Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Όχι ακόμα !!!

Ο μικρός είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Χθες τον τάισε η Ελένη με μπιμπερό, αλλά πήρε μόνο 15 ml.

Μόλις καταφέρει να φάει 4 συνεχόμενες μέρες 40-50 ml από τα χέρια της μαμάς θα μας τον δώσουν.

Η τοσοδουλιτσα (καλό nufi) θέλει σίγουρα κανένα 12ήμερο ακόμα.

Έχει γίνει η μασκώτ της ΜΕΝΝ. Γκρινιάζει μονίμως όταν είναι ξύπνια εκτός από την ώρα που την ακουμπάω εγώ !!

Τους υποσχέθηκα ότι αν μου την δώσουν θα την έχω 24 ώρες αγκαλιά αλλά δεν μάσησαν !!!!

χαχαχαχα

Αστιεύομαι βέβαια

Κάντε υπομονή σε λίγο θα είναι συνέχεια δικά σας!! Τέλεια, τέλεια!!

Babas μπράβο σας οικογενειακώς, είσαστε σούπερ φαμίλια!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια επεστρεψα απο τον γιατρο,και φυσικα εχω την γραμματεα μου που τησ υπαγορευω και γραφει.τα μπεμπακια ειναι καλα πολυ καλα ο μπεμπης μας ειναι 2200 και η μπεμπα ειναι 2000.μου ειπε πως θελει να με τραβηξει οσο γινεται περισσοτερο αλλα εγω του ειπα οοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιι.θα γεννησω μονη μου στο τελος.Τελικα πες πες τον επεισα,θα παω τν αλλη παρασκευη 4 η ωρα για να με δει και την επομενη το πρωι δλδ σαββατο κατα τις 6 το πρωι 17 του μηνου μετα απο τα νυχτερινα μπαρακια λεω να παω να γεννησω.ανυπομονω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.αυτα ειναι τα νεα μου κοριτσια.τωρα η γραμματεας μου δεν την παλευει αλλο,βαρεθηκε και φευγει για αυτο σας ξαναγραφω αυριο.καληνυχταααααα;):tongue:

Καληνυχτα nunu....

glorr μια χαρα τα μωρα σου!!!!!!Ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!

Μακαρι να ειναι κι εμενα τοσο αυριο σε βαρος.....Τωρα παιρνουνε περιπου 200γρ την εβδομαδα,οποτε μεχρι τις 17 θα ειναι θρεφταρακια!!!!!!!Αντε με το καλο κι εσυ και μετα ελπιζω να παρω κι εγω σειρα!!!!!!Να μη βιαστουνε κ χαλασουμε τη λιστα μας!!!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα!!!!!

Ακομη να ξυπνησετε????Εγω σηκωθηκα,ηπια κ καφεδακι και ετοιμασα τον Τασο για τη γιαγια του.Θα παω να τον παρω κατα τις 12 00 ομως για να τον παω στην μαμα μου.Μπαλακι εχει γινει αυτο το παιδι....απο την μια γιαγια στην αλλη ειναι συνεχεια!!!!!

Σημερα το μενου εχει μουσακα,μου τον εστειλε η πεθερα μου...εγω μονο θα τον ψησω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να φτιαξω......

Εσεις πως ξημερωσατε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

αχ βρε giota! αν θες το πιστευεις, αλλα μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι με το μουσακαδακι!!!

περιμενουμε κ νεακια σημερα..κ που ξερεις? μπορει να παρετε κ σεις ημερομηνια κυρια μου!! κ αν οχι, συντομα! πολυ συντομα!!

33E7p2.png

Λες????Θα δειξει....μονο κ μονο επειδη ο παλκουντας ειναι στο 2...μονο γι αυτο σκεφτομαι αν θα μου πει ημερομηνια!!!!!Αλλα και να μου πει δε με χαλαει καθολου αφου λογικα θα ειναι 2 κιλα ο καθε ενας......

