Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τόσο ο μαιευτήρας όσο και η μαία μου είπαν κάθετα ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. Αυτό δημιουργεί τρομερές συσπάσεις και είναι οι κινήσεις που κάνουν οι μαίες για να προκαλέσουν τοκετό. Μου είπε η μαία κατά λέξη "Μπορείς να αγκαλιάζεις την κοιλιά, να της μιλάς, αλλά όχι χάδια. Κάνει συσπάσεις στη μήτρα." Και πήρα και μία τρομάρα γιατί την κοιλιά τη χαϊδεύω συνέχεια! Αλλα μετά το χτεσινό, σταμάτησα.

Την ημερομηνία μου την είπε πάλι ο μαιευτήρας, είναι η αρχή της 38ης εβδομάδας. Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γεννήσουμε νωρίτερα εκτός βέβαια αν συνεχίσω να τρώω έτσι. Το πολύ βάρος (κορίτσια, από την αρχή της εγκυμοσύνης πήρα 15 κιλά!) κάνει διαβήτη κύησης που δημιουργεί ένα σωρο προβλήματα. Επίσης, αν δεν τα πάω καλά με το βάρος, θα υπάρξει πρόβλημα με την κορτιζόνη (η οποία αρχίζει την 27η εβδομάδα, ανα 2 εβδομάδες μία δόση). Γενικώς, καταφοβήθηκα. Το περίμενα δηλαδή, αλλά όχι και τόσο πολύ...

Το υπερηχογράφημα το έκανα στην "Ιατρική μητέρας- εμβρύου" στη Μιχαλακοπούλου. Εκεί δεν δίνουν CD και το υπερηχογράφημα είναι κλασικού τύπου, αν και αρκετά ευκρινές. Βέβαια, όπως σας είπα και χτες, μετά από λίγη ώρα ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μου τα διηγήθηκε μετά ο καλός μου. Μέτραγε, μέτραγε εκεί ο γιατρός, όλο νούμερα, λες και παίρναμε τις διαστάσεις για καρότσι :-P. Τα μπεμπούλια είναι και τα δύο όρθια τώρα με τα κεφαλάκια προς τα πάνω. Η ΠΗΤ του υπεχογραφήματος δεν άλλαξε, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι μία ημερομηνία που δεν πρόκειται να φτάσουμε.

Κατα τα άλλα όλα καλά. Ξεκίνησα τη δίαιτα σήμερα (παρεμπιπτόντως, αν τη χρειάζεστε, μπορώ να τη στείλω) και πεινάω απιστευτα:mad:.

Ουάου, λόγο ολόκληρο έγραψα... πείτε και εσείς τα δικά σας καλε...

Glorr τι ζώδιο θα είναι τα μπεμπέ μας; Έχεις σκεφτεί ονόματα;

Γειαααα. Αυτό δεν το έχω ξανακούσει ειλικρινά. Όχι χάδια στην κοιλιά? Άντε . Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Σε είχε πολλή ώρα και σε εξέταζε και σου ήρθε λιποθυμία? Αυτό το έπαθα κι εγώ τελευταία φορά που πήγα στον γιατρό μου και με είχε ώρα στον υπέρηχο. Εγώ την άλλη Πέμπτη θα πάω για την Β' Επιπέδου.

Όσο για τα ζώδια δεν ξέρω. Μάλλον για Λέοντες τα κόβω. Ή κάνω λάθος? Ονόματα ναι έχω σκεφτεί. Να ναι καλά πρώτα τα παιδιά βέβαια και αυτά βρίσκονται. Κων/νος (στον μπαμπά μου στάνταρ) και το άλλο μάλλον Ιωάννα-Μαρία. Εσύ έχεις αποφασίσει για ονόματα?

Τι δίαιτα σου έδωσε? Σου είπε τίποτα πότε θα κάνεις την καμπύλη ζαχάρου?:shock::shock:

Διαφημίσεις

Γειαααα. Αυτό δεν το έχω ξανακούσει ειλικρινά. Όχι χάδια στην κοιλιά? Άντε . Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Σε είχε πολλή ώρα και σε εξέταζε και σου ήρθε λιποθυμία? Αυτό το έπαθα κι εγώ τελευταία φορά που πήγα στον γιατρό μου και με είχε ώρα στον υπέρηχο. Εγώ την άλλη Πέμπτη θα πάω για την Β' Επιπέδου.

