της εγκυμοσυνης....

Παντως οπως τα ειδα κι εγω στον υπερηχο τα λυπηθηκα ποσο πολυ στριμωγμενα ειναι....Περιμενω να ερθουν τα σουβλακια τωρα που παραγγειλαμε!!!!!

Θα μπω αργοτερα....φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nunu δε πειραζει μωρε..παρε κ συ κανενα utrogestan...ετσι, για να λεμε οτι τα πηραμε ολες..!!! :mrgreen:

χαχαχαχα!!

δεν παίρνω, δεν παίρνω, δεν παίρνω!!!

Μα προληπτικά ρε παιδιά??γιατί??με πιάνει το παράπονο αλλά τι να πώ μπροστά στη witch, της τσάκισε τη ψυχολογία, αλλά εμείς φταίμε που δενόμαστε μαζί τους τα σκάμε κιόλας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εχω πλανταξει στο κλαμα.και να πω οτι εχει κλεισει διακοπες.στο χωριο της γυναικας του παει.στα τετοια του τελειως.δεν μπορω να το χωνεψω.και φαντασου οτι εδωσα μαχη με τον εαυτο μου για να τον εμπιστευτω.στα περισσοτερα εμπιστευομουν τη κριση μου το ιντερνετ εσας και τελικα ευτυχως....

αυριο θα παω στον βαμβακιδη και ντρεπομαι πολυ.τι θα του πω?γεια με θυμοσαστε ειμαι 33 εβδομαδων και τωρα σας θυμηθηκα...και θα τα βρουμε?θα συμφωνησει να με αναλαβει η θα τη δει επαγγελματιας και οτι δεν επιτρεπεται?

age.png

οι υπολοιπες τσουπρες που γυρνανε?

εμεις πηγαμε μια τελευταια,για μενα τουλαχιστον, εξορμηση για μπεμπεψωνια, καθοτι ο γιατρος συνεστησε σπιτι κ ξεκουραση,κ ηθελα να τελειωσω. κ κουραστηκα λιγο μπορω να πω,αν κ δεν ημουν κ τοση ωρα πια ορθια..

κριμα, ξεκινανε κ οι εκπτωσεις , εχει ηδη δηλαδη, κ μεις δεν ειμαστε φετος κοριτσακια για τετοια με τις κοιλουμπες κ τις οδηγιες των γιατρων για ξεκουραση...κ θα χει σουπερ τιμες φετος! ηδη κ σε γνωστα μαγαζια κηφησια που ημουν πριν εχει 40-50%!

δε πειραζει,θα κανουμε κ οικονομια!!! πλεον ολα θα τα δινουμε για τα τεκνα!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εχω πλανταξει στο κλαμα.και να πω οτι εχει κλεισει διακοπες.στο χωριο της γυναικας του παει.στα τετοια του τελειως.δεν μπορω να το χωνεψω.και φαντασου οτι εδωσα μαχη με τον εαυτο μου για να τον εμπιστευτω.στα περισσοτερα εμπιστευομουν τη κριση μου το ιντερνετ εσας και τελικα ευτυχως....

αυριο θα παω στον βαμβακιδη και ντρεπομαι πολυ.τι θα του πω?γεια με θυμοσαστε ειμαι 33 εβδομαδων και τωρα σας θυμηθηκα...και θα τα βρουμε?θα συμφωνησει να με αναλαβει η θα τη δει επαγγελματιας και οτι δεν επιτρεπεται?

Μην κλαίς witchaki (θα αρχίσουμε όλες να κλαίμε) για καλό έγινε, από την αρχή δε σου άρεσε. Θα του πείτε ότι ήταν συγγενής και για αυτό τον επιλέξατε αλλά τελικά σας κρεμάει. Η εγκυμοσύνη σου είναι πολύ καλή, τα κιλά σου λίγα, να μην ανησυχείς για τίποτα. Σου άρεσε αυτός πριν?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλο μου witchακι ειναι για καλο τελικα.

εφοσον κ εξαρχης κατι δε σου πηγαινε καλα...

αν εχεις προβλημα με τον παλιο σου γιατρο, βρισκεις ανετα εναν αλλο. κ μεις μπορουμε να σου πουμε, να κανεις εστω ενε τηλεφωνο, να εξηγησεις την κατασταση , κ αν θελουν..

εχει ξανασυμβει παντως εγκυες ν αλλαζουν κ 2 κ 3 γιατρους μεχρι να γεννησουν, δε θα πεις κατι τοσο πρωτακουστο, μην τρελλαινεσαι!!!!

33E7p2.png

nunu δεν πηρες καθολου σε ολη την εγκυμοσύνη?

Οχι Όλγα δεν έχω πάρει ακόμα. Μάλλον ήρθε η σειρά μου, αλλά θα αργήσω να το χωνέψω το: προληπτικά σε χαπακώνω!!χεχ!! Να σου πώ την αλήθεια μου την Τρίτη θα συναντηθώ και με τον γιατρό από το Αλεξάνδρας που θα με αναλάβει (ελπίζω και γω) και αν μου πεί και αυτός ναι τι να κάνω η γυναίκα θα τα πάρω.......

