Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Παντως κι εγω οταν εκανα την κορτιζονη για κανα 2 μερες δεν τα κουγα τοσο δραστηρια κ οταν το ειπα στον ιατρο μου ειπε πως δεν εχει σχεση.Οταν ξαναεκανα κορτιζονη παλι ηταν ησυχα για 2 μερες κ απλα πιστευω οτι ειναι απο την κορτιζονη.....

Απλα τα ακουγα μια φορα το πρωι κ μια το βραδυ,οχι ομως πως δεν τα ακουγα καθολου.Ισως ομως να κουνιουνται κ να μην τα καταλαβαινεις...καμια φορα κινουνται αλλα πρεπει να εχουμε το χερι μας στην κοιλια μας για να τα καταλαβουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι χαζουλα αφου κουνιουνται!μπορει να μην εχουν ορεξη για κλωτσιδια.οσο για τις καουρες ειναι λογικο γιατι ειχες κοψει το αλατι και τωρα εφαγες κανονικα.το ειχα παθει κι εγω και ειχα ξενερωσει γιατι σκεφτομουν ''δεν θα μπορω ποτε να φαω κανονικα?!''ο γιατρος σου σε αφηνει να πιεις malox?δεν κανει πολλα αλλα ησυχαζεις για λιγο.

age.png

Αχ, βρε κοριτσάκια, με ηρεμήσατε λίγο. Έχετε δίκιο, σημασία έχει ότι δηλώνουν παρουσία! Το είπε κι ο γιατρός, "αφού τους ακούς, έστω και λίγο, όλα καλά". Προσπαθώ να τελειώσω γρήγορα τη δουλειά, για να την κάνω κατά τις 12, διότι τα μάτια μου κλείνουν, ενώ η καούρα εκεί, απερίσπαστη, στο έργο της!

rPPrp3.png

μην αγχωνεσαι χαζουλα αφου κουνιουνται!μπορει να μην εχουν ορεξη για κλωτσιδια.οσο για τις καουρες ειναι λογικο γιατι ειχες κοψει το αλατι και τωρα εφαγες κανονικα.το ειχα παθει κι εγω και ειχα ξενερωσει γιατι σκεφτομουν ''δεν θα μπορω ποτε να φαω κανονικα?!''ο γιατρος σου σε αφηνει να πιεις malox?δεν κανει πολλα αλλα ησυχαζεις για λιγο.

Έχεις δίκιο, Witch μου, μάλλον επειδή 2 μέρες δεν είχα φάει καθόλου αλάτι (αλλά και χθες το βράδυ με πολύ μέτρο έφαγα, μην φανταστείς), είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα της καούρας. Είχα στο μυαλό μου κι αυτό που έλεγε η Γιώτα, ότι είχε ανάλογα δείγματα με την κορτιζόνη της και ήμουν προετοιμασμένη, αλλά...

Για malox δεν τον έχω ρωτήσει καθόλου, το παλεύω μόνη μου κάθε φορά, επειδή τα ψιλοκαταφέρνω, μπορώ να πω.

rPPrp3.png

Τι κάνετε? Εγώ βλέπω την Βέφα να περάσει η ώρα η οποία όπως καταλαβαίνετε από εδώ και πέρα θα είναι κολλημένη. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου φαίνεται.

Agorakia μην ανησυχείς βρε όπως σου είπαν και τα κορίτσια. Αφού κουνιούνται έστω και λίγο. Μπορεί κι αυτά να απεργούν σήμερα. Χα χα χα χα. Βαρεθήκανε να κλωτσάνε. Έκαναν μια παύση να ηρεμήσει λίγο και η μανούλα τους που την έχουν ταράξει.

Γιώτα ωραίο φαγητάκι έχεις πάλι σήμερα. Σήμερα έχεις κι εσύ γιατρό έ? άντε να δούμε τι θα σου πει κι εσένα. Τι ώρα θα πας? Θα περιμένουμε τα νέα σου. Φαντάζεσαι να γεννήσουμε μαζί? Αααααααααααα τέλεια θα είναι. Αν και από ότι λες, ο γιατρός σουδηλαδή, θα σε τραβήξει κι άλλο εσένα.

Βρε κορίτσια. Να ρωτήσω έχετε πρόβλημα με αιμορροιδες? Εγώ τρελό. Καλά δενμιλαμε για τουαλέτα. Δεν υπάρχει πια αυτό το δωμάτιο. Και χθες επειδή ήμουν πολύ χάλια ο γιατρός μου έδωσε υπόθετα γλυκερίνης. :?:???:

Να δούμε θα είναι αποτελεσματικά? Κοντεύω να σκάσω.:?