Όσο για τα ζώδια δεν ξέρω. Μάλλον για Λέοντες τα κόβω. Ή κάνω λάθος? Ονόματα ναι έχω σκεφτεί. Να ναι καλά πρώτα τα παιδιά βέβαια και αυτά βρίσκονται. Κων/νος (στον μπαμπά μου στάνταρ) και το άλλο μάλλον Ιωάννα-Μαρία. Εσύ έχεις αποφασίσει για ονόματα?

Τι δίαιτα σου έδωσε? Σου είπε τίποτα πότε θα κάνεις την καμπύλη ζαχάρου?:shock::shock:

Καμπύλη σακχάρου μου είπε να κάνω την 27η εβδομάδα και θα με ξαναδεί. Μετα κορτιζονούλες. Ευτυχώς δεν έχουμε υπέρηχο γι' αυτό το μήνα. Μάλλον και εσένα το ίδιο θα σου πει. Το κέντρο που πάς για τα υπερηχογραφήματα σου είπαν ότι θα σπυ δώσουν CD;

Η δίαιτα είναι της πείνας κατα την άποψή μου, παρ' αυτά είναι 1.800 θερμίδων. Για βραδυνό έφαγα λίγο ρυζάκι (3 κουταλιές) με γιαουρτάκι και λίγη σαλάτα. Θα σου τη στειλω να τη δεις. Αλλα τα 15 κιλά ήταν πολλά... Βαρέλι σκέτο. Αλλά θα τα χάσουμε μετά, έτσι δεν είναι; Τα άλλα κορίτσια λέγανε ότι μετά κάνανε πλάκα κοιλίτσα με τη ζώνη.

Τα ονόματα που διάλεξες είναι υπέροχα. Πολύ μου αρέσουν. Εμας θα είναι Βικτωρία- Φίλιππος. Εκτός αν κάνανε λάθος σε όλα τα υπερηχογραφήματα και πρέπει να αλλάξουμε!!!! :-P

Του χρόνου τέτοια περίοδο θα συζητάμε για βαφτίσεις!!!!!!!

Καληνύχτα σας. Πάω για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου!!!! :)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καμπύλη σακχάρου μου είπε να κάνω την 27η εβδομάδα και θα με ξαναδεί. Μετα κορτιζονούλες. Ευτυχώς δεν έχουμε υπέρηχο γι' αυτό το μήνα. Μάλλον και εσένα το ίδιο θα σου πει. Το κέντρο που πάς για τα υπερηχογραφήματα σου είπαν ότι θα σπυ δώσουν CD;

Η δίαιτα είναι της πείνας κατα την άποψή μου, παρ' αυτά είναι 1.800 θερμίδων. Για βραδυνό έφαγα λίγο ρυζάκι (3 κουταλιές) με γιαουρτάκι και λίγη σαλάτα. Θα σου τη στειλω να τη δεις. Αλλα τα 15 κιλά ήταν πολλά... Βαρέλι σκέτο. Αλλά θα τα χάσουμε μετά, έτσι δεν είναι; Τα άλλα κορίτσια λέγανε ότι μετά κάνανε πλάκα κοιλίτσα με τη ζώνη.

Τα ονόματα που διάλεξες είναι υπέροχα. Πολύ μου αρέσουν. Εμας θα είναι Βικτωρία- Φίλιππος. Εκτός αν κάνανε λάθος σε όλα τα υπερηχογραφήματα και πρέπει να αλλάξουμε!!!! :-P

Του χρόνου τέτοια περίοδο θα συζητάμε για βαφτίσεις!!!!!!!

Καληνύχτα σας. Πάω για ύπνο να ξεχάσω την πείνα μου!!!! :)

Γεια. Τι γίνεται, τι κάνεις? Ναι εκεί στο κέντρο που πηγαίνω δίνουν και dvd. Μου είχαν δώσει και στην αυχενική και το έχω και το βλέπω. Πόσο ζάχαρο είχες τελευταία φορά, θυμάσαι? Εγώ είχα 60.

Έχεις πάρει 15 κιλά βρε θηρίο? Έλα εντάξει, don't worry θα τα χάσεις τώρα με την δίαιτα. Μην αγχώνεσαι. Όλα θα γίνουν. Θα βάλουμε ζώνη μετά λες , ε? Ελπίζω να έχουμε αποτελέσματα.

