Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nufi γιατι ανησυχεις?!δεν εχουν καθολου διαφορα στο βαρος.κι αφου στο λεει και ο ντοκτορ ετσι θα ειναι.κι εμενα στην αρχη ειχαν μια εβδομαδα και τωρα οι μετρησεις του ειναι τρομακτικα ιδιες!!!

age.png

Διαφημίσεις

Βρε σεις!!!!! Πάλι για φαγητά λέτε;;;;; Έλεος!!!

Εγώ έχω ταράξει τα παγωτά για να πάρω το αίμα μου πίσω...

Λοιπόν, πάλι στο πατρικό να τσεκάρω τα μέιλ και γράφω σαν τρελή...

Είδα έχουμε και γεννητούρια ε; Jasmini μου συγχαρητήρια και να είναι πάντα καλά! Τέλεια!

Οι άλλες τι κάνετε; Οι κοιλίτσες μεγαλώνουν; Πως αντέχετε;

Η συμβουλή υης (πλεον) παλιάς: να έχετε έτοιμη τη βαλιτσα και να μην περιμένετε την τελευταία στιγμή!!!!

Τα νέα μας: πήραμε τη μπέμπα το Σάββατο το μεσημέρι και ηρεμήσαμε κάπως! Δεν ξέρω τι λένε για την ψυχολογία των νεογνών, αλλά το παιδί ήταν σε μία αποδιοργάνωση τις πρώτες ώρες ... όλο έκλαιγε και πείναγε, δεν ήθελε το κρεβάτι της και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Ευτυχώς ηρέμησε και είμαστε τώρα μιά χαρα!!!!:P

Ο μπέμπης είναι ήσυχος και του αρέσει να κοιμάται και να τεντώνεται, η μπέμπα είναι απίστευτη φαγού. Γενικά προς το παρόν και τα δύο είναι ήσυχα και καλά. Και τα καταφέρνουμε μιά χαρά με τον διδυμομπαμπά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Επίσης, να υπενθυμίσω ότι δεν γράφω συχνά όχι επειδή δεν έχουμε χρόνο, αλλά γιατί έχουμε πρόβλημα με τη γραμμή στο σπίτι. Αντε γιατί μου λείπετε όλες! Και έχω και ένα κάρο ερωτηματικά και ανησυχίες....

Φιλιά και μου λείπετε!!!!!

twiiiiiins!!!!!πηρατε και την μικρουλα σπιτι!μπραβο!!!μας λειπεις πολυ και σε σκεφτομαστε!!!!

age.png

εχω παρει 10 κιλα!!!μπορει και 11 πλεον!αλλα οπως το λες.στην κοιλια.

σημερα μου εκαναν και καμακι γιατι φορουσα κοντη μαυρη φουστα και all star αλλα με ειδαν απο πισω!!!οταν ειδαν την κοιλια ξενερωσαν!χα χα:tongue::tongue:ειχε πολυ πλακα!

τα φανελακια εχουν περιπου 14 ευρω αλλα πιστεψτε με αξιζουν τον κοπο.μην επιχειρησετε ασπρο δεν δειχνει καθουλου ωραια η κοιλιτσα.εχω παρει μονο ενα ασπρο για να το φοραω μεσα απο μπλουζες και φορεματακια για να μην φαινεται το σουτιεν.

οταν εκοψα το αλατι εχασα 2 κιλα σε μια εβδομαδα.θα πρεπει ομως να εισαι προσεκτικη γιατι τωρα που κανει πολυ ζεστη το χρειαζεσαι το αλατακι αλλα χαλαρα.

10 κιλά, μπορεί και 11;;;;;;;;;;;; Μήπως ξεχνάς ότι μου ρίχνεις και κάτι εβδομάδες;

Με το αλατάκι πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο η ζέστη, όσο το ότι είμαι υποτασική (με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα, κοντά στον 6ο, εξακολουθώ να έχω 10 μεγάλη 7 μικρή). Αλλά βλέπω πράγματι μεγάλη διαφορά, μην σου πω ότι νιώθω και κάπως πιο ανάλαφρη!

rPPrp3.png

καταναλωτικος τυπος....αααααααααααχχχχχχχ τι μου θυμισες..........

λοιπον ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 34.αν σε βοηθαει ειναι καθετος της Ελ.Βενιζελου στο υψος που ειναι τα PRENATAL ακριβως μετα τη γεφυρα.

age.png

Διαφημίσεις

Twins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις, ήδη διδυμομανούλα; Τι ωραία νέα!

Να σου ζήσουν κι από... κοντά, θα το λέγαμε, τα νινάκια σας!

Με άγχωσες με τη βαλίτσα! Δεν έχω πάρει ούτε μια ρόμπα...

Θα κάνω πιο γρήγορα, γιατί κι εμένα το ένστικτό μου μου λέει για νωρίς!