Χτες το βραδυ ειχα πει στον αντρα μου να κλεισει το πατζουρι να σηκωθω αργα,να ετοιμασει αυτος τον μικρο.....τελικα τον πιασανε κατι αυπνιες κ τον λυπηθηκα γιατι το πρωι που ξυπνησε ο μπομπιριδης ο αντρας μου ροχαλιζε κ τελικα σηκωθηκα......

Ελπιζω αυριο να με αφησει να κοιμηθω λιγο παραπανω....θα ερθουν και τα διδυμακια κ πρεπει να εχω δυναμεις......Κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, εδω ειμαι και εγω! Προσπαθω απο το πρωι να κλεισω ραντεβου με το Αλεξανδρας για τον τροφοβλαστη και δεν το σηκωνει κανενας! Μου ειπε η γιατρος μου οτι θα κανω τροφοβλαστη και οχι αμνιπαρακεντηση γιατι εχω πιθανοτητες 1 στις 4 να ειναι αρρωστο (πιστευει σιγουρα οτι 1 απο τα δυο μωρακια μου ειναι αρρωστα)και με την αμνιοπαρακεντηση θα ειναι πολυ αργα (θα ειμαι πλεον στον 5ο μηνα)για να μου παρουνε 1 απο τα 2 αν ειναι αρρωστο! Εχω στεναχωρηθει τοσο απο το πρωι και με εχει παρει απο κατω! Τα ονειρα τα ασχημα συνεχιζονται! Ισως λογω ψυχολογιας! Εχει κανει καποια απο εσας κοριτσακια μου τροφοβλαστη? Ειναι επικινδυνο για τα εμβρυα? Δεν ξερω εχω αγχωθει πολυ!

Marakikon μου εγω εχω κανει τροφοβλάστη, λογω του οτι μου ειχαν βρει εναν επικινδυνο για εμβρυα ιο. Ευτυχως ειχαν παει όλα καλα! Οσο αναφορα την επικινδυνοτητα ειναι 1-2% αποβολη,ομως αν πας σε εξειδικευμενο κεντρο τα ποσοστα εως μηδενιζονται!Οποια αλλη πληροφορια θελεις ευχαριστως να βοηθησω. Εχει κ αντιτοιχο θεμα στο "Εγκυμοσυνη" στο φορουμ, διαβασε το. Απλα εμεις επειδη εχουμε διδυμα η διαδικασια επαναλαμβανεται 2 φορες. Στην τροφοβλάτη παιρνουν λαχνες απο τον πλακουντα ενω στην αμνιο τραβανε υγρο απο το σάκο. Δεν μου εκαναν καθολου αναισθησια, πηρα ντεπον κ παναντολ μετα το περας της εξετασεις. Εμεινα ξαπλωμενη 3 μερες, προληπτικα (αν περασει το 24ωρο ο κινδυνος αποβολης παυει να υπαρχει).Ειδα λιγο ροζ, κατι που ειναι φυσιολογικο! Σε 2 μερες ειχαν βγει τα πρωτα αποτελεσματα με τα πιο σημαντικα συνδρομα( καναμε κ καρυοτυπο αφου μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια παρολου που η εξεταση ηταν αλλη για τον ιο), τοτε μαθαμε κ το φυλο! Την Τριτη 1 Σεπτ. εξι παρα, μετα απο 5 μερες μου τηλ. κ μου ανακοινωσαν οτι τα κοριτσάκια μου ηταν ευτυχως καλα! Η χαρα μου απεριγραπτη!!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα! Ειναι μεγάλο το άγχος! Σου ευχομαι συντομα να ξεμπερδεψεις με ολα κ να χαρεις επιτελους την εγκυμοσυνη σου! Μου θυμιζεις την δικη μου περιπτωση παρα πολυ κ ελπιζω να εχεις αισιως την ιδια εκβαση με μενα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημέρα κορίτσια!!

jasmini μου να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε να παίρνουν και οι επόμενες σειρά!!:))

twins πώς τα πας με τα μωράκια σου??? Τώρα γίνατε μια μεγάλη οικογένεια εεεε

Εμείς καλά είμαστε. Βάλαμε τα εμβόλιά μας. Ο ένας έγινε 8,5 κιλά(θηρίο) και ο άλλος 7,5 κιλά αρχίζουμε ρυζάλευρο την άλλη βδομάδα και ελπίζω να τα πάμε καλά. Πάντως έχουμε αρκετές διαφορές βρε κορίτσια. Ο ένας μου με το που ξυπνήσει γκρινιάζει όλη μέρα, θέλει αγκαλιές κλπ, ο άλλος είναι αγγελούδι. Ξερω βέβαια πως θα αλλάξουν μετά!!!