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

την αδικια μου!!!ευχαριστημενη ημουν και μαλιστα εξ αιτιας του ειμαι εγκυος τωρα γιατι παλεψαμε μαζι την ενδομητριωση.απλα ειναι λιγο πιεστικος και ωμος αλλα μαλλον το προτιμω τελικα....

αχ ρε nunu σε νιωθω με τα utrogestan.εμενα μου τα εδωσε απο το τηλ και κοντεψα να πεθανω απο ημικρανιες και πυρετο γιατι εχω ιστορικο με ημικρανιες αλλα κανεις δεν με ρωτησε......ρωτα και αυτον στο αλεξανδρας και αν συμφωνει και αυτος προχωρα το.αλλα δεν ειναι και τιποτα τραγικο don't worry.ποσα σου ειπε και για ποσο?

giota στριμωχτηκαν τα μικρουλια ε?οποτε να εχεις τον νου σου απο τωρα και στο εξης.τις μετακινησεις με το αυτοκινητο εχεις περιθωριο να τις περιορισεις?

nufi αν δεν πανε ολα καλα και με αυτον τι να κανω,θα βγω στη ζητιανια για τους δικους σας γιατρους!

αλλιως θα γεννησω μονη μου!!τοσα βιντεακια και ντοκυμαντερ εχω δει!

ακους ολγα?!στις 40 πιθανη ημερομηνια!οχι σαν κι εσενα που ηθελες νωριτερα!αχχχχχ

age.png

μαλλον θα αλλαξω γιατρο.δεν θα πιστευετε αυτα που ειπε στον αντρα μου οταν τον πηρε να του πει οτι εχουμε αγχωθει που θα λειπει.οτι κι αυτος χρειαζεται διακοπες και κανονικα ειναι να γεννησω στις 40 εβδομαδες κι αν φοβαμαι ας κοιταξω και για αλλο γιατρο.αυτα τα ελεγε οσο εγραφα το προηγουμενο μηνυμα.

witch μου σε παρακαλω κοπελα μου μη στεναχωριεσαι!

Τελικα μαλλον ισχυει το μακρυα απο συγγενεις αλλα ισχυει και το καθε εμποδιο για καλο! Κοιτα τωρα κοριτσακι μου να δεις εναν εμπειρο γιατρο που θα μπορεσει να σε κανει να τον εμπιστευτεις και προπαντων να παει διακοπες το Δεκαπενταυγουστο!!!

Αρκει που σου το ειπε και τωρα, φανταζεσαι να σου το ελεγε μια μερα πριν φυγει? Ολα θα πανε καλα και μην ξανακλαψεις!!!

Nunu μου γιατι utrogestan? Δεν το καταλαβαινω και γιατι ειδικα τωρα και προληπτικα? Αν μπορεις να μην τα παρεις θα ειναι καλυτερα! Εγω τα κολπικα εδω και τοσον καιρο και με ενοχλουνε αφανταστα! Τι να πω, για μενα ας βγαλω μεχρι τελους την εγκυμοσυνη μου και δε θελω να τα ξαναδω στα ματια μου!!!χαχα!

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μια χαρα τα μπεμπόνια!!!Ξεκουραση τωρα για να αντεξεις οσο μπορεις

witch μου ασε το κλαμα γιατι δεν κανει τιποτα αλλο απο κακό.Θα δεις τι α σου πει ο γιατρος και βλεπουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Προληπτικά γιατί το μήκος του τραχήλου μου είναι 26 χιλιοστά και οχι 33 που είναι το ιδανικό, αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι αν δεν μειώνεται απλά αυτό είναι το μήκος του.

Μου είπε ένα πρωϊ ένα βράδυ πόσιμο, των 200 mg. Στην τελική αν επιμείνει και ο άλλος θα τα πάρω όλγα μου και θα πώ και ένα τραγούδι!:o:o

Αλλά μου είπε κιόλας μην κοιτάξεις τις οδηγίες οπότε έψαξα λίγο στο ίντερνετ και κατάλαβα ότι έχει πιθανές παρενέργειες, τέλοσπάντων.

Witchaki για καλό γίνονται όλα!! Πές μου μόνο κάτι, ο καλός σου του έχωσε κανένα μπινελίκι του θείου ή το συγκράτησε??? Να τον κάνετε ρόμπα στο σόϊ!!:mrgreen::mrgreen:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αααααα και να τα παίρνω μέχρι 34η- 36η! ξέχασα τη μισή ερώτηση.

Να σας πώ και τη χαζομάρα μου φυσικά, είναι ότι φοβάμαι ότι αν πάρω κάτι για να σκληρύνει ο τράχηλος χάνεται κάθε πιθανότητα για φυσιολογικό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...