Φιλάκια!

rPPrp3.png

10 κιλά, μπορεί και 11;;;;;;;;;;;; Μήπως ξεχνάς ότι μου ρίχνεις και κάτι εβδομάδες;

Με το αλατάκι πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο η ζέστη, όσο το ότι είμαι υποτασική (με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα, κοντά στον 6ο, εξακολουθώ να έχω 10 μεγάλη 7 μικρή). Αλλά βλέπω πράγματι μεγάλη διαφορά, μην σου πω ότι νιώθω και κάπως πιο ανάλαφρη!

να εισαι προσεκτικη με το αλατι αλλα και με τη ζαχαρη και ολα καλα.κι εγω την ιδια πιεση εχω μονιμως 10-7 η 9-6.εννοειται θα νιωθεις πιο αναλαφρη.εγω κοιμομουν και καλυτερα και δεν ειχα και καουρες.και απ οτι μου ειπε ο γιατρος οφελησε και πολυ τα μωρα αυτη η διατροφη.μια ιδεα μωρε ειναι ολα.εγω απλα δεν μπορω το 'περιορισμο'.η τρωω η δεν τρωω.η κοβω το αλατι εντελως η οχι.

age.png

twins!!!!! κ μεις εχουμε ενα καρο ερωτησεις!! πηγα κ κιτ κ dr lou σημερα..

φιλια!!!

Κουκλίτσα μου, ήσουν κιτ;

Μια χαρά τα νινακουλίνια, ε; Δεν ξέρω γιατί ανησυχείς, πραγματικά! Το βάρος τους μου φαίνεται πολύ ωραίο! Τι να πω κι εγώ, που η διαφορά, που είχαν από την αρχή, όλο και μεγαλώνει; Ξεκίνησαν από 100 γρ. βαρύτερος ο επάνω και κατέληξαν να περνάει τον αδελφό του 350!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και αρκετά ψηλότερος! Ο κιτ με καθησυχάζει, αλλά εμένα αυτή η διαφορά με κάνει να νιώθω κάπως!

rPPrp3.png

Κορίτσια, το να είσαι διδυμομαμα είναι τέλειο!!!!!!!! Απλώς τέλειο!!!!!!!!!!!!

Σήμερα ήρθε και ο παιδίατρος και τα ευγενικά παιδιά μου τον κέρασαν το καθένα από ένα κατούρημα!!!!

Δεν θα βάλω το ιντερνετ, που θα μου πάει! Θέλω να φλυαρίσω και πρέπει να πάω πίσω στα τέκνα!!!!! Θέλω να πω τόσα πολλά..... προς το παρόν μόνο τηλ... κλαψ!

Σας χαιρετώ... πάω στο σπίτι και στο θήλαστρο μου....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καταναλωτικος τυπος....αααααααααααχχχχχχχ τι μου θυμισες..........

λοιπον ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 34.αν σε βοηθαει ειναι καθετος της Ελ.Βενιζελου στο υψος που ειναι τα PRENATAL ακριβως μετα τη γεφυρα.

ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Ευχαριστώ, κουκλίτσα μου, μόλις πάω, θα σου πω τι βρήκα!

Και τώρα, μικρές μου φίλες, πάνω που πήραμε φόρα και, επιτέλους έχουμε τόσα θέματα, σας αφήνω, διότι φεύγουμε επειγόντως για το ταβερνείο!!!!!

Πήρα τηλέφωνο και μου έχουν ετοιμάσει ήδη τις μελιτζάνες!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά και θα τα πούμε μόλις επιστρέψουμε, να δω τι κάνουν και τα υπόλοιπα κορίτσια, που είχαν γιατρό. Να σας πω και τι έφαγα!

rPPrp3.png

κοριτσια δεν φταιω εγω αλλα ο μουρλος ο αντρας με αναγκασε να σας βαλω να διαβασετε το αρθρο για να σωσει λεει κανεναν κακοιμηρη πατερουλη!

http://www.skai.gr/news/technology/article/143766/meta-tin-gennisi-tou-naidiou-se-katathlipsi-o-nateras-/

age.png

γεια σας κ απο μενα..

επιστρεψαμε απο γιατρους..

οκ σχετικα.. καναμε υπερηχο,doppler.. ειναι λιγο αδυνατουτσικα τα μικρακια μας...

1290γρ το κοριτσακι κ 1260 το αγορακι..

υπαρχει κ το εξης θεματακι. το κοριτσακι ειναι 6μερες μπροστα σε αναπτυξη απ το αγορακι..

σε 2βδομαδες θα ξαναπαμε, κ θα το παρακολουθουμε γενικως. δεν ανησυχησε ο γιατρος,απλως εγω αγχωθηκα λιγακι.

επισης μου ειπε ακομη περισσοτερη ξεκουραση. να μη κυκλοφορω, καναπεδακι,ξαπλουχτεν, ριλαξ.

κ ελεγα, να ξαναπαω βολτα σε κανα μαγαζι αυριο με τις φιλες μου, αλλα μπα...

τελοσπαντων, μη παραπονιεμαι,καλα ειναι τα παιδακια μου!

Ότι είπε ο ντοκ nufi........ λίγο είναι αυτό το βάρος?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...