φιλιά.φεύγω γιατί γκαρίζει ο γκρινιάρης μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα! Εγω δε μπορω να σας πω οτι ξυπνησα νωρις αφου δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ! Χθες το βραδυ παλι ειχα αιμα και μαλιστα αρκετο(οπως ακριβως το Σαββατο το βραδυ που ετρεχα στη γιατρο!), σημερα συνεχιζει οταν σηκωνομαι να εχω και μαζι και ενα τρομερο πονο στο στομαχι(πιστευ απο το αγχος μου). Πηρα στη γιατρο μου και μου ειπε οτι θα ειναι το ιδιο και ολο το α' τριμηνο ετσι θα ειναι, αυριο θα παω να με δει(στο κανονισμενο ραντεβου). Η σημερινη μερα πως θα περασει δεν ξερω! Δε μπορω αλλο εχω γινει κουρελι πραγματικο!

Οσο για τον τροφοβλαστη blublu μου (μακαρι να με βοηθησει η Παναγια να φτασω ως εκει!) πιστευω οτι το πιο ψυχοφθορο ειναι μεχρι να παρεις τα αποτελεσματα και αυτο με τρομαζει! Εγω δε θα μπορω να ξαπλωσω 3 μερες γιατι λογικα την ιδια μερα ή την επομενη θα πρεπει να ταξιδεψω. Αν ολα πανε καλα σκεφτομαι να την κανω σε Δημοσιο Νοσοκομειο και συγκεκριμενα στο Αλεξανδρας! Προσπαθω εδω και 1 εβδομαδα να κλεισω ραντεβου και δε μπορω! Εχω ακουσει επισης οτι εχει μεγαλυτερα ποσοστα αποβολης απο την αμνιοπαρακεντηση ισχυει?

Κοριτσακια μου οι υπολοιπες ολες καλα, μανουλες και μελλουσες?

Φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε, πώς κοιμηθήκατε;

Εμένα μην με ρωτάτε διότι, απλούστατα, δεν κοιμήθηκα! Επιστρέψαμε από την ταβέρνα με φρικτές καούρες, οι οποίες συνεχίστηκαν ΟΛΟ το βράδυ και έως αυτή τη στιγμή εξακολουθώ να φλέγομαι! Ούτε το παγωμένο γάλα έκανε κάτι, ούτε το παγωμένο νερό, τίποτα. Έχω φρικάρει. Ήμουν όλο το βράδυ καθιστή, κάποια στιγμή, μπορεί και να αποκοιμήθηκα λίγο, αλλά ήταν αδύνατον να ξαπλώσω πλάι, γιατί πνιγόμουν. Τα μωρά από χθες το πρωί είναι ανησυχητικά ήσυχα και το βράδυ είχαν πάρει θέσεις τις οποίες δεν άλλαξαν καθόλου, γι' αυτό και δεν μπόρεσα να ξαπλώσω ούτε στιγμή... Στο μεταξύ, σήμερα η κοιλιά μου είναι κατακόκκινη. Είμαι λιγάκι ανήσυχη. Πήρα τον γιατρό μου, μου είπε ότι τίποτε από αυτά δεν συνδέεται με την κορτιζόνη. Ωστόσο, αν αισθάνομαι ανησυχία, να πάω να κάνω έναν υπέρηχο, αν και δεν το κρίνει απολύτως απαραίτητο, εφ' όσον τους νιώθω, έστω και λίγο! Τα έχω ψιλοκάνει επάνω μου. Αν δεν κλωτσήσουν έγκαιρα (γιατί μέχρι στιγμής απλώς κουνιούνται ελαφρώς και πολύ πολύ πολύ αραιά, καμία σχέση με το κλωτσίδι, που τρώω όλο το 24ωρο), θα πάω για υπέρηχο, αλλιώς δεν θα ηρεμήσω! Ήρθα νωρίς δουλειά, για να φύγω και νωρίς, επειδή θα έχει φρικτή κίνηση... Ουφ!