Και τα δικά σου ονόματα είναι φανταστικά. Πολύ ωραία. Να σου πω , τις φατσούλες τους τις είδες στην Β' επιπέδου? Πως ήταν? Τέλεια?:rolleyes:

Γεια. Τι γίνεται, τι κάνεις? Ναι εκεί στο κέντρο που πηγαίνω δίνουν και dvd. Μου είχαν δώσει και στην αυχενική και το έχω και το βλέπω. Πόσο ζάχαρο είχες τελευταία φορά, θυμάσαι? Εγώ είχα 60.

Έχεις πάρει 15 κιλά βρε θηρίο? Έλα εντάξει, don't worry θα τα χάσεις τώρα με την δίαιτα. Μην αγχώνεσαι. Όλα θα γίνουν. Θα βάλουμε ζώνη μετά λες , ε? Ελπίζω να έχουμε αποτελέσματα.

Και τα δικά σου ονόματα είναι φανταστικά. Πολύ ωραία. Να σου πω , τις φατσούλες τους τις είδες στην Β' επιπέδου? Πως ήταν? Τέλεια?:rolleyes:

Καλησπέρα... την είδες την δίαιτα καθόλου; Αχ πεινάω, πεινάω... εχτές έβλεπα στον ύπνο μου ότι ειχα γίνει ένα τεράστιο βαρέλι (ξύλινο μάλιστα). Τι να σημαίνει:confused:

Τα μπεμπάκια είχαν ένα λίγο βαριεστημένο ύφος του στυλ "μη μας ξυπνάτε"!!!!!! Και είχαν και τα χεράκια στο πρόσωπο. Ηταν πολύ συγκινητικό. Τα χαρακτηριστικά δεν πολυξεκαθάριζαν... μου θύμιζαν τις φωτογραφίες που βλέπουμε στα βιβλία από υπερηχογραφήματα.

Οι τελευταίες μου εξετάσεις ακολουθούσαν τη γνωστή πορεία :P. Ζάχαρο είχα 95. Το 60 που έχεις δεν είναι κάτω του φυσιολογικού; Μάλλον επειδή δεν τρως πολυ; Τι σου είπε ο γιατρός;

Εχω άλλη μία εργασία για την άλλη Παρασκευή και ξεκινάω σήμερα ακάθεκτη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

Τι μου κανουν οι μελλουσες διδυμομανουλες γιατι οι νυν εξαφανιστηκαν!

Ωραια ονόματα εχετε διαλέξει για τα μπεμπέ.Εμεις ειμαστε ο Νικόλας και ο Χρήστος(μπαμπάς μου)

twins μου διαιτούλα σου έδωσε.Απορω βρε κορίτσια πως καταφερα και εμεινα μεχρι να γεννησω στα +18.Πως τρωτε μωρε.Το στομαχι μου ειχε φτασει στο λαιμό!!

Να σου πω για το 95 σακχαρο σου ειπε οτι ειναι καλό????Πρωι και νηστική τις κανεις τις εξετασεις?Μια φορα ειχα 95 και μου ειπε οτι ειναι πολυ για νηστικη πρωι πρωι

Gloraki η ιδια ερωτησει και σε σενα.Το 60 ειναι κατω του οριου.Η κουμπαρα μου που εχει τοσο της ειπε υπογλυκαιμια και θελει προσοχη οπως το ανεβασμενο

Μην τρομαξετε τωρα απλα ρωτηστε.Ο καθε γιατρος λεει διαφορετικά πράγματα

Για πειτε μου ΠΗΤ που εχετε?

Οσο για το χαιδεμα της κοιλιάς παρ'όλο που το ειχα ακουσει απο αλλες κοπέλες δεν μου το ειπε ποτε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γειά σου Ολγάκι... που είχες πάει καλή μου; Πως πέρασες τις διακοπές; Ο Νικόλας και ο Χρηστάκης τι έκαναν με την πιπίλα τελικά; Ο σύζυξ ανάρρωσε;

Τα τσουρέκια δεν τα έφτιαξα γιατί με έπιασε καταναλωτική μανία... όλη την ώρα στα μαγαζιά. Ίσως σε άλλη ευκαιρία.