Διαφημίσεις

Για malox δεν τον έχω ρωτήσει καθόλου, το παλεύω μόνη μου κάθε φορά, επειδή τα ψιλοκαταφέρνω, μπορώ να πω.

Κι εγω ετσι εκανα....εμαθα να ζω με τις καουρες στην εγκυμοσυνη!!!!:P:p:p

Υπομονη και ολα θα περασουν οταν γεννησουμε,μετα θα τα ξεχασουμε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

glorr διαβαζα προσφατα οτι αν προκυψουν αιμορροιδες στην εγκυμοσυνη καλο ειναι να αντιμετωπιστουν επιτοπου γιατι διαφορετικα παραμενουν και μετα.(στο λεω πολυ χαζα αλλα θα ψαξω να στο γραψω σωστα)εγω με την τουαλετα εχω αποκτησει υπερβολικα καλες σχεσεις και οφειλεται κυριως στα δημητριακα.

agorakia οταν αγορασα το malox ειχα τετοια αρνηση να το παρω που μου σταματησαν οι καουρες!!!γενικα λειτουργει τρελη αυθυποβολη!!!τελικα τωρα μπορει να παρω μονο αν εχω με το που θα ξαπλωσω(για να προλαβει να με παρει ο υπνος).εννοειται οτι το ιδανικο ειναι να μην παιρνεις τιποτα αλλα να μενεις και ολη νυχτα αυπνη ουτε αυτο ειναι καλο.

age.png

glorr διαβαζα προσφατα οτι αν προκυψουν αιμορροιδες στην εγκυμοσυνη καλο ειναι να αντιμετωπιστουν επιτοπου γιατι διαφορετικα παραμενουν και μετα.(στο λεω πολυ χαζα αλλα θα ψαξω να στο γραψω σωστα)εγω με την τουαλετα εχω αποκτησει υπερβολικα καλες σχεσεις και οφειλεται κυριως στα δημητριακα.

agorakia οταν αγορασα το malox ειχα τετοια αρνηση να το παρω που μου σταματησαν οι καουρες!!!γενικα λειτουργει τρελη αυθυποβολη!!!τελικα τωρα μπορει να παρω μονο αν εχω με το που θα ξαπλωσω(για να προλαβει να με παρει ο υπνος).εννοειται οτι το ιδανικο ειναι να μην παιρνεις τιποτα αλλα να μενεις και ολη νυχτα αυπνη ουτε αυτο ειναι καλο.

Πάντως εγώ που έχω και πάντα είχα έντονο πρόβλημα με το στομάχι έχω πάρει αρκετές φορές τώρα στην εγκυμοσύνη γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση ώρες ώρες..............:(

Glorr, έχω σοφή συνταγή για αιμορροΐδες, (διότι με τυρρανούν πάρα πολλά χρόνια, αλλά περιέργως όχι τώρα, αν και έγινα ξαφνικά δυσκοίλια, εγώ που πήγαινα 2 φορές ημερησίως τουαλέτα) την είχα δώσει και στην Jasmini, δεν ξέρω αν την είχες διαβάσει. Με το λάδι και το νερό. Θα στη δώσω κι έσένα, αλλά λίγο αργότερα, γιατί είμαι στη δουλειά. Ναι, μάλλον τα αγόρια απεργούν σήμερα, αν και κάτι άρχισε να κινείται, νομίζω... Μάλλον χρειαζόταν να ηρεμήσω κι εγώ. Με πήρε ο γιατρός, είπε ότι η κοκκινίλα στην κοιλιά είναι πιθανό να προέρχεται από την υπεραιμία, που προκαλεί η κορτιζόνη. Για τουαλέτα, το έχω λύσει το θέμα, σχεδόν εντελώς, από την ημέρα που άρχισα μαγνήσιο, πριν κανένα μήνα. Επίσης, συνταρακτική βοήθεια τα ακτινίδια, τα δαμάσκηνα (αποξηραμένα ή όχι) και γάλα με δημητριακά απαραίτητα!

rPPrp3.png

Κοριτσακια εκλεισα ραντεβου τελικα για τροφοβλαστη στις 9 Αυγουστου (θα ειμαι 11 εβδομ.και κατι ημερων) στο Αλεξανδρας.