rPPrp3.png

marakik0n μη στενοχωριεσαι και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις γιατι επηρεαζονται τα εμβρυακια σου....ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τουλαχιστον προσπαθησε.Επισης μεινε ξαπλωμενη,οσο σηκωνεσαι τοσο περισσοτερο αιμα θα εχεις.Σημερα μην προσπαθησεις να κλεισεις ραντεβου γιατι εχουν απεργια.

AGORAKIA πιες παγωμενο νερο,φαε κατι γλυκο,καμια σοκολατα ή αν δεν εχεις φαε λιγη ζαχαρη να ξυπνησουν τα μωρα σου.Προφανως κοιμουνται αφου ολοι νυχτα δεν κοιμηθηκες ουτε κι εσυ....κατσε για λιγο,μην κινεισαι γιατι θα κλωτσανε και δεν θα τα καταλαβαινεις....χαιδεψε κ λιγο την κοιλιτσα σου και θα ξεσηκωθουν.....εγω αυτα κανω για να τα ακουω....

GRJdp2.png

xefUp3.png

marakik0n μη στενοχωριεσαι και μην αγχωνεσαι οσο μπορεις γιατι επηρεαζονται τα εμβρυακια σου....ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα τουλαχιστον προσπαθησε.Επισης μεινε ξαπλωμενη,οσο σηκωνεσαι τοσο περισσοτερο αιμα θα εχεις.Σημερα μην προσπαθησεις να κλεισεις ραντεβου γιατι εχουν απεργια.

AGORAKIA πιες παγωμενο νερο,φαε κατι γλυκο,καμια σοκολατα ή αν δεν εχεις φαε λιγη ζαχαρη να ξυπνησουν τα μωρα σου.Προφανως κοιμουνται αφου ολοι νυχτα δεν κοιμηθηκες ουτε κι εσυ....κατσε για λιγο,μην κινεισαι γιατι θα κλωτσανε και δεν θα τα καταλαβαινεις....χαιδεψε κ λιγο την κοιλιτσα σου και θα ξεσηκωθουν.....εγω αυτα κανω για να τα ακουω....

Μα μου κάνει εντύπωση, γιατί πίνω χυμό πορτοκάλι, στον οποίο πάντα αντιδρούν από τις πρώτες γουλιές. Τώρα τίποτα... Επίσης, από την ώρα που ήρθα δουλειά δεν έχω σηκωθεί από την καρέκλα, είμαι με τα πόδια ψηλά, σε ένα καλάθι κι από πάνω έβαλα μαξιλάρι.

Είναι έτσι ήσυχοι από χθες το πρωί και όλο το βράδυ, έως τώρα... Γι' αυτό μ' έπιασε ανησυχία. Επίσης, λόγω κορτιζόνης, προσπαθώ να μην φάω ζάχαρη, όσο μπορώ. Αυτή τη στιγμή πίνω τον χυμό και τρώω κουλουράκια για διαβητικούς.

rPPrp3.png

Άσε που, γενικά, εμένα στο γλυκό δεν αντιδρούν, επειδή δεν το θέλω καθόλου από την αρχή της εγκυμοσύνης και δεν το έχω φάει κιόλας δηλαδή (πράγμα εντελώς ανεξήγητο για μια γλυκατζού, σαν εμένα). Ειδικά η σοκολάτα, που έφαγα μια φορά σε ένα παγωτό πύραυλο, με πέθανε στην καούρα. Ξεσηκώνονται, για παράδειγμα, στα φρούτα, όπως το πεπόνι, και χθες το απόγευμα, που έφαγα, πάλι ήταν ήσυχοι...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...