Για το σάκχαρό μου έχω και εγώ απορία γιατί ήταν τόσο, το περίμενα πολύ παραπάνω.... γιατί είχα κοπανήσει μισό κουτί σοκολατάκια το βράδυ:P και πράλίνες κιόλας!!!!!!!!... αμάρτάνουμε με στυλ:rolleyes::rolleyes:

Τα μπεμπουλίξ μας είναι μία χαρά ευτυχώς και δεν μου πιέζουν το στομάχι (αυτό είναι καλό;). Εντωμεταξύ, νομίζω ότι η μπέμπα όλο σπρώχνει τον αδερφό της γιατί βλέπω την κοιλιά να παίρνει κλίση προς τα δεξιά που και που.

Για τη γέννα μας... τα υπερηχογραφήματα μιά λενε 5/8, μία 6/8, ο ντόκτορ λέει 10-23/7 το αργότερο, οπότε βλέπουμε. Εντωμεταξύ, δεν έχω ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα του μαιευτηρίου (Αλεξάνδρα ή Μητέρα) και στην επόμενη επίσκεψη πρέπει να του το πω άμεσα για να προετοιμάζομαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!:D

..και Χρόνια Πολλά!!

Γεννησα τις μπουκιτσες μου τη Μ. Πέμπτη, 1η Απριλίου. Στις 9:50 τη μια και στις 9:52 την αλλη. Τα κιλα μας, 1900 και 2330. Μπήκαν στη θερμοκοιτιδα για μια ημερα και μετα μεινανε στο θαλαμο αυξημενης φροντιδας. Το μεζεδακι (2330), το πήραμε στο ΄σπίτι την Τριτη, το βραδυ που επιστρεψαμε.. τη μπουκιτσα, την αφησαμε στο μαιευτηριο για να παρει λιγο βαρος... Η μισή καρδια μου γελαει και η μιση.. εμεινε στο μαιευτηριο.

Σημερα η μπουκιτσα εφτασε τα 2100 !! Μαλλον θα την παρουμε στο σπιτι απο βδομαδα

Το μεζεδακι ειναι ησυχο και φαγανούλι -μεχρι στιγμης!

Η ευτυχια.., απεριγραπτη... ακομα δεν μου ερχονται λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα... νιωθω τοσο γεματη...

Απίστευτη εμπειρια... οσο για την καισαρικη, δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τιποτα! Μετα εγω ψιλοπόναγα, αλλα μερα με τη μερα ειναι ολο και καλυτερα.

u1117860.png

Μπράβο ΠήτερΠαν, πολύ ωραία τα νέα σου. Συγχαρητήρια για τα μωρά σου! Πρωταπριλιάτικα ε? Σε πιστεύανε όταν το έλεγες? Είναι ευχάριστο ότι θα πάρεις επιτέλους και το άλλο ζουζουνάκι σου στο σπίτι. Να χαίρεσαι τις μπουμπούκες σου και να νιώθεις πάντα τόσο ευτυχισμένη και γεμάτη!!!

RKdwp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!:D

..και Χρόνια Πολλά!!

Γεννησα τις μπουκιτσες μου τη Μ. Πέμπτη, 1η Απριλίου. Στις 9:50 τη μια και στις 9:52 την αλλη. Τα κιλα μας, 1900 και 2330. Μπήκαν στη θερμοκοιτιδα για μια ημερα και μετα μεινανε στο θαλαμο αυξημενης φροντιδας. Το μεζεδακι (2330), το πήραμε στο ΄σπίτι την Τριτη, το βραδυ που επιστρεψαμε.. τη μπουκιτσα, την αφησαμε στο μαιευτηριο για να παρει λιγο βαρος... Η μισή καρδια μου γελαει και η μιση.. εμεινε στο μαιευτηριο.

Σημερα η μπουκιτσα εφτασε τα 2100 !! Μαλλον θα την παρουμε στο σπιτι απο βδομαδα

Το μεζεδακι ειναι ησυχο και φαγανούλι -μεχρι στιγμης!

Η ευτυχια.., απεριγραπτη... ακομα δεν μου ερχονται λογια για να περιγραψω τα συναισθηματα... νιωθω τοσο γεματη...

Απίστευτη εμπειρια... οσο για την καισαρικη, δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τιποτα! Μετα εγω ψιλοπόναγα, αλλα μερα με τη μερα ειναι ολο και καλυτερα.

Τα καλύτερα νέα που άκουσα σήμερα!!!!!! Χίλια συγχαρητήρια και μπράβο!!! Αχ, δεν ξέρω τι να πρωτορωτήσω, οπότε θα σε αφήσω να μας τα διηγηθείς αργότερα με πολλές λεπτομέρειες!!!! Αλλά πάρα πολλές λεπτομέρειες!!!!