Μου προτειναν ομως την αμνιο και οχι τροφοβλαστη γιατι με διδυμη κυηση και εξωσωματικη οι πιθανοτητες αποβολης αυξανονται κατα πολυ! Η γιατρος μου παλι θεωρει οτι η αμνιο γινεται πολυ αργα και μου ειπε κατηγορηματικα οχι! Τι ναπω εχω μπερδευτει blublu μου ξερεις τιποτε γι'αυτο, εσυ διδυμα με εξωσωματικη ητανε? Επισης μου ειπανε οτι σε περιπτωση που θα εχω εστω και λιγο αιμα δε θα μου κανουνε τροφοβλαστη! (και εγω απο αιμα μεχρι στιγμης αλλο τιποτα!). Βοηθηστε με κοριτσακια μου δεν ξερω τι να κανω!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κορίτσιααα!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα?

Λοιπον το θεμα ειναι να τα νιωθεις εστω και λιγο.Εγω τουλαχιστον προς το τελος(και το τελος το δικο μου ειναι κοντα σου)δεν τα ενιωθα σχεδον καθολου γιατι ειχαν σφινωσει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λες glorr να γεννησουμε μαζι?????Γελιο θα εχει!!!!!

Απλα εισαι πιο μπροστα απο εμενα σε μερες (αν και θυμαμαι οτι εχεις ενα θεμα με το τικερακι σου) γι αυτο λεω οτι θα με κρατησει παραπανω....θα μαθουμε το βραδυ!!!!!Στις 19 00 εχω ραντεβου αλλα μεχρι να γυρισουμε,να παρουμε κ τον μικρο και να τον κοιμησουμε μαλλον κατα τις 22 00 θα μπω να σας γραψω!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κορίτσιααα!!!!!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα?

Λοιπον το θεμα ειναι να τα νιωθεις εστω και λιγο.Εγω τουλαχιστον προς το τελος(και το τελος το δικο μου ειναι κοντα σου)δεν τα ενιωθα σχεδον καθολου γιατι ειχαν σφινωσει

Όλγαααααααααααααα! τα διαβασες τα νέα μου ελπίζω ε?

Εγώ γιατί τα νιώθω και τα παρανιώθω? Μήπως επειδή είναι πιο μικρα? Τι κάνεις εσύ?

γιατι ειχαν σφινωσει

Αυτο ξαναπες το....τελευταια φορα που ειχα παει στον ιατρο πριν 2 εβδομαδες μου ειχε πει οτι ειναι παρα-παρα πολυ στριμωγμενα......

Αφου ακομη κ τωρα νιωθω οτι θα πεταχτει κανενα χερι ή κανενα ποδι απο την κοιλια μου......τι να κανουν κι αυτα εκει μεσα??????Ζοριζονται.....:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λες glorr να γεννησουμε μαζι?????Γελιο θα εχει!!!!!

Απλα εισαι πιο μπροστα απο εμενα σε μερες (αν και θυμαμαι οτι εχεις ενα θεμα με το τικερακι σου) γι αυτο λεω οτι θα με κρατησει παραπανω....θα μαθουμε το βραδυ!!!!!Στις 19 00 εχω ραντεβου αλλα μεχρι να γυρισουμε,να παρουμε κ τον μικρο και να τον κοιμησουμε μαλλον κατα τις 22 00 θα μπω να σας γραψω!!!!!!!

Εγώ miss Γιώτα σήμερα είμαι ακριβώς 35. Αύριο 35 και 1 και πάει λέγοντας. Οπότε σιγά την διαφορά. Μαζί είμαστε στην ουσία. Άντε να δουμε τα νεά σου. Ανυπομονώ και για σένα. Μην νομίζεις. :P:p

Τι έγινε ρε παιδιά μόνο τα δικά μου πιτσιποπια δεν ζορίζονται και κάνουν πάρτυ? Τι στο καλό γίνεται? Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο τόσο έντονος ο ρυθμός όσο πριν αλλά και πάλι μην νομίζετε. Ξεσαλώνουν. Δεν μου είπε δηλ. ότι είναι πολύ στριμωγμένα. Αν κι εγώ έτσι τα αισθάνομαι. Τι να πω. Πριν ακριβώς από μια εβδομάδα μου είχε πει στο ντόπλερ ότι η κινητικότητα τους είναι αρκετά καλή , αυτό σημαίνει ότι δεν δυσφορούν. Τώρα όσο περνάνε οί μέρες φαντάζομαι θα στριμώχνονται όλο και πιο πολύ.

ΑΓΟΡΑΚΙΑ κι εγώ είχα θέμα με την κορτιζόνη. Είχα κατακοκκινίσει. Μάγουλα, μπούτια κοιλιά. Κόκκινο της φωτιάς. Αλλά μετά ηρέμησε. Μην ανησυχείς λοιπόν.΄Σύμπτωμα είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...