Να τις χαρείς και να μας πεις και σε ποιον μοιάζουν!!!

Υ.Γ. Αλλαξε το τικεράκι σου γιατι λέει ότι γεννάς σε 9 ημέρες!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Υ.Γ. 2: Έχουμε χάσει τη giota που άνοιξε και το θέμα στο parentscafe. Πού να πήγε άραγε; :confused:

Εδω ειμαι κ εγω....σας διαβαζω κ μαθαινω τα νεα σας αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω.Αυριο κανω την τελευταια μου βαρδια στη δουλεια αφου ο ιατρος μετα το β-επιπεδου που εκανα την Τριτη μου ειπε να σταματησω.

Δε σας κρυβω οτι με αγχωσε αρκετα,πραγμα που δεν ειχε κανει στην πρωτη εγκυμοσυνη.Το β-επιπεδου βγηκε καλο,περιπου 500γρ το καθε ενα.Τελικα ειναι και τα δυο αγορακια....αλλα μου ειπε να προσεχω παρα πολυ να μην παθω προεκλαμψια γιατι ειμαι σε υψηλη ομαδα κινδυνου.....δεν καταλαβα ομως γιατι.Συνεστησε λοιπον.....

Εναρξη σαλοσπιρ,να μετραω την πιεση μου να μην ειναι υψηλη,να τρωω καλα να μεινει σταθερος ο αιματοκριτης (επεσε αρκετα),να μην τρωω πολυ αλατι,να προσεχω μην παρω πανω απο 2 κιλα το μηνα,να μην κουραζομαι και κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!!

Δεν ξερω κατα αγχωθηκα με ολα αυτα.Τη Δευτερα παω στο Ελενα μπας κ βρω κανενα ιατρο να μου γραψει αδεια μεχρι να γεννησω γιατι αν την παρω απ το ΙΚΑ θα μου κοψουν αρκετα λεφτα κ δε με συμφερει.

Αυτα τα νεα μου......απλα ειμαι λιγο πεσμενη κ αγχωμενη αλλα ολα θα πανε καλα!!!!Οσο ακουω τα μωρακια μου ξερω οτι δεν παθαινω τιποτα!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!

Πιτερ Παν κ επισημως να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να μαι και γω!!!

Πιτερπαν μουυυυυ να σου ζησουν!!!!!!Ειδες που φοβοσουν?Ειχαμε δικιο οτι δεν υπαρχει πιο ομορφη στιγμή?Σε καταλαβαίνω οσο αφορα τη θερμοκοιτιδα μην στενοχωριεσαι ομως το μωρακι σου πηρε βαρος και λογικα αυριο μεθαυριο θα το παρετε σπιτακι.Να μπαινεις να μας λες νεα σου.Οταν προλαβαίνεις χιχιχιχι

Twins πες το βρε αθεοφοβη οτι ειχες χλιαπακιασει για τα καλα!!!!Η πιπιλα εγινε συνηθεια ειδικα τωρα που αρχιζουν και μας πονανε τα ουλα και χωρις αυτη τσιριζουμε απιστευτα!

Γιωτουλα μην αγχωνεσαι αλλα προσεχε πολυ.εχεις πιεση και στο ειπε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Οχι Όλγα μου δεν εχω πιεση απλα μου ειπε να την παρακολουθω.

Ουτε βαρος εχω παρει,μεχρι τωρα μονο 3 κιλα.Απλα μου ειπε να προσεχω και αγχωθηκα γιατι αισθανομαι καλα,σαν να μην ειμαι εγκυος.Ευελπιστω οτι ολα θα πανε καλα.

Ευτυχως εχω κι εσας και παιρνω κουραγιο.Ειλικρινα μου χρειαζεται!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Τι κάνετε?

Όλγα είσαι καλά? ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ να σου ζήσουν τα μωράκια σου και σύντομα να πάρεις και το άλλο σπιτάκι. ΓΙΩΤΑ τι κάνεις βρε? Μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα σου πάνε. Twins 2010 τι γίνεται? Πως πάει η δίαιτα? Όλα εντάξει? Φαντάζομαι θα ζορίζεσαι τώρα αλλά σκέψου ότι είναι για καλό. Μετά μόλις γεννήσουμε θα τρώμε ότι θέλουμε. Χα χα χ αχ χ:rolleyes:αχ.